renzso Elküldve Április13, 2004 Megoszt Elküldve Április13, 2004 Renzso! Na minjá küldök irománytot! :) Remélem nem csak örömszerzési célzattal kéred! :) A krokodilemelő minőségét jól meg lehet határozni azzal, ha az 5. garnitúra kerékcserénél is ugyanolyan jól emel, mint újan. :o A fényképes önéletrajzodra nem a kocsid képét kell felrakni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
renzso Elküldve Április13, 2004 Megoszt Elküldve Április13, 2004 Az enyém kék! :o Csak a dobozán piros a kép... :wink: Nekem piros volt a dobozon is és a dobozban is :wink: Egyébként tök mind1 nekem, hogy milyne a színe emeljen oszt kész! Ha meg 2 év múlva tönkremegy veszek újat (3 rongy 2 évente elemőre nem sok) :wink: Egyébként volt egy szögem a téliben :P Amikor kihúztam, csak nem akart vége lenni :) aztán amikor megszületett jött is a pssssssszzziiiiiiiiii ;) Gyorsan fel is raktam a padlásra, hogy ne is lássam. Majd azért valamikor megcsináltatom, ha lesz valahol foltozásakció :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április13, 2004 Megoszt Elküldve Április13, 2004 Egyébként volt egy szögem a téliben :) Amikor kihúztam, csak nem akart vége lenni :) aztán amikor megszületett jött is a pssssssszzziiiiiiiiii :o Gyorsan fel is raktam a padlásra, hogy ne is lássam. Majd azért valamikor megcsináltatom, ha lesz valahol foltozásakció :) Mon-Ga kft (Gyula) ezerér ragasztotta meg nekem multhéten Link to comment Megosztás: More sharing options...
renzso Elküldve Április13, 2004 Megoszt Elküldve Április13, 2004 Mon-Ga kft (Gyula) ezerér ragasztotta meg nekem multhéten pontos cím??? 1000+ centír??? Mert ugye ha leveszi akkor utána még az is illendő lenne. :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április13, 2004 Megoszt Elküldve Április13, 2004 Renzso! Nem poénkodni! :) Kereket ha odaviszed a kezébe, szerintem cakkpakk ennyié' lesz. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április13, 2004 Megoszt Elküldve Április13, 2004 pontos cím??? 1000+ centír??? Mert ugye ha leveszi akkor utána még az is illendő lenne. :?: Tatai u. 70. XIII-XIV. ker (átlóg) Gyula-30.906.5848 nekem nem vette le a gumit, hanem egy gumicsikkal ragasztotta meg, beletömködte a szakadásba miután jol beragasztózta tegnap tettem fel a kereket és eddig ugyláttam nem volt vele gond :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
renzso Elküldve Április13, 2004 Megoszt Elküldve Április13, 2004 Tatai u. 70. XIII-XIV. ker (átlóg) Gyula-30.906.5848 nekem nem vette le a gumit, hanem egy gumicsikkal ragasztotta meg, beletömködte a szakadásba miután jol beragasztózta tegnap tettem fel a kereket és eddig ugyláttam nem volt vele gond :wink: De ez nem egy szakadás, ezt nem látni szabad szemmel! Meg lett foltozva mint 80-as években a camping bringa :roll: :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április13, 2004 Megoszt Elküldve Április13, 2004 Renzso! Tiedet belülről fogja renoválni. Amúgy ha a honlapomon rákattintotok a Mon-Ga Kft-s logóra, akkor láthattok friss képeket az új helyről. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április13, 2004 Megoszt Elküldve Április13, 2004 Eladjam neked az enyémet... :roll: ... 4 ezerért? :) Áhh nem köszi. Kibírom a pirossal is, az a szerencse, hogy ritkán találkozom vele :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április13, 2004 Megoszt Elküldve Április13, 2004 ....(3 rongy 2 évente elemőre nem sok).... Igazad van, elemőre igazán nem sok a fent említett összeg :) Mondjuk emelőre sem :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április13, 2004 Megoszt Elküldve Április13, 2004 Valami behatás révén Mélykék kartárs DNS láncába túl sok kötekedő gén került megalkotásakor... :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április13, 2004 Megoszt Elküldve Április13, 2004 Valami behatás révén Mélykék kartárs DNS láncába túl sok kötekedő gén került megalkotásakor... :) :) :) Valószínűsíthetően nem vagyok normális, csak jól titkolom :wink: Vagy most lebuktam ? :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Agressor Elküldve Április14, 2004 Megoszt Elküldve Április14, 2004 Nincs valakinek ötlete, hogy azt a sárga geny@t a motortérben, (alváz és üregvédelem vagy vax vagy mi) mivel lehetne lemosni? :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
blaupunkt Elküldve Április14, 2004 Megoszt Elküldve Április14, 2004 Valószínűsíthetően nem vagyok normális, csak jól titkolom :wink: Vagy most lebuktam ? :P Szerintem nem most buktál le hanem amikor megszülettél :o A nem normális kategóriából pedig már kinőttél! Új kategóriád : Ámokfutó :D) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Április14, 2004 Megoszt Elküldve Április14, 2004 asszem én is befizetek egy ilyen piros-kék elemőrre :twisted: :twisted: na ha ma du jó idő lesz akkor én is felrakom a nyári papucsokat a verdára 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Április14, 2004 Megoszt Elküldve Április14, 2004 ja van még nálam 2 garnitúra szoknya 8) , abból az egyik a Hemi-é a másikra várom a jelentkezőket!!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április14, 2004 Megoszt Elküldve Április14, 2004 ja van még nálam 2 garnitúra szoknya 8) , abból az egyik a Hemi-é a másikra várom a jelentkezőket!!! :) Te olvasol PÜ-t meg mailt???? :evil: Mindkettőre irtam már, hogy kellene egy fekete váltószoknya.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Április14, 2004 Megoszt Elküldve Április14, 2004 Te olvasol PÜ-t meg mailt???? :evil: Mindkettőre irtam már, hogy kellene egy fekete váltószoknya.... se mélt se PÜ-t nem kaptam, de csak kompletten adom 8) csak mer a kéziféket nemtom külön eladni..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
blaupunkt Elküldve Április14, 2004 Megoszt Elküldve Április14, 2004 Fellül semmi! BOLDOG NÉVNAPOT! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Agressor Elküldve Április14, 2004 Megoszt Elküldve Április14, 2004 csak mer a kéziféket nemtom külön eladni..... Milyen színű? Ha fekete megveszem. :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Április14, 2004 Megoszt Elküldve Április14, 2004 Milyen színű? Ha fekete megveszem. :roll: fekete Link to comment Megosztás: More sharing options...
Agressor Elküldve Április14, 2004 Megoszt Elküldve Április14, 2004 fekete Jó. Kedden kijössz a Lurdyhoz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tibcsy Elküldve Április14, 2004 Megoszt Elküldve Április14, 2004 Blau!!! Köszönöm!!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április14, 2004 Megoszt Elküldve Április14, 2004 Milyen színű? Ha fekete megveszem. :roll: Laci kell neked a kézifékkar?? Mert nekem csak a váltószoknya kellene :) összedobjuk? :) (szemét meg van otthon elég nem akarom gyüjetni) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Április14, 2004 Megoszt Elküldve Április14, 2004 Blau!!! Köszönöm!!! :) Boldog Névnapot! 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts