Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Már nagyon régen ugye szerettem volna OPEL feliratú fejtámlahuzatot, de sehol nem találtam. Így hát feltaláltam magam és csináltattam egy olyan fainat, hogy az csak na. Aztán szinte fillérekbe került. Váá, de király! :D

http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg

Nagyon szép!!! :icon13: Hogyan, kivel, és mennyiért? :)

M1-es Győr és a határ között 4-óra körül:

866801-20130118-sMO8AC.jpg

Megosztás:

Nagyon szép!!! :icon13: Hogyan, kivel, és mennyiért? :)

M1-es Győr és a határ között 4-óra körül:

Köszi. :icon1: Itt Kecskeméten van egy üléshuzatos üzlet. Ott vettem a fejtámlahuzatokat kemény 900 Ft-ért a 4 db-ot. :icon1: A logókat pedig darabjára 1.000 Ft-ért vasalták rá. Csak az első kettő ülésre csináltattam meg, így egy komplett garnitúra lett 2.900 Ft-ért. Szerintem megérte így, hogy sehol nem találtam. Ahhoz képest nagyon jól sikerült. :D

Megosztás:

Köszi. :icon1: Itt Kecskeméten van egy üléshuzatos üzlet. Ott vettem a fejtámlahuzatokat kemény 900 Ft-ért a 4 db-ot. :icon1: A logókat pedig darabjára 1.000 Ft-ért vasalták rá. Csak az első kettő ülésre csináltattam meg, így egy komplett garnitúra lett 2.900 Ft-ért. Szerintem megérte így, hogy sehol nem találtam. Ahhoz képest nagyon jól sikerült. :D

Hmmmmm....nem akarsz egy kicsit bizniszelni? :D

Megosztás:

Sosem értettem, hogy miért a felezővonali részt kell kijárni az autóknak, mikor a festés ugyanolyan veszélyes, mint a havas aszfalt. :D

Egyrészt, mert mint a közelmúltban beszélt téma, mi szerint a víztócsa alatt sem tudod, hogy mi van így a hó alatt sem tudhatod. :icon1: Ha nem jön semmi szemből akkor úgy gondolom, hogy biztonságosabb kicsit bentebb húzódni a felezővonal felé. (Másrészt az egy valaki úgy ment az úton, aztán a többi csak követte a nyomot és így alakult ki.) :goofy: :blink:

Megosztás:

Sosem értettem, hogy miért a felezővonali részt kell kijárni az autóknak, mikor a festés ugyanolyan veszélyes, mint a havas aszfalt. :D

Ha szűz hóban mész, inkább a közepét tippeled meg mint a szélét, ha meg már nem, akkor meg ha már egyszer ott van a nyom, nem teszed odébb. :D
Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.