megadave Elküldve Szeptember9, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2012 :lol: az gyári, nem lehet jó... xD már akinek gyári... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Szeptember9, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2012 Gyári hangszórónál 10ből 7nek már szakadt,porladt a membránja,aztán idő kérdése és elkezd recsegni. Eladásra hozott autóimnál eddig mindegyiknek recsegett valamelyik első,aztán annyit segítettem rajta költséghatékonyan,hogy recsegős szakadt helyett túrtam hozzá szakadt még nem recsegőset. :goofy: A három vectrában összesen ugye hat hangszórót kellett javítani. 90, 94, 94-es évjáratúak. Mindegyiken elég volt membránszélt cserélni, amúgy semmi bajuk. Bátyám ráadásul vett egy pioneer fejegységet hozzá, és a gyári hangszórókkal olyat szól, hogy a hifis gyerek nem hitt a fülének. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Szeptember9, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2012 Gyári hangszórónál 10ből 7nek már szakadt,porladt a membránja,aztán idő kérdése és elkezd recsegni. Eladásra hozott autóimnál eddig mindegyiknek recsegett valamelyik első,aztán annyit segítettem rajta költséghatékonyan,hogy recsegős szakadt helyett túrtam hozzá szakadt még nem recsegőset. :goofy: Akkor az én 20 éves hangszóróim abba a háromba esnek! Semmi bajuk. :P Igaz, a rádióm is eredeti és nem hajtom, csak éppen a hallhatóság alsó határáig. Semmi tuc - tuc! Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Szeptember10, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2012 Én is úgy jártam, hogy a gyári rádiót lecseréltem egy JVC fejegységre és láss csodát, a gyári hangszórók tökéletesen szóltak. Szal, nem rosszak azok a papírtányérok... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Szeptember10, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2012 Én is úgy jártam, hogy a gyári rádiót lecseréltem egy JVC fejegységre és láss csodát, a gyári hangszórók tökéletesen szóltak. Szal, nem rosszak azok a papírtányérok... :) Ugyanezt tapasztaltam, bár lehet nem vagyok eléggé vájtfülű :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember10, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2012 Nem rosszak, én most nemrég cseréltem vissza a hangszóróimat gyárikra, és amíg nem kell komolyabb teljesítményt tudni, addig nagyon szép hangja van. 2 bajom van velük összesen. Egyrészt iszonyat egyszerű megölni őket... Az egyik CD-m, egy bizonyos számával, gond nélkül ki tudom végezni a csomiajtóban lévő kettőt (kicsit hátra van tekerve, ott többet kapnak) és ugyan ez a konkrét szám, a Zafirában is ellőtt két gyárit :lol: Illetve azzal együtt, hogy egész szép hangja van, nagyon karcsú mélyek jönnek belőlük. Egy kis ládika kéne hozzá, mert önmagában nagyon semmilyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davee Elküldve Szeptember10, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2012 :blink: ??? :blink: Nem tudom mi az a ne mán :D Nem azt akartam írni :) Nekem gyári hangszórók vannak bent, úgy értem nem cseréltem őket így jöttek ki a gyárból és egyik sem szakadt, és nem is porlad, direkt megnéztem még kp zár/meg ablakemelő beépítéskor, hátul is jók. Tehát ez sem mérvadó, azt mondom inkább ott porlad el ahol nem használják, mert összeáll a gumi, aztán hirtelen rezgésnél szétszakadnak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember10, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2012 Nem tudom mi az a ne mán :D Nem azt akartam írni :) Nekem gyári hangszórók vannak bent, úgy értem nem cseréltem őket így jöttek ki a gyárból és egyik sem szakadt, és nem is porlad, direkt megnéztem még kp zár/meg ablakemelő beépítéskor, hátul is jók. Tehát ez sem mérvadó, azt mondom inkább ott porlad el ahol nem használják, mert összeáll a gumi, aztán hirtelen rezgésnél szétszakadnak. Automatikus moderáció. Bizonyos szavakat átír a fórum. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davee Elküldve Szeptember10, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2012 Automatikus moderáció. Bizonyos szavakat átír a fórum. Akkor ezek szerint az auto moderátor egy nagy paraszt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Szeptember10, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2012 Valahol a garázs mélyén megvannak még a gyári hangszóróim. Ha kell esetleg valakinek, odaadom szívesen :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember10, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2012 Valahol a garázs mélyén megvannak még a gyári hangszóróim. Ha kell esetleg valakinek, odaadom szívesen :icon1: Ha járnál erre sűrűbben, átvenném őket csokiért. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Szeptember10, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2012 Ha járnál erre sűrűbben, átvenném őket csokiért. :D Járok időnként Várpalotán, mikor megyek haza a szüleimhez. De csokiért nem adom, csak sör jöhet szóba! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember11, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2012 2 bajom van velük összesen. Egyrészt iszonyat egyszerű megölni őket... Az egyik CD-m, egy bizonyos számával, gond nélkül ki tudom végezni a csomiajtóban lévő kettőt (kicsit hátra van tekerve, ott többet kapnak) és ugyan ez a konkrét szám, a Zafirában is ellőtt két gyárit :lol: Lehet a zenei ízléseddel van a baj. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember11, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2012 Lehet a zenei ízléseddel van a baj. :D :D Nem lehet. egészen biztosan :D de a hangszórók a kisebbek, úgyhogy én döntöm el mit hallgatunk :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember11, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2012 . Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember11, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2012 Járok időnként Várpalotán, mikor megyek haza a szüleimhez. De csokiért nem adom, csak sör jöhet szóba! :lol: Oké, de felelősséget nem vállalok, ha elkapnak ittas vezetésért. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Szeptember11, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2012 Nem lehet. egészen biztosan :D de a hangszórók a kisebbek, úgyhogy én döntöm el mit hallgatunk :lol: Nálam otthon van így. A szomszédok mindig jó zenét hallgatnak. Ha akarják, ha nem... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember12, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2012 Én is megtaláltam a két első gyárit a polcon és nincsenek kiszakadva. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagyonkezdő Elküldve Szeptember12, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2012 Üdv! Én meg jól megvettem a G ASTRA elsőit,de mélyebb, és az ablak nem megy le . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davee Elküldve Szeptember12, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2012 Üdv! Én meg jól megvettem a G ASTRA elsőit,de mélyebb, és az ablak nem megy le . Az ciki, úgy tapasztalataim szerint, Corsa B és Astra F első hangszórók cserélhetőek össze, de ha Corsa B-be teszel F Astra-sat akkor kicsit faragni kell a keretén, de gond nélkül elfér. Az 1.2-esben is így van nálam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Szeptember12, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2012 Az ciki, úgy tapasztalataim szerint, Corsa B és Astra F első hangszórók cserélhetőek össze, de ha Corsa B-be teszel F Astra-sat akkor kicsit faragni kell a keretén, de gond nélkül elfér. Az 1.2-esben is így van nálam. Corsa, astra, vectra, meg ezekből az újabb-régebbi verziók mind csereszabatosak. Bár amit most vettem g astráét,az tényleg mélyebb. Mondjuk a vectrában nekem nincs gond az ablakkal. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember13, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2012 A Zafiráé meg kopp ugyan az, az első kettő, mint az enyémek. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davee Elküldve Szeptember13, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2012 Mélységben meg keretben térnek el, de nagyban függ attól melyiket melyikbe teszed, van ahol több hely van a hangszórónak van ahol nincs annyi, de be tudod faragni és így tovább :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Szeptember13, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2012 Mélységben meg keretben térnek el, de nagyban függ attól melyiket melyikbe teszed, van ahol több hely van a hangszórónak van ahol nincs annyi, de be tudod faragni és így tovább :D Mondom én hogy opelezni olyan, mintha legóznánk. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabesz19811201 Elküldve Szeptember13, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2012 Sziasztok! Az F Astrámban a vezető ülés elég rossz állapotban van, arra gondoltam kicserélem. Mit gondoltok B Vectra ülések beszerelhetők F Astrába? Találtam jó áron bontott B Vectra üléseket első+hátsó. Előre is köszi a segítséget!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts