Marce Elküldve December1, 2012 Megoszt Elküldve December1, 2012 Belül is meg van az a kiemelkedés --> Nagyobb fejtér, nagyobb kutyatér, nagyobb dinnyetér stb. Plusz a Kölyök ellen jobban tart... :D A tippem jó volt akkor, de aztán az a 3-4 centi emelés elég parasztvakítás. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December1, 2012 Megoszt Elküldve December1, 2012 A tippem jó volt akkor, de aztán az a 3-4 centi emelés elég parasztvakítás. :D Amikor bebillenteni kell valamit, akkor az utolsó milliméter is jól jön :D De egyébként engem is jobban zavar, mint amennyi haszna van. Így sokkal nehezebb lesz beleszabni a Twingo üvegtetőt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve December1, 2012 Megoszt Elküldve December1, 2012 Amikor bebillenteni kell valamit, akkor az utolsó milliméter is jól jön :D De egyébként engem is jobban zavar, mint amennyi haszna van. Így sokkal nehezebb lesz beleszabni a Twingo üvegtetőt :lol: Új projekt? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December1, 2012 Megoszt Elküldve December1, 2012 Új projekt? :D Régebbi mint a 2.2 DTI és legalább annyira sose lesz kész, mint a Caravan-GSi hátsó lökös :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Marce Elküldve December2, 2012 Megoszt Elküldve December2, 2012 X14NZ 5ajtós Classicnak mi a gyári váltómérete? 175/70R13-as gumik vannak most rajta, de nem tudom, hogy ez gyári méret-e, mert veszettül csal az óra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve December2, 2012 Megoszt Elküldve December2, 2012 X14NZ 5ajtós Classicnak mi a gyári váltómérete? 175/70R13-as gumik vannak most rajta, de nem tudom, hogy ez gyári méret-e, mert veszettül csal az óra. Most bajban vagyok, mert az én kezelési könyvemben csak C14 NZ, SE, adatok vannak, ahol a te méreted gyári ajánlás. Viszont van egy honlap ahol más konstellációban 175/75TR/13 van megadva: http://astraferi.freewb.hu/altalanos Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December2, 2012 Megoszt Elküldve December2, 2012 X14NZ 5ajtós Classicnak mi a gyári váltómérete? 175/70R13-as gumik vannak most rajta, de nem tudom, hogy ez gyári méret-e, mert veszettül csal az óra. Nem a karékmérettel van a baj. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Marce Elküldve December3, 2012 Megoszt Elküldve December3, 2012 Most bajban vagyok, mert az én kezelési könyvemben csak C14 NZ, SE, adatok vannak, ahol a te méreted gyári ajánlás. Viszont van egy honlap ahol más konstellációban 175/75TR/13 van megadva: http://astraferi.freewb.hu/altalanos A C14NZ és az X14NZ ugyanaz. :) Egyébként köszönöm a linket, bár ott 155-ös van írva, ami konkrétan olyan, mint egy ezres Swiften. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davee Elküldve December3, 2012 Megoszt Elküldve December3, 2012 A C14NZ és az X14NZ ugyanaz. :) Egyébként köszönöm a linket, bár ott 155-ös van írva, ami konkrétan olyan, mint egy ezres Swiften. Nem teljesen, mert van bent egy Egér (EGR) azért kapta meg az X-es jelölést és a jobb plakettet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Marce Elküldve December3, 2012 Megoszt Elküldve December3, 2012 Nem teljesen, mert van bent egy Egér (EGR) azért kapta meg az X-es jelölést és a jobb plakettet. Igen igen, tudom, de a váltóméretbe az EGR nem nagyon szól bele. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve December3, 2012 Megoszt Elküldve December3, 2012 Muti képet az egeredről. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Maxyy Elküldve December3, 2012 Megoszt Elküldve December3, 2012 Az első ülések külső oldalán van 1-1 patron szerű, hengeres valami . Azok mi célt szolgálnak ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve December3, 2012 Megoszt Elküldve December3, 2012 Az első ülések külső oldalán van 1-1 patron szerű, hengeres valami . Azok mi célt szolgálnak ? Mechanikus biztonságiöv-feszítő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December4, 2012 Megoszt Elküldve December4, 2012 Van egy kis időm a nyári gumik meg még nem volt lemosva a téli tárolásra..... Hát most már ez is megvan. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December4, 2012 Megoszt Elküldve December4, 2012 Nem teljesen, mert van bent egy Egér (EGR) azért kapta meg az X-es jelölést és a jobb plakettet. C/X14NZ-ben pont nincs EGR. :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve December4, 2012 Megoszt Elküldve December4, 2012 Van egy kis időm a nyári gumik meg még nem volt lemosva a téli tárolásra..... Hát most már ez is megvan. :D Ez aztán a vérbeli autómelegség! Kádban fürdetni a gumikat. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve December4, 2012 Megoszt Elküldve December4, 2012 Van egy kis időm a nyári gumik meg még nem volt lemosva a téli tárolásra..... Hát most már ez is megvan. :D Ha én ilyet tennék a fürdőszobában a nejem kizárna a házból 1 hónapra! Aztán alhatnék a pincében.... :omg: Én még a pluszos időkben lemostam őket az udvaron samponos meleg vízzel, aztán a pincében hagytam őket megszáradni. Mindezek után lefújtam szilikonnal, aztán bele a nagy nejlon zsákokba és irány a sötét pince! Sajnos nincs fotóm róla! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve December4, 2012 Megoszt Elküldve December4, 2012 Ha én ilyet tennék a fürdőszobában a nejem kizárna a házból 1 hónapra! Aztán alhatnék a pincében.... :omg: Én még a pluszos időkben lemostam őket az udvaron samponos meleg vízzel, aztán a pincében hagytam őket megszáradni. Mindezek után lefújtam szilikonnal, aztán bele a nagy nejlon zsákokba és irány a sötét pince! Sajnos nincs fotóm róla! :D Én meg levettem és eladtam. :D (nem az asszonyt, a felniket) Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve December4, 2012 Megoszt Elküldve December4, 2012 Én meg levettem és eladtam. :D (nem az asszonyt, a felniket) Úgy koszosan? :confused: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davee Elküldve December4, 2012 Megoszt Elküldve December4, 2012 C/X14NZ-ben pont nincs EGR. :D :lol: Igaz, tévedtem, pontosabban összekevertem az X14SZ-el, abban van, X14NZ-ben a nagy injektorház van, már amelyikben. Mondjuk sosem értettem mi célt szolgál, csak kis plusz levegő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December4, 2012 Megoszt Elküldve December4, 2012 Ha én ilyet tennék a fürdőszobában a nejem kizárna a házból 1 hónapra! Aztán alhatnék a pincében.... :omg: Én még a pluszos időkben lemostam őket az udvaron samponos meleg vízzel, aztán a pincében hagytam őket megszáradni. Mindezek után lefújtam szilikonnal, aztán bele a nagy nejlon zsákokba és irány a sötét pince! Sajnos nincs fotóm róla! :D Nejlonzsák.....hallottam már több embertől is, de tényleg kell ez? Mert nekem most fel van akasztva a pince falára és bezsákolva nem látom őket...miért jó a zsák? :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve December4, 2012 Megoszt Elküldve December4, 2012 Úgy koszosan? :confused: Azért a nagy nyomású vízipisztollyal le lett csapatva, de különösebb ápolást nem kapott. És most még helyet sem foglal. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve December4, 2012 Megoszt Elküldve December4, 2012 :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelowner Elküldve December4, 2012 Megoszt Elküldve December4, 2012 Sziasztok, valaki megtudná mondani egy C20XE súlyát? Meg még érdekelne a C20Ne súlya is köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve December4, 2012 Megoszt Elküldve December4, 2012 Sziasztok, valaki megtudná mondani egy C20XE súlyát? Meg még érdekelne a C20Ne súlya is köszönöm! Üres tömegek. C20XE: -3ajtós: 1100 kg / klímával: 1125 kg -5 ajtós: 1120 kg / klímával: 1145 kg -caravan: 1175 kg / klímával: 1200 kg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts