Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Sziasztok!

Az F Astrámban a vezető ülés elég rossz állapotban van, arra gondoltam kicserélem. Mit gondoltok B Vectra ülések beszerelhetők F Astrába? Találtam jó áron bontott B Vectra üléseket első+hátsó.

Előre is köszi a segítséget!!

Azt nem tudom, de van egy normális állapotú fekete ülésgarnitúrám! :)

ertsd, nincs kiszakadva, kicsit koszos...

Megosztás:

Sziasztok!

Az F Astrámban a vezető ülés elég rossz állapotban van, arra gondoltam kicserélem. Mit gondoltok B Vectra ülések beszerelhetők F Astrába? Találtam jó áron bontott B Vectra üléseket első+hátsó.

Előre is köszi a segítséget!!

Első ülés csere kompatibilis... viszont alacsonyabban ülsz benne, így szerintem nem ideális. Hátsónál kell egy kis gányolás tudtommal, de éppen elfér. :)

Megosztás:

szürke? megy a plüssbelsőhöz? (nehogy észrevegye asszony) :D

szakadt, kopott, vagy valami? :)

Gsiben sose volt szürke :P

Ezekről ha tudnál képet mellékelni, lehet érdekelnének (már persze ha Gabibácsinak nem kell) :rolleyes:

Szerintem akad több is. 96os autókból. Konkrét ülésekről majd dobok képet. Ilyen kárpitosak. pieni-DSCF2264.JPG

Zoli!

Ma feltettem a levélrácsot.

F@sza lett. Köszi szépen! :icon1:

Nájsz ;)

Megosztás:

Gsiben sose volt szürke :P

Szerintem akad több is. 96os autókból. Konkrét ülésekről majd dobok képet. Ilyen kárpitosak.

Nájsz ;)

Amúgy ezekből ha valakinek van egy jobbos, akár szakadt is lehet, minden nélkül (sín, fejtámla) az érdekelne.

Igazából a balosomat akarnám rendbe tenni, a baloldala elég ramaty, ki van már szakadva, plusz a támlája is kicsit nyúlt. Múltkor mikor teljes véletlenségből (mióta jogsim van nem ültem a jobb oldalon) a jobb egybe ültem, éreztem hogy az az oldal sokkal jobban tart.

AMúgy nem csak a gsiben van ilyen. a gt vectrák is ilyet kaptak, valamint nekem konkrétan si astrából van.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.