Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Gyári hangszórónál 10ből 7nek már szakadt,porladt a membránja,aztán idő kérdése és elkezd recsegni.

Eladásra hozott autóimnál eddig mindegyiknek recsegett valamelyik első,aztán annyit segítettem rajta költséghatékonyan,hogy recsegős szakadt helyett túrtam hozzá szakadt még nem recsegőset. :goofy:

A három vectrában összesen ugye hat hangszórót kellett javítani. 90, 94, 94-es évjáratúak.

Mindegyiken elég volt membránszélt cserélni, amúgy semmi bajuk.

Bátyám ráadásul vett egy pioneer fejegységet hozzá, és a gyári hangszórókkal olyat szól, hogy a hifis gyerek nem hitt a fülének.

Megosztás:

Gyári hangszórónál 10ből 7nek már szakadt,porladt a membránja,aztán idő kérdése és elkezd recsegni.

Eladásra hozott autóimnál eddig mindegyiknek recsegett valamelyik első,aztán annyit segítettem rajta költséghatékonyan,hogy recsegős szakadt helyett túrtam hozzá szakadt még nem recsegőset. :goofy:

Akkor az én 20 éves hangszóróim abba a háromba esnek! Semmi bajuk. :P

Igaz, a rádióm is eredeti és nem hajtom, csak éppen a hallhatóság alsó határáig. Semmi tuc - tuc!

Megosztás:

Nem rosszak, én most nemrég cseréltem vissza a hangszóróimat gyárikra, és amíg nem kell komolyabb teljesítményt tudni, addig nagyon szép hangja van. 2 bajom van velük összesen. Egyrészt iszonyat egyszerű megölni őket... Az egyik CD-m, egy bizonyos számával, gond nélkül ki tudom végezni a csomiajtóban lévő kettőt (kicsit hátra van tekerve, ott többet kapnak) és ugyan ez a konkrét szám, a Zafirában is ellőtt két gyárit :lol: Illetve azzal együtt, hogy egész szép hangja van, nagyon karcsú mélyek jönnek belőlük. Egy kis ládika kéne hozzá, mert önmagában nagyon semmilyen.

Megosztás:

:blink: ??? :blink:

Nem tudom mi az a ne mán :D Nem azt akartam írni :)

Nekem gyári hangszórók vannak bent, úgy értem nem cseréltem őket így jöttek ki a gyárból és egyik sem szakadt, és nem is porlad, direkt megnéztem még kp zár/meg ablakemelő beépítéskor, hátul is jók. Tehát ez sem mérvadó, azt mondom inkább ott porlad el ahol nem használják, mert összeáll a gumi, aztán hirtelen rezgésnél szétszakadnak.

Megosztás:

Nem tudom mi az a ne mán :D Nem azt akartam írni :)

Nekem gyári hangszórók vannak bent, úgy értem nem cseréltem őket így jöttek ki a gyárból és egyik sem szakadt, és nem is porlad, direkt megnéztem még kp zár/meg ablakemelő beépítéskor, hátul is jók. Tehát ez sem mérvadó, azt mondom inkább ott porlad el ahol nem használják, mert összeáll a gumi, aztán hirtelen rezgésnél szétszakadnak.

Automatikus moderáció. Bizonyos szavakat átír a fórum.

Megosztás:

2 bajom van velük összesen. Egyrészt iszonyat egyszerű megölni őket... Az egyik CD-m, egy bizonyos számával, gond nélkül ki tudom végezni a csomiajtóban lévő kettőt (kicsit hátra van tekerve, ott többet kapnak) és ugyan ez a konkrét szám, a Zafirában is ellőtt két gyárit :lol:

Lehet a zenei ízléseddel van a baj. :D :D

Megosztás:

Üdv!

Én meg jól megvettem a G ASTRA elsőit,de mélyebb, és az ablak nem megy le .

Az ciki, úgy tapasztalataim szerint, Corsa B és Astra F első hangszórók cserélhetőek össze, de ha Corsa B-be teszel F Astra-sat akkor kicsit faragni kell a keretén, de gond nélkül elfér. Az 1.2-esben is így van nálam.

Megosztás:

Az ciki, úgy tapasztalataim szerint, Corsa B és Astra F első hangszórók cserélhetőek össze, de ha Corsa B-be teszel F Astra-sat akkor kicsit faragni kell a keretén, de gond nélkül elfér. Az 1.2-esben is így van nálam.

Corsa, astra, vectra, meg ezekből az újabb-régebbi verziók mind csereszabatosak. Bár amit most vettem g astráét,az tényleg mélyebb. Mondjuk a vectrában nekem nincs gond az ablakkal. :)

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.