riki Elküldve December11, 2012 Megoszt Elküldve December11, 2012 Sziasztok! Tudna nekem segíteni abban valaki, hogy hol találhatok a neten jó opeles, vagy vicces autós matricákról képeket, vagyis olyanokat, amik alapján tudok készíteni magamnak matricákat? Szeretnék párat a kocsira, de sehol nem találok..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve December11, 2012 Megoszt Elküldve December11, 2012 Sziasztok! Tudna nekem segíteni abban valaki, hogy hol találhatok a neten jó opeles, vagy vicces autós matricákról képeket, vagyis olyanokat, amik alapján tudok készíteni magamnak matricákat? Szeretnék párat a kocsira, de sehol nem találok..... Monster matrica a tanknyílás ajtóra. Az elég vicces ? :hehe: Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve December11, 2012 Megoszt Elküldve December11, 2012 http://www.nyugat.hu...esben_87es_fout A cikk végén új rendőrautók. A H Astra... Kiállnék velük egy racsingra! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December12, 2012 Megoszt Elküldve December12, 2012 Lehet most megköveztek de az a Skoda ami előtte áll inkább kellene. Na persze csak második autóként az F Astra mellett :) a hasztra nekem se tetszik annyira. Valahogy olyan nemtudom... :D de jól megmondtam. Beülés után egyböl egy tök szögletes valami, mintha legóból lenne a belseje, amit nem értek, hogy a C veki belseje viszont tetszik :lol: mindegy, nemgyerebe. Az intelligens index-fejlesztésük meg még annyira se. Szóval ha ingyen van, ide a skodát :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December12, 2012 Megoszt Elküldve December12, 2012 Sziasztok! Tudna nekem segíteni abban valaki, hogy hol találhatok a neten jó opeles, vagy vicces autós matricákról képeket, vagyis olyanokat, amik alapján tudok készíteni magamnak matricákat? Szeretnék párat a kocsira, de sehol nem találok..... matricakellponthumatricasztórponthugoogleperautómatrica Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve December12, 2012 Megoszt Elküldve December12, 2012 a hasztra nekem se tetszik annyira. Valahogy olyan nemtudom... :D de jól megmondtam. Beülés után egyböl egy tök szögletes valami, mintha legóból lenne a belseje, amit nem értek, hogy a C veki belseje viszont tetszik :lol: mindegy, nemgyerebe. Az intelligens index-fejlesztésük meg még annyira se. Szóval ha ingyen van, ide a skodát :lol: Én béreltem annó tenerifén H astrát, minden lópikula volt benne, de nekem nagyon túlszervózott volt, nulla visszajelzéssel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve December12, 2012 Megoszt Elküldve December12, 2012 Sziasztok! Tudna nekem segíteni abban valaki, hogy hol találhatok a neten jó opeles, vagy vicces autós matricákról képeket, vagyis olyanokat, amik alapján tudok készíteni magamnak matricákat? Szeretnék párat a kocsira, de sehol nem találok..... http://lmgtfy.com/?q=astra+decal whehehe Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve December12, 2012 Megoszt Elküldve December12, 2012 Van itt valaki, aki penge a légfék kérdésben? Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve December12, 2012 Megoszt Elküldve December12, 2012 Én béreltem annó tenerifén H astrát, minden lópikula volt benne, de nekem nagyon túlszervózott volt, nulla visszajelzéssel. Már én is írtam, hogy Svédországban béreltem H Astrát 1600 km-re és egyáltalán nem tetszett. Lusta tehén. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve December12, 2012 Megoszt Elküldve December12, 2012 Van itt valaki, aki penge a légfék kérdésben? Jelentkezem. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December12, 2012 Megoszt Elküldve December12, 2012 Már én is írtam, hogy Svédországban béreltem H Astrát 1600 km-re és egyáltalán nem tetszett. Lusta tehén. Azért ez elég általánosító. Az effastra is lusta tehén.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December12, 2012 Megoszt Elküldve December12, 2012 Én béreltem annó tenerifén H astrát, minden lópikula volt benne, de nekem nagyon túlszervózott volt, nulla visszajelzéssel. Már én is írtam, hogy Svédországban béreltem H Astrát 1600 km-re és egyáltalán nem tetszett. Lusta tehén. Úgy érzem, hogy sikeres volt a fejlesztés. Sokcsillagos, túl-intelligens, dízájnkupacot sikerült létrehozni. Vagyis egy mai autót. :D (tudom Ádám, de akkor is. :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve December12, 2012 Megoszt Elküldve December12, 2012 Jelentkezem. ;) Ha a kézifék kiengedés után az autó csak kb 5-10 másodperc múlva mozdul meg, az a kézifékkar, vagy valamelyik szelep hibája? Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve December12, 2012 Megoszt Elküldve December12, 2012 Ha a kézifék kiengedés után az autó csak kb 5-10 másodperc múlva mozdul meg, az a kézifékkar, vagy valamelyik szelep hibája? Ugyebár itt rugóerőtárolós rögzítőfékről van szó. Tehát ha kiengeded a kéziféket, akkor a nyomásnak a rugó ellenében kell dolgoznia. Itt inkább a szelep a hibás. Az új rendszerekben már a fékmodulnál ott a tápnyomás és a kézifékkar oldásakor elektromos jelre történik a szelepnyitás. Ebben az esetben lehetséges, hogy épp emiatt a szelepnyitással van baj, nem nyit teljesen...stb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hetyke Elküldve December12, 2012 Megoszt Elküldve December12, 2012 Fehérváron már találkoztam vele. Gárdonyban már járőrözik 1, de most hoztak fehérvárra összesen 6 db újat tegnap délelőtt 10 felé. Konvojban jöttek a 70-esen. Mindegyik kocsiban 1 rendőr ült, és a 3 kocsiban utazó mobilozott vezetés közben... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve December12, 2012 Megoszt Elküldve December12, 2012 Ha van valakinek T5 led foglalata, amiben rossz a led, megvenném. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December12, 2012 Megoszt Elküldve December12, 2012 Én amikor ültem H Astrában akkor az tetszett. Mondjuk az egy twintop volt bőrülésekkel full felszereltséggel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve December12, 2012 Megoszt Elküldve December12, 2012 A h astra az nekem olyan mint nagyjából az összes újabb autó. A formája tetszik, bár inkább csak a kombi, meg az okos futóműve, de egyébként kiráz tőle a hideg. Az a hülye index megoldás meg... hálistennek gyorsan abba is hagyták. AMúgy az f astráknak jobban állt a fényhíd. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December12, 2012 Megoszt Elküldve December12, 2012 Én gtckkel mentem, és baromira nem éltem a bunker feelinget. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve December12, 2012 Megoszt Elküldve December12, 2012 A h astra az nekem olyan mint nagyjából az összes újabb autó. A formája tetszik, bár inkább csak a kombi, meg az okos futóműve, de egyébként kiráz tőle a hideg. Az a hülye index megoldás meg... hálistennek gyorsan abba is hagyták. AMúgy az f astráknak jobban állt a fényhíd. :) Jó az az index... BMW-kben is van... és ha ráérzel, zsír. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December12, 2012 Megoszt Elküldve December12, 2012 Jó az az index... BMW-kben is van... és ha ráérzel, zsír. Szerintem meg hülyeség újra feltalálni valamit, ami 60 éven keresztül jó volt... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve December12, 2012 Megoszt Elküldve December12, 2012 Szerintem meg hülyeség újra feltalálni valamit, ami 60 éven keresztül jó volt... :rolleyes: Kinek a pap, kinek a paplan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December13, 2012 Megoszt Elküldve December13, 2012 Szerintem meg hülyeség újra feltalálni valamit, ami 60 éven keresztül jó volt... :rolleyes: Mert a mikroprocival vezérelt kézifék? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve December13, 2012 Megoszt Elküldve December13, 2012 Kinek a pap, kinek a paplan. Paplan?? mar a templomokban is tartanak lan-partyt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve December13, 2012 Megoszt Elküldve December13, 2012 Már én is írtam, hogy Svédországban béreltem H Astrát 1600 km-re és egyáltalán nem tetszett. Lusta tehén. asszony videózott miközben vezettem az óceánparton a szerpentineken sziklák között, nem volt épp lusta, riadtan rebbent szét a többi kocsi amikor jöttem, húzodtak lefelé :D igazából nem előzött meg ott senki mondjuk én egy állat vagyok ez valami 12x akárhány lovas fullextrás izé volt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts