Dark_Errant Elküldve Január7, 2013 Elküldve Január7, 2013 Minden út oda vezet. :D Sajnos nem... Mennem kene Petihez, de olyan emberi idoben,hogy ha gebasz van meg tudjuk oldani... pl legyen ido fekcso peremezot keresni, vagy masik fek csovet....
Tiu Elküldve Január7, 2013 Elküldve Január7, 2013 Meg 2 kis konzol a hátsó hídra, hogy ne a rugókon keresztül menjen a bowden, meg nagyobb ffh. mert a 20-as elég karcsú hozzá, és ha nincs ABS-ed, akkor kadett gsi-é amiböl nem sok van, viszont ami van, az fékeröelosztós, amiért viszont ki kell iktatni az eredetit. :D A 20-as ffh-val majd fékezhetsz egyet (kettőt) Blitzen. ;) :D Persze csak ha akarsz majd. :icon1:
Dáwid Elküldve Január8, 2013 Elküldve Január8, 2013 A 20-as ffh-val majd fékezhetsz egyet (kettőt) Blitzen. ;) :D Persze csak ha akarsz majd. :icon1: Tudom, hogy használható a szett azzal is, de a 22-essel azért más. De ha addigra rendbeteszem amit szeretnék, akkor te is megrugdoshatod a fékemet. Aztán söröcske mellett megbeszéljük :D
Dark_Errant Elküldve Január8, 2013 Elküldve Január8, 2013 de azert bontsatik ki, es igyatol is belole ;)
Dáwid Elküldve Január8, 2013 Elküldve Január8, 2013 de azert bontsatik ki, es igyatol is belole ;) Olyat senki nem szokott. Főleg ott nem. Egészségtelen, és amúgyis :D
rtomi Elküldve Január8, 2013 Elküldve Január8, 2013 Komolyan, tud valaki szerezni OPEL feliratú fejtámlahuzatot? Már nagyon rég óta keresek és sehol sem találok. Tudnátok segíteni? :unsure: Úgy tudom nemrég levédették ezeket a logókat és azóta nem szabad ilyet árulni. Az más kérdés,hogy a dekoros megcsinálja neked vagy sem.
Guest Elküldve Január8, 2013 Elküldve Január8, 2013 Úgy tudom nemrég levédették ezeket a logókat és azóta nem szabad ilyet árulni. Az más kérdés,hogy a dekoros megcsinálja neked vagy sem. Igen tudom Tomi, sajnos. Azért is írtam, hogy szerezni, mert már nem lehet kapni. :icon10: Néha Vaterán hébe-hóba 1-2 felbukkan, ahogy Zotya is mondja, de az olyan gyorsan el is kel, hogy időm sincs rendelni. :icon1: A végén lehet, hogy majd hímzés lesz belőle. Esetleg majd, ha kiszaladunk a szabadkai piacra ott is megnézem hátha.
Davee Elküldve Január8, 2013 Elküldve Január8, 2013 Csak munkahengereket és pofákat kell cserélni, a doboknak semmi bajuk és persze fékolajcsere is eléggé megérett már. Akkor olcsóbban megúszod, egy javító készlet elmegy szerintem így is. :)
Tiu Elküldve Január9, 2013 Elküldve Január9, 2013 Tudom, hogy használható a szett azzal is, de a 22-essel azért más. De ha addigra rendbeteszem amit szeretnék, akkor te is megrugdoshatod a fékemet. Aztán söröcske mellett megbeszéljük :D de azert bontsatik ki, es igyatol is belole ;) Ja, más. Majd meglátod. ;) Iszunk rá bizony, bontott dobozból / üvegből (is) :D
Marce Elküldve Január9, 2013 Elküldve Január9, 2013 Még nem voltam, holnap tervezek kimenni Lurdyhoz talira. Ilyen hidegben szoktatok/szoktak azért lenni ott, tehát van értelme elindulnom? Másik, hogy kb mikorra érdemes menni?
Dáwid Elküldve Január9, 2013 Elküldve Január9, 2013 Még nem voltam, holnap tervezek kimenni Lurdyhoz talira. Ilyen hidegben szoktatok/szoktak azért lenni ott, tehát van értelme elindulnom? Másik, hogy kb mikorra érdemes menni? Olyan nincs hogy nincs. Lent vagyunk a mélygarázsban, mert nem esik semmi, és fűtenek :D 8 körültől már vannak lent, de leginkább csak a coupesok, mert ők korábban is lépnek. A többség inkább 9 körül esik ki. Parkolóház legvége, kijárat mellet.
Marce Elküldve Január9, 2013 Elküldve Január9, 2013 Olyan nincs hogy nincs. Lent vagyunk a mélygarázsban, mert nem esik semmi, és fűtenek :D 8 körültől már vannak lent, de leginkább csak a coupesok, mert ők korábban is lépnek. A többség inkább 9 körül esik ki. Parkolóház legvége, kijárat mellet. Köszi! :) Ott leszek. :D
Dark_Errant Elküldve Január9, 2013 Elküldve Január9, 2013 Olyan nincs hogy nincs. Lent vagyunk a mélygarázsban, mert nem esik semmi, és fűtenek :D 8 körültől már vannak lent, de leginkább csak a coupesok, mert ők korábban is lépnek. A többség inkább 9 körül esik ki. Parkolóház legvége, kijárat mellet. Azert 9kor mar enni szoktunk...
Dáwid Elküldve Január9, 2013 Elküldve Január9, 2013 Azert 9kor mar enni szoktunk... Egen, és mire lemegyünk, 2x annyi autó áll ott, mint mikor fölmentünk. :P
J0hnny Elküldve Január10, 2013 Elküldve Január10, 2013 Parkolóház legvége, kijárat mellet. Ahol a puntosok a falnak basszák a gépet! :D
spzoli Elküldve Január10, 2013 Elküldve Január10, 2013 Ahol a puntosok a falnak basszák a gépet! :D Az azért elég mókás volt(nekünk)...a tulajnak kevésbé :D
J0hnny Elküldve Január10, 2013 Elküldve Január10, 2013 Az azért elég mókás volt(nekünk)...a tulajnak kevésbé :D Zima rieksön: DIKK! :D
Dáwid Elküldve Január10, 2013 Elküldve Január10, 2013 Az azért elég mókás volt(nekünk)...a tulajnak kevésbé :D Zima rieksön: DIKK! :D :D legalább 2 hetente megpróbálja utánozni valaki. Csak sikerül má' :D
spzoli Elküldve Január10, 2013 Elküldve Január10, 2013 Egyszer te is elrúghatnád már kifelé, mint a nagy motorosok :D
Dáwid Elküldve Január10, 2013 Elküldve Január10, 2013 Egyszer te is elrúghatnád már kifelé, mint a nagy motorosok :D Csak 1.6 alatt szabad elrúgni, úgyláttam. Különben is, én nagyblokkos vagyok, vastag féltengelyem is van :D :lol:
J0hnny Elküldve Január10, 2013 Elküldve Január10, 2013 vastag féltengelyem is van :D :lol: 20 + kupak :D
Guest Elküldve Január11, 2013 Elküldve Január11, 2013 Arra gondoltam, hogy kicserélem majd a gyári hangszórókat valami kicsit komolyabbra. Ha jól tudom akkor az F-es Astrába elől 16,5 hátul 13 cm-es gyári hangszórók vannak?! Több cimborám azt javasolta, hogy előre 2 utas hangszórókat rakjak és külön a csipogót az ajtóba, hátra pedig mehet a 3 utas. Szerintetek? Egyébként a Clarion márkát ajánlotta az egyik, ami árban is elfogadható. Ti mit javasoltok? Egyrészt hangszóró másrészt márka téren?
invictus Elküldve Január11, 2013 Elküldve Január11, 2013 Arra gondoltam, hogy kicserélem majd a gyári hangszórókat valami kicsit komolyabbra. Ha jól tudom akkor az F-es Astrába elől 16,5 hátul 13 cm-es gyári hangszórók vannak?! Több cimborám azt javasolta, hogy előre 2 utas hangszórókat rakjak és külön a csipogót az ajtóba, hátra pedig mehet a 3 utas. Szerintetek? Egyébként a Clarion márkát ajánlotta az egyik, ami árban is elfogadható. Ti mit javasoltok? Egyrészt hangszóró másrészt márka téren? Nyilván minden pénztárcától függ. Érdemes alaposan szétnézni, a nagyobb és minőségibb hangeszközöket gyártóknak van belépőkategóriás modellje és szépen lépcsőnként megy felfelé. A hátsókkal nem kell olyan erőteljesen foglalkozni, inkább érdemes előre egy jóféle komponens szettet vásárolni akár hangváltóval is, ilyet szintén kínálnak a nagyobb gyártól. Alpine, Pioneer, Blaupunkt, ezekkel biztosan nem nyúlsz mellé.
aholy Elküldve Január11, 2013 Elküldve Január11, 2013 sziasztok! azt meg tudja nekem mondani valaki hogy a TID-et (óra, dátum, hőfok, nem vagyok benne biztos hogy ez a neve)hány izzó világítja meg? köszöntem!
Recommended Posts