Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

A tippem jó volt akkor, de aztán az a 3-4 centi emelés elég parasztvakítás. :D

Amikor bebillenteni kell valamit, akkor az utolsó milliméter is jól jön :D De egyébként engem is jobban zavar, mint amennyi haszna van. Így sokkal nehezebb lesz beleszabni a Twingo üvegtetőt :lol:

Megosztás:

X14NZ 5ajtós Classicnak mi a gyári váltómérete? 175/70R13-as gumik vannak most rajta, de nem tudom, hogy ez gyári méret-e, mert veszettül csal az óra.

Most bajban vagyok, mert az én kezelési könyvemben csak C14 NZ, SE, adatok vannak, ahol a te méreted gyári ajánlás.

Viszont van egy honlap ahol más konstellációban 175/75TR/13 van megadva:

http://astraferi.freewb.hu/altalanos

Megosztás:

Most bajban vagyok, mert az én kezelési könyvemben csak C14 NZ, SE, adatok vannak, ahol a te méreted gyári ajánlás.

Viszont van egy honlap ahol más konstellációban 175/75TR/13 van megadva:

http://astraferi.freewb.hu/altalanos

A C14NZ és az X14NZ ugyanaz. :)

Egyébként köszönöm a linket, bár ott 155-ös van írva, ami konkrétan olyan, mint egy ezres Swiften.

Megosztás:

Van egy kis időm a nyári gumik meg még nem volt lemosva a téli tárolásra.....

Hát most már ez is megvan. :D

Ha én ilyet tennék a fürdőszobában a nejem kizárna a házból 1 hónapra! Aztán alhatnék a pincében.... :omg:

Én még a pluszos időkben lemostam őket az udvaron samponos meleg vízzel, aztán a pincében hagytam őket megszáradni. Mindezek után lefújtam szilikonnal, aztán bele a nagy nejlon zsákokba és irány a sötét pince!

Sajnos nincs fotóm róla! :D

Megosztás:

Ha én ilyet tennék a fürdőszobában a nejem kizárna a házból 1 hónapra! Aztán alhatnék a pincében.... :omg:

Én még a pluszos időkben lemostam őket az udvaron samponos meleg vízzel, aztán a pincében hagytam őket megszáradni. Mindezek után lefújtam szilikonnal, aztán bele a nagy nejlon zsákokba és irány a sötét pince!

Én meg levettem és eladtam. :D (nem az asszonyt, a felniket)

Megosztás:

Nejlonzsák.....hallottam már több embertől is, de tényleg kell ez? Mert nekem most fel van akasztva a pince falára és bezsákolva nem látom őket...miért jó a zsák? :icon1:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.