spzoli Elküldve December4, 2012 Megoszt Elküldve December4, 2012 Mondom en mindig h az enyem eleri az 1300at :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve December4, 2012 Megoszt Elküldve December4, 2012 Mondom en mindig h az enyem eleri az 1300at :D Mert +bőr +nehézfelnik +folyadékok...stb. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelowner Elküldve December4, 2012 Megoszt Elküldve December4, 2012 Üres tömegek. C20XE: -3ajtós: 1100 kg / klímával: 1125 kg -5 ajtós: 1120 kg / klímával: 1145 kg -caravan: 1175 kg / klímával: 1200 kg A motor súlya lenne most lényeg... : ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve December4, 2012 Megoszt Elküldve December4, 2012 Nejlonzsák.....hallottam már több embertől is, de tényleg kell ez? Mert nekem most fel van akasztva a pince falára és bezsákolva nem látom őket...miért jó a zsák? :icon1: Ezt a zsák dolgot én is hallottam meg olvastam róla csak már nem tudom mit, elvileg hogy száraz hűvös helyen kell ugye tárolni. A zacsi meg, hogy tötétbe legyen és ne szívja ki pl a nap vagy mi. Vagy mondjuk nehogy téli tárolás közbe valami más folyadék ami esetleg káros lehet ráfollyon, gondolom én! :) Keresés közbe viszont ezt találtam: "Alufelnijeit a téli időszakban száraz helyen, tiszta állapotban tárolja, lehetőleg ne tegye műanyag zsákba, amelyben tartós pára alakulhat ki." Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December5, 2012 Megoszt Elküldve December5, 2012 Ezt a zsák dolgot én is hallottam meg olvastam róla csak már nem tudom mit, elvileg hogy száraz hűvös helyen kell ugye tárolni. A zacsi meg, hogy tötétbe legyen és ne szívja ki pl a nap vagy mi. Vagy mondjuk nehogy téli tárolás közbe valami más folyadék ami esetleg káros lehet ráfollyon, gondolom én! :) Keresés közbe viszont ezt találtam: "Alufelnijeit a téli időszakban száraz helyen, tiszta állapotban tárolja, lehetőleg ne tegye műanyag zsákba, amelyben tartós pára alakulhat ki." Mondjuk nekem a pincéban van ahol fény nem éri hűvös is van de viszont pára is...pont a legvizesebb helyiségben vannak tárolva a kerekek....átt kéne pakolnom őket valahova, de hova.... :confused: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December5, 2012 Megoszt Elküldve December5, 2012 Mondjuk nekem a pincéban van ahol fény nem éri hűvös is van de viszont pára is...pont a legvizesebb helyiségben vannak tárolva a kerekek....átt kéne pakolnom őket valahova, de hova.... :confused: Sehova... Te használod azokat a szerencsétleneket, és kopnak. Ezeknek a szenvedéseknek az eredménye kb. 15 év tárolás után fog látszódni... addigra már 5x lerúgtad őket. Azt a pár hónapot akkor is kibírja, ha kib.szod az udvarra egész télre. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December5, 2012 Megoszt Elküldve December5, 2012 Sehova... Te használod azokat a szerencsétleneket, és kopnak. Ezeknek a szenvedéseknek az eredménye kb. 15 év tárolás után fog látszódni... addigra már 5x lerúgtad őket. Azt a pár hónapot akkor is kibírja, ha kib.szod az udvarra egész télre. :rolleyes: Jó csak ugye kikezni a rozsda az acélfelnit, csak lassítja valamit a folyamatot ha legalább télen nem párában állnak... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December5, 2012 Megoszt Elküldve December5, 2012 Jó csak ugye kikezni a rozsda az acélfelnit, csak lassítja valamit a folyamatot ha legalább télen nem párában állnak... Hemmörájt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December5, 2012 Megoszt Elküldve December5, 2012 Jó csak ugye kikezni a rozsda az acélfelnit, csak lassítja valamit a folyamatot ha legalább télen nem párában állnak... Az acélfelni rozsdásodását legjobban az alufelnire való átállás lassítja. :icon1: :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December5, 2012 Megoszt Elküldve December5, 2012 Az acélfelni rozsdásodását legjobban az alufelnire való átállás lassítja. :icon1: :hiya: Én találtam neki, egy másik megoldást. :D Ezután még kapott egy teljes fémig simogatást, 3 réteg lakkot, és kitettem egy fűtött szobában. Azóta tök rozsdamentes xD Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December5, 2012 Megoszt Elküldve December5, 2012 Az acélfelni rozsdásodását legjobban az alufelnire való átállás lassítja. :icon1: :hiya: Az tuti, de én majd akkor mutogatom a kerékagyamat ha tárcsafék figyel rajta....elvan a gyerek ha játszik, B&D akkus fúró és spotizzó kombó: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December5, 2012 Megoszt Elküldve December5, 2012 Az tuti, de én majd akkor mutogatom a kerékagyamat ha tárcsafék figyel rajta.... Egy cali-csatornafedélen keresztül aztán mondja meg valaki, hogy milyen féked van :D Nem csak az az alu felni, ami 3-4-5 küllőből áll, és az autó másik oldalára is átlátsz rajta ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December5, 2012 Megoszt Elküldve December5, 2012 Mert +bőr +nehézfelnik +folyadékok...stb. :P A felni pont nem olyan nehéz....no de a féktárcsa :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December5, 2012 Megoszt Elküldve December5, 2012 A felni pont nem olyan nehéz....no de a féktárcsa :D 13" gyári méret, nem? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December5, 2012 Megoszt Elküldve December5, 2012 Egy cali-csatornafedélen keresztül aztán mondja meg valaki, hogy milyen féked van :D Nem csak az az alu felni, ami 3-4-5 küllőből áll, és az autó másik oldalára is átlátsz rajta ;) Nekem a Hening-féle pókhálós tetszik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve December5, 2012 Megoszt Elküldve December5, 2012 Nejlonzsák.....hallottam már több embertől is, de tényleg kell ez? Mert nekem most fel van akasztva a pince falára és bezsákolva nem látom őket...miért jó a zsák? :icon1: Védi a portól, ha már annyira tiszta. Tavasszal, amikor kiveszem olyan mintha vadi új lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December5, 2012 Megoszt Elküldve December5, 2012 Védi a portól, ha már annyira tiszta. Tavasszal, amikor kiveszem olyan mintha vadi új lenne. A pincémben nincs por, nem kell zsák.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December5, 2012 Megoszt Elküldve December5, 2012 Nindzsák! Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve December5, 2012 Megoszt Elküldve December5, 2012 Nindzsák! :omg: Köszönjük. Tovább. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve December5, 2012 Megoszt Elküldve December5, 2012 http://racing-bazar.hu/utcai/szemelyauto/astra_gsi_2.0_16v_150le :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve December5, 2012 Megoszt Elküldve December5, 2012 http://racing-bazar....i_2.0_16v_150le :lol: Ez elég lámer szöveg... oké hogy viccesen próbálja leírni, de attól még lerí róla, hogy rá kellene költeni az árát minimum. Link to comment Megosztás: More sharing options...
etil Elküldve December6, 2012 Megoszt Elküldve December6, 2012 Ez elég lámer szöveg... oké hogy viccesen próbálja leírni, de attól még lerí róla, hogy rá kellene költeni az árát minimum. Úgy látom ehhez is beköszöntött a Csonti-Car ... :omg: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lajko Elküldve December6, 2012 Megoszt Elküldve December6, 2012 Üdv! Az lenne a kérdésem,hogy az egyben indexes angel eyes lámpa index foglalatába jó a gyári foglalat? És még valami, xenont tettek a tompítótt fényszóró helyére és a magas hő hatására fehér pont keletkezett mind a két lámpa búra belső részén. Ezt kilehet belőle polírozni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
RAZERX Elküldve December6, 2012 Megoszt Elküldve December6, 2012 szép napot külső hőfok érzékelőnél a kábelt fel lehet cserélni tehát mindegy hogy van bekötve? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December6, 2012 Megoszt Elküldve December6, 2012 Üdv! Az lenne a kérdésem,hogy az egyben indexes angel eyes lámpa index foglalatába jó a gyári foglalat? És még valami, xenont tettek a tompítótt fényszóró helyére és a magas hő hatására fehér pont keletkezett mind a két lámpa búra belső részén. Ezt kilehet belőle polírozni? Én úgy tudom, hogy nem a xenon melegebb, hanem a halogén :rolleyes: Az, hogy bemattul, szinte normális, szimplán sz.r anyagból vannak. Attól függetlenül, hogy most a xenon volt meleg neki, vagy beletoltak egy 100 wattos valamit, de megégett a bura, azt nem polírozod ki belőle... szép napot külső hőfok érzékelőnél a kábelt fel lehet cserélni tehát mindegy hogy van bekötve? Szerintem igen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts