daykiller Elküldve December10, 2012 Megoszt Elküldve December10, 2012 Hőgomba. Talán. Vagy lambda. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve December10, 2012 Megoszt Elküldve December10, 2012 Vagy lambda. Talán. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Morpheus Elküldve December10, 2012 Megoszt Elküldve December10, 2012 Vagy lambda. Mechanikus probléma nem jöhet szóba??-->Kuplung körül? Vagy esetleg forgó rotor, ha az van bennt? Nem vagyok autó szerelő, csak laikusként tippelek! Amúgy haveromnak most volt hasonló szitu, hogy egyik pillanatról a másikra, olyat csinált az autó hogy hidegen, melegen gázadásnál, (igaz nem indulás volt) megtorpant az autó, és padló gáznál is alacsony fordulatról, csak dadogott. Kiderült a gyújtókábel, még gyári volt és mivel nem mai, szálszakadás volt bennt és attól! (bár ezt halkan megjegyzem, szerintem a gyertyák körül megy annyi kraft hogy ha szálszakadás van akkor is át kell hogy húzzon) Vagy ez már ennyire jelentősen csökkenti a gyújtás tökéletességét??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Maxyy Elküldve December10, 2012 Megoszt Elküldve December10, 2012 Nekem a Febi-hez adtak gyárilag. Az más kérdés, hogy nem kellett volna kicserélni a gyárit (GM, Made in USA), mert a műszer hülyéskedett. :D Megvettem a Febi-t, és a termosztátra rá van írva ,hogy Vernet ... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December10, 2012 Megoszt Elküldve December10, 2012 Megvettem a Febi-t, és a termosztátra rá van írva ,hogy Vernet ... <_< Átqrtak? Mennyi volt amúgy? Ez is egyben van a házzal mint nekem az egynyócba? 13-tól 25-ig vannak az árak az enyémhez. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December10, 2012 Megoszt Elküldve December10, 2012 Átqrtak? Mennyi volt amúgy? Ez is egyben van a házzal mint nekem az egynyócba? 13-tól 25-ig vannak az árak az enyémhez. :unsure: Nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Maxyy Elküldve December10, 2012 Megoszt Elküldve December10, 2012 Átqrtak? Mennyi volt amúgy? Ez is egyben van a házzal mint nekem az egynyócba? 13-tól 25-ig vannak az árak az enyémhez. :unsure: Nem tudom ,hogy átvágás-e, de nincs Febi felirat a termosztáton. 2600 jó magyart pengő volt. Remélem nem lesz szar ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
RAZERX Elküldve December10, 2012 Megoszt Elküldve December10, 2012 Nem tudom ,hogy átvágás-e, de nincs Febi felirat a termosztáton. 2600 jó magyart pengő volt. Remélem nem lesz szar ... vernet carlostat az nem rossz ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Maxyy Elküldve December10, 2012 Megoszt Elküldve December10, 2012 vernet carlostat az nem rossz ! Na akkor jóvan :D Majd meglátjuk milyen volt benne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Maxyy Elküldve December10, 2012 Megoszt Elküldve December10, 2012 Ja ,még annyit szerettem volna kérdezni ,hogy hajnalban jégfoltra futottam és fékeznem kellett. Persze az autó nem lassult és lehetett hallani ahogy surrognak a gumik, csúsznak a jégen. Egyszer csak felvillant az ABS lámpája. De nekem nincs is ABS a kocsiban ?!?! :icon11: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December10, 2012 Megoszt Elküldve December10, 2012 Ja ,még annyit szerettem volna kérdezni ,hogy hajnalban jégfoltra futottam és fékeznem kellett. Persze az autó nem lassult és lehetett hallani ahogy surrognak a gumik, csúsznak a jégen. Egyszer csak felvillant az ABS lámpája. De nekem nincs is ABS a kocsiban ?!?! :icon11: Ha nincs ABS, akkor nem villan fel, tehát neked benne van. De felnyitod a mocitetőt és egyből látni, hogy van-e. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve December11, 2012 Megoszt Elküldve December11, 2012 Ja ,még annyit szerettem volna kérdezni ,hogy hajnalban jégfoltra futottam és fékeznem kellett. Persze az autó nem lassult és lehetett hallani ahogy surrognak a gumik, csúsznak a jégen. Egyszer csak felvillant az ABS lámpája. De nekem nincs is ABS a kocsiban ?!?! :icon11: most nem akarok naon bunkesz lenni, de hogy nem tudod hogy mi van benne :omg: nem lehet hogy benézted? mert az ECU lámpa is sárga Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December11, 2012 Megoszt Elküldve December11, 2012 Ja ,még annyit szerettem volna kérdezni ,hogy hajnalban jégfoltra futottam és fékeznem kellett. Persze az autó nem lassult és lehetett hallani ahogy surrognak a gumik, csúsznak a jégen. Egyszer csak felvillant az ABS lámpája. De nekem nincs is ABS a kocsiban ?!?! :icon11: Biztos hogy az ABS villant be? Ha kereket blokkolsz esetleg sbességben, akkor egy pillanatra lefullasztod és be tud villanni CheckEngine, olajnyomás visszajelző :rolleyes: Ha van benne ABS, akkor a bedálrugdosást inkább észreveszed, mint a visszajelzőjét, ha meg nem rugdos mert döglött, de benne van, akkor meg folyamatosan világítania kéne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve December11, 2012 Megoszt Elküldve December11, 2012 Jó régen jártam erre üdvözletem minden fórumozónak! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zuzo1222 Elküldve December11, 2012 Megoszt Elküldve December11, 2012 Sziasztok olyan kérdéssel fordulok hozzátok hogy lehet-e fordulatszáméröt tenni opel astra f karavan 1.4 c14de tipusu autóba? És a napfény tetö most kézi de át lehet rakni elektromosra? Válaszotokat köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December11, 2012 Megoszt Elküldve December11, 2012 Jó régen jártam erre üdvözletem minden fórumozónak! :) Hááóóó. vatafakkba voltál eddig? :D Sziasztok olyan kérdéssel fordulok hozzátok hogy lehet-e fordulatszáméröt tenni opel astra f karavan 1.4 c14de tipusu autóba? És a napfény tetö most kézi de át lehet rakni elektromosra? Válaszotokat köszönöm. Igen, és igen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December11, 2012 Megoszt Elküldve December11, 2012 epic yess :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zuzo1222 Elküldve December11, 2012 Megoszt Elküldve December11, 2012 Köszönöm a válaszokat.A spirálnak hol van a heje a motorban? Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve December11, 2012 Megoszt Elküldve December11, 2012 Köszönöm a válaszokat.A spirálnak hol van a heje a motorban? A helye a váltón van...motorházat kinyitod, egyből meglátod. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zuzo1222 Elküldve December11, 2012 Megoszt Elküldve December11, 2012 Rendben köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Morpheus Elküldve December11, 2012 Megoszt Elküldve December11, 2012 A helye a váltón van...motorházat kinyitod, egyből meglátod. Ha van benne ABS, akkor egy pöppet be is kell hajolni, mint kurvinyek az ablakon :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve December11, 2012 Megoszt Elküldve December11, 2012 http://www.nyugat.hu/tartalom/cikk/sulyos_baleset_a_koszegi_egyenesben_87es_fout A cikk végén új rendőrautók. A H Astra... Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve December11, 2012 Megoszt Elküldve December11, 2012 http://www.nyugat.hu...esben_87es_fout A cikk végén új rendőrautók. A H Astra... Fehérváron már találkoztam vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve December11, 2012 Megoszt Elküldve December11, 2012 http://www.nyugat.hu...esben_87es_fout A cikk végén új rendőrautók. A H Astra... Lehet most megköveztek de az a Skoda ami előtte áll inkább kellene. Na persze csak második autóként az F Astra mellett :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve December11, 2012 Megoszt Elküldve December11, 2012 Lehet most megköveztek de az a Skoda ami előtte áll inkább kellene. Na persze csak második autóként az F Astra mellett :) Megyek felszedem a macskakövet ... :sneaky: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts