Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Dunakeszin van a tetö.

Na puff ... arra az elkövetkezendő legalább 50 évben nem terveztem, hogy megyek :D Haspajzs van amúgy új 11.000 környékén.

Elküldve

Ilyen van az enyémen... félig. Anno kidöntött fák között mentem és az egyik nagyobb ág letépte/letörte a generátorvédővel együtt és a klímacsövet is kiszedte a bölcsőből. :D

Elküldve

Sziasztok!

Valaki nem tudna nekem adni egy robbantott ábrát arról, hogy egy X16SZ-es motor vízhűtőjébe menet irány szerinti bal oldalon hátrafelé milyen két cső csatlakozik még a vastag vízcsövön kívül? Mert a klíma cuccomhoz ilyen hűtő van, de nem tudom oda mit kellene kötni gyárilag.

Köszönöm a segítséget!

Elküldve

Mindkét tipusban létezik fekete és krómos hátterű.

Tehát 4 féle van. ;)

Jogos. :D Bár nem tudom az én esetemben melyik lenne jobb?! :blush: Ami egybe van, vagy ami külön. Színben a fekete jobban tetszik.

Elküldve

Dávid mit mondott Gabi? Tegnap csak fél füllel hallottam h mondtál vmit, de aztán el is felejtettem... :D

Szia!

Zoli visz neked elvileg egy kartervédőt. Hát izé, majd egyszer elhozod?

Mondjuk nem hoztad eddig :lol:
Elküldve

Sziasztok! Olyan kérdésem lenn hogy... kiszedtem az ac pumpámat hogy megnézzem nem kell-e kipucolni ez eddig jó is csak mikor visszaraktam a benzincsővet az istenér nem tudttam visszarakni,a benzicső rövid is és el is van rohadva kicsit úgyhogy most megcsináltam magamnak a ######át! :blush: ha keresek valami csövet amibe a benzincső belemegy abba beledugo és a másikat rögzitem a pumpához az jó tré megoldás mi?gondolom szart se ér mert a két cső között szivárogni fog! hiába huzkodtam a csővet nem jön kiebb! ha kikell cserélni akkor lekel szedni a tankot meg ilyenek!? vagy mi az anyámat tudok csinálni mert most sehova egy mm-t se! :omg: az ac és a cső a hátsó ülés alatt van borzasztó hülye hozzáférhetettlen helyen! ellőre is köszi a válaszokat!

astra f 1.4 benzin c14nz 93'

Elküldve

Az pedig olyan. Addig kell játszani míg rá nem megy. Na meg leszedéskor nem szabad hagyni hogy visszacsússzon.

Még mindig jobb helyen van, mint ha a kocsi alatt kéne fetrengeni, meg leengedni hozzá a tankot.

Ha a cső cserés akkor meg valszeg a tankot le kell venni, de nem biztos, lehet hogy be lehet fűzni. Majd ezt az astrások megmondják.

Elküldve

Jég vagy műhiba?

Meg lett nézve az első fék, mert erősen kosztattak, azaz súrlódtak, jobbos zenélt is. Munkahengerek vissza lettek tolva, porvédők meg lettek igazítva etc. Aztán nem lett "felpumpálva" a fék és hiába rántottam be gyorsan a kéziféket a fejtámláig, késő volt.

Elküldve

ha kell hátsólöki, csütörtökön tudok kivinni egy feketét. :rolleyes:

Annyira nem vészes, lefotózom holnap és csütörtökön Bécsben leszek. :P Utána csütörtökön esetleg. :) Csomiajtó is kapott, vagyis inkább csak a felső záros rész, amiben a rendszám világítás van. :D

Elküldve

Annyira nem vészes, lefotózom holnap és csütörtökön Bécsben leszek. :P Utána csütörtökön esetleg. :) Csomiajtó is kapott, vagyis inkább csak a felső záros rész, amiben a rendszám világítás van. :D

az is van, szép Alex-zöld :D
Elküldve

Nincs szebb annál, mikor az válaszol, akit nem kérdeztek. :D

Nem is a kérdezőnek válaszoltam hanem a kérdésre... ;)

(amúgy ha már fúrkálunk, nincs kérdés, ha van figyelem! hiába 104e km):)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.