spzoli Elküldve Január13, 2013 Megoszt Elküldve Január13, 2013 ja, de gondoltam, hátha van vkinek tapasztalata a francba barom állat voltam, niytva hagytam a csomit és rányitottam a garázsajtó :omg: visszahajtotta most több mint 90 fokban fel lehet nyitni..... mondjuk pléh ugyhogy visszahajtogattam(ablak megmaradt), de persze nem fekszik fel rendesen a kéderre és most láttam 15ért szinhejest ..... Az fail. 15ért komplett a színhelyes? Akkor vedd meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Január13, 2013 Megoszt Elküldve Január13, 2013 help pls szerintetek be fér egy csotányseggűbe valahogy egy másik csomagtartó ajtó? tegnap férfinemiszerv vótam :angry: kéne egy másik.... No para. Motorháztető ÉS csomiajtó is belefér. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Január13, 2013 Megoszt Elküldve Január13, 2013 Valakinek van Opel Astra F-be kartámasza? Milyet érdemes venni? Van, gyári. Igaz, hogy elég keskeny, de legalább mérethelyes, és amúgy sincs túl sok hely a két ülés között. Nem túl gyakori darab, de egy kis keresgéléssel lehet találni. Többiről nincs tapasztalat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Maxyy Elküldve Január13, 2013 Megoszt Elküldve Január13, 2013 Kombi hátsó, fűtőszálas üvegben 3 vagy 4 szál nem működik. Ez javítható valahol/valahogy vagy csere ? Új hátsóüveget 48.000-ért találtam :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Morpheus Elküldve Január13, 2013 Megoszt Elküldve Január13, 2013 Kombi hátsó, fűtőszálas üvegben 3 vagy 4 szál nem működik. Ez javítható valahol/valahogy vagy csere ? Új hátsóüveget 48.000-ért találtam :blink: Állítólag lehet kapni valami pasztát (grafitos zsír) vagy valami magas fém tartalmú valamit amivel összekötöd a szálszakadást ! De hallottam már olyat is hogy ezüst körömlakk... :icon11: Régen lehetett kapni "fűtőszálat" amit fel lehetett ragasztani a régi helyére/mellé... Amúgy szerintem csere egyszerűbb --> bontó --> multiméter szálszakadás ellenörzés után! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Maxyy Elküldve Január13, 2013 Megoszt Elküldve Január13, 2013 Állítólag lehet kapni valami pasztát (grafitos zsír) vagy valami magas fém tartalmú valamit amivel összekötöd a szálszakadást ! De hallottam már olyat is hogy ezüst körömlakk... :icon11: Régen lehetett kapni "fűtőszálat" amit fel lehetett ragasztani a régi helyére/mellé... Amúgy szerintem csere egyszerűbb --> bontó --> multiméter szálszakadás ellenörzés után! Találtam közben ilyen körömlakk szerű fűtőszáljavítót , 3-4-5 ezer forint 1-2 grammos kiszerelésben. Aztán azt gondolom simán le lehet mosni amikor takarítom az üveget belül. Megkérdem majd a bontót, de gondolom azok is aranyárban mérik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január14, 2013 Megoszt Elküldve Január14, 2013 Találtam közben ilyen körömlakk szerű fűtőszáljavítót , 3-4-5 ezer forint 1-2 grammos kiszerelésben. Aztán azt gondolom simán le lehet mosni amikor takarítom az üveget belül. Megkérdem majd a bontót, de gondolom azok is aranyárban mérik. Nem lehet lemosni, tökéletesen üzemel a javított fűtőszál már évek óta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Morpheus Elküldve Január15, 2013 Megoszt Elküldve Január15, 2013 Nem lehet lemosni, tökéletesen üzemel a javított fűtőszál már évek óta. És nem maradt neked ebből a kenyőcsből? Nekem is 1 szálam nem műxött, de tegnap beadta magát még egy....ÉS EZ BOSSZANTÓ!!!:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Maxyy Elküldve Január15, 2013 Megoszt Elküldve Január15, 2013 És nem maradt neked ebből a kenyőcsből? Nekem is 1 szálam nem műxött, de tegnap beadta magát még egy....ÉS EZ BOSSZANTÓ!!! :) Ez a jó szó, bosszantó. Mert annyira nem érdekel, hogy nekiálljak kifesteni vagy keresni másik üveget. De annyira meg mégis ,hogy állandóan azt lessem a visszapillantóba hogy van 3 csík az ablakon :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január15, 2013 Megoszt Elküldve Január15, 2013 Ez a jó szó, bosszantó. Mert annyira nem érdekel, hogy nekiálljak kifesteni vagy keresni másik üveget. De annyira meg mégis ,hogy állandóan azt lessem a visszapillantóba hogy van 3 csík az ablakon :D Vedd le a visszapillantot :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Maxyy Elküldve Január15, 2013 Megoszt Elküldve Január15, 2013 Vedd le a visszapillantot :D Az valóban olcsóbb megoldás mint kijavítani az üveget :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január15, 2013 Megoszt Elküldve Január15, 2013 Nincs fűtöszál a hátsó ablakomon, nem is csíkos. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január16, 2013 Megoszt Elküldve Január16, 2013 És nem maradt neked ebből a kenyőcsből? Nekem is 1 szálam nem műxött, de tegnap beadta magát még egy....ÉS EZ BOSSZANTÓ!!! :) Nem maradt, utoljára is vagy 3-an vettünk egy üveget mert viszonylag drága de sok javítást lehet csinálni vele. Nekem vagy 5 rossz fűtőszálam volt de már most is van 2. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Január16, 2013 Megoszt Elküldve Január16, 2013 Hali! Olyat tud valaki hogy gyári sárfogógumi? Szóval ami nem ilyen gyatra müanyagból van. Én vettem bótban annó előre, gyári gm, és valami brutális ára volt, talán 5 ezer Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Január16, 2013 Megoszt Elküldve Január16, 2013 Kombi hátsó, fűtőszálas üvegben 3 vagy 4 szál nem működik. Ez javítható valahol/valahogy vagy csere ? Új hátsóüveget 48.000-ért találtam :blink: Én javítottam enyimban, ilyen ezüstös fűtőszáljavítóval, és valamennyire sikerült is, addig kb 6 nem működött, utána már csak 2 nem :) 2 évig jó volt, de most megint 3 nem megy, majd át kell festenem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január16, 2013 Megoszt Elküldve Január16, 2013 Tegnap el lett víve a kocsi szerelő haveromhoz, tegnap neki is állt szétkapni meg ma is folytatta (hátsó fék munkahengerek, fékpofák, kuplungcsere, vezérléscsere), méricsgél aztán rendeli is meg az alkatrészeket. Hétvégére talán kész is lesz. :) Az biztos hogy hat számjegyű lesz a végösszeg. :D Gates szíj fog belekerülni, Febi pumpával, SKF görgővel (bár ez annyira nem tetszik), a kuplungszett az LUK lesz, nem Sachs, hátsó fék meg lesz, ami lesz. A váltó új gyári GM váltóolajat fog kapni, féltengelyszimeringek cserélve lesznek, ahogy a motornál is, hiába van lassan két éve meg a felújítás, akkor is kap új főtengely és vezérműtengely szimeringeket. DOT 5-ös fékolajat is kap, mert a négy néha elforr. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január16, 2013 Megoszt Elküldve Január16, 2013 Tegnap el lett víve a kocsi szerelő haveromhoz, tegnap neki is állt szétkapni meg ma is folytatta (hátsó fék munkahengerek, fékpofák, kuplungcsere, vezérléscsere), méricsgél aztán rendeli is meg az alkatrészeket. Hétvégére talán kész is lesz. :) Az biztos hogy hat számjegyű lesz a végösszeg. :D Gates szíj fog belekerülni, Febi pumpával, SKF görgővel (bár ez annyira nem tetszik), a kuplungszett az LUK lesz, nem Sachs, hátsó fék meg lesz, ami lesz. A váltó új gyári GM váltóolajat fog kapni, féltengelyszimeringek cserélve lesznek, ahogy a motornál is, hiába van lassan két éve meg a felújítás, akkor is kap új főtengely és vezérműtengely szimeringeket. DOT 5-ös fékolajat is kap, mert a négy néha elforr. :D Megduplázod az értékét? :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Január17, 2013 Megoszt Elküldve Január17, 2013 Tegnap el lett víve a kocsi szerelő haveromhoz, tegnap neki is állt szétkapni meg ma is folytatta (hátsó fék munkahengerek, fékpofák, kuplungcsere, vezérléscsere), méricsgél aztán rendeli is meg az alkatrészeket. Hétvégére talán kész is lesz. :) Az biztos hogy hat számjegyű lesz a végösszeg. :D Gates szíj fog belekerülni, Febi pumpával, SKF görgővel (bár ez annyira nem tetszik), a kuplungszett az LUK lesz, nem Sachs, hátsó fék meg lesz, ami lesz. A váltó új gyári GM váltóolajat fog kapni, féltengelyszimeringek cserélve lesznek, ahogy a motornál is, hiába van lassan két éve meg a felújítás, akkor is kap új főtengely és vezérműtengely szimeringeket. DOT 5-ös fékolajat is kap, mert a négy néha elforr. :D egy autószerelő haver nem rossz befektetés :evilgrin: egyébként idegen helyen az ember azt se tudja mi a tökömet tesznek bele, ha meg viszed az alkatrész(mert van/volt/szerezted) mutatnak a táblára: "Hozott alkatrészre 50% felárat számolunk fel".......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Január17, 2013 Megoszt Elküldve Január17, 2013 Persze, mert a szerelö nem a munkadíjból él meg, hanem az eladott alkatrészekböl. Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Január17, 2013 Megoszt Elküldve Január17, 2013 Persze, mert a szerelö nem a munkadíjból él meg, hanem az eladott alkatrészekböl. hát értem én, gondlom kap (mennyiségi)kedvezményt a bótba, aztán még rak rá pár %-ot nade akkor is, a tulaj meg szophat.....meg kap bele QH cuccot....(vizmupa,remosztát,görgő) ami nem is láccik szóval egy szerelő haver jó befektetés Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davee Elküldve Január17, 2013 Megoszt Elküldve Január17, 2013 hát értem én, gondlom kap (mennyiségi)kedvezményt a bótba, aztán még rak rá pár %-ot nade akkor is, a tulaj meg szophat.....meg kap bele QH cuccot....(vizmupa,remosztát,görgő) ami nem is láccik szóval egy szerelő haver jó befektetés A vizmupa és a remosztát merre található az autóban? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Január17, 2013 Megoszt Elküldve Január17, 2013 hát értem én, gondlom kap (mennyiségi)kedvezményt a bótba, aztán még rak rá pár %-ot nade akkor is, a tulaj meg szophat.....meg kap bele QH cuccot....(vizmupa,remosztát,görgő) ami nem is láccik szóval egy szerelő haver jó befektetés Hát jha.. a normálisabb szerelő azt tesz bele, amit a vevő kér. Mi is próbálunk igényesen dolgozni, de ha nem fizetik meg, akkor kénytelen az ember beletenni a qh-t, meg kókányolni ha olyan van, mert nem fizetik ki, munka meg ugye kell. Pedig én a bmw fővárosában dolgozok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január17, 2013 Megoszt Elküldve Január17, 2013 egy autószerelő haver nem rossz befektetés :evilgrin: egyébként idegen helyen az ember azt se tudja mi a tökömet tesznek bele, ha meg viszed az alkatrész(mert van/volt/szerezted) mutatnak a táblára: "Hozott alkatrészre 50% felárat számolunk fel".......... Ő úgy dolgozik, hogy tőlem a teljes kedvezmény nélküli árat kéri el egy anyagra, amit beszerel és munkadíjat nem számol rá, tehát a kedvezményből van bevétele. Az meg a másik, hogy már nem hivatásosan csinálja a szerelést. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lajko Elküldve Január17, 2013 Megoszt Elküldve Január17, 2013 Hali! Az lenne a kérdésem,hogy mennyire macerás kicserélni az angel lámpában lévő karikákat mert amik most vannak benne kezdenek meghalni. Esetleg tud valaki ajánlani elfogadható áron? Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Január17, 2013 Megoszt Elküldve Január17, 2013 A vizmupa és a remosztát merre található az autóban? :D mitomén valahol az első rendszámtábla világítás mögött..... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts