invictus Elküldve November5, 2012 Megoszt Elküldve November5, 2012 Én is így jártam, és a rugóra gyanakodtam. Aztán észrevettem, hogy mivel egész nyáron alig esett és alig használtam a lapátot a gumi "megfeküdt" egyik irányba. Folyamatosan elpattogott de csak felfele, visszafele szépen csúszott. Most ráállok és keresek valami valeo-t ami nem csak fél éves lapát. Próbáltam másik 2 féle lapáttal is, de ugyanígy produkált... megpróbálom majd a rugóval való bűvészkedést. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve November5, 2012 Megoszt Elküldve November5, 2012 Fene tudja... majd ha eláll az eső, megtekintem. Aztán ha az a baj, akkor ilyen rugót is kukázni kell majd valahonnét. :) Ez engem is érdekelne, ilyet már nekem is csinált, de nem folyamatosan! Amúgy a szélvédőre próbáld ki azt az ablaküveg politúrt! Én még nem próbáltam, de egy kollégám azt mondja, hogy majdnem újjá varázsolta a szélvédőjét! Én is így jártam, és a rugóra gyanakodtam. Aztán észrevettem, hogy mivel egész nyáron alig esett és alig használtam a lapátot a gumi "megfeküdt" egyik irányba. Folyamatosan elpattogott de csak felfele, visszafele szépen csúszott. Most ráállok és keresek valami valeo-t ami nem csak fél éves lapát. Nem értek egyet! 1400 magyar pénzért vettem neve nincs lapátokat 5 éve, mondván, hogy kit érdekel, majd pár hónap múlva veszek rendeset!! 5éve...és én 2300-2500Km megyek havonta. Most kezdett el csíkozni a jobb oldali. A kollégám, ugyanekkor vett Bosch lapátokat 3-szor ennyiért, és 2 év után dobhatta a kukába! Vigyázni kell rá!! Ennyi a titka! mást téma: Tegnap kértem képet a tetőkárpitról, nem igazán értem ezt az 5 Hsz-es dolgot amit írtál PÜ-be de akkor belinkelem én: http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Marce Elküldve November5, 2012 Megoszt Elküldve November5, 2012 Ez engem is érdekelne, ilyet már nekem is csinált, de nem folyamatosan! Amúgy a szélvédőre próbáld ki azt az ablaküveg politúrt! Én még nem próbáltam, de egy kollégám azt mondja, hogy majdnem újjá varázsolta a szélvédőjét! mást téma: Tegnap kértem képet a tetőkárpitról, nem igazán értem ezt az 5 Hsz-es dolgot amit írtál PÜ-be de akkor belinkelem én: Nekem karcos a szélvédőm, az ablaktörlőt vagy gumi nélkül használták véletlenül, vagy valamit felkapott és az karistolta szét. Vajon a polír kihozza? Egyébként én is csak napi 5hsz-t írhatok, nem tudom miért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve November5, 2012 Megoszt Elküldve November5, 2012 Nekem karcos a szélvédőm, az ablaktörlőt vagy gumi nélkül használták véletlenül, vagy valamit felkapott és az karistolta szét. Vajon a polír kihozza? Egyébként én is csak napi 5hsz-t írhatok, nem tudom miért. Nem tudom! A kollégámnak kihozta ezeket a hajszálkarcokat! Próba cseresznye.... Hsz: Már felvilágosítottak: A nem klubtagok csak napi 5 hozzászólást írhatnak! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Marce Elküldve November5, 2012 Megoszt Elküldve November5, 2012 Hsz: Már felvilágosítottak: A nem klubtagok csak napi 5 hozzászólást írhatnak! Lassan már nem is érzem magam Opelesnek, hogy nem vagyok klubtag. :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November5, 2012 Megoszt Elküldve November5, 2012 Lassan már nem is érzem magam Opelesnek, hogy nem vagyok klubtag. :blush: :D Az oldal fenntartása némi költségbe kerül, hogy Te itt cseveghess. :) Sajnos van némi rálátásom az ilyen témában és tudom, hogy mennyi az annyi. Szinte nem is járok el hivatalos találkozókra, de minden évben kibírok 5000Ft-ot. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Marce Elküldve November5, 2012 Megoszt Elküldve November5, 2012 Az oldal fenntartása némi költségbe kerül, hogy Te itt cseveghess. :) Sajnos van némi rálátásom az ilyen témában és tudom, hogy mennyi az annyi. Szinte nem is járok el hivatalos találkozókra, de minden évben kibírok 5000Ft-ot. :P Ha már melóznék, nekem sem lenne kérdés. De mivel még nincs keresetem, örülök, ha benzinre össze tudok szedni pénzt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve November5, 2012 Megoszt Elküldve November5, 2012 Ha már melóznék, nekem sem lenne kérdés. De mivel még nincs keresetem, örülök, ha benzinre össze tudok szedni pénzt. Én is így voltam diák koromban (50 éve), csak nem Astrába, hanem Dongó segédmotorba..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve November5, 2012 Megoszt Elküldve November5, 2012 Az oldal fenntartása némi költségbe kerül, hogy Te itt cseveghess. :) Sajnos van némi rálátásom az ilyen témában és tudom, hogy mennyi az annyi. Szinte nem is járok el hivatalos találkozókra, de minden évben kibírok 5000Ft-ot. :P Szintén zenész...ti tagok tudjátok a legjobban, hogy sajnos az elmúlt évben mennyi részem volt a klub életéből, az 5000Ft-ot mégis kifizetem. :icon1: Ha már melóznék, nekem sem lenne kérdés. De mivel még nincs keresetem, örülök, ha benzinre össze tudok szedni pénzt. Ne így fogd fel... hanem úgy, hogy minden hónapba dobjál be 2db 200 forintost egy dobozba! A 12. hónapba csapjál hozzá pluszba még 200Forintot, és máris meg van a tag díj. Vagy egy hónapot tedd a garázsba a verdát, és válaszd a tömegközlekedést 1havi tankolásból is kijön a tagdíj még marad is.... Ne érts félre nem akarok a pénztárcádba nyúlkálni, csak azt próbálom leírni, hogy ez az 5ezer forint nem is olyan sok. :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
RAZERX Elküldve November6, 2012 Megoszt Elküldve November6, 2012 off ide írok hátha nádha! opel corsa 1.5 diesel 1995 év Fűtőradiátort akarok cserélni mit kell lebontani? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Marce Elküldve November6, 2012 Megoszt Elküldve November6, 2012 Én is így voltam diák koromban (50 éve), csak nem Astrába, hanem Dongó segédmotorba..... Köszönöm a célzást, nem apu-anyu vette a seggem alá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November6, 2012 Megoszt Elküldve November6, 2012 off ide írok hátha nádha! opel corsa 1.5 diesel 1995 év Fűtőradiátort akarok cserélni mit kell lebontani? szerinten ahhoz is hozzáférni ha kiveszed a kardánboxot. Meg lekapod a műszerfal alját. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November6, 2012 Megoszt Elküldve November6, 2012 Köszönöm a célzást, nem apu-anyu vette a seggem alá. ne szenvedj :) csak sokáig az volt a megszokott, hogy csak annak van autója aki fönt is tudja tartani. A klubtagságról meg annyit, hogy átlagosan az elsö hónap fórumozás után megspórol az ember a hozzáértö szerelökön annyit, amennyiböl az éves tagdíj kijött, és akkor még nem jött ki egy találkozóra se. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
RAZERX Elküldve November6, 2012 Megoszt Elküldve November6, 2012 szerinten ahhoz is hozzáférni ha kiveszed a kardánboxot. Meg lekapod a műszerfal alját. :rolleyes: Hát nem sajna szerintem müszerfal ki! Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve November6, 2012 Megoszt Elküldve November6, 2012 http://index.hu/gazdasag/2012/11/05/a_magyar_atlagauto_ezustmetal_12_eves_es_opel/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November6, 2012 Megoszt Elküldve November6, 2012 Rajtam kívül van még valaki aki télire kiszedi a pollenszűrőt? :icon1: Meggyőződésem,hogy így kevésbé párásodik a kocsi belülről. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve November6, 2012 Megoszt Elküldve November6, 2012 Rajtam kívül van még valaki aki télire kiszedi a pollenszűrőt? :icon1: Meggyőződésem,hogy így kevésbé párásodik a kocsi belülről. :unsure: Szerintem beázol valahol! Vizes lesz a pollenszűrő, és ez okozza a párásodási gondod! Link to comment Megosztás: More sharing options...
gohanssj Elküldve November6, 2012 Megoszt Elküldve November6, 2012 Helló! Tudna nekem segíteni valaki? A katalizátor csatlakozójáról kellene nekem egy pontos méret a motor felüliről meg a kipufogó dob felüliről is!Sajnos nincs aknám nem tudok hozzáférni. Másik kérdés:Szeretném az astrámat egy kicsit felújítani.Miket érdemes cserélni a motorban először? Kb 50000ft-om van rá! Köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve November6, 2012 Megoszt Elküldve November6, 2012 Rajtam kívül van még valaki aki télire kiszedi a pollenszűrőt? :icon1: Meggyőződésem,hogy így kevésbé párásodik a kocsi belülről. :unsure: Én cserélni fogom majd. De elszakadt a szigetelő gumi a szélvédő alatt, ezért szinte biztos, hogy beázik. Apropó nincs valakinek felesleges gumicsíkja a szélvédő alá? Újat nem lehet kapni sajnos... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November6, 2012 Megoszt Elküldve November6, 2012 Rajtam kívül van még valaki aki télire kiszedi a pollenszűrőt? :icon1: Meggyőződésem,hogy így kevésbé párásodik a kocsi belülről. :unsure: Jelen! :hiya: Egyetértek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve November6, 2012 Megoszt Elküldve November6, 2012 Rajtam kívül van még valaki aki télire kiszedi a pollenszűrőt? :icon1: Meggyőződésem,hogy így kevésbé párásodik a kocsi belülről. :unsure: Igen. Én is kiszedtem. Télen nincs olyan nagy por, hogy mindenképpen kelljen bele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve November6, 2012 Megoszt Elküldve November6, 2012 Igen. Én is kiszedtem. Télen nincs olyan nagy por, hogy mindenképpen kelljen bele. Hát amikor felszárad az út és csak úgy porzik az a rengeteg homokkal kevert só amit havazáskor kiszórtak... Én majd a műpadló darabos takarást fogom alkalmazni ha szükség lesz rá. Jelenleg még nálam bírja a szigetelő gumi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve November6, 2012 Megoszt Elküldve November6, 2012 Én meg már vagy 5 éve kinyomtam szilóval a gumicsík helyét, köszöni jól van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ZsolsZ Elküldve November6, 2012 Megoszt Elküldve November6, 2012 Én meg már vagy 5 éve kinyomtam szilóval a gumicsík helyét, köszöni jól van. Én pár hete nyomtam ki a levélrács alatt. A pollenszűrő feletti részen plusz 10-10cm hogy azért a víz is eltudjon folyni valahol. Ennek ellenére még mindig párásodok, ma pl csak límával tudtam leküldeni, majd miután kikapcsoltam visszakúszott a kis kocog. Reggel azzal kezdem hogy megnézem a pollenszűrőt mert már nemvolt kedvem matekolni vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve November6, 2012 Megoszt Elküldve November6, 2012 Én pár hete nyomtam ki a levélrács alatt. A pollenszűrő feletti részen plusz 10-10cm hogy azért a víz is eltudjon folyni valahol. Ennek ellenére még mindig párásodok, ma pl csak límával tudtam leküldeni, majd miután kikapcsoltam visszakúszott a kis kocog. Reggel azzal kezdem hogy megnézem a pollenszűrőt mert már nemvolt kedvem matekolni vele. Én konkrétan felül nyomtam ki, ahol a műanyag lavélrács és a szélvédő találkozik. Esélye nincs befolyni a víznek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts