pszilaj Elküldve Augusztus21, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2012 Munkatársam Vitója: Így meg volt pakolva??? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus22, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2012 Így meg volt pakolva??? :D Üresen volt, de tökmindegy csak annyit ül/rugózik amennyit a gumik engednek... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Augusztus22, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2012 Üresen volt, de tökmindegy csak annyit ül/rugózik amennyit a gumik engednek... :D Jó érzés lehet, mikor lejön az autópályáról és elkezd pattogni a tökéletestől picit eltérő magyar utakon! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Augusztus22, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2012 Zotya, lekapartad róla a festéket? :evilgrin: Link to comment Megosztás: More sharing options...
amavisca Elküldve Augusztus22, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2012 http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra_f/opel_astra_f_1.6_gl-5943341 Link to comment Megosztás: More sharing options...
REUNION Elküldve Augusztus22, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2012 Az a 6kiló gitt kicsit átlyukadt az oldalán,de annyi kell..... :whistle: :P Viszont nekem ezen akadt meg a tekintetem,viszonylag egyben van,persze így képen...: http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra_f/opel_astra_f_1.7_d_gl-6059519 Link to comment Megosztás: More sharing options...
amavisca Elküldve Augusztus22, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2012 Az a 6kiló gitt kicsit átlyukadt az oldalán,de annyi kell..... :whistle: :P Egy suzuki kiütötte... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Augusztus22, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2012 http://www.hasznalta..._1.6_gl-5943341 Gyááá....most látok olyan alufelnit másodjára másik autón, amilyen nekem is van... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
amavisca Elküldve Augusztus22, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2012 Gyááá....most látok olyan alufelnit másodjára másik autón, amilyen nekem is van... :) Pedig azt sajnálom is eladni... de az az egyedüli érték a kocsin... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus22, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2012 Jó érzés lehet, mikor lejön az autópályáról és elkezd pattogni a tökéletestől picit eltérő magyar utakon! :D Nem sok helyre tud elmenni vele a lakótelepen a garázssorra csak úgy tud felmenni hogy van nála két kis fa rámpa azt mindíg oda kell tennie a feljáráshoz. Nem ez a rész van legközelebb a földhöz van még lejjebb is. :D Zotya, lekapartad róla a festéket? :evilgrin: Neeem én voltam... :omg: De amúgy erről van szó, csak a fényezése többe került mint a kocsim..nyert már pár díjat... Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Augusztus22, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2012 Pedig azt sajnálom is eladni... de az az egyedüli érték a kocsin... :D És mi lesz helyette? :huh: XE-s GSi természetesen. :sneaky: Vagy itt hagyod a Fórumot? Link to comment Megosztás: More sharing options...
amavisca Elküldve Augusztus22, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2012 És mi lesz helyette? :huh: XE-s GSi természetesen. :sneaky: Vagy itt hagyod a Fórumot? Már van... Toledo. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus23, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2012 Nem sok helyre tud elmenni vele a lakótelepen a garázssorra csak úgy tud felmenni hogy van nála két kis fa rámpa azt mindíg oda kell tennie a feljáráshoz. Nem ez a rész van legközelebb a földhöz van még lejjebb is. :D Neeem én voltam... :omg: De amúgy erről van szó, csak a fényezése többe került mint a kocsim..nyert már pár díjat... Ettől még az enyém is lejjebb van, és Lurdyban én vagyok a fő-terepjárós :lol: (és különböző rámpák nélkül is föl tudok állni a járdára a telepen :blink: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Augusztus23, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2012 Ettől még az enyém is lejjebb van, és Lurdyban én vagyok a fő-terepjárós :lol: (és különböző rámpák nélkül is föl tudok állni a járdára a telepen :blink: ) Na jó, de oda súlyos arcok járnak. :D Apropó ma én is megyek, úgyhogy nem a tied lesz a legmagasabb :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus24, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2012 Na jó, de oda súlyos arcok járnak. :D Apropó ma én is megyek, úgyhogy nem a tied lesz a legmagasabb :lol: Pedig jól nézne ki az a küszöb, kicsit közelebb a földhöz :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelesjocco Elküldve Augusztus24, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2012 Na ennyit a blokkolórol!mostmár büntetik a használatát! rohadjanak meg! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Augusztus24, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2012 Na ennyit a blokkolórol!mostmár büntetik a használatát! rohadjanak meg! :( én viszont támogatom még úgy is hogy állandóan gyorshajtok Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tuxix Elküldve Augusztus24, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2012 Sziasztok! Még új vagyok,most vettem egy f astrát,98-as X16XEL.Osztrákba dolgozom,ezzel akarok kijárni.630 km oda, 630 km vissza,havonta 1x.Lenne egy pár kérdésem.Az első út kifelé megvolt.Fogyasztás 7.2 lett,110-120-as tempóval(GPS szerint 100-110,normális,hogy ennyit csal az óra?),végig autópályán,klímával,1 fő+csomag.Ez jó?Én egy kicsit sokallom. Emelkedőn felfelé a víz közel 100 fokig felment,ez normális?(mondjuk dög meleg volt) Hosszú motorfék után kigyuladt a motorellenörző lámpa,majd újra indítás után elaludt.Ez mi lehet? Most valszeg vagy 3 hétig nem lesz beindítva,lesz vele gondom majd szerintetek? Meg úgy általánosságban majd mire figyeljek majd? Válaszokat előre is köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Augusztus24, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2012 Sziasztok! Még új vagyok,most vettem egy f astrát,98-as X16XEL.Osztrákba dolgozom,ezzel akarok kijárni.630 km oda, 630 km vissza,havonta 1x.Lenne egy pár kérdésem.Az első út kifelé megvolt.Fogyasztás 7.2 lett,110-120-as tempóval(GPS szerint 100-110,normális,hogy ennyit csal az óra?),végig autópályán,klímával,1 fő+csomag.Ez jó?Én egy kicsit sokallom. Emelkedőn felfelé a víz közel 100 fokig felment,ez normális?(mondjuk dög meleg volt) Hosszú motorfék után kigyuladt a motorellenörző lámpa,majd újra indítás után elaludt.Ez mi lehet? Most valszeg vagy 3 hétig nem lesz beindítva,lesz vele gondom majd szerintetek? Meg úgy általánosságban majd mire figyeljek majd? Válaszokat előre is köszönöm! Ha valaki elad egy 14 éves autót, nyilván nem azért teszi, mert éppen most költött rá egy nagyszervzt.... Ezért minden használtautó vásárlás után először (ha nem szaki az illető) egy diagnosztikát kell végeztetni és a feltárt hibákat javallott kijavítani. A 7,2-es fogyasztás klímával még jó is lehetne, de a sárga lámpa felvillanása árulkodó jel. Egy hibakód kiolvasást kellene rajta végeztetni! Innen lehet elindulni. A 100 fokos víz normális dolog, ennek a kocsinak túlnyomásos hűtője van, a lényeg az, hogy ne melegedjen tovább a pirosba, és a ventillátor működjön ilyenkor. Ha eddig nem tetted, akkor az első dolog legyen a vezérműszíj, szíjfeszítő görgő és a vízpumpa cseréje. Ennyit a biztonságért. Azután jó lenne még gyertyákat, légszűrőt, olajat olajszűrővel és a pollenszűrőt, valamint benzinszűrőt cserélni. Azután innen kezdve lehet számolni a kilométereket és a későbbi aktuális szerviz intervallumot számolni. Olajcsere 10 ezer kilométerenként. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tuxix Elküldve Augusztus25, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2012 Ha valaki elad egy 14 éves autót, nyilván nem azért teszi, mert éppen most költött rá egy nagyszervzt.... Ezért minden használtautó vásárlás után először (ha nem szaki az illető) egy diagnosztikát kell végeztetni és a feltárt hibákat javallott kijavítani. A 7,2-es fogyasztás klímával még jó is lehetne, de a sárga lámpa felvillanása árulkodó jel. Egy hibakód kiolvasást kellene rajta végeztetni! Innen lehet elindulni. A 100 fokos víz normális dolog, ennek a kocsinak túlnyomásos hűtője van, a lényeg az, hogy ne melegedjen tovább a pirosba, és a ventillátor működjön ilyenkor. Ha eddig nem tetted, akkor az első dolog legyen a vezérműszíj, szíjfeszítő görgő és a vízpumpa cseréje. Ennyit a biztonságért. Azután jó lenne még gyertyákat, légszűrőt, olajat olajszűrővel és a pollenszűrőt, valamint benzinszűrőt cserélni. Azután innen kezdve lehet számolni a kilométereket és a későbbi aktuális szerviz intervallumot számolni. Olajcsere 10 ezer kilométerenként. Természetesen az olajat,szűrőket,gyertyákat cseréltem.A vezérműben 30000 km van állítólag,majd kicsit később azt is lecserélem. Meg volt a hibakód olvasás:AGR szelep elektromos hiba.Olvasgatva a fórumot az a gyanum,hogy le lett falazva az én AGR szelepem is.Ahogy kivettem a hozzászólásokból,lehet nem is baj.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
RAZERX Elküldve Augusztus25, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2012 Szép napot! C16se miylen lamda szondát érdemes venni ami müködni is fog ! ? NGK vagy BOSCH esetleg egyéb ??? Tudom gogy a gyári lenne a legjobb választás de az 33000ft ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus25, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2012 Szép napot! C16se miylen lamda szondát érdemes venni ami müködni is fog ! ? NGK vagy BOSCH esetleg egyéb ??? Tudom gogy a gyári lenne a legjobb választás de az 33000ft ! igen, de amikor a 4. utángyártottat teszed bele, az se sokkal olcsóbb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
RAZERX Elküldve Augusztus25, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2012 igen, de amikor a 4. utángyártottat teszed bele, az se sokkal olcsóbb. Valakinek tapasztalata ezzel kapcsoladban ??? Szerintem már minden astrásnak cserélnie kellet lambdád már kb 150000km után be kakil ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blade79 Elküldve Augusztus26, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2012 Üdv! Tud nekem valaki segíteni abban, hogy az F CC, az milyen felszereltségi szint? A CC mit jelent, és pontosan mit kellene tartalmaznia. Most szándékozom venni a GLS-em mellé egy CC-t is, de szeretném tudni, hogy gyárilag mi volt a felszereltsége, hogy a mostani tulaj mit tett bele plusz dolgot, illetve mit vett ki belőle. Link to comment Megosztás: More sharing options...
vaszil86 Elküldve Augusztus26, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2012 Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni,van egy F astrám 1.4 és kormányt szeretnék benne cserélni(légzsák nélküli van benne) szóval gyári kormány menne vissza a helyére. De nem tudom megbontani a duda részénél esetleg ha valaki már csinált ilyet az leírhatná ennek a folyamatát. Előre is köszönöm:)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts