Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Srácok!

Bont valaki fastrát, vagy netán van valakinek elfekvőben felesleges kábelkötege?

A fehér 8 pines csati kellene belőle, a nappali menetfényhez: https://lh4.googleus...40/S6304733.JPG

Amennyire lehet kábelekkel együtt.

Rettentően ismerős ez a kép..... :D Nekem van egy ilyen kötegem feleslegbe, ha kell, kibonthatom belőle neked, mert egyben nem nagyon használható a köteg, mert voltak benne saját bekötéseim is.... Írj privátot, ha érdekel.

Megosztás:

Elővettem az opeles füzetecskémet...az utolsó olajcsere,2 hónapja volt azóta mentem vele 12 ezer kilométert a vezérlést 2008-ban cseréltük a a Karcsival (pontosabban én csak néztem) azóta mentem 59 ezer kilométert. Nézem az alkatrészeket:

Vezérlés szett SKF: 3442 Ft.

Vezérlés szett Gates 37148 Ft.

Ha külön veszem akkor SKF pumpa:görgő,és Gates szíj :32562 Ft.

Megosztás:

Elővettem az opeles füzetecskémet...az utolsó olajcsere,2 hónapja volt azóta mentem vele 12 ezer kilométert a vezérlést 2008-ban cseréltük a a Karcsival (pontosabban én csak néztem) azóta mentem 59 ezer kilométert. Nézem az alkatrészeket:

Vezérlés szett SKF: 3442 Ft.

Vezérlés szett Gates 37148 Ft.

Ha külön veszem akkor SKF pumpa:görgő,és Gates szíj :32562 Ft.

Gates-t vegyél. Enyémbe is most az került. Előzőleg SKF és continental variálás volt és a feszítőgörgőnek elég csúnya hangja volt és a vízpumpa sem volt épp halk. SKF már csak ilyen.

Megosztás:

Annyit dícsértem a 3éves, 700ft-os ablaktörlöt, hogy meghallotta... :lol: elszakadt a rohadtja, a bepattintós rész alatt, és volt pofája 2 centis csíkot húzni... felháborító :D szóval élt 3 évet, a balos még hibátlan, de kicseréltem a másik szettre az egészet, kíváncsi vagyok, ez is ilyen lesz -e :D

Megosztás:

Annyit dícsértem a 3éves, 700ft-os ablaktörlöt, hogy meghallotta... :lol: elszakadt a rohadtja, a bepattintós rész alatt, és volt pofája 2 centis csíkot húzni... felháborító :D szóval élt 3 évet, a balos még hibátlan, de kicseréltem a másik szettre az egészet, kíváncsi vagyok, ez is ilyen lesz -e :D

Nekem is kellene már venni. Vennék is olyat de gondolom amit 2 meg 3 éve vettél az már nincs vagy nem olyan.

Van valami jó tapasztalat még valakinek ablaktörlővel kapcsolatban? Érdemes drágábbat venni pl. Bosch-t?

Megosztás:

Nekem is kellene már venni. Vennék is olyat de gondolom amit 2 meg 3 éve vettél az már nincs vagy nem olyan.

Van valami jó tapasztalat még valakinek ablaktörlővel kapcsolatban? Érdemes drágábbat venni pl. Bosch-t?

Most is akcijóba van a madarasteszkóban ugyan ez, csak most már 900 :D A sárga-fekete csomagolásos :D Viszont a bal oldalra a 45-ös hosszú, szerintem ez is azért szakadt el, mert ott feküdt föl mindig alaphelyzetben. Na de most... :lol:

Megosztás:

Most is akcijóba van a madarasteszkóban ugyan ez, csak most már 900 :D A sárga-fekete csomagolásos :D Viszont a bal oldalra a 45-ös hosszú, szerintem ez is azért szakadt el, mert ott feküdt föl mindig alaphelyzetben. Na de most... :lol:

Akkor kedden megyek a madaras tescoba:) Most akkor milyen hosszút vegyek a két oldalra?

Köszi

Megosztás:

Ezt már hallottam én is, dem ég nem próbáltam ki :) am azér ennyire nem dúrva az enyém, sőt...inkább ugy mondom h kisebb repedések vannak benne, gondolom a napfénytöl meg a fagytól és persze a kortól...gondoloom én

Repedést ritkán hozza ki a polír. :D

Megosztás:

Nekem bal 53 cm a jobb 47,5 és még így is van 8mm hézag az ablak gumi pereméig!

Igaz nem flexibilis, de gondolom abban is van hasonló méret... ha már elfér mértne használnánk ki a maximumot!? :icon1:

Mert akkor alaphelyzetben vagy 5 centit kilóg oldalra, ami elég hülyén néz ki.

Nekem 45-45 van, de ha cserélem akkor balra kb 47-48, jobbra meg max 41 lesz. Ilyenkor a függőleges véghelyzetben nem lesz magasabb a jobb, mint a balnak az íve. Ezért nem fog folyton a víz visszacsorogni a szélvédő közepére törlés után.

Megosztás:

Mert akkor alaphelyzetben vagy 5 centit kilóg oldalra, ami elég hülyén néz ki.

Nekem 45-45 van, de ha cserélem akkor balra kb 47-48, jobbra meg max 41 lesz. Ilyenkor a függőleges véghelyzetben nem lesz magasabb a jobb, mint a balnak az íve. Ezért nem fog folyton a víz visszacsorogni a szélvédő közepére törlés után.

Nem nagyon értem hogy merre lógna ki 5 centit? A szélvédőről nem lóg le semerre...

Amikor meg függőleges helyzetben van, mivel a bal nagyobb mint a jobb (hogy most 47/41 vagy 53/47) az olyan mindegy, visszafelé lehúzza azt amit a jobb odatörölt! nincs ezzel semmi gond, nem csorog senki sehova...:)

Megosztás:

Nekem bal 53 cm a jobb 47,5 és még így is van 8mm hézag az ablak gumi pereméig!

Igaz nem flexibilis, de gondolom abban is van hasonló méret... ha már elfér mértne használnánk ki a maximumot!? :icon1:

Mert alaphelyzetben állva el fog állni az ablaktörlő, mivel nem tudja lekövetni az ívet, a szélvédő annyira hajlik a szélén. Illetve szintén a nagy visszahajlás miatt, ott ahol leginkább fölfekszik a lapát, hamarabb le fog szakadni a penge.

Megosztás:

Mert alaphelyzetben állva el fog állni az ablaktörlő, mivel nem tudja lekövetni az ívet, a szélvédő annyira hajlik a szélén. Illetve szintén a nagy visszahajlás miatt, ott ahol leginkább fölfekszik a lapát, hamarabb le fog szakadni a penge.

Ahham..ééééééértem :omg: , csak még nem tapasztaltam, ezért fura..

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.