Dáwid Elküldve Október16, 2012 Elküldve Október16, 2012 Miért? :blink: Vagy komplett kerékagy cserére gondolsz? Az ilyen értelmetlen miértekre általában az a válasz, hogy "mert éppen van egy a polcon" :D
Hjoe Elküldve Október16, 2012 Elküldve Október16, 2012 ferdehátú 5 ajtós. Akkor a led kilőve. Köszi a segítséget! Van olyan foglalatú led is. (ba15s talán)
megadave Elküldve Október16, 2012 Elküldve Október16, 2012 Az ilyen értelmetlen miértekre általában az a válasz, hogy "mert éppen van egy a polcon" :D Én kérek elnézést! :D
Hegyi Elküldve Október16, 2012 Elküldve Október16, 2012 Én kérek elnézést! :D Szia. Köszönöm a hasznos válaszokat... Igen van 1 pár a polcon és egyik ismerősöm el akarta vinni csak nem tudtuk, hogy passzol e a kettő... Ezek szerint innen sem fog kiderülni, hogy csereszavatos-e. Köszi még1x...
Dáwid Elküldve Október16, 2012 Elküldve Október16, 2012 Szia. Köszönöm a hasznos válaszokat... Igen van 1 pár a polcon és egyik ismerősöm el akarta vinni csak nem tudtuk, hogy passzol e a kettő... Ezek szerint innen sem fog kiderülni, hogy csereszavatos-e. Köszi még1x... F-en helyből 2 különböző féle, más szélességű dobfék volt, és G-n se venném biztosra, hogy csak egy. Mindent föl lehet tenni mindenre, de gyakorlatilag nem mondtál információt, csak hogy féket cserélnél fékre. Ha fékhatás-javítani akarsz, akkor tárcsafék, ha csak éppen nem tudsz mit kezdeni a polcon levővel, akkor meg add el, és szerezzél az autóhoz valót...
Hegyi Elküldve Október17, 2012 Elküldve Október17, 2012 F-en helyből 2 különböző féle, más szélességű dobfék volt, és G-n se venném biztosra, hogy csak egy. Mindent föl lehet tenni mindenre, de gyakorlatilag nem mondtál információt, csak hogy féket cserélnél fékre. Ha fékhatás-javítani akarsz, akkor tárcsafék, ha csak éppen nem tudsz mit kezdeni a polcon levővel, akkor meg add el, és szerezzél az autóhoz valót... Köszi szépen a választ! a dobfék ami a polcon van az én astrámról jött le, mert tárcsát tettem a helyére. Nekem a dobfék most csak mint lom van. ismerősöm akart kezdeni vele valamit az f astrán de mivel nem akartam megszívatni, hogy vagy jó vagy nem, inkább itt megkérdeztem. Hirdetve is van neten, nekem az eladás a célom. üdv.: Hegyi
Lajko Elküldve Október17, 2012 Elküldve Október17, 2012 Üdv! Az lenne a kérdésem,hogy leakarom cserélni az óracsoportomat ford.számmérősre. Az enyém W=1102 a másik fordulatszámmérős viszont W=1111 Fog működni,ha ezt beleteszem vagy megse vegyem mert felesleges porfogó lesz csak?
Dáwid Elküldve Október17, 2012 Elküldve Október17, 2012 Üdv! Az lenne a kérdésem,hogy leakarom cserélni az óracsoportomat ford.számmérősre. Az enyém W=1102 a másik fordulatszámmérős viszont W=1111 Fog működni,ha ezt beleteszem vagy megse vegyem mert felesleges porfogó lesz csak? kicsit többet fog csalni vele, mert más az áttételezése. Nézd meg a tiédnek a hátulját, meg a kiszemeltét. Ha szerencséd van, ugyan az a csatlakozása a sebességjeladónak, és akkor át tudod tenni a saját órádra, a fordulatszámmérōs egységét. Így megmarad az óraállásod is, és a w szám is.
Lajko Elküldve Október17, 2012 Elküldve Október17, 2012 kicsit többet fog csalni vele, mert más az áttételezése. Nézd meg a tiédnek a hátulját, meg a kiszemeltét. Ha szerencséd van, ugyan az a csatlakozása a sebességjeladónak, és akkor át tudod tenni a saját órádra, a fordulatszámmérōs egységét. Így megmarad az óraállásod is, és a w szám is. Köszönöm a választ. Bonyolult dolog átcserélni a két órát?
hakapeszimaki Elküldve Október17, 2012 Elküldve Október17, 2012 http://totalcar.hu/t...t_csereltetnem/ Azt hittem csak a pug csinált olyat,hogy tökugyanaz a motor bizonyos évjárattól már kétszer akkora olajcsere periódussal futhat. :goofy: x14nz már 120ekm és 8 év a szíjcsere..állítólag.
epk947 Elküldve Október17, 2012 Elküldve Október17, 2012 No, ma sikerrel meg volt a műszaki vizsga! Igaz, hogy eddig sem volt még olyan eset, hogy ne sikerült volna, de a poén az, hogy éppen ma 10 éve vizsgázott először Magyarországon, miután egy sátoraljaújhelyi nő behozta Németországból. Aztán a másik poén az, hogy most 20 éves a kocsi, és már nálam is elhagyta nem sokkal a 7. évet. Most aztán meg szerelhetem vissza bele a hidrogéngenerátoromat..... Igaz, nem nagy ügy mert csak plug in. :D
Korkki Elküldve Október17, 2012 Elküldve Október17, 2012 Hali! Valószínűleg az lesz a probléma, amit többen is írtatok, a belső keringető rendszer. Ugyanis ma reggel mikor mentem pestre, párás nyálkás idő volt, és a fenéért sem akartam eltűnni a belső párásodás, ami gondolom amiatt lehetett, hogy be van kapcsolva állandóan, pedig a gombja szerint "elméletileg" ki van. Mert ha jól tudom, belső keringetés bekapcsolt állapota miatt van ez az effekt. Ugye? Szóval akkor ezt kellene szétszedem valahogy, és megnézni mi a stájsz. Amúgy a GY.I.K.-ban leírt középkonzol világítás csere eljárás segíthet hogy hozzájussak? Mert egyenlőre ezt találtam, vagy én vagyok béna. Köszönöm az eddigi segítséget + köszi előre is! :) Peti
daykiller Elküldve Október17, 2012 Elküldve Október17, 2012 Hali! Valószínűleg az lesz a probléma, amit többen is írtatok, a belső keringető rendszer. Ugyanis ma reggel mikor mentem pestre, párás nyálkás idő volt, és a fenéért sem akartam eltűnni a belső párásodás, ami gondolom amiatt lehetett, hogy be van kapcsolva állandóan, pedig a gombja szerint "elméletileg" ki van. Mert ha jól tudom, belső keringetés bekapcsolt állapota miatt van ez az effekt. Ugye? Szóval akkor ezt kellene szétszedem valahogy, és megnézni mi a stájsz. Amúgy a GY.I.K.-ban leírt középkonzol világítás csere eljárás segíthet hogy hozzájussak? Mert egyenlőre ezt találtam, vagy én vagyok béna. Köszönöm az eddigi segítséget + köszi előre is! :) Peti Szerintem igen, mert ugyanúgy kell eljárni ott is.
Dáwid Elküldve Október18, 2012 Elküldve Október18, 2012 Köszönöm a választ. Bonyolult dolog átcserélni a két órát? 4 csavar, meg a jeladó csatlakozója. Nem vészes. Csak legyen ugyan az a jeladó mint a másikon, mert különben fólián kell forrasztani, abból meg általában inkább olvasztás szokott lenni, mint forrasztás. :rolleyes:
stirlitz Elküldve Október18, 2012 Elküldve Október18, 2012 kicsit többet fog csalni vele, mert más az áttételezése. Nézd meg a tiédnek a hátulját, meg a kiszemeltét. Ha szerencséd van, ugyan az a csatlakozása a sebességjeladónak, és akkor át tudod tenni a saját órádra, a fordulatszámmérōs egységét. Így megmarad az óraállásod is, és a w szám is. meg az ECU is rendbe lesz Köszönöm a választ. Bonyolult dolog átcserélni a két órát? tényleg nem nagy ügy, én is cseréltem, csak azt nem értem miért nem vettél ugyan olyan órát(W szám) mint az eredeti?
rtomi Elküldve Október24, 2012 Elküldve Október24, 2012 Kicsit behalt ez a topic. Hetente egyszer felnézek ide és semmi. <_<
Tuxix Elküldve Október24, 2012 Elküldve Október24, 2012 Sziasztok! Az lenne a kérdésem,hogy az f Astrába milyen más tipusú kocsi első ülése szerelhető bele átalakítás nélkül,vagy minimális átalakítással?Az enyém már nagyon gáz és ahogy nézem a hirdetett F Astra ülések sem jobbak...
hetyke Elküldve Október24, 2012 Elküldve Október24, 2012 Sziasztok! Az lenne a kérdésem,hogy az f Astrába milyen más tipusú kocsi első ülése szerelhető bele átalakítás nélkül,vagy minimális átalakítással?Az enyém már nagyon gáz és ahogy nézem a hirdetett F Astra ülések sem jobbak... Vectra B
N.Péter Elküldve Október24, 2012 Elküldve Október24, 2012 Sziasztok! Lehet délután nem jó helyre írtam a kérdésem, mert senki nem válaszolt.. (általános műszaki problémák) Na de megkérdezem mégegyszer, hátha! Nincs valakinek eladó működő hűtőfolyadék szintjelző? (Ami a kiegyenlítőtartályba van kupak.) Üdv. mindenkinek!
spzoli Elküldve Október24, 2012 Elküldve Október24, 2012 Sziasztok! Lehet délután nem jó helyre írtam a kérdésem, mert senki nem válaszolt.. (általános műszaki problémák) Na de megkérdezem mégegyszer, hátha! Nincs valakinek eladó működő hűtőfolyadék szintjelző? (Ami a kiegyenlítőtartályba van kupak.) Üdv. mindenkinek! Nekem van a fővárosban.
N.Péter Elküldve Október25, 2012 Elküldve Október25, 2012 Nekem van a fővárosban. Köszi a gyors választ spzoli! És mennyiért tudnál nekem szerezni egy ilyet?
rtomi Elküldve Október25, 2012 Elküldve Október25, 2012 Köszi a gyors választ spzoli! És mennyiért tudnál nekem szerezni egy ilyet? Nem kell neki szerezni. Írta,hogy van. ;)
zozo astra1.6 16v Elküldve Október25, 2012 Elküldve Október25, 2012 Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne,hogy nincs valakinek astra f-hez működő külső hőmérséklet jeladója?Ha igen mennyiért adná? Előre is köszönöm. Üdv.:zozo
Recommended Posts