wzsolt_1.6_16V Elküldve December20, 2012 Megoszt Elküldve December20, 2012 Köszi a válaszokat! Tesóm kocsijáról van szó. Jön náluk a 3. gyerek, így középre is kell egy gyerekülés. Eladni meg nem szeretné, mert tiptop a kocsi. Mekkor a legnagyobb gyerek? Nálunk is három van. 7éves; 2,5éves; 9hónapos Esélytelen 3 gyerekülést betenni hátulra, ezért jelenleg ez a felállás: kicsi és a középső két oldalt gyerekülésben, középen pedig a nagy (130cm) kétpontossal minden egyéb nélkül. Középen nem használunk se ülés magasítót (az még talán beférne) sem gyerekülést (az nem is férne). A két pontos övnél az ülésmagasító csak rontana biztonságon hiszen felemelné a gyereket amitől a kétpontos rögzítés kevésbé lenne stabil továbbá a feje az üléstámla fölé kerülne amitől fejtámla híján megint csak roszabb lenne a helyzet. Majd ha váltunk zafirára más lesz a helyzet de addigra a nagy már lehet eléri a 150cm-t és már nem is fog kelleni neki semmi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve December20, 2012 Megoszt Elküldve December20, 2012 Miért ne férne?? :) Ikarusban qrva sok a sofőr mögötti hely! ;) Az Ikarusban csak 2 ülés van egymás mellett, aztán szünet, és megint kettő. 3 gyerek ott is csak egy helyen fér el egymás mellett, a hátsó ötös ülésen.... :evilgrin: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hetyke Elküldve December20, 2012 Megoszt Elküldve December20, 2012 Az Ikarusban csak 2 ülés van egymás mellett, aztán szünet, és megint kettő. 3 gyerek ott is csak egy helyen fér el egymás mellett, a hátsó ötös ülésen.... :evilgrin: Több sor van egymás után... :) Tehát mindegyik a sofőr mögött elfér! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December20, 2012 Megoszt Elküldve December20, 2012 Aztarohadt, kezd bonyolult lenni. Akkor már váltsunk csapatszállító teherre, ott egy pad, végig az egész a sofőr mögött, és nincs beosztva hogy hogy férjen el :D Sőt, a bekötéssel se kell szenvedni. Viszont le lehet csavarozni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve December20, 2012 Megoszt Elküldve December20, 2012 Ezt a márkát ismeritek: MEAT&DORIA ??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hetyke Elküldve December20, 2012 Megoszt Elküldve December20, 2012 Aztarohadt, kezd bonyolult lenni. Akkor már váltsunk csapatszállító teherre, ott egy pad, végig az egész a sofőr mögött, és nincs beosztva hogy hogy férjen el :D Sőt, a bekötéssel se kell szenvedni. Viszont le lehet csavarozni :lol: :D :D :D :D Te nyertél! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December20, 2012 Megoszt Elküldve December20, 2012 Ezt a márkát ismeritek: MEAT&DORIA ??? Ilyen márkájú AC pumpa kerül az Astrámba. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve December20, 2012 Megoszt Elküldve December20, 2012 Ilyen márkájú AC pumpa kerül az Astrámba. :D Hm és jó fajta? me ugye jól megszoptam a Hella utángagyi gyujt.modullal, most van benne eredeti, de ugyanolyan öreg, ebből a márkából most meg elég olcsón mérik a ezt. (fele annyi mint a Hella) többé kevésbé tudom hogy hülye kérdés Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December20, 2012 Megoszt Elküldve December20, 2012 Hm és jó fajta? me ugye jól megszoptam a Hella utángagyi gyujt.modullal, most van benne eredeti, de ugyanolyan öreg, ebből a márkából most meg elég olcsón mérik a ezt. (fele annyi mint a Hella) többé kevésbé tudom hogy hülye kérdés Nem tudom, még nincs kész a gépsas. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December20, 2012 Megoszt Elküldve December20, 2012 Nem tudom, még nincs kész a gépsas. :) :D :D eddig bíztató :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December20, 2012 Megoszt Elküldve December20, 2012 :D :D eddig bíztató :lol: :D Jani AC pumpája is alig bírt ki egy évet a kocsimban. :D Majd kiderül, hogy meddig húzza. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December20, 2012 Megoszt Elküldve December20, 2012 Kellett emlegetnem, kész van a verda. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December20, 2012 Megoszt Elküldve December20, 2012 Kellett emlegetnem, kész van a verda. :D Mi volt a gond? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December20, 2012 Megoszt Elküldve December20, 2012 Mi volt a gond? Dark_Errant benzinpumpája nem szerette a szenes benzint. :D Kapott újat, kőkemény 16 ezer forintért, ERA márkájút, tehát nem MEAT&DORIA, ami occóbb, plusz tisztára van takarítva az üzemanyagtank. Viszont a műszert újra kell kalibrálnom, vagy stabIC-t cserélni, mert alig 2 liter üzemanyag volt a tankban és még enyhén mutatott az üzemanyagszint jelző. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve December21, 2012 Megoszt Elküldve December21, 2012 Dark_Errant benzinpumpája nem szerette a szenes benzint. :D Kapott újat, kőkemény 16 ezer forintért, ERA márkájút, tehát nem MEAT&DORIA, ami occóbb, plusz tisztára van takarítva az üzemanyagtank. Viszont a műszert újra kell kalibrálnom, vagy stabIC-t cserélni, mert alig 2 liter üzemanyag volt a tankban és még enyhén mutatott az üzemanyagszint jelző. Lehet elgörbítettétek a szintjeladó úszóját a nagy takarításban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December21, 2012 Megoszt Elküldve December21, 2012 Lehet elgörbítettétek a szintjeladó úszóját a nagy takarításban. Lehet, de megint műszaki probléma van a kocsimmal. Kiégett a szegénységjelző izzó. :lol: Gyújtásnál sem villan fel, pedig ugye akkor van önteszt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December21, 2012 Megoszt Elküldve December21, 2012 Gyújtásnál sem villan fel, pedig ugye akkor van önteszt. Akkor nem vagy szegény! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Marce Elküldve December21, 2012 Megoszt Elküldve December21, 2012 Kb mennyibe kerülni cakpakk kicserélni az autó motorját mondjuk egy X16SZ-re? Oké, hogy jobban járnék, ha vennék egy másik Astrát, de ez túl jó állapotú, meg jól felszerelt ahhoz, hogy cseréljem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve December21, 2012 Megoszt Elküldve December21, 2012 Lehet, de megint műszaki probléma van a kocsimmal. Kiégett a szegénységjelző izzó. :lol: Gyújtásnál sem villan fel, pedig ugye akkor van önteszt. Túl sokat világított... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December21, 2012 Megoszt Elküldve December21, 2012 Akkor nem vagy szegény! :D Én azért megvárnám mig elfogy a benya és leáll a moci, ha akkor sem világítt akkor tuti kiégett. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December21, 2012 Megoszt Elküldve December21, 2012 Kb mennyibe kerülni cakpakk kicserélni az autó motorját mondjuk egy X16SZ-re? Oké, hogy jobban járnék, ha vennék egy másik Astrát, de ez túl jó állapotú, meg jól felszerelt ahhoz, hogy cseréljem. Anno 40 ezerért tudtam volna elhozni egy X16SZR-t, amit aztán végül meg lett bontva és bekerült az Astrámba. :D Miért X16SZ egyébként? Túl sokat világított... :lol: Sajnos igen, mostanság, illetve azt nem tudtam normálisan ledezni. Leddel elég halovány vót. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve December21, 2012 Megoszt Elküldve December21, 2012 Anno 40 ezerért tudtam volna elhozni egy X16SZR-t, amit aztán végül meg lett bontva és bekerült az Astrámba. :D Miért X16SZ egyébként? Sajnos igen, mostanság, illetve azt nem tudtam normálisan ledezni. Leddel elég halovány vót. :huh: Mé? Nem szóródott eléggé a fény? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December21, 2012 Megoszt Elküldve December21, 2012 Mé? Nem szóródott eléggé a fény? Talán. Valamiért gyenge volt. Majd kapni fog fehér ledet, 180 fokos szögben világítósat, 5 chippeset. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Marce Elküldve December21, 2012 Megoszt Elküldve December21, 2012 Anno 40 ezerért tudtam volna elhozni egy X16SZR-t, amit aztán végül meg lett bontva és bekerült az Astrámba. :D Miért X16SZ egyébként? Csak hasraütésre mondtam egy motort, igazából mindegy lenne akkor már. Csak eléggé zavar, hogy egy kis emelkedő, és az X14NZ 3 személlyel bárhova rakom, lassul, meg 4 személlyel a Kerepesi úton alig akart menni, még a külső sávból is ki akartak dudálni. Csak kíváncsi lennék, hogy mennyi lenne pénzben az egész folyamat, mert ha rohadt drága, akkor hagyom a francba. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve December21, 2012 Megoszt Elküldve December21, 2012 Csak hasraütésre mondtam egy motort, igazából mindegy lenne akkor már. Csak eléggé zavar, hogy egy kis emelkedő, és az X14NZ 3 személlyel bárhova rakom, lassul, meg 4 személlyel a Kerepesi úton alig akart menni, még a külső sávból is ki akartak dudálni. Csak kíváncsi lennék, hogy mennyi lenne pénzben az egész folyamat, mert ha rohadt drága, akkor hagyom a francba. :D A Kerepesi pedig sík terület (csak az aszfalt nem <_<)... A motor csere soha nem lesz olcsó, erre készülj fel. Amúgy az x16sz és szr sem annyival erősebb, hogy pont arra legyen érdemes cserélni. Én pl kevesellem azt a hetven-néhány lovat ami ebben van. Bár ledudálni nem szoktak, de az emelkedőkön ez is eléggé szegényes. Klímával meg jóformán csak nagypapi tempó van. Még a sokkal egyszerűbben megoldható c14se átépítéssel is több lesz a teljesítményed. Gondold át. Vagy persze a jó öreg NE, XE a megoldás... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts