Guest Elküldve Január27, 2013 Megoszt Elküldve Január27, 2013 spzoli (!) Olvastam a cikkedet az Angel Eyes lámpákról, amit 2009-ben írtál. Én is hamarosan ki szeretném cserélni a fényszórókat. De több helyen olvastam, hogy az efajta lámpák nem jók, mert kicsi a fényerejük, párásodnak, stb. Szerintetek? Megéri ilyenre cserélni? Mi tagadás desing szempontjából nagyon ott van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január27, 2013 Megoszt Elküldve Január27, 2013 spzoli (!) Olvastam a cikkedet az Angel Eyes lámpákról, amit 2009-ben írtál. Én is hamarosan ki szeretném cserélni a fényszórókat. De több helyen olvastam, hogy az efajta lámpák nem jók, mert kicsi a fényerejük, párásodnak, stb. Szerintetek? Megéri ilyenre cserélni? Mi tagadás desing szempontjából nagyon ott van. Volt. 2009-ben amikor újdonság volt. Aztán szépen elindult át a oda ahova a karbonfólia, meg a csillogós tyuningpedál is leért, mert egyszerűen folyik a csapból. Ha megnézed az igazi kókány, homasita tuningos szerencsétlenek autóit, a 70%-ukban ott virít az éndzsöl. Ez már eleve ront rajta, de akkor még nem is láttad, hogy ha egy teljesen gyári fronthoz fölteszed, szemböl úgy fog kinézni mintha ráléptek volna a nyakára, és kidülledne a szeme. Látni pedig nem jó. Vagy xenon, vagy projektorcserebere. Sokan vannak akik inkább visszatették a gyárit. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Január27, 2013 Megoszt Elküldve Január27, 2013 Volt. 2009-ben amikor újdonság volt. Azóta kb ugyan ott van, ahol a karbonfólia, meg a csillogós tyuningpedál,mert egyszerűen folyik a csapból. Ha megnézed az igazi kókány, homasita tuningos szerencsétlenek autóit, a 70%-ukban ott virít az éndzsöl. Ez már eleve ront rajta, de akkor még nem is láttad, hogy ha egy teljesen gyári fronthoz fölteszed, szemböl úgy fog kinézni mintha ráléptek volna a nyakára, és kidülledne a szeme. Látni pedig nem jó. Vagy xenon, vagy projektorcserebere. Sokan vannak akik inkább visszatették a gyárit. :rolleyes: Nekem design-ra nagyon tetszik, de csak azért, mert szebb és rosszabb nem hiszem, hogy lecserélem. De majd elválik, ez a tavasz zenéje. :-) Ellentétben a hátsó búrákkal, amiben tiszta szerelmes lettem. A kristály-piros... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január27, 2013 Megoszt Elküldve Január27, 2013 Nekem design-ra nagyon tetszik, de csak azért, mert szebb és rosszabb nem hiszem, hogy lecserélem. De majd elválik, ez a tavasz zenéje. :-) Ellentétben a hátsó búrákkal, amiben tiszta szerelmes lettem. A kristály-piros... Az mocskosul tetszett nekem is. Fehér autón meg föleg, de caravanra nincs, úgyhogy kénytelen voltam kiszeretni belöle. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Január27, 2013 Megoszt Elküldve Január27, 2013 Az mocskosul tetszett nekem is. Fehér autón meg föleg, de caravanra nincs, úgyhogy kénytelen voltam kiszeretni belöle. Hátsó búra cserénél nem fenyeget semmi ilyen mellékhatás? Azt nyugodt szívvel lehet cserélni, igaz? :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Január27, 2013 Megoszt Elküldve Január27, 2013 Nekem design-ra nagyon tetszik, de csak azért, mert szebb és rosszabb nem hiszem, hogy lecserélem. De majd elválik, ez a tavasz zenéje. :-) Ellentétben a hátsó búrákkal, amiben tiszta szerelmes lettem. A kristály-piros... Ez? :rolleyes: http://fehertuning.unas.hu/shop_ordered/4625/shop_pic/fkrl0909.jpg Ez még egész jó. A különálló körlámpás krómozott rettenetet viszont nehogy megvedd. :sick: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lajko Elküldve Január27, 2013 Megoszt Elküldve Január27, 2013 Valaki próbálkozott már az ajtó kilincsek és az egész müanyag házat fóliázni? Hogyan érdemes csinálni kiszerelve vagy a helyén is fellehet rá szépen simítani? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január27, 2013 Megoszt Elküldve Január27, 2013 Hátsó búra cserénél nem fenyeget semmi ilyen mellékhatás? Azt nyugodt szívvel lehet cserélni, igaz? :-) nem nagyon. A tömítést rendesen föl kell nyomkodni a helyére, hogy biztos ne ázzon, meg a csatlakozóját megnézni, nem lessz -e kh-s. Utángyártottaknál van hogy mozog a csatlakozó, azt rögzíteni kell. Jah, és nem elfelejteni, hogy sárga index izzót kell tenni bele, mert olyan hülyén érzi magát az ember, amikor összerakja, aztán rájön hogy a fehér izzó, a fehér burán keresztül nem ad sárga fényt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Január27, 2013 Megoszt Elküldve Január27, 2013 Ez? :rolleyes: http://fehertuning.unas.hu/shop_ordered/4625/shop_pic/fkrl0909.jpg Ez még egész jó. A különálló körlámpás krómozott rettenetet viszont nehogy megvedd. :sick: Igen ő lenne az! :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Január27, 2013 Megoszt Elküldve Január27, 2013 spzoli (!) Olvastam a cikkedet az Angel Eyes lámpákról, amit 2009-ben írtál. Én is hamarosan ki szeretném cserélni a fényszórókat. De több helyen olvastam, hogy az efajta lámpák nem jók, mert kicsi a fényerejük, párásodnak, stb. Szerintetek? Megéri ilyenre cserélni? Mi tagadás desing szempontjából nagyon ott van. Fiatalság = bolondság! :D Erről jut eszembe, hogy én is tyunnningoltam a motorjaim design-ját a '60-as években. Színes szigszalagok mindenhol a motoron, Csepel első sárvédő, Simson Star hátsó lámpa, Pannónia kipufogódob, gumi harmonika az első teleszkópon, stb. Ma már csak mosolygok rajta. Íme egy jó cikk (a végén), mit megteszünk az eredetiségért! http://belsoseg.blog.hu/2013/01/27/ez_egyutt_nott_fel_a_gyerekeimmel#more5012591?utm_source=TC&utm_medium=link&utm_content=2013_01_27&utm_campaign=index Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Január27, 2013 Megoszt Elküldve Január27, 2013 Igen ő lenne az! :-) Nekem volt ilyen 2 évig. Szép volt, jó volt, nem ázott be, nem párásodott, nem volt kontaktos. De kinőttem belőle. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január27, 2013 Megoszt Elküldve Január27, 2013 Az angel olyab amilyennek leirtam. Ha akarsz venni akko mindenkepp kulon indexeset..sokkal jobb mint a masik. Am mostmar en is gyari lampaval jarok. Am van egy fel par olyan piros/atlatszo lampam ha kell. Balos ok, jobbos torott. :D Dawid...dehogynincs kristaly :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január27, 2013 Megoszt Elküldve Január27, 2013 Dawid...dehogynincs kristaly :D Nincs. Amíg nekem nem csinálsz, addig nincs :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Január27, 2013 Megoszt Elküldve Január27, 2013 Nekem volt ilyen 2 évig. Szép volt, jó volt, nem ázott be, nem párásodott, nem volt kontaktos. De kinőttem belőle. :) Xenon téma,egyéb csevegés,autós újságíró vagyol,szóval annyira nem off. A főnököm X5 4.0d M-pakettjébe én tekertem bele a 700. km-t,a villámgyors 8gangosról meg a biturbó kegyetlen tolásáról nem is beszélnék,mert azért már 10éve van ilyen teknolodzsi,de ne mán azok a fényszórók mit tudnak az besza-behu. Szó szerint nappali fényük van,hihetlenül jól látni velük. Azon a részlegen nem seggvakarás ment a BMW-nél az biztos. Vezettem már c-veki, kukac A6 xenonost éjszaka de egy jó gyári fényszórós nem mattul,sárgult stb,astra f vagy b corsának jobb fénye volt azoknál. Jött már velem szembe F11 bömös,legszívesebben megköszöntem volna neki milyen jól bevilágította az utat nekem is,úgy hogy gyakorlatilag semmit nem vakított,szinte kellemes volt belenézni. :D Azt szoktátok nézni,hogy melyik autó fényszórói hogyan szerepelnek,objektív-szubjektív skálán? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Január27, 2013 Megoszt Elküldve Január27, 2013 Nekem volt ilyen 2 évig. Szép volt, jó volt, nem ázott be, nem párásodott, nem volt kontaktos. De kinőttem belőle. :) Akkor nincs vele semmi gond és nyugodt szívvel megvehetem? :icon1: De most komolyan mi különbség az FK és a Dectane között, mert hogy pár ezer forint oké, de mégis? Na meg, hogy érted, hogy kinőttél belőle? Hát lehet elől maradnak a gyáriak, de hátul mondjuk azért nem nézne ki rosszul a kristály-piros. :D http://kepfeltoltes.hu/130127/1._Eredeti_k_p_resize_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Január27, 2013 Megoszt Elküldve Január27, 2013 Xenon téma,egyéb csevegés,autós újságíró vagyol,szóval annyira nem off. A főnököm X5 4.0d M-pakettjébe én tekertem bele a 700. km-t,a villámgyors 8gangosról meg a biturbó kegyetlen tolásáról nem is beszélnék,mert azért már 10éve van ilyen teknolodzsi,de ne mán azok a fényszórók mit tudnak az besza-behu. Szó szerint nappali fényük van,hihetlenül jól látni velük. Azon a részlegen nem seggvakarás ment a BMW-nél az biztos. Vezettem már c-veki, kukac A6 xenonost éjszaka de egy jó gyári fényszórós nem mattul,sárgult stb,astra f vagy b corsának jobb fénye volt azoknál. Jött már velem szembe F11 bömös,legszívesebben megköszöntem volna neki milyen jól bevilágította az utat nekem is,úgy hogy gyakorlatilag semmit nem vakított,szinte kellemes volt belenézni. :D Azt szoktátok nézni,hogy melyik autó fényszórói hogyan szerepelnek,objektív-szubjektív skálán? 8-as ZF-et én is szeretem, 40d-től meg nem kell annyira elájulni. ;) BMW xenonjához hasonlóan jó az Opel új xenonja, ami az Insigniaákban, Astrákban, Zafira Tourerekben van. Akkor nincs vele semmi gond és nyugodt szívvel megvehetem? :icon1: De most komolyan mi különbség az FK és a Dectane között, mert hogy pár ezer forint oké, de mégis? Na meg, hogy érted, hogy kinőttél belőle? Hát lehet elől maradnak a gyáriak, de hátul mondjuk azért nem nézne ki rosszul a kristály-piros. :D http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg Én is FK-ként rendeltem, de a dobozon már DEPO volt. A kinövés meg... nem tudom... meguntam, gyári küllemet szerettem volna így inkább GSi szettet véglegesítettem hátul. Nekem ilyen volt: Ilyen lett: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Január27, 2013 Megoszt Elküldve Január27, 2013 Dávid mit mondott Gabi? Tegnap csak fél füllel hallottam h mondtál vmit, de aztán el is felejtettem... :D Azt mondta örömmel segít minden hülyeségemben...vagy valami ilyesmit :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Január27, 2013 Megoszt Elküldve Január27, 2013 motorháztetö szövet, motorháztetö szigetelés, kartervédö, motortér alsó burkolat, Spzoli. :D amúgy egy szövetem van kb fölösben. Nem is vészes állapotra, csak volt egy kis olaj-szökökút problémám, és nem takarítottam ki, mert a mostani tetön volt másik. Ha érte jössz odaadom, de ennél többet nem dolgozok vele :lol: Motorháztető szövet kéne mint állat....:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január27, 2013 Megoszt Elküldve Január27, 2013 Azt mondta örömmel segít minden hülyeségemben...vagy valami ilyesmit :) :D valahogy így. Mivel a csütörtök az csütörtök, Newpest meg otthon, így igen nagy áldozatokat kell hoznom, egy kis transzportért. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Január27, 2013 Megoszt Elküldve Január27, 2013 Nekem design-ra nagyon tetszik, de csak azért, mert szebb és rosszabb nem hiszem, hogy lecserélem. De majd elválik, ez a tavasz zenéje. :-) Ellentétben a hátsó búrákkal, amiben tiszta szerelmes lettem. A kristály-piros... Nekem is, fehéremre azt tettem hátra. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Január27, 2013 Megoszt Elküldve Január27, 2013 Akkor nincs vele semmi gond és nyugodt szívvel megvehetem? :icon1: De most komolyan mi különbség az FK és a Dectane között, mert hogy pár ezer forint oké, de mégis? Na meg, hogy érted, hogy kinőttél belőle? Hát lehet elől maradnak a gyáriak, de hátul mondjuk azért nem nézne ki rosszul a kristály-piros. :D http://kepfeltoltes.hu/130127/1._Eredeti_k_p_resize_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Megveheted. De ha akarod meg is nézheted enyimen, szoktam járni kecsón Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Január27, 2013 Megoszt Elküldve Január27, 2013 :D valahogy így. Mivel a csütörtök az csütörtök, Newpest meg otthon, így igen nagy áldozatokat kell hoznom, egy kis transzportért. :D Én meg somogyban épp, de feltettem a fényszórómosó spricniket. Már csak a tartályt kéne, de k hideg van:) De hétfő estétől otthon leszek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Január27, 2013 Megoszt Elküldve Január27, 2013 Megveheted. De ha akarod meg is nézheted enyimen, szoktam járni kecsón Képed van róla? :icon1: Egyébként mikor jársz erre legközelebb? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január27, 2013 Megoszt Elküldve Január27, 2013 Én meg somogyban épp, de feltettem a fényszórómosó spricniket. Már csak a tartályt kéne, de k hideg van:) De hétfő estétől otthon leszek. műszeregységet spejzold be, és akkor a héten valamikor összehozzuk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Január27, 2013 Megoszt Elküldve Január27, 2013 Képed van róla? :-) Nincs, de olyan mint invictus első képem, csak vauxhall jellel, felirattal:) meg színrefújt lökőssel. Az opelclub matrica stimmt:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts