Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Üdv!

Azt lenne a kérdésem,hogy a tetőkárpitom megereszkedett és szeretném vissza ragasztani,hogy ne lógjon a fejembe. Két oldalú ragasztó megfogja fogni vagy valami más megoldás kellene? Honnan lenne célszerű bontani hátúlról vagy oldalról?

Le kell tépni, az alatta lévő szivacsot ami porlad le kell kaparni, különben csak leesik újra.

Én megvártam míg jó nagy területen lelógott. Lespakliztam a szivacsot. Méterárú boltban vettem hasonló, de vastagabb anyagot. A Palma-nak van egy specko textil ragasztója. Azzal felnyomtam. Azóta tart.

A másik autónál már nem álltam neki,mert az tetőablakos. Bontóban találtam egy frankót 5000-ért.

1200-al volt drágább a bontott, mint a kínlódás a ragasztgatással. A kétoldalú csak a porladó ragasztót szedi össze és a rázkódástól újra a tarkódra esik a kárpit.

Megosztás:

A lógó tetőkárpit rákfenéje az, ha az ember egyszer átmossa vizes/nedves anyaggal. Ha sosem kap nedves takarítást, nem fog lejönni. Aki meg dohányzik a kocsijában és ezért akarná takarítani a tetőkárpitot, az így járt. :D

Előbb utóbb úgyis lejön. Cseréltem egy über patika németre pár éve és a héten vettem észre, hogy kb 1.5 centin már kezdi elengedni a fejem fölött. A vízzel, nedvességgel nincs jóban, de előbb utóbb a párától le fog jönni. Megállítani úgyse tudom, tavasszal majd letépem az egészet, aztán áthúzom feketére.

Megosztás:

Nem tudok új dologról, nekem ezek megvannak még :rolleyes:

Jó neked! :-))

Nálam is ott vannak a jelek, de csak halványan, és nem működnek. Már össze - vissza kerestem a hiba okát, de nem lelem.

Az is érdekes, hogy az idézet szövege nálam valami egész furcsa betűtipussal jelenik meg amikor írok, majd az elküldés után a fórumban már ok.

Ki érti ezt? :-(

Megosztás:

Én pálmatexel ragasztottam rá műbőrt, de egy év után szépen elkezdte elereszteni melegben, azóta úgy történik az elindulás, hogy beülök, kulcs, biztonsági öv, kárpit visszasimítás, motor , lámpa index , és indulás... :D

701417-20120923-V9RqUD.jpg

Majd ha nagyon sok időm lesz leszedem és újraragasztom valami mással.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.