daykiller Elküldve December21, 2012 Megoszt Elküldve December21, 2012 A Kerepesi pedig sík terület (csak az aszfalt nem <_<)... A motor csere soha nem lesz olcsó, erre készülj fel. Amúgy az x16sz és szr sem annyival erősebb, hogy pont arra legyen érdemes cserélni. Én pl kevesellem azt a hetven-néhány lovat ami ebben van. Bár ledudálni nem szoktak, de az emelkedőkön ez is eléggé szegényes. Klímával meg jóformán csak nagypapi tempó van. Még a sokkal egyszerűbben megoldható c14se átépítéssel is több lesz a teljesítményed. Gondold át. Vagy persze a jó öreg NE, XE a megoldás... ;) Én nem panaszkodom az SZR miatt. Halad, csak megfelelő sebességi fokozat kell neki. :D Enyémben ráadásul a leghosszabb kisblokkos váltó van, képzeld el milyen. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve December21, 2012 Megoszt Elküldve December21, 2012 Békéscsabán a Berényi úti bontóban van egy piros ötajtós astra gsi lökösökkel meg szárnnyal, ha valaki ilyesmit keresne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Marce Elküldve December21, 2012 Megoszt Elküldve December21, 2012 Én nem panaszkodom az SZR miatt. Halad, csak megfelelő sebességi fokozat kell neki. :D Enyémben ráadásul a leghosszabb kisblokkos váltó van, képzeld el milyen. :D Pedig neked ráadásul a bódéd is nagy. 0-100-ra van valami gyári adatod a tiédről? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December21, 2012 Megoszt Elküldve December21, 2012 Pedig neked ráadásul a bódéd is nagy. 0-100-ra van valami gyári adatod a tiédről? Nincs, de kettesben 90nél tilt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Maxyy Elküldve December22, 2012 Megoszt Elküldve December22, 2012 Hőfokjeladó-cikkszám kellene 100fokos órához. Kilóméteróra csere volt fordulatszámmérősre és most állandó 100 fokom van :D Ami igaziból nem baj, csak akkor már legyen rendben ez is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve December22, 2012 Megoszt Elküldve December22, 2012 Hőfokjeladó-cikkszám kellene 100fokos órához. Kilóméteróra csere volt fordulatszámmérősre és most állandó 100 fokom van :D Ami igaziból nem baj, csak akkor már legyen rendben ez is. Pl. Facet-ből 7.3005 cikkszámú. De ha erre jársz, cserélek veled egyet arra, ami most van a kocsidban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Morpheus Elküldve December22, 2012 Megoszt Elküldve December22, 2012 :D :D :D :D Te nyertél! :D :D Boeing 747-esen tuti elférne néhány pár gyerekülés, a sofőr mögött! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December22, 2012 Megoszt Elküldve December22, 2012 Boeing 747-esen tuti elférne néhány pár gyerekülés, a sofőr mögött! :D Csak elég hülyén mutat a teszkóparkolóban :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hetyke Elküldve December22, 2012 Megoszt Elküldve December22, 2012 Boeing 747-esen tuti elférne néhány pár gyerekülés, a sofőr mögött! :D Hát még egy flörtön! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
riki Elküldve December23, 2012 Megoszt Elküldve December23, 2012 Sziasztok! Nemrégen került fel a kocsira egy pár Bosch projektoros ködlámpa, és az a bajom vele, hogy az egyik mindig párásodik, valakinek nincsen valami ötlete, hogy mit lehet vele csinálni? Az angel eyesekből is ezt csinálja az egyik... A szellőző furatok tiszták. Köszi a választ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve December23, 2012 Megoszt Elküldve December23, 2012 Sziasztok! Nemrégen került fel a kocsira egy pár Bosch projektoros ködlámpa, és az a bajom vele, hogy az egyik mindig párásodik, valakinek nincsen valami ötlete, hogy mit lehet vele csinálni? Az angel eyesekből is ezt csinálja az egyik... A szellőző furatok tiszták. Köszi a választ! Cipősdoboz..stb-ben található ammóium-nitrát zacsit tegyél bele vagy ha nagynak találod,akkor csinálj belőle kisebbet. E39 lámpában láttam egyszer ilyen fícsört,működött mert nem volt párás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December23, 2012 Megoszt Elküldve December23, 2012 Cipősdoboz..stb-ben található ammóium-nitrát zacsit tegyél bele vagy ha nagynak találod,akkor csinálj belőle kisebbet. E39 lámpában láttam egyszer ilyen fícsört,működött mert nem volt párás. En is alkalmaztam ezt, csak egyszer annyi para lett hogy a granulatum feladta :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
riki Elküldve December23, 2012 Megoszt Elküldve December23, 2012 Cipősdoboz..stb-ben található ammóium-nitrát zacsit tegyél bele vagy ha nagynak találod,akkor csinálj belőle kisebbet. E39 lámpában láttam egyszer ilyen fícsört,működött mert nem volt párás. Köszönöm az ötletet..:D Mingyárt ki is próbálom! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve December23, 2012 Megoszt Elküldve December23, 2012 Minden kedves cartásnak Boldog Békés Karácsonyi ünnepeket kívánok. Üdv.:zozo Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December23, 2012 Megoszt Elküldve December23, 2012 Cipősdoboz..stb-ben található ammóium-nitrát zacsit tegyél bele vagy ha nagynak találod,akkor csinálj belőle kisebbet. E39 lámpában láttam egyszer ilyen fícsört,működött mert nem volt párás. Szilikagél.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
csicsó Elküldve December23, 2012 Megoszt Elküldve December23, 2012 Én nem panaszkodom az SZR miatt. Halad, csak megfelelő sebességi fokozat kell neki. :D Enyémben ráadásul a leghosszabb kisblokkos váltó van, képzeld el milyen. :D Mióta lefalaztam az EGR-t azóta nekem is jobban tetszik ahogy megy(G kaszni,SZR rövid váltóval) Szerintem ehez kell a rövid váltó mindenképp Link to comment Megosztás: More sharing options...
hnsz2002 Elküldve December23, 2012 Megoszt Elküldve December23, 2012 Csak hasraütésre mondtam egy motort, igazából mindegy lenne akkor már. Csak eléggé zavar, hogy egy kis emelkedő, és az X14NZ 3 személlyel bárhova rakom, lassul, meg 4 személlyel a Kerepesi úton alig akart menni, még a külső sávból is ki akartak dudálni. Csak kíváncsi lennék, hogy mennyi lenne pénzben az egész folyamat, mert ha rohadt drága, akkor hagyom a francba. :D Szerintem is jobban jársz az SE-vel. A szerelőnek akihez járni szoktam, neki van ilyen C14SE motoros astraja, egyébként kiköpött olyan mint az enyém, színre-szagra, és sokkal sokkal jobban megy... Nyáron mi is voltunk a párommal a bükkbe, pl. Lillafüred környéki hegyi utakon, örültem ha 3-asban ment felfele, de inkább kettőben, ott is kövér gázzal, mert 3-ban nagyon erőlködött.. Két személlyel, csomagokkal. Meg is ijedtem, hogy na jó kis kirándulás, valami nem stimmel, mert egyszerűen annyira nem volt benne erő, kettesbe padlót nyomtam és alig gyorsult. Síkon azért kettes padlóra eléggé megy. Ami érdekes, hogy utána lefele is ez volt egy darabig, aztán utána "kiégett" vagy nem tudom, "visszapörgött" és ment ahogy azelőtt. Ezek a kis 60 lovasok ennyit bírnak... Sík terepen viszont egész jól megy, amíg nincs megpakolva vagy nem ül benne 3-4 ember. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December24, 2012 Megoszt Elküldve December24, 2012 Boldog Karácsonyt mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December24, 2012 Megoszt Elküldve December24, 2012 Én majd holnap kívánok boldog karácsonyt, mert ma még csak szenteste napja van, dec 25 és 26 a karácsony. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve December24, 2012 Megoszt Elküldve December24, 2012 Üdv Srácok! 2004-es G Astra 1.4 16v kérdezik hogy van e benne pollenszűrő? Mert párásodik mint állat. Az öregemnek is G Astrája van 2001-es, az övébe nincs! Ötlet a párásodásra? Ja... Szintén ugyan az az autó: jobb helyzetjelző nem világít, jobb index mükszik ha van tompított, nincs tompított akkor index nem mükszik :omg: .... Erre varjatok gombot :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve December24, 2012 Megoszt Elküldve December24, 2012 Az én vectrám is párásodott. Meguntam és kiöntöttem a vizet a lábtérből, meg kiszárítottam a szőnyeget, s láss csodát nem párásodik. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve December24, 2012 Megoszt Elküldve December24, 2012 Üdv Srácok! 2004-es G Astra 1.4 16v kérdezik hogy van e benne pollenszűrő? Mert párásodik mint állat. Az öregemnek is G Astrája van 2001-es, az övébe nincs! Ötlet a párásodásra? Ja... Szintén ugyan az az autó: jobb helyzetjelző nem világít, jobb index mükszik ha van tompított, nincs tompított akkor index nem mükszik :omg: .... Erre varjatok gombot :D Sztem van benne, általában ezekben a kesztyűtartó mögött található. A lámpánál nézzenek rá a testvezetékekre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December24, 2012 Megoszt Elküldve December24, 2012 Én majd holnap kívánok boldog karácsonyt, mert ma még csak szenteste napja van, dec 25 és 26 a karácsony. :D A vasutasok amúgy is szolgálatban vannak ergó maradj csendben... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
csicsó Elküldve December24, 2012 Megoszt Elküldve December24, 2012 Üdv Srácok! 2004-es G Astra 1.4 16v kérdezik hogy van e benne pollenszűrő? Mert párásodik mint állat. Az öregemnek is G Astrája van 2001-es, az övébe nincs! Ötlet a párásodásra? Ja... Szintén ugyan az az autó: jobb helyzetjelző nem világít, jobb index mükszik ha van tompított, nincs tompított akkor index nem mükszik :omg: .... Erre varjatok gombot :D A pollenszűrő cseréhez le kell szedni a kesztyűtartót mert mögötte van Kicsi torx kulcs kell hozzá Link to comment Megosztás: More sharing options...
csicsó Elküldve December24, 2012 Megoszt Elküldve December24, 2012 Üdv Srácok! 2004-es G Astra 1.4 16v kérdezik hogy van e benne pollenszűrő? Mert párásodik mint állat. Az öregemnek is G Astrája van 2001-es, az övébe nincs! Ötlet a párásodásra? Ja... Szintén ugyan az az autó: jobb helyzetjelző nem világít, jobb index mükszik ha van tompított, nincs tompított akkor index nem mükszik :omg: .... Erre varjatok gombot :D A pollenszűrő cseréhez le kell szedni a kesztyűtartót mert mögötte van Kicsi torx kulcs kell hozzá Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts