megadave Elküldve Január26, 2013 Megoszt Elküldve Január26, 2013 Nem is a kérdezőnek válaszoltam hanem a kérdésre... ;) (amúgy ha már fúrkálunk, nincs kérdés, ha van figyelem! hiába 104e km) :) Ez most hogy érted? :huh: Le bírtál vezetni 100 ekm-t úgy, hogy nem zúztál össze semmit? Grat. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január26, 2013 Megoszt Elküldve Január26, 2013 Ez most hogy érted? :huh: Le bírtál vezetni 100 ekm-t úgy, hogy nem zúztál össze semmit? Grat. :D én már 3 hsz óta nem értem miröl van szó :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január26, 2013 Megoszt Elküldve Január26, 2013 Ilyen lett: Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Január26, 2013 Megoszt Elküldve Január26, 2013 én már 3 hsz óta nem értem miröl van szó :lol: Na akkor már ketten vagyunk... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Január26, 2013 Megoszt Elküldve Január26, 2013 Ilyen lett: Hát ez 'jól' sikerült, bár még menthető. (És legalább olcsó lesz... :pinch: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január26, 2013 Megoszt Elküldve Január26, 2013 Ilyen lett: https://dl.dropbox.com/u/72903050/IMG_20130126_211118.jpg https://dl.dropbox.com/u/72903050/IMG_20130126_211128.jpg https://dl.dropbox.com/u/72903050/IMG_20130126_211136.jpg bázz... :( és ráadásul még úgy töri meg hogy ne kelljen se a zártakaróm, se a lökösöm. Szemétség :lol: (de azért örülök bogy nem komolyabb :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január26, 2013 Megoszt Elküldve Január26, 2013 Hát ez 'jól' sikerült, bár még menthető. (És legalább olcsó lesz... :pinch: ) Nem vészes, de akkor is. B*ssza az agyam. Tanulópénz megvolt részemről és autószerelő haver részéről is, mert ő is elfelejtette, hogy fel kell pumpálni a féket. :D Viszont a kaput kitettem a helyéről. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Morpheus Elküldve Január26, 2013 Megoszt Elküldve Január26, 2013 Ez most hogy érted? :huh: Le bírtál vezetni 100 ekm-t úgy, hogy nem zúztál össze semmit? Grat. :D Így ahogy mondod..:) De egyáltalán nem ez a lényeg... Valakinek az a "Fúrumneve" hogy "fejbenszerelő ........." Nem B.....tás ként mondom de gondolom te már többet szereltél mint én, így jogom sincs (és nem is áll szándékba) téged kioktatni de hidd el érdemes még egyszer átgondolni hogy ezt össszeraktam azt meghúztam, ezt visszatettem azt rátetttem.....stb Mindenkivel megesik, emberek vagyunk akik felejthetnek el valamit, vagy épp ronthatnak el valamit vagy épp b.....athatnak valakit! Remélem nem lett bajod, az Opel meg javítható! (és ha egy ülésbe paszírózós gyorsulás után történt volna???) .......műhiba....:( Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január26, 2013 Megoszt Elküldve Január26, 2013 Így ahogy mondod.. :) De egyáltalán nem ez a lényeg... Valakinek az a "Fúrumneve" hogy "fejbenszerelő ........." Nem B.....tás ként mondom de gondolom te már többet szereltél mint én, így jogom sincs (és nem is áll szándékba) téged kioktatni de hidd el érdemes még egyszer átgondolni hogy ezt össszeraktam azt meghúztam, ezt visszatettem azt rátetttem.....stb Mindenkivel megesik, emberek vagyunk akik felejthetnek el valamit, vagy épp ronthatnak el valamit vagy épp b.....athatnak valakit! Remélem nem lett bajod, az Opel meg javítható! (és ha egy ülésbe paszírózós gyorsulás után történt volna???) .......műhiba.... :( Pont ez jutott nekem is eszembe, hogy inkább ez, minthogy a főútra kihajtás előtti kereszteződésben nem tudtam volna megállni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január26, 2013 Megoszt Elküldve Január26, 2013 bázz... :( és ráadásul még úgy töri meg hogy ne kelljen se a zártakaróm, se a lökösöm. Szemétség :lol: (de azért örülök bogy nem komolyabb :D ) Lesz zártakaró- és lökőscsere. Rühellem az agyon gittelést. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január26, 2013 Megoszt Elküldve Január26, 2013 Lesz zártakaró- és lökőscsere. Rühellem az agyon gittelést. :D A lökit csak elsösegélynek adtam volna, fényezetlen is, meg a vonóhorog konzolja miatt, meg van vágva az alja is. A zártakaró mondjuk jó, rendes Z-termék :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január26, 2013 Megoszt Elküldve Január26, 2013 A lökit csak elsösegélynek adtam volna, fényezetlen is, meg a vonóhorog konzolja miatt, meg van vágva az alja is. A zártakaró mondjuk jó, rendes Z-termék :lol: :lol: :D Szerencsére a lökős gyári agyongittelt, így nem törött ripityára. :D Ugyanitt 286-os színkódú caravan hátsó lökhárító és zártakaró wanted. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január26, 2013 Megoszt Elküldve Január26, 2013 :lol: :D Szerencsére a lökős gyári agyongittelt, így nem törött ripityára. :D Ugyanitt 286-os színkódú caravan hátsó lökhárító és zártakaró wanted. :D az a szín nem létezik, kár próbálkozni :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Január26, 2013 Megoszt Elküldve Január26, 2013 Oh baz Komi.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Január26, 2013 Megoszt Elküldve Január26, 2013 :lol: :D Szerencsére a lökős gyári agyongittelt, így nem törött ripityára. :D Ugyanitt 286-os színkódú caravan hátsó lökhárító és zártakaró wanted. :D Van egy középsz.r állapotú nem-caravan 286-os hátsóm. :D Ősz óta az élére van állítva, így az alja kissé deformált. (Nyilván semmire se jó neked. Csak úgy írtam.) :D Mert létezik! Apropó. Hogy lehet a szakadt lökösöktől kulturált módon megszabadulni? A kommunális kuka, meg az erdőszéle nem játszik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január26, 2013 Megoszt Elküldve Január26, 2013 Van egy középsz.r állapotú nem-caravan 286-os hátsóm. :D Ősz óta az élére van állítva, így az alja kissé deformált. (Nyilván semmire se jó neked. Csak úgy írtam.) :D Mert létezik! Apropó. Hogy lehet a szakadt lökösöktől kulturált módon megszabadulni? A kommunális kuka, meg az erdőszéle nem játszik. levágod a rögzítöfüleket, elhozod nekem, a maradékot meg beadod egy műanyagoshoz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Morpheus Elküldve Január26, 2013 Megoszt Elküldve Január26, 2013 Van egy középsz.r állapotú nem-caravan 286-os hátsóm. :D Ősz óta az élére van állítva, így az alja kissé deformált. (Nyilván semmire se jó neked. Csak úgy írtam.) :D Mert létezik! Apropó. Hogy lehet a szakadt lökösöktől kulturált módon megszabadulni? A kommunális kuka, meg az erdőszéle nem játszik. Egy kis farikcsa, epokitt, üvegszál, tyukháló és máris ér 50e ft-ot!!! tunying!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január26, 2013 Megoszt Elküldve Január26, 2013 Át kell írni a nicknevedet daykiller-ről gatekiller-re. :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Január26, 2013 Megoszt Elküldve Január26, 2013 levágod a rögzítöfüleket, elhozod nekem, a maradékot meg beadod egy műanyagoshoz :D tényleg kellenek róla a bizba.zok? :huh: Mi készül már megint (még mindig)? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január26, 2013 Megoszt Elküldve Január26, 2013 Át kell írni a nicknevedet daykiller-ről gatekiller-re. :icon1: Köszi Tomi! :D Igazából már egy ideje gondolkodom, hogy átiratom a nicknevem az _eredeti_ becenevemre, ami a kömi. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január26, 2013 Megoszt Elküldve Január26, 2013 tényleg kellenek róla a bizba.zok? :huh: Mi készül már megint (még mindig)? :D Ez olyan lesz, mint a merga tunying... :DD Ideig-óráig jó lesz. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Január26, 2013 Megoszt Elküldve Január26, 2013 Lassan-lassan Angel Eyes lámpa vásárlás előtt állok. Érdekelne, hogy mi a különbség az FK-Automotive és a Dectane között? Azon kívül, hogy az utóbbi kicsit drágább. Na meg az, hogy egy ilyen lámpánál mennyire szűkül a látótér? Gondolom nem teljesen olyan, mint a gyári?! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január26, 2013 Megoszt Elküldve Január26, 2013 Ez olyan lesz, mint a merga tunying... :DD Ideig-óráig jó lesz. :D megjegyzem tegnap este föltettem a maradékot :lol: de nem kell mindent komolyan venni :D . A merci pakk, csak téli hülyülés, annak is indult, de a nyári optikra egészen konkrét elképzelés van. (És ez mostmár gyakorlatban is el lett kezdve, nem csak képen létezik :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január26, 2013 Megoszt Elküldve Január26, 2013 :lol: :D Szerencsére a lökős gyári agyongittelt, így nem törött ripityára. :D Ugyanitt 286-os színkódú caravan hátsó lökhárító és zártakaró wanted. :D Hát pont van egy ilyen kék hátsó lökim... :D Csak az a baj, hogy végig van repedve alul, viszont cdx! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január27, 2013 Megoszt Elküldve Január27, 2013 Hát pont van egy ilyen kék hátsó lökim... :D Csak az a baj, hogy végig van repedve alul, viszont cdx! :D Jah, mutattad anno és azt is hogy nem teszkótuning. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts