Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Na a párásodás téma...

Nekem is nagy probléma, én is próbáltam már sok mindent. Már arra is gondoltam, hogy beszórom a kocsi alját rizzsel vagy ilyen nedvszívó granulátomgolyókkal. :D

Nekem sem illeszkedik a gumi az első szélvédőnél, sőt, le is fittyen... Így tuti nálam is beázás van.

A szilikont megpróbálnám, de... Figyu már, ha telenyomjátok, utána hogy szeditek szét, ha "összeragad" az üveg meg az a műanyag rács? :D

Nem kell azt leszedegetni. :D Ha meg szélvédő csere miatt, akkor mindegy.

Megosztás:

Nem ismerek mást, aki indítózással tud üzemi olajnyomást és töltést generálni, úgyhogy különc vagy, azok meg mindig idióták :D :P

Jóhát! Tehetek róla, hogy ilyen jó a kocsim? :D

Be kéne írnom ezt is a GyIK-ba a többi írásom mellé, úgy se olvasok GyIK-ot állítólag. :D

Megosztás:

És vasutas. :evilgrin: :D :D

Halmozottan hátrányos szegény. Sapka van -e rajta? :D

Jóhát! Tehetek róla, hogy ilyen jó a kocsim? :D

Be kéne írnom ezt is a GyIK-ba a többi írásom mellé, úgy se olvasok GyIK-ot állítólag. :D

Én se szoktam olyat olvasgatni, amit én írtam :lol: Mindegy, a lényeg hogy az első sárvédő teherviselő elem, 13-asnál nagyobb felni halálos, és fékhez nem szabad nyúlni, mert azok készen nőnek a fán, nem emberek rakták össze. Minden más pedig 42 :D

Megosztás:

Én se szoktam olyat olvasgatni, amit én írtam :lol: Mindegy, a lényeg hogy az első sárvédő teherviselő elem, 13-asnál nagyobb felni halálos, és fékhez nem szabad nyúlni, mert azok készen nőnek a fán, nem emberek rakták össze. Minden más pedig 42 :D

Húúúbazdki! 14"-os felnim van, rajta zsír új Contikkal! És még azt hittem, hogy az előző 13"-os első téli gumijaim a veszélyesek. Amik nyári mintásra koptak és lekopott róluk a kopásjelző. :lol:

Megosztás:

Húúúbazdki! 14"-os felnim van, rajta zsír új Contikkal! És még azt hittem, hogy az előző 13"-os első téli gumijaim a veszélyesek. Amik nyári mintásra koptak és lekopott róluk a kopásjelző. :lol:

Látod? Teee, önésközvezsélyes...teszedvisszarögtön? :lol: :D

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.