spzoli Elküldve Szeptember16, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2012 Referálok, ha készült róla kép. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Szeptember16, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2012 Jól megy a bolt. :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember16, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2012 Jól megy a bolt. :icon1: Az túlzás, de a kék autókat már unom... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Szeptember16, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2012 Az túlzás, de a kék autókat már unom... :D :D Nana! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember16, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2012 Nana! :rolleyes: A ceramicblaut unom.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember16, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2012 Csak úgy.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Szeptember16, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2012 A ceramicblaut unom.. :D Nana! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Szeptember16, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2012 a kocsi színe a fehér :D amúgy rtomi, hogyhogy ilyen a rendszámtábla-világításod, ez a classic-os, nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Szeptember16, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2012 Referálok, ha készült róla kép. :) Ha jó az ár, lehet érdekel, de nem tudom hogy mutatna a plüssbelsőben.... ja, mi ez a levélrács-biznisz? mert az enyém eléggé el van már deformálódva, több helyen eláll, van még olyan bontott ami nem összevissza áll? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember16, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2012 a kocsi színe a fehér :D amúgy rtomi, hogyhogy ilyen a rendszámtábla-világításod, ez a classic-os, nem? Ha jó az ár, lehet érdekel, de nem tudom hogy mutatna a plüssbelsőben.... ja, mi ez a levélrács-biznisz? mert az enyém eléggé el van már deformálódva, több helyen eláll, van még olyan bontott ami nem összevissza áll? Fészlift előtti/klasszik. Ilyet raktak fel neki mikor összetörték hátulról. Levélrács eléggé zsákbamacska, vagy jó a bontott vagy nem...általában nem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember17, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2012 Fészlift előtti/klasszik. Ilyet raktak fel neki mikor összetörték hátulról. Levélrács eléggé zsákbamacska, vagy jó a bontott vagy nem...általában nem. :D Hozzá kell dolgozni a lemezt ami tartja, és akkor pont jó lesz. (vagy nem... :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Szeptember17, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2012 Hozzá kell dolgozni a lemezt ami tartja, és akkor pont jó lesz. (vagy nem... :lol: ) De általában az üvegnél áll el, úgyhogy hozzá kell dolgozni a szélvédőt is, és akkor tényleg jó lesz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember17, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2012 amúgy rtomi, hogyhogy ilyen a rendszámtábla-világításod, ez a classic-os, nem? A Classicé az ovális ahogy én tudom. ja, mi ez a levélrács-biznisz? Ha elmondanám meg kéne,hogy öljelek. :goofy: Fészlift előtti/klasszik. Ilyet raktak fel neki mikor összetörték hátulról. Előtte is ilyen volt már így vettem. Az előző gazdinál utolérte egy kamion. Valószínűleg cserélték már akkor is. Nekem egyébként jobban tetszik mint az ovális. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Szeptember18, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2012 Sziasztok! Páran mondták, hogy lehet, de én mégsem tudom. Szóval állítólag ha a tulajdonomban van egy autó akkor minden jogom és lehetőségem megvan, hogy lekérdezzem a kártörténetét az autónak. Ennek ellenére elutasítanak, hogy ők (jelen esetben aegon) nem tudnak infót adni arról, hogy évekkel ezelőtt volt-e balesete az autónak. Persze a régen beígért km óra állás lekérdezés lehetőségéről is hallgatnak. Jókora lobbi lehet ezek ellen. Nem is csodálom így sok kereskedő becsukhatna, mert nem találnának elég balekot a sok roncsból újjáélesztett vagy tekert órás autóra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Szeptember18, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2012 A Classicé az ovális ahogy én tudom. Ha elmondanám meg kéne,hogy öljelek. :goofy: Előtte is ilyen volt már így vettem. Az előző gazdinál utolérte egy kamion. Valószínűleg cserélték már akkor is. Nekem egyébként jobban tetszik mint az ovális. Nem nem, a classicé a szögletes, nekem van az ovális (meg pl szüleimnek is) és az nem classic. Amúgy jah, szerintem is jobban néz ki. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Szeptember18, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2012 Nem nem, a classicé a szögletes, nekem van az ovális (meg pl szüleimnek is) és az nem classic. Amúgy jah, szerintem is jobban néz ki. :D Nekem is a szögletes van, pedig nem Classic :rolleyes: (Bár ki tudja, hogy a sajátja-e...). Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Szeptember18, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2012 Sziasztok! Páran mondták, hogy lehet, de én mégsem tudom. Szóval állítólag ha a tulajdonomban van egy autó akkor minden jogom és lehetőségem megvan, hogy lekérdezzem a kártörténetét az autónak. Ennek ellenére elutasítanak, hogy ők (jelen esetben aegon) nem tudnak infót adni arról, hogy évekkel ezelőtt volt-e balesete az autónak. Persze a régen beígért km óra állás lekérdezés lehetőségéről is hallgatnak. Jókora lobbi lehet ezek ellen. Nem is csodálom így sok kereskedő becsukhatna, mert nem találnának elég balekot a sok roncsból újjáélesztett vagy tekert órás autóra. Komoly csatt után rendszám csere szokott lenni,ez után szinte lehetetlen utánanézni,hogy törték-e. Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Szeptember18, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2012 Nem nem, a classicé a szögletes, nekem van az ovális (meg pl szüleimnek is) és az nem classic. Amúgy jah, szerintem is jobban néz ki. :D Akkor már inkább a gsi, szerintem. :icon1: Ugyanitt ovális hátsó rendszámvilágítás eladó. :D (Komolyan.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember18, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2012 Nekem van téglalap alakú ELADÓ csak kicsit törött de menthető. :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Szeptember18, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2012 Egy kis F Astra nosztalgiázás van a Totalcaron: http://totalcar.hu/tesztek/2012/09/17/20_ev_egyetlen_astraval/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Szeptember18, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2012 Pedig évtizedekig szídták az astrát, főleg winkler. Oszt mialatt az imádottak kikoptak, az astrák még mennek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lajko Elküldve Szeptember19, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2012 Helló! Egy kis segítséget szeretnék kérni. Az óra csoportomat kiakarom cserélni fordulatszámmérős órára. Ma szétszedtem kiszedtem az óracsoportot megnéztem,hogy bevan e kötve fordszám jeladó kábele és nincs. Olvastam a leírást,hogy hogyan lehet ezt megcsnálni,hogy behúzni egy kábelt. Rendben is van odáig ,hogy a csatlakozóig behúzom,de a 8. pinre ahova kötni kell ugye nekem nincs az a réz (annak vélem) amibe a többi kábel belemegy. Ezt akkor hogyan tudom megoldani? Erre gondolok (http://www.opelforum.hu/uploads/1180273880/gallery_1646_202_344.jpg) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Szeptember19, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2012 Helló! Egy kis segítséget szeretnék kérni. Az óra csoportomat kiakarom cserélni fordulatszámmérős órára. Ma szétszedtem kiszedtem az óracsoportot megnéztem,hogy bevan e kötve fordszám jeladó kábele és nincs. Olvastam a leírást,hogy hogyan lehet ezt megcsnálni,hogy behúzni egy kábelt. Rendben is van odáig ,hogy a csatlakozóig behúzom,de a 8. pinre ahova kötni kell ugye nekem nincs az a réz (annak vélem) amibe a többi kábel belemegy. Ezt akkor hogyan tudom megoldani? Erre gondolok (http://www.opelforum...646_202_344.jpg) én a benzines astrámban ugy csináltam, hogy a vezeték végét kb 2 cm hosszan átitattam forrasztóónnal, és visszahajlítottam a megfelelő formára. Igy tettem be a csatiba a helyére. Tudom nem valami profi megoldás, de évekig működött. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hetyke Elküldve Szeptember19, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2012 Helló! Egy kis segítséget szeretnék kérni. Az óra csoportomat kiakarom cserélni fordulatszámmérős órára. Ma szétszedtem kiszedtem az óracsoportot megnéztem,hogy bevan e kötve fordszám jeladó kábele és nincs. Olvastam a leírást,hogy hogyan lehet ezt megcsnálni,hogy behúzni egy kábelt. Rendben is van odáig ,hogy a csatlakozóig behúzom,de a 8. pinre ahova kötni kell ugye nekem nincs az a réz (annak vélem) amibe a többi kábel belemegy. Ezt akkor hogyan tudom megoldani? Erre gondolok (http://www.opelforum...646_202_344.jpg) Ahol az órát bontottad, ott tuti volt hozzá csatlakozó is, mert általában bekötik, ha már bent van... :) Tehát vissza oda, és kérni a csatlakozót, akár egyben a sorkapoccsal, akár csak az érintkezőt. Legtöbb bontós kivágja a kábeleket, és leadja a rezet, meg a maradék vasat külön. Nem hinném, hogy van annyira pofátlan a bontós, hogy pénzt kérne érte. Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Szeptember20, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2012 Helló! Egy kis segítséget szeretnék kérni. Az óra csoportomat kiakarom cserélni fordulatszámmérős órára. Ma szétszedtem kiszedtem az óracsoportot megnéztem,hogy bevan e kötve fordszám jeladó kábele és nincs. Olvastam a leírást,hogy hogyan lehet ezt megcsnálni,hogy behúzni egy kábelt. Rendben is van odáig ,hogy a csatlakozóig behúzom,de a 8. pinre ahova kötni kell ugye nekem nincs az a réz (annak vélem) amibe a többi kábel belemegy. Ezt akkor hogyan tudom megoldani? Erre gondolok (http://www.opelforum...646_202_344.jpg) nem is ez volt a bajom, vettem egy kábelköteget 5pénzért, mivel BCt akarok bele rakni úgyis kellenek még abból csatlakozok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts