stirlitz Elküldve Szeptember20, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2012 Hol/mennyiért lehet így megbőröztetni a kormány?? vagy ez csak sima rátehetős cucc? sztem nem nekem teccik http://totalcar.hu/t...3325260|3325264 Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Szeptember20, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2012 Hol/mennyiért lehet így megbőröztetni a kormány?? vagy ez csak sima rátehetős cucc? sztem nem nekem teccik http://totalcar.hu/t...3325260|3325264 Van egy címem, amit itt a fórumon olvastam kb. 5 évvel ezelőtt és elmentettem: Kecskemét-Kadafa Pécsváradi u.112. T: 06-20/2217501 Soha nem ellenőriztem, garanciát nem vállalok érte... Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Szeptember20, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2012 Van egy címem, amit itt a fórumon olvastam kb. 5 évvel ezelőtt és elmentettem: Kecskemét-Kadafa Pécsváradi u.112. T: 06-20/2217501 Soha nem ellenőriztem, garanciát nem vállalok érte... köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Szeptember20, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2012 Hol/mennyiért lehet így megbőröztetni a kormány?? vagy ez csak sima rátehetős cucc? sztem nem nekem teccik http://totalcar.hu/t...3325260|3325264 Én itt csináltattam kb 2 éve: http://www.hunyadi.co.hu/ Teljesen meg vagyok vele elégedve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MomoadamM3 Elküldve Szeptember21, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2012 Sziasztok! Itt nincs valaki aki tetőkárpit készítésével foglalkozik... :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Szeptember21, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2012 Sziasztok! Itt nincs valaki aki tetőkárpit készítésével foglalkozik... :hiya: nincs, de én pont most akarom megragasztani..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
MomoadamM3 Elküldve Szeptember22, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2012 nincs, de én pont most akarom megragasztani..... Nekem sajna az nem segít mert levált az egész, csak olyan 30 körül mondtak rá árat, gondoltam hátha itt valaki űzi ezt a mesterséget inkább neki fizetnék... De azért köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember22, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2012 Kormányösszekötő gömbfejet cseréltem elégg kopogott már , bár műszakin nem szóltak érte. nagyjából belőttem jó car lett félrehúz, majd a jövő héten elviszem futóműveshez. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember22, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2012 Kormányösszekötő gömbfejet cseréltem elégg kopogott már , bár műszakin nem szóltak érte. nagyjából belőttem jó car lett félrehúz, majd a jövő héten elviszem futóműveshez. Madzagold ki, legalább addig nem zabálja a gumit. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember22, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2012 Madzagold ki, legalább addig nem zabálja a gumit. :rolleyes: A középső bekötéstől mértem a gömfejen található csavar közepéig..de ugye negyed milimétereket nem tudok nézni...max pár 10 kilómétert megyek vele, addíg csak nem eszi meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember22, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2012 A középső bekötéstől mértem a gömfejen található csavar közepéig..de ugye negyed milimétereket nem tudok nézni...max pár 10 kilómétert megyek vele, addíg csak nem eszi meg. Jaa, akkor jólvan. Azt hittem több van benne :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lajko Elküldve Szeptember22, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2012 Üdv! Azt lenne a kérdésem,hogy a tetőkárpitom megereszkedett és szeretném vissza ragasztani,hogy ne lógjon a fejembe. Két oldalú ragasztó megfogja fogni vagy valami más megoldás kellene? Honnan lenne célszerű bontani hátúlról vagy oldalról? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blade79 Elküldve Szeptember22, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2012 Üdv! Azt lenne a kérdésem,hogy a tetőkárpitom megereszkedett és szeretném vissza ragasztani,hogy ne lógjon a fejembe. Két oldalú ragasztó megfogja fogni vagy valami más megoldás kellene? Honnan lenne célszerű bontani hátúlról vagy oldalról? Le kell tépni, az alatta lévő szivacsot ami porlad le kell kaparni, különben csak leesik újra. Én megvártam míg jó nagy területen lelógott. Lespakliztam a szivacsot. Méterárú boltban vettem hasonló, de vastagabb anyagot. A Palma-nak van egy specko textil ragasztója. Azzal felnyomtam. Azóta tart. A másik autónál már nem álltam neki,mert az tetőablakos. Bontóban találtam egy frankót 5000-ért. 1200-al volt drágább a bontott, mint a kínlódás a ragasztgatással. A kétoldalú csak a porladó ragasztót szedi össze és a rázkódástól újra a tarkódra esik a kárpit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lajko Elküldve Szeptember22, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2012 Értem. Köszönöm a tanácsot, szerintem akkor keresek egy bontottat. Annak a cseréje mecarás? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember22, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2012 A lógó tetőkárpit rákfenéje az, ha az ember egyszer átmossa vizes/nedves anyaggal. Ha sosem kap nedves takarítást, nem fog lejönni. Aki meg dohányzik a kocsijában és ezért akarná takarítani a tetőkárpitot, az így járt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Szeptember22, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2012 Én nem dohányzom és nem is mostam le....mégis lóg. Nem emléxem mi a neve annak a Palma-nak, nekem sim palmatexet modtak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember22, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2012 A lógó tetőkárpit rákfenéje az, ha az ember egyszer átmossa vizes/nedves anyaggal. Ha sosem kap nedves takarítást, nem fog lejönni. Aki meg dohányzik a kocsijában és ezért akarná takarítani a tetőkárpitot, az így járt. :D Előbb utóbb úgyis lejön. Cseréltem egy über patika németre pár éve és a héten vettem észre, hogy kb 1.5 centin már kezdi elengedni a fejem fölött. A vízzel, nedvességgel nincs jóban, de előbb utóbb a párától le fog jönni. Megállítani úgyse tudom, tavasszal majd letépem az egészet, aztán áthúzom feketére. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember22, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2012 Nekem nem lóg. :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember22, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2012 Nekem nem lóg. :icon1: Majd fog :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Szeptember22, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2012 Nekem nem lóg. :icon1: Nekem se, pedig már 20 éves (a tetőkárpitom)! :-)) Más: Miért nem tudok hangulatjeleket kitenni, betűket formázni? Pedig a hozzászólás opciókban engedélyeztem. Ez valami új dolog? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember22, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2012 Nekem se, pedig már 20 éves (a tetőkárpitom)! :-)) Más: Miért nem tudok hangulatjeleket kitenni, betűket formázni? Pedig a hozzászólás opciókban engedélyeztem. Ez valami új dolog? Nem tudok új dologról, nekem ezek megvannak még :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Szeptember22, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2012 Nem tudok új dologról, nekem ezek megvannak még :rolleyes: Jó neked! :-)) Nálam is ott vannak a jelek, de csak halványan, és nem működnek. Már össze - vissza kerestem a hiba okát, de nem lelem. Az is érdekes, hogy az idézet szövege nálam valami egész furcsa betűtipussal jelenik meg amikor írok, majd az elküldés után a fórumban már ok. Ki érti ezt? :-( Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Szeptember22, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2012 Hülye kérdés, de az astrákhoz nincs olyan tetőkárpit mint a vectránál, hogy nem textil, hanem inkább ilyen müanyag szerű? A vectránál is ami ez a plüss vagy mi, az mind lóg, ami nekem van, póriasabb verzió, az meg soha nem fog lógni. (más a felépítése) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MomoadamM3 Elküldve Szeptember23, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2012 Én nem dohányzom és nem is mostam le....mégis lóg. Nem emléxem mi a neve annak a Palma-nak, nekem sim palmatexet modtak. Én is így vagyok ezzel de én már sajna így vettem... nem tom ezt láttátok má Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember23, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2012 Én pálmatexel ragasztottam rá műbőrt, de egy év után szépen elkezdte elereszteni melegben, azóta úgy történik az elindulás, hogy beülök, kulcs, biztonsági öv, kárpit visszasimítás, motor , lámpa index , és indulás... :D Majd ha nagyon sok időm lesz leszedem és újraragasztom valami mással. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts