Dáwid Elküldve Január25, 2013 Megoszt Elküldve Január25, 2013 Hova kellene érte jössz-nöm ? :D u.i: az alsó védőlemezt haspajzsnak hívják :D Dunakeszin van a tetö. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Maxyy Elküldve Január25, 2013 Megoszt Elküldve Január25, 2013 Dunakeszin van a tetö. Na puff ... arra az elkövetkezendő legalább 50 évben nem terveztem, hogy megyek :D Haspajzs van amúgy új 11.000 környékén. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január25, 2013 Megoszt Elküldve Január25, 2013 Dávid mit mondott Gabi? Tegnap csak fél füllel hallottam h mondtál vmit, de aztán el is felejtettem... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Morpheus Elküldve Január25, 2013 Megoszt Elküldve Január25, 2013 Hova kellene érte jössz-nöm ? :D u.i: az alsó védőlemezt haspajzsnak hívják :D haspajzs.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január25, 2013 Megoszt Elküldve Január25, 2013 Ilyen van az enyémen... félig. Anno kidöntött fák között mentem és az egyik nagyobb ág letépte/letörte a generátorvédővel együtt és a klímacsövet is kiszedte a bölcsőből. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
riki Elküldve Január25, 2013 Megoszt Elküldve Január25, 2013 Sziasztok! Valaki nem tudna nekem adni egy robbantott ábrát arról, hogy egy X16SZ-es motor vízhűtőjébe menet irány szerinti bal oldalon hátrafelé milyen két cső csatlakozik még a vastag vízcsövön kívül? Mert a klíma cuccomhoz ilyen hűtő van, de nem tudom oda mit kellene kötni gyárilag. Köszönöm a segítséget! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Január26, 2013 Megoszt Elküldve Január26, 2013 Mindkét tipusban létezik fekete és krómos hátterű. Tehát 4 féle van. ;) Jogos. :D Bár nem tudom az én esetemben melyik lenne jobb?! :blush: Ami egybe van, vagy ami külön. Színben a fekete jobban tetszik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január26, 2013 Megoszt Elküldve Január26, 2013 Dávid mit mondott Gabi? Tegnap csak fél füllel hallottam h mondtál vmit, de aztán el is felejtettem... :D Szia! Zoli visz neked elvileg egy kartervédőt. Hát izé, majd egyszer elhozod? Mondjuk nem hoztad eddig :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január26, 2013 Megoszt Elküldve Január26, 2013 Hát segítek én a konyhában! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január26, 2013 Megoszt Elküldve Január26, 2013 Hát segítek én a konyhában! :D :lol: :D :lol: Parkettázás lesz? Arra kíváncsi lennék, hogy raknád ki az emblémát :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Morpheus Elküldve Január26, 2013 Megoszt Elküldve Január26, 2013 :lol: :D :lol: Parkettázás lesz? Arra kíváncsi lennék, hogy raknád ki az emblémát :D :lol: Esetleg térkövezés? Link to comment Megosztás: More sharing options...
balboa011 Elküldve Január26, 2013 Megoszt Elküldve Január26, 2013 Sziasztok! Olyan kérdésem lenn hogy... kiszedtem az ac pumpámat hogy megnézzem nem kell-e kipucolni ez eddig jó is csak mikor visszaraktam a benzincsővet az istenér nem tudttam visszarakni,a benzicső rövid is és el is van rohadva kicsit úgyhogy most megcsináltam magamnak a ######át! :blush: ha keresek valami csövet amibe a benzincső belemegy abba beledugo és a másikat rögzitem a pumpához az jó tré megoldás mi?gondolom szart se ér mert a két cső között szivárogni fog! hiába huzkodtam a csővet nem jön kiebb! ha kikell cserélni akkor lekel szedni a tankot meg ilyenek!? vagy mi az anyámat tudok csinálni mert most sehova egy mm-t se! :omg: az ac és a cső a hátsó ülés alatt van borzasztó hülye hozzáférhetettlen helyen! ellőre is köszi a válaszokat! astra f 1.4 benzin c14nz 93' Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január26, 2013 Megoszt Elküldve Január26, 2013 Esetleg térkövezés? Lesz,kösz a tippet! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Január26, 2013 Megoszt Elküldve Január26, 2013 Az pedig olyan. Addig kell játszani míg rá nem megy. Na meg leszedéskor nem szabad hagyni hogy visszacsússzon. Még mindig jobb helyen van, mint ha a kocsi alatt kéne fetrengeni, meg leengedni hozzá a tankot. Ha a cső cserés akkor meg valszeg a tankot le kell venni, de nem biztos, lehet hogy be lehet fűzni. Majd ezt az astrások megmondják. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január26, 2013 Megoszt Elküldve Január26, 2013 Sikerült 104 ezer balesetmentes km után lezúznom a kocsim hátulját. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január26, 2013 Megoszt Elküldve Január26, 2013 Sikerült 104 ezer balesetmentes km után lezúznom a kocsim hátulját. <_< Mesélj :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január26, 2013 Megoszt Elküldve Január26, 2013 Mesélj :huh: Fékpedált tűzfalig be tudtam taposni, de fékhatás nem volt, így a nyíló kaput telibe kaptam tolatva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Január26, 2013 Megoszt Elküldve Január26, 2013 Fékpedált tűzfalig be tudtam taposni, de fékhatás nem volt, így a nyíló kaput telibe kaptam tolatva. Jég vagy műhiba? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január26, 2013 Megoszt Elküldve Január26, 2013 Jég vagy műhiba? Meg lett nézve az első fék, mert erősen kosztattak, azaz súrlódtak, jobbos zenélt is. Munkahengerek vissza lettek tolva, porvédők meg lettek igazítva etc. Aztán nem lett "felpumpálva" a fék és hiába rántottam be gyorsan a kéziféket a fejtámláig, késő volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Morpheus Elküldve Január26, 2013 Megoszt Elküldve Január26, 2013 Jég vagy műhiba? műhiba...:( Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január26, 2013 Megoszt Elküldve Január26, 2013 Nincs szebb annál, mikor az válaszol, akit nem kérdeztek. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január26, 2013 Megoszt Elküldve Január26, 2013 Nincs szebb annál, mikor az válaszol, akit nem kérdeztek. :D ha kell hátsólöki, csütörtökön tudok kivinni egy feketét. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január26, 2013 Megoszt Elküldve Január26, 2013 ha kell hátsólöki, csütörtökön tudok kivinni egy feketét. :rolleyes: Annyira nem vészes, lefotózom holnap és csütörtökön Bécsben leszek. :P Utána csütörtökön esetleg. :) Csomiajtó is kapott, vagyis inkább csak a felső záros rész, amiben a rendszám világítás van. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január26, 2013 Megoszt Elküldve Január26, 2013 Annyira nem vészes, lefotózom holnap és csütörtökön Bécsben leszek. :P Utána csütörtökön esetleg. :) Csomiajtó is kapott, vagyis inkább csak a felső záros rész, amiben a rendszám világítás van. :D az is van, szép Alex-zöld :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Morpheus Elküldve Január26, 2013 Megoszt Elküldve Január26, 2013 Nincs szebb annál, mikor az válaszol, akit nem kérdeztek. :D Nem is a kérdezőnek válaszoltam hanem a kérdésre... ;) (amúgy ha már fúrkálunk, nincs kérdés, ha van figyelem! hiába 104e km):) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts