Dark_Errant Elküldve Szeptember13, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2012 Sziasztok! Az F Astrámban a vezető ülés elég rossz állapotban van, arra gondoltam kicserélem. Mit gondoltok B Vectra ülések beszerelhetők F Astrába? Találtam jó áron bontott B Vectra üléseket első+hátsó. Előre is köszi a segítséget!! Azt nem tudom, de van egy normális állapotú fekete ülésgarnitúrám! :) ertsd, nincs kiszakadva, kicsit koszos... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davee Elküldve Szeptember13, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2012 Inkább az Opel-hez gyártott Recaro Sportülés átmenetet szerezd meg, jó lenne nekem is mondjuk :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember13, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2012 Inkább az Opel-hez gyártott Recaro Sportülés átmenetet szerezd meg, jó lenne nekem is mondjuk :D Ha vectra ülésben gondolkozik, akkor nyilván nem sportosítani szeretne :rolleyes: (te meg keresd meg Dinit, biztos van neki még) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Szeptember13, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2012 dininek ilyenjei vannak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember13, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2012 dininek ilyenjei vannak? GSI-ből szép feladat másmilyet bontani :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Szeptember13, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2012 GSI-ből szép feladat másmilyet bontani :D tőle van a plüssbelsőm is, az nem GSI :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember13, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2012 tőle van a plüssbelsőm is, az nem GSI :D Jóó, az pont nem abból van :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aholy Elküldve Szeptember13, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2012 Üdvözletem! olajteknő tömítést kell cserélnem, a kérdésem pedig a következő lenne : csak parafa tömítést érdemes oda rakni, vagy a másikfajta is jó, illetve pasztázni kell e? köszöntem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hetyke Elküldve Szeptember13, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2012 Sziasztok! Az F Astrámban a vezető ülés elég rossz állapotban van, arra gondoltam kicserélem. Mit gondoltok B Vectra ülések beszerelhetők F Astrába? Találtam jó áron bontott B Vectra üléseket első+hátsó. Előre is köszi a segítséget!! Első ülés csere kompatibilis... viszont alacsonyabban ülsz benne, így szerintem nem ideális. Hátsónál kell egy kis gányolás tudtommal, de éppen elfér. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabesz19811201 Elküldve Szeptember14, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2012 Első ülés csere kompatibilis... viszont alacsonyabban ülsz benne, így szerintem nem ideális. Hátsónál kell egy kis gányolás tudtommal, de éppen elfér. :) Köszi a tippet!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabesz19811201 Elküldve Szeptember14, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2012 Ha vectra ülésben gondolkozik, akkor nyilván nem sportosítani szeretne :rolleyes: (te meg keresd meg Dinit, biztos van neki még) Így van, komfortosítanék :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember14, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2012 gsi kagylók nálam is fellelhetőek :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Szeptember14, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2012 gsi kagylók nálam is fellelhetőek :) szürke? megy a plüssbelsőhöz? (nehogy észrevegye asszony) :D szakadt, kopott, vagy valami? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember14, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2012 gsi kagylók nálam is fellelhetőek :) Bocscsi, azthittem már nincs már. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Szeptember14, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2012 gsi kagylók nálam is fellelhetőek :) Ezekről ha tudnál képet mellékelni, lehet érdekelnének (már persze ha Gabibácsinak nem kell) :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Szeptember15, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2012 Jaja, kép az jó lenne, itt tolongunk:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davee Elküldve Szeptember15, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2012 Én felhoztam most meg mindenkinek kell :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Szeptember15, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2012 Én felhoztam most meg mindenkinek kell :D Nekem nem. Nekem má van. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember15, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2012 Zoli! Ma feltettem a levélrácsot. F@sza lett. Köszi szépen! :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember15, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2012 szürke? megy a plüssbelsőhöz? (nehogy észrevegye asszony) :D szakadt, kopott, vagy valami? :) Gsiben sose volt szürke :P Ezekről ha tudnál képet mellékelni, lehet érdekelnének (már persze ha Gabibácsinak nem kell) :rolleyes: Szerintem akad több is. 96os autókból. Konkrét ülésekről majd dobok képet. Ilyen kárpitosak. Zoli! Ma feltettem a levélrácsot. F@sza lett. Köszi szépen! :icon1: Nájsz ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Szeptember15, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2012 Gsiben sose volt szürke :P Szerintem akad több is. 96os autókból. Konkrét ülésekről majd dobok képet. Ilyen kárpitosak. Nájsz ;) Amúgy ezekből ha valakinek van egy jobbos, akár szakadt is lehet, minden nélkül (sín, fejtámla) az érdekelne. Igazából a balosomat akarnám rendbe tenni, a baloldala elég ramaty, ki van már szakadva, plusz a támlája is kicsit nyúlt. Múltkor mikor teljes véletlenségből (mióta jogsim van nem ültem a jobb oldalon) a jobb egybe ültem, éreztem hogy az az oldal sokkal jobban tart. AMúgy nem csak a gsiben van ilyen. a gt vectrák is ilyet kaptak, valamint nekem konkrétan si astrából van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Szeptember16, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2012 Szerintem akad több is. 96os autókból. Konkrét ülésekről majd dobok képet. Ilyen kárpitosak. Nájsz ;) Mondj rájuk vmi árat lécci (akár priviben is), aztán Dáwid-transzporttal megoldjuk, ha legközelebb erre jár. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember16, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2012 Mondj rájuk vmi árat lécci (akár priviben is), aztán Dáwid-transzporttal megoldjuk, ha legközelebb erre jár. Neked csak a két első ülés kell, vagy hátsó és kárpitok is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember16, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2012 Neked csak a két első ülés kell, vagy hátsó és kárpitok is? Hozzám befér az egész cucc :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Szeptember16, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2012 Neked csak a két első ülés kell, vagy hátsó és kárpitok is? Csak az első ülések kellenének. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts