riki Elküldve Február2, 2013 Elküldve Február2, 2013 Srácok! Bont valaki fastrát, vagy netán van valakinek elfekvőben felesleges kábelkötege? A fehér 8 pines csati kellene belőle, a nappali menetfényhez: https://lh4.googleus...40/S6304733.JPG Amennyire lehet kábelekkel együtt. Rettentően ismerős ez a kép..... :D Nekem van egy ilyen kötegem feleslegbe, ha kell, kibonthatom belőle neked, mert egyben nem nagyon használható a köteg, mert voltak benne saját bekötéseim is.... Írj privátot, ha érdekel.
zotya975 Elküldve Február3, 2013 Elküldve Február3, 2013 Elővettem az opeles füzetecskémet...az utolsó olajcsere,2 hónapja volt azóta mentem vele 12 ezer kilométert a vezérlést 2008-ban cseréltük a a Karcsival (pontosabban én csak néztem) azóta mentem 59 ezer kilométert. Nézem az alkatrészeket: Vezérlés szett SKF: 3442 Ft. Vezérlés szett Gates 37148 Ft. Ha külön veszem akkor SKF pumpa:görgő,és Gates szíj :32562 Ft.
daykiller Elküldve Február3, 2013 Elküldve Február3, 2013 Elővettem az opeles füzetecskémet...az utolsó olajcsere,2 hónapja volt azóta mentem vele 12 ezer kilométert a vezérlést 2008-ban cseréltük a a Karcsival (pontosabban én csak néztem) azóta mentem 59 ezer kilométert. Nézem az alkatrészeket: Vezérlés szett SKF: 3442 Ft. Vezérlés szett Gates 37148 Ft. Ha külön veszem akkor SKF pumpa:görgő,és Gates szíj :32562 Ft. Gates-t vegyél. Enyémbe is most az került. Előzőleg SKF és continental variálás volt és a feszítőgörgőnek elég csúnya hangja volt és a vízpumpa sem volt épp halk. SKF már csak ilyen.
Dáwid Elküldve Február3, 2013 Elküldve Február3, 2013 Annyit dícsértem a 3éves, 700ft-os ablaktörlöt, hogy meghallotta... :lol: elszakadt a rohadtja, a bepattintós rész alatt, és volt pofája 2 centis csíkot húzni... felháborító :D szóval élt 3 évet, a balos még hibátlan, de kicseréltem a másik szettre az egészet, kíváncsi vagyok, ez is ilyen lesz -e :D
ftamas78 Elküldve Február3, 2013 Elküldve Február3, 2013 Annyit dícsértem a 3éves, 700ft-os ablaktörlöt, hogy meghallotta... :lol: elszakadt a rohadtja, a bepattintós rész alatt, és volt pofája 2 centis csíkot húzni... felháborító :D szóval élt 3 évet, a balos még hibátlan, de kicseréltem a másik szettre az egészet, kíváncsi vagyok, ez is ilyen lesz -e :D Nekem is kellene már venni. Vennék is olyat de gondolom amit 2 meg 3 éve vettél az már nincs vagy nem olyan. Van valami jó tapasztalat még valakinek ablaktörlővel kapcsolatban? Érdemes drágábbat venni pl. Bosch-t?
Dáwid Elküldve Február3, 2013 Elküldve Február3, 2013 Nekem is kellene már venni. Vennék is olyat de gondolom amit 2 meg 3 éve vettél az már nincs vagy nem olyan. Van valami jó tapasztalat még valakinek ablaktörlővel kapcsolatban? Érdemes drágábbat venni pl. Bosch-t? Most is akcijóba van a madarasteszkóban ugyan ez, csak most már 900 :D A sárga-fekete csomagolásos :D Viszont a bal oldalra a 45-ös hosszú, szerintem ez is azért szakadt el, mert ott feküdt föl mindig alaphelyzetben. Na de most... :lol:
csabi16v Elküldve Február3, 2013 Elküldve Február3, 2013 Hali! Lenne egy olyan kérdésem, hogy az angel eyes lámpán valahogy kilehet poliroztatni a burát? eléggé bevan már karcosodva és kicsit homályos is :( köszi a választ elöre!
hakapeszimaki Elküldve Február3, 2013 Elküldve Február3, 2013 Hali! Lenne egy olyan kérdésem, hogy az angel eyes lámpán valahogy kilehet poliroztatni a burát? eléggé bevan már karcosodva és kicsit homályos is :( köszi a választ elöre! Fogkrém.
ftamas78 Elküldve Február3, 2013 Elküldve Február3, 2013 Most is akcijóba van a madarasteszkóban ugyan ez, csak most már 900 :D A sárga-fekete csomagolásos :D Viszont a bal oldalra a 45-ös hosszú, szerintem ez is azért szakadt el, mert ott feküdt föl mindig alaphelyzetben. Na de most... :lol: Akkor kedden megyek a madaras tescoba:) Most akkor milyen hosszút vegyek a két oldalra? Köszi
csabi16v Elküldve Február3, 2013 Elküldve Február3, 2013 Ezt már hallottam én is, dem ég nem próbáltam ki :) am azér ennyire nem dúrva az enyém, sőt...inkább ugy mondom h kisebb repedések vannak benne, gondolom a napfénytöl meg a fagytól és persze a kortól...gondoloom én
spzoli Elküldve Február3, 2013 Elküldve Február3, 2013 Ezt már hallottam én is, dem ég nem próbáltam ki :) am azér ennyire nem dúrva az enyém, sőt...inkább ugy mondom h kisebb repedések vannak benne, gondolom a napfénytöl meg a fagytól és persze a kortól...gondoloom én Repedést ritkán hozza ki a polír. :D
Dáwid Elküldve Február3, 2013 Elküldve Február3, 2013 Akkor kedden megyek a madaras tescoba:) Most akkor milyen hosszút vegyek a két oldalra? Köszi Balra 45 cm, jobbra nekem most 42 van. A 45 ott nagyon elállt.
Morpheus Elküldve Február4, 2013 Elküldve Február4, 2013 Balra 45 cm, jobbra nekem most 42 van. A 45 ott nagyon elállt. Nekem bal 53 cm a jobb 47,5 és még így is van 8mm hézag az ablak gumi pereméig! Igaz nem flexibilis, de gondolom abban is van hasonló méret... ha már elfér mértne használnánk ki a maximumot!? :icon1:
megadave Elküldve Február4, 2013 Elküldve Február4, 2013 Nekem bal 53 cm a jobb 47,5 és még így is van 8mm hézag az ablak gumi pereméig! Igaz nem flexibilis, de gondolom abban is van hasonló méret... ha már elfér mértne használnánk ki a maximumot!? :icon1: Mert akkor alaphelyzetben vagy 5 centit kilóg oldalra, ami elég hülyén néz ki. Nekem 45-45 van, de ha cserélem akkor balra kb 47-48, jobbra meg max 41 lesz. Ilyenkor a függőleges véghelyzetben nem lesz magasabb a jobb, mint a balnak az íve. Ezért nem fog folyton a víz visszacsorogni a szélvédő közepére törlés után.
Morpheus Elküldve Február4, 2013 Elküldve Február4, 2013 Mert akkor alaphelyzetben vagy 5 centit kilóg oldalra, ami elég hülyén néz ki. Nekem 45-45 van, de ha cserélem akkor balra kb 47-48, jobbra meg max 41 lesz. Ilyenkor a függőleges véghelyzetben nem lesz magasabb a jobb, mint a balnak az íve. Ezért nem fog folyton a víz visszacsorogni a szélvédő közepére törlés után. Nem nagyon értem hogy merre lógna ki 5 centit? A szélvédőről nem lóg le semerre... Amikor meg függőleges helyzetben van, mivel a bal nagyobb mint a jobb (hogy most 47/41 vagy 53/47) az olyan mindegy, visszafelé lehúzza azt amit a jobb odatörölt! nincs ezzel semmi gond, nem csorog senki sehova...:)
Dáwid Elküldve Február4, 2013 Elküldve Február4, 2013 Nekem bal 53 cm a jobb 47,5 és még így is van 8mm hézag az ablak gumi pereméig! Igaz nem flexibilis, de gondolom abban is van hasonló méret... ha már elfér mértne használnánk ki a maximumot!? :icon1: Mert alaphelyzetben állva el fog állni az ablaktörlő, mivel nem tudja lekövetni az ívet, a szélvédő annyira hajlik a szélén. Illetve szintén a nagy visszahajlás miatt, ott ahol leginkább fölfekszik a lapát, hamarabb le fog szakadni a penge.
Morpheus Elküldve Február4, 2013 Elküldve Február4, 2013 Mert alaphelyzetben állva el fog állni az ablaktörlő, mivel nem tudja lekövetni az ívet, a szélvédő annyira hajlik a szélén. Illetve szintén a nagy visszahajlás miatt, ott ahol leginkább fölfekszik a lapát, hamarabb le fog szakadni a penge. Ahham..ééééééértem :omg: , csak még nem tapasztaltam, ezért fura..
Bencepappa Elküldve Február6, 2013 Elküldve Február6, 2013 Sziasztok! Nem feltétlen ide való kérdés, de valaki nem bontogat C Corsát? Kellene pár cucc de a Corsa fórumban nem jutottam előbbre. Köszi
Dáwid Elküldve Február6, 2013 Elküldve Február6, 2013 Sziasztok! Nem feltétlen ide való kérdés, de valaki nem bontogat C Corsát? Kellene pár cucc de a Corsa fórumban nem jutottam előbbre. Köszi Zolinak van egy koptatója. :D Kb ennyiről tudok :rolleyes:
Bencepappa Elküldve Február6, 2013 Elküldve Február6, 2013 Aham, értem :icon1: Nekem egy "kopott" balos sárvédő,lámpa,lökös egyveleg helyett kellene kevésbé ilyen. A sérült elemeket szívesen átadom továbbkoptatásra :D
Dáwid Elküldve Február6, 2013 Elküldve Február6, 2013 Autórádió táptuning: :D Ha hiányozna a lámpavillogás, tudok adni strobit :D
daykiller Elküldve Február6, 2013 Elküldve Február6, 2013 Ha hiányozna a lámpavillogás, tudok adni strobit :D Ánemkösz. :D Azt sajnálom, hogy a 35 ezer mikrofarádos kondimat nem találtam meg. :D Csak egy ilyen picit sikerült vadásznom gyorsan. :D
Morpheus Elküldve Február7, 2013 Elküldve Február7, 2013 Ánemkösz. :D Azt sajnálom, hogy a 35 ezer mikrofarádos kondimat nem találtam meg. :D Csak egy ilyen picit sikerült vadásznom gyorsan. :D Annak kellett volna egy külön rekesz a kesztyűtartóban, amiben elfért volna..:)
Maxyy Elküldve Február7, 2013 Elküldve Február7, 2013 Általában hol fut az antenna vezetéke kombiban ? Sajnos nincs rákötve az antenna a kábelre.
Recommended Posts