rtomi Elküldve Augusztus8, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2012 Dorog-Szeged-Kalocsa-Dorog útvonalon. 2/3-ad részt pályán végig klímával 6,9-es fogyasztás jött ki. Jó ki autó ez és még haladgat is. :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Augusztus8, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2012 Dorog-Szeged-Kalocsa-Dorog útvonalon. 2/3-ad részt pályán végig klímával 6,9-es fogyasztás jött ki. Jó ki autó ez és még haladgat is. :icon1: És baromi jól is néz ki azzal a toldattal meg a géptetővel! :icon13: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagydavid Elküldve Augusztus8, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2012 Valaki igazán segíthetne vagy adhatna tippet ezzel a torpanással kapcsolatban me má semmit nemtok kitalálni h mitől lehet :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus8, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2012 És baromi jól is néz ki azzal a toldattal meg a géptetővel! :icon13: :) Köszi! Át is van pasztázva "csodapasztával" . :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Augusztus8, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2012 Köszi! Át is van pasztázva "csodapasztával" . :icon1: Nálad miért fekete a mocitető? Te is megbrkóztál egy bmw-vel, vagy csak a design miatt? :) amúgy tényleg pofás a gép,izléses, gratula hozzá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus9, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2012 Valaki igazán segíthetne vagy adhatna tippet ezzel a torpanással kapcsolatban me má semmit nemtok kitalálni h mitől lehet :( Lehet akár: lambda szonda , kétvezetékes hőfok jeladó, régi benzinszűrő, halodó panzinpumpa, gyujtórtafó, gyujtásmodul vagy csak simán kontakthiba. Sajnos az ilyen hiba okát sokkal nehezebb megtalálni mintha pölö el sem indulna a motor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Augusztus9, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2012 http://auto-motor.vatera.hu/szemelygepkocsi/opel/opel_astra_cabrio_1624434719.html Mindig is érdekelt, hogy egy kabrióból hol folyik ki a víz? sehol? jó tudom van teteje, de ugyanaz belül, mint egy mezei sedan??? (jó gondolom meg van vhol merevítve) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus9, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2012 Valaki igazán segíthetne vagy adhatna tippet ezzel a torpanással kapcsolatban me má semmit nemtok kitalálni h mitől lehet :( Azt hallottam egy szakembertől, hogy az ilyen rejtélyesnek tűnő torpanásos hibák jó részét a "pisilő" injektorok okozzák, azaz nem porlasztanak rendesen, hanem nagyobb gázadásra túl sok benzint nyomnak a motorba, ettől torpan. Kéne egy másik, azonos motorkódú kocsiból, ami nem produkálja ezt a hibát egy injektor kölcsönbe, és azzal megpróbálni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Augusztus9, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2012 Valaki igazán segíthetne vagy adhatna tippet ezzel a torpanással kapcsolatban me má semmit nemtok kitalálni h mitől lehet :( ne vedd zokon, nem nem akarunk segíteni, hanem ahogy feljebb is írták egy rakat dologtól lehet nekem is volt, AGR pucolás, gyújtás(modul) babrálás, vákuum csövek átnézése segített aztán szívó oldali pucolás, légszűrő csere volt nálam az baj a szerelőkkel, ha vmelyiknek nem ugrik be valami 5let, akkor csesznek rád, mert aprólékos babra egy meló ilyet megkeresni és sok idő szóval marad, hogy magad végig nézed ezeket (is) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus9, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2012 Nálad miért fekete a mocitető? Te is megbrkóztál egy bmw-vel, vagy csak a design miatt? :) amúgy tényleg pofás a gép,izléses, gratula hozzá. Köszi! A mocitető azért fekete mert már nem az eredeti és volt rajta pár kavicsfelverődés ami kezdett rohadni. A robogóm fényezése után maradt fél liter matt fekete festékem és lefújtuk. A kockák a régi Veteránautóm emlékére lettek beletéve. A bordó az eredeti maradt. Ki lett maszkolva és fújás után lettek leszedve. Mostanában egyre több autón van fekete mocitető de kockás feketét még nem láttam. :icon1: A Rekord: A maszkolás: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus9, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2012 Köszi! A mocitető azért fekete mert már nem az eredeti és volt rajta pár kavicsfelverődés ami kezdett rohadni. A robogóm fényezése után maradt fél liter matt fekete festékem és lefújtuk. A kockák a régi Veteránautóm emlékére lettek beletéve. A bordó az eredeti maradt. Ki lett maszkolva és fújás után lettek leszedve. Mostanában egyre több autón van fekete mocitető de kockás feketét még nem láttam. :icon1: A Rekord: A maszkolás: De hülye vagyok :lol: Én láttam a Rekordot, meg rajta a kockákat, és mégsem esett le, hogy miért kockás a motorháztető :blink: Viszont az külön tetszik, nem matrica, hanem le van festve. :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus9, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2012 De hülye vagyok :lol: Én láttam a Rekordot, meg rajta a kockákat, és mégsem esett le, hogy miért kockás a motorháztető :blink: Viszont az külön tetszik, nem matrica, hanem le van festve. :icon13: :icon1: A fehér Sprint is az én autóm emlékére lett fekete fehérre festve. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Augusztus9, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2012 Köszi! A mocitető azért fekete mert már nem az eredeti és volt rajta pár kavicsfelverődés ami kezdett rohadni. A robogóm fényezése után maradt fél liter matt fekete festékem és lefújtuk. A kockák a régi Veteránautóm emlékére lettek beletéve. A bordó az eredeti maradt. Ki lett maszkolva és fújás után lettek leszedve. Mostanában egyre több autón van fekete mocitető de kockás feketét még nem láttam. :icon1: A Rekord: A maszkolás: Ejnye! Ki ez a lyány az első képen? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Augusztus9, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2012 Köszi! A mocitető azért fekete mert már nem az eredeti és volt rajta pár kavicsfelverődés ami kezdett rohadni. A robogóm fényezése után maradt fél liter matt fekete festékem és lefújtuk. A kockák a régi Veteránautóm emlékére lettek beletéve. A bordó az eredeti maradt. Ki lett maszkolva és fújás után lettek leszedve. Mostanában egyre több autón van fekete mocitető de kockás feketét még nem láttam. :icon1: A Rekord: A maszkolás: Jéé. Emléxem a rekordodra. :) Szép darab volt. Jól látom az elején azt a két fémházas DDR-FER gyártmányú ködlámpát? Azok nem maradtak meg véletlen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagydavid Elküldve Augusztus9, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2012 Köszi a segítséget akk apránként nekiállok átnézni amiket leírtatok!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus9, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2012 Ejnye! Ki ez a lyány az első képen? :D Úgy hívják : Hostes lány Jéé. Emléxem a rekordodra. :) Szép darab volt. Jól látom az elején azt a két fémházas DDR-FER gyártmányú ködlámpát? Azok nem maradtak meg véletlen? Megmaradt persze. Ott a lökhárítón. Egyébként Made in England felirat volt rajta és krómozott volt a hátulja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
K ügynök Elküldve Augusztus10, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2012 Sziasztok. Nem igazán tudom hogy a fórumon belül hol tegyem fel a kérdésem, ezért az egyéb kategóriát választottam. A kérdés pedig az hogy a mennyezeti kárpit meg ereszkedését ill. meg buggyosodását lehet-e valami házi praktikával kezelni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus10, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2012 Ejnye! Ki ez a lyány az első képen? :D Tavaly is ő volt blitzen ruha nélkül. :D "szia zoli, emlékszel rám?" hozzám így jött oda :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus10, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2012 Tavaly is ő volt blitzen ruha nélkül. :D "szia zoli, emlékszel rám?" hozzám így jött oda :D mennyit fizettél neki, hogy így menjen oda hozzád? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Augusztus10, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2012 Tavaly is ő volt blitzen ruha nélkül. :D "szia zoli, emlékszel rám?" hozzám így jött oda :D bazzz.. tudtam, hogy mennem kellett volna blitzre. Bár éppenséggel a legénybúcsúban sem unatkoztunk. :D És legalább emlékszel rá? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus10, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2012 Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Augusztus10, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2012 Köszi! :icon13: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Augusztus11, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2012 Ejj de rohadtúl utálom az ilyet! Tegnap lemostam a kocsit most meg volt egy 10perces zápor, persze csak épp annyi hogy meglátszódjon a kocsin... Süt a nap és esik az eső... Nahh mindegy is. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve Augusztus12, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2012 Sziasztok! Tudom nem ide tartozik csak nem találom azt a topikot. Egy olyan kérésem lenne,hogy ha valaki tud soför,gépkocsivezető,kiszállitó vagy valami ilyesmi állást azt kérem írjon nekem.B kategóriám van és Budapest vagy annak közeléből keresek! Előre is köszönöm. Üdv.:zozo Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Augusztus12, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2012 Na, megjöttem nyaralásból. Előtte leadtam a kocsit kasztniztatni. A kocsi értékét fogom kifizetni kb, röhögjetek ki :D de mivel műszakilag pöpec, úgy döntöttem jobban megéri, mint egy bizonytalan előéletűt venni... múltkor téma volt, ki mennyit költött a kocsira, én most 300-at fogok, igaz, ebben sokminden plusz a vizsga is benne van Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts