Davee Elküldve Január18, 2013 Megoszt Elküldve Január18, 2013 mitomén valahol az első rendszámtábla világítás mögött..... :P ne mán akkor rossz helyen kerestem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Január18, 2013 Megoszt Elküldve Január18, 2013 Már nagyon régen ugye szerettem volna OPEL feliratú fejtámlahuzatot, de sehol nem találtam. Így hát feltaláltam magam és csináltattam egy olyan fainat, hogy az csak na. Aztán szinte fillérekbe került. Váá, de király! :D http://kepfeltoltes.hu/130118/__resize_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január18, 2013 Megoszt Elküldve Január18, 2013 Már nagyon régen ugye szerettem volna OPEL feliratú fejtámlahuzatot, de sehol nem találtam. Így hát feltaláltam magam és csináltattam egy olyan fainat, hogy az csak na. Aztán szinte fillérekbe került. Váá, de király! :D http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg Nagyon szép!!! :icon13: Hogyan, kivel, és mennyiért? :) M1-es Győr és a határ között 4-óra körül: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január18, 2013 Megoszt Elküldve Január18, 2013 Sosem értettem, hogy miért a felezővonali részt kell kijárni az autóknak, mikor a festés ugyanolyan veszélyes, mint a havas aszfalt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Január18, 2013 Megoszt Elküldve Január18, 2013 Nagyon szép!!! :icon13: Hogyan, kivel, és mennyiért? :) M1-es Győr és a határ között 4-óra körül: Köszi. :icon1: Itt Kecskeméten van egy üléshuzatos üzlet. Ott vettem a fejtámlahuzatokat kemény 900 Ft-ért a 4 db-ot. :icon1: A logókat pedig darabjára 1.000 Ft-ért vasalták rá. Csak az első kettő ülésre csináltattam meg, így egy komplett garnitúra lett 2.900 Ft-ért. Szerintem megérte így, hogy sehol nem találtam. Ahhoz képest nagyon jól sikerült. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január18, 2013 Megoszt Elküldve Január18, 2013 Köszi. :icon1: Itt Kecskeméten van egy üléshuzatos üzlet. Ott vettem a fejtámlahuzatokat kemény 900 Ft-ért a 4 db-ot. :icon1: A logókat pedig darabjára 1.000 Ft-ért vasalták rá. Csak az első kettő ülésre csináltattam meg, így egy komplett garnitúra lett 2.900 Ft-ért. Szerintem megérte így, hogy sehol nem találtam. Ahhoz képest nagyon jól sikerült. :D Hmmmmm....nem akarsz egy kicsit bizniszelni? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Január18, 2013 Megoszt Elküldve Január18, 2013 Sosem értettem, hogy miért a felezővonali részt kell kijárni az autóknak, mikor a festés ugyanolyan veszélyes, mint a havas aszfalt. :D Egyrészt, mert mint a közelmúltban beszélt téma, mi szerint a víztócsa alatt sem tudod, hogy mi van így a hó alatt sem tudhatod. :icon1: Ha nem jön semmi szemből akkor úgy gondolom, hogy biztonságosabb kicsit bentebb húzódni a felezővonal felé. (Másrészt az egy valaki úgy ment az úton, aztán a többi csak követte a nyomot és így alakult ki.) :goofy: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Január18, 2013 Megoszt Elküldve Január18, 2013 Hmmmmm....nem akarsz egy kicsit bizniszelni? :D Hallgatlak! :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Morpheus Elküldve Január18, 2013 Megoszt Elküldve Január18, 2013 Hmmmmm....nem akarsz egy kicsit bizniszelni? :D Sorozatgyártás gyanús... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január18, 2013 Megoszt Elküldve Január18, 2013 Sosem értettem, hogy miért a felezővonali részt kell kijárni az autóknak, mikor a festés ugyanolyan veszélyes, mint a havas aszfalt. :D Ha szűz hóban mész, inkább a közepét tippeled meg mint a szélét, ha meg már nem, akkor meg ha már egyszer ott van a nyom, nem teszed odébb. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Január19, 2013 Megoszt Elküldve Január19, 2013 Sorozatgyártás gyanús... Jaja. :icon10: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január19, 2013 Megoszt Elküldve Január19, 2013 Forralt bor Egri bikavérből....nyami,.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január19, 2013 Megoszt Elküldve Január19, 2013 Forralt bor Egri bikavérből....nyami,.... :D Nem csak Egerben van bika. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január19, 2013 Megoszt Elküldve Január19, 2013 Nem csak Egerben van bika. :D De ezt ott fejték... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Morpheus Elküldve Január19, 2013 Megoszt Elküldve Január19, 2013 De ezt ott fejték... :D Nem is tudtam hogy arra felé a bikából van a Vörösbor! :) Ráadásúl úgy fejik :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Morpheus Elküldve Január20, 2013 Megoszt Elküldve Január20, 2013 Astra F Hátsó sárhányó gumi között van különbség? Találtam itthol egy jobbost, de mintha nem egyezne a kombiéval...lehet sedán, vagy simáé? Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Január20, 2013 Megoszt Elküldve Január20, 2013 Astra F Hátsó sárhányó gumi között van különbség? Találtam itthol egy jobbost, de mintha nem egyezne a kombiéval...lehet sedán, vagy simáé? Biztos, hogy Astra gumi ez? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Morpheus Elküldve Január20, 2013 Megoszt Elküldve Január20, 2013 Biztos, hogy Astra gumi ez? Passzolok....annyi a különbség, hogy középtájt az lökös pereménél nincs meg benne az a törés.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
riki Elküldve Január20, 2013 Megoszt Elküldve Január20, 2013 Sziasztok! Érdeklődni szeretnék, hogy a linken látható képen az a fehér téglalap alakú csatlakozó mihez való? A kormányoszlop alatt? https://picasaweb.google.com/115069056308703110962/OpelAstraF#5835590780677390786 Köszönöm a választ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január20, 2013 Megoszt Elküldve Január20, 2013 Sziasztok! Érdeklődni szeretnék, hogy a linken látható képen az a fehér téglalap alakú csatlakozó mihez való? A kormányoszlop alatt? https://picasaweb.go...590780677390786 Köszönöm a választ! Ezt én is szeretném tudni, mert nekem is ott van, de nincs sehova se kötve. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január20, 2013 Megoszt Elküldve Január20, 2013 Ezt én is szeretném tudni, mert nekem is ott van, de nincs sehova se kötve. :D Nekem lenne 1 tippem, lehet hogy erre: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január20, 2013 Megoszt Elküldve Január20, 2013 Nekem lenne 1 tippem, lehet hogy erre: Csekkontroll? Ez vectra/calibra műszer nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január20, 2013 Megoszt Elküldve Január20, 2013 Csekkontroll? Ez vectra/calibra műszer nem? Ön mindent tud :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január20, 2013 Megoszt Elküldve Január20, 2013 Ön mindent tud :icon13: :) Pedig holnap akartam elkezdeni az opelezést :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Morpheus Elküldve Január20, 2013 Megoszt Elküldve Január20, 2013 Ezt én is szeretném tudni, mert nekem is ott van, de nincs sehova se kötve. :D Nem lehet hogy erről van szó (D1) Menetfény....a svédeknél.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts