rtomi Elküldve Augusztus1, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2012 Ez az olajfogyasztás is érdekes dolog. Mindenki mondja,hogy eszi az olajat és ezért fosnak tőle. Igazából pedig gyárilag ilyen olajfogyasztás van megadva nekik. A motorokkal nincs baj csak picit nagyobb az olajfogyasztása. 10 ezrenként max max pár deci,ha jól emlékszem de lehet kevesebb. Olajcserénél maximumig kell tölteni és nem lesz vele gond. Amúgy klíma terén Tiv-vel értek egyet. Eleve klímásat keress. Csak az alufelni meg az egy év állás miatt ne vedd meg. Klímásat találsz hasonló árban és jobb felszereltséggel is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
djhalasi Elküldve Augusztus1, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2012 Ez az olajfogyasztás is érdekes dolog. Mindenki mondja,hogy eszi az olajat és ezért fosnak tőle. Igazából pedig gyárilag ilyen olajfogyasztás van megadva nekik. A motorokkal nincs baj csak picit nagyobb az olajfogyasztása. 10 ezrenként max max pár deci,ha jól emlékszem de lehet kevesebb. Olajcserénél maximumig kell tölteni és nem lesz vele gond. Amúgy klíma terén Tiv-vel értek egyet. Eleve klímásat keress. Csak az alufelni meg az egy év állás miatt ne vedd meg. Klímásat találsz hasonló árban és jobb felszereltséggel is. Igaz, hogy nekem 1,4 16V motor van az autómban, de szinte ugyan az, mint az 1,6 16V, erre is ugyanúgy mondják sokan, hogy szar, mert eszi az olajat. Én meg azt mondom ha rendesen karban van tartva a kezdetektől fogva, akkor nem eszi, vagy csak minimálisan eszi. Több ismerősömnek is ilyen motorral szerelt autója van. Van aki újonnan vette és még most tizen év után sem eszi az olajat, esetleg minimálisan. Ha rendszeresen 10 ezrenként kerül bele jó minőségű olaj és szűrő, akkor nincs különösebb gond vele. persze ha az előző tulaj elhanyagolta az autót, akkor azzal nem lehet mit csinálni. Sajnos én is kifogtam egy olyat, amelyik ette az olajat, de 40 ezerért felújították a hengerfejet (szelepszár szimering,szelepvezető csere, szelepek felcsiszolva) és láss csodát megszűnt az olajfogyasztás. Egy csereperiódus alatt 1 dl olajat sem evett meg! Ugyan ott volt az olajszint ameddig öntve lett. Viszont ha nem újíttatom fel, akkor sem lett volna semmi, menni ugyan olyan jól ment akkor is, mint most. Szóval nem kell megijedni annyira ettől a motortól. Ha nincs kék füst, akkor olyan baromira nagyon nem eheti az olajat szerintem. Figyelni kell rendszeresen, ha csipegeti, akkor önteni kell bele, ennyi a titka. Az a baj, hogy sokan lesz@rják és nem nézik az olajszintet. Aztán olajcserekor derül ki, hogy alig éri el a nívót az olaj, aztán egyből leszarozzák az ecotec motorokat, holott csak néha rá kellene nézni arra a kva olajszintre, aztán ha kell picit utánönteni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus1, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2012 Hamarabb venném meg ezt: http://www.hasznalta..._ecotek-6017600 Igaz,hogy Caravan de nagyobb a raktér nagyobb a motor és klímás is.,Nem beszélve arról,hogy fiatalabb is egy évvel.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Augusztus1, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2012 Hamarabb venném meg ezt: http://www.hasznalta..._ecotek-6017600 Igaz,hogy Caravan de nagyobb a raktér nagyobb a motor és klímás is.,Nem beszélve arról,hogy fiatalabb is egy évvel.. Ezt már nem....... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus1, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2012 Ezt már nem....... :D Csak nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus1, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2012 Demó árulja a faca kis caravant. Klíma pipa, raktér pipa, póver duplapipa. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Augusztus2, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2012 Csak nem? Nem, nem! Csak jelezni akartam, hogy már elkelt. Úgy látszik jó vételnek tűnt és gyorsan elvitték. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astraspeti Elküldve Augusztus2, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2012 Sziasztok! Abban kérném segítségeteket hogy nem e tudna valaki régi Opel Astra 1.6 i felratot valahol. Előre is köszönet Link to comment Megosztás: More sharing options...
Nagymate Elküldve Augusztus2, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2012 Köszi mindenkinek az olajfogyasztásos hsz-t. Én is erre jutottam végül ( hogy vectra lesz belőle) hogy a hengerfej felújítás ugyis megoldja ha van olaj fogyasztás. Ha meg nicns akkor örülünk :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus3, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2012 Sziasztok! Abban kérném segítségeteket hogy nem e tudna valaki régi Opel Astra 1.6 i felratot valahol. Előre is köszönet Nézz körül a Vaterán ,de márkakereskedésben is lehet venni. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve Augusztus3, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2012 Szerelésmentes utat azoknak akik mennek a Blitz-re! :) Na meg jó utat azért.És jó szórakozást! :) Jó nektek. ZOZO Link to comment Megosztás: More sharing options...
astraspeti Elküldve Augusztus3, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2012 Nézz körül a Vaterán ,de márkakereskedésben is lehet venni. ;) Köszi a segítséget Link to comment Megosztás: More sharing options...
adamka368 Elküldve Augusztus3, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2012 üdv nemhasznál vki othon diagnosztikát? privbe lécci kis segitség kellene Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Augusztus4, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2012 Ezt láttátok már? http://jajjdecsunya.blog.hu/2012/07/10/super_astra :sick: :omg: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus4, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2012 Ezt láttátok már? http://jajjdecsunya..../10/super_astra :sick: :omg: Jók a kommentek...pölö:szerintem 70 Ló....ugye 150 Lovas GSI ről még nem hallott de huha okos mindenki... Link to comment Megosztás: More sharing options...
atis c14se Elküldve Augusztus4, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2012 Sziasztok! Ezeket a felniket mennyiért lehet eladni? http://kepfeltoltes.hu/view/120804/K_p_007_www.kepfeltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/view/120804/K_p_008_www.kepfeltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/view/120804/K_p_009_www.kepfeltoltes.hu_.jpg A felni 7j x 15 ET12 2db Michelin energy 195/50 r15 82T 2db Pneumant pn550 205/50 r15 86V gumival vannak szerelve. Egy körülbelüli ár kéne rá, hogy mennyiért lehet eladni. Segítségeteket előre is köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Augusztus6, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2012 Sziasztok! :icon1: Nem tudjátok, hogy hol lehet olyan fejtámlahuzatot kapni, ami fehér színű és fekete betűkkel van beleírva, hogy OPEL? :huh: Sehol nem találok. Ahova betérek ott azt mondják, hogy az OPEL levédte és már nem lehet ilyet kapni. De azért reménykedem, hogy valahol csak-csak elbújik 1 db a számomra. Tudnátok ebben segíteni?! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Augusztus6, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2012 Sziasztok! :icon1: Nem tudjátok, hogy hol lehet olyan fejtámlahuzatot kapni, ami fehér színű és fekete betűkkel van beleírva, hogy OPEL? :huh: Sehol nem találok. Ahova betérek ott azt mondják, hogy az OPEL levédte és már nem lehet ilyet kapni. De azért reménykedem, hogy valahol csak-csak elbújik 1 db a számomra. Tudnátok ebben segíteni?! Pontosan! És az összes többi márkajelzés is úgy tudom. Max csináltatni tudsz. Méret alapján lehet jobban is fogsz vele járni mert álltalába kisebb a huzat mint a fejtámla aztán vizszintesen, meg nyúlik az embléma is és az meg elég béna ha totál feszül rajta, szerintem! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Augusztus6, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2012 Pontosan! És az összes többi márkajelzés is úgy tudom. Max csináltatni tudsz. Méret alapján lehet jobban is fogsz vele járni mert álltalába kisebb a huzat mint a fejtámla aztán vizszintesen, meg nyúlik az embléma is és az meg elég béna ha totál feszül rajta, szerintem! ;) A többi márkajelzéssel kapcslatban nem tudom, de abból még úgy, ahogy találni; viszont OPEL-est annál inkább nem. <_< Jó múltkorjában vettem egyszínű fehéret kemény 800 Ft-ért. Megkérdeztem, hogy mennyiért vasalnák rá mintát és 1.000 Ft-ért a kettőre. Mondom az nem is olyan vészes, bár ha nem úgy sikerül akkor, ahogy elterveztem akkor oda neki. Aztán maradt az, hogy alap fehér van most fent és ha találok valahol olyat, amilyet szeretnék akkor csere. Bár arra is gondoltam [nem valami jó ötlet], hogy anyámmal varratok valami fainat. Varrónő, szóval szerintem nem okozna neki gondot. De akkor sem olyan, mint a bolti. :goofy: Azért köszi Endre! :D De, ha találtok akkor szóljatok ám! :icon10: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus6, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2012 Csak én utálom, amikor egy gyári ülést, fejtámlát, kormányt, egyebet, letakar az ember egy párszáz forintos folyamatosan ferdén, gyűrötten álló előbb utóbb szétnyúltan lifegős izével? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Augusztus6, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2012 Csak én utálom, amikor egy gyári ülést, fejtámlát, kormányt, egyebet, letakar az ember egy párszáz forintos folyamatosan ferdén, gyűrötten álló előbb utóbb szétnyúltan lifegős izével? :blink: Biztosan akad olyan, aki még rajtad kívül utálja. ;) Minden esetre szerintem nagyon jól néz ki. Egyébként én is bizonyos dolgokban azt mondom, hogy a "gyári" a jó és azt nem kell elrontani/elcsunyítani. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Augusztus6, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2012 Csak én utálom, amikor egy gyári ülést, fejtámlát, kormányt, egyebet, letakar az ember egy párszáz forintos folyamatosan ferdén, gyűrötten álló előbb utóbb szétnyúltan lifegős izével? :blink: lehet :evilgrin: mondjuk nekem is csak egy huzat van rajta semmi más Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Augusztus6, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2012 Csak én utálom, amikor egy gyári ülést, fejtámlát, kormányt, egyebet, letakar az ember egy párszáz forintos folyamatosan ferdén, gyűrötten álló előbb utóbb szétnyúltan lifegős izével? :blink: Na igen. De az elkoszolódott huzatot lekapod, be a mosógépbe, és olyan mint az uj. Próbáld ki a gyári huzattal. :D Nekem nem férne be a mosógépbe. :evilgrin: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus6, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2012 Na igen. De az elkoszolódott huzatot lekapod, be a mosógépbe, és olyan mint az uj. Próbáld ki a gyári huzattal. :D Nekem nem férne be a mosógépbe. :evilgrin: Nekem meg nincs összekoszolva, és így is olyan mint az új :D Nem igazán tudok elképzelni olyan huzatot, ami nézne ki olyan jól, mint a gyári belső... 10 éves koromban, amikor megtudtam, hogy nagyim ladájában a barna csíkos ülés, valójában csak huzat, addig toporzékoltam, amíg levették :lol: :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Augusztus6, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2012 látom már korán érett férfivá cseperedtél :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts