Tiv. Elküldve November10, 2012 Megoszt Elküldve November10, 2012 Na a párásodás téma... Nekem is nagy probléma, én is próbáltam már sok mindent. Már arra is gondoltam, hogy beszórom a kocsi alját rizzsel vagy ilyen nedvszívó granulátomgolyókkal. :D Nekem sem illeszkedik a gumi az első szélvédőnél, sőt, le is fittyen... Így tuti nálam is beázás van. A szilikont megpróbálnám, de... Figyu már, ha telenyomjátok, utána hogy szeditek szét, ha "összeragad" az üveg meg az a műanyag rács? :D Nem kell azt leszedegetni. :D Ha meg szélvédő csere miatt, akkor mindegy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hnsz2002 Elküldve November10, 2012 Megoszt Elküldve November10, 2012 Nem kell azt leszedegetni. :D Ha meg szélvédő csere miatt, akkor mindegy. És pollenszűrőt hogy cserélsz a leragasztán után? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November10, 2012 Megoszt Elküldve November10, 2012 És pollenszűrőt hogy cserélsz a leragasztán után? Te leszereled az ablaktörlőket pollenszűrő csere esetén? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November10, 2012 Megoszt Elküldve November10, 2012 Te leszereled az ablaktörlőket pollenszűrő csere esetén? Én a szélvédőt is ki szoktam venni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
petiii Elküldve November10, 2012 Megoszt Elküldve November10, 2012 Te leszereled az ablaktörlőket pollenszűrő csere esetén? ablaktörlöt nem kell ahhoz leszedni! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November10, 2012 Megoszt Elküldve November10, 2012 Én a szélvédőt is ki szoktam venni! Akkor én vagyok a hülye, hogy egy gumikédert és a belső esővíz elvezetőt leszerelve cserélek szűrőt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November10, 2012 Megoszt Elküldve November10, 2012 ablaktörlöt nem kell ahhoz leszedni! :D Nahát, tényleg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
petiii Elküldve November10, 2012 Megoszt Elküldve November10, 2012 Nahát, tényleg? Nahát, tényleg!! egyébként GYIK et olvasni olvasni :) benne van http://www.opelforum.hu/index.php?showtopic=1783 Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November10, 2012 Megoszt Elküldve November10, 2012 Nahát, tényleg!! egyébként GYIK et olvasni olvasni :) benne van http://www.opelforum...?showtopic=1783 42-szer cseréltem már pollenszűrőt. Azért köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November10, 2012 Megoszt Elküldve November10, 2012 ..és én még azt hittem, hogy a katalizátor felett van :omg: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November10, 2012 Megoszt Elküldve November10, 2012 ..és én még azt hittem, hogy a katalizátor felett van :omg: :D Én a lambdát kerestem ott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
petiii Elküldve November10, 2012 Megoszt Elküldve November10, 2012 Én a szélvédőt is ki szoktam venni! de egyébként tényleg ez a legegyszerűbb megoldás :DDDDD Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve November10, 2012 Megoszt Elküldve November10, 2012 És pollenszűrőt hogy cserélsz a leragasztán után? Hát, ha máshogy nem megy, a kipufogón keresztül. :evilgrin: Link to comment Megosztás: More sharing options...
petiii Elküldve November10, 2012 Megoszt Elküldve November10, 2012 42-szer cseréltem már pollenszűrőt. Azért köszi. nembaj hátha rosszul csináltad 42szer :DDDDD Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve November10, 2012 Megoszt Elküldve November10, 2012 42-szer cseréltem már pollenszűrőt. Azért köszi. Hagyd már, szerintem elhitte hogy komolyan mondod. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November10, 2012 Megoszt Elküldve November10, 2012 nembaj hátha rosszul csináltad 42szer :DDDDD Csak én nem röhögök? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November10, 2012 Megoszt Elküldve November10, 2012 Hagyd már, szerintem elhitte hogy komolyan mondod. :D Szerintem is komplett idiótának néz engem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November10, 2012 Megoszt Elküldve November10, 2012 Szerintem is komplett idiótának néz engem. :D Nem ismerek mást, aki indítózással tud üzemi olajnyomást és töltést generálni, úgyhogy különc vagy, azok meg mindig idióták :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November10, 2012 Megoszt Elküldve November10, 2012 Nem ismerek mást, aki indítózással tud üzemi olajnyomást és töltést generálni, úgyhogy különc vagy, azok meg mindig idióták :D :P Jóhát! Tehetek róla, hogy ilyen jó a kocsim? :D Be kéne írnom ezt is a GyIK-ba a többi írásom mellé, úgy se olvasok GyIK-ot állítólag. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve November10, 2012 Megoszt Elküldve November10, 2012 Nem ismerek mást, aki indítózással tud üzemi olajnyomást és töltést generálni, úgyhogy különc vagy, azok meg mindig idióták :D :P És vasutas. :evilgrin: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November10, 2012 Megoszt Elküldve November10, 2012 És vasutas. :evilgrin: :D :D Halmozottan hátrányos szegény. Sapka van -e rajta? :D Jóhát! Tehetek róla, hogy ilyen jó a kocsim? :D Be kéne írnom ezt is a GyIK-ba a többi írásom mellé, úgy se olvasok GyIK-ot állítólag. :D Én se szoktam olyat olvasgatni, amit én írtam :lol: Mindegy, a lényeg hogy az első sárvédő teherviselő elem, 13-asnál nagyobb felni halálos, és fékhez nem szabad nyúlni, mert azok készen nőnek a fán, nem emberek rakták össze. Minden más pedig 42 :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November10, 2012 Megoszt Elküldve November10, 2012 És vasutas. :evilgrin: :D :D Az egész bakterház vele van... Saaaannyííííííííííí :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November10, 2012 Megoszt Elküldve November10, 2012 Én se szoktam olyat olvasgatni, amit én írtam :lol: Mindegy, a lényeg hogy az első sárvédő teherviselő elem, 13-asnál nagyobb felni halálos, és fékhez nem szabad nyúlni, mert azok készen nőnek a fán, nem emberek rakták össze. Minden más pedig 42 :D Húúúbazdki! 14"-os felnim van, rajta zsír új Contikkal! És még azt hittem, hogy az előző 13"-os első téli gumijaim a veszélyesek. Amik nyári mintásra koptak és lekopott róluk a kopásjelző. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November10, 2012 Megoszt Elküldve November10, 2012 Halmozottan hátrányos szegény. Sapka van -e rajta? :D Csak téli fekete sapka! :D Az egész bakterház vele van... Saaaannyííííííííííí :D Olyat kapsz, mint bendegúz! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November10, 2012 Megoszt Elküldve November10, 2012 Húúúbazdki! 14"-os felnim van, rajta zsír új Contikkal! És még azt hittem, hogy az előző 13"-os első téli gumijaim a veszélyesek. Amik nyári mintásra koptak és lekopott róluk a kopásjelző. :lol: Látod? Teee, önésközvezsélyes...teszedvisszarögtön? :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts