Endre06 Elküldve Július12, 2012 Megoszt Elküldve Július12, 2012 Most kérdeztem meg ITT és a következő választ kaptam: személygépkocsi vizsgáztatás: 22000 HUF személygk. gázos: 22000+3750(gázszemle díj) HUF :) Remélem tudtam segíteni! Köszönöm szépen! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hetyke Elküldve Július12, 2012 Megoszt Elküldve Július12, 2012 Üdv! Magas az alapjárat, és ég a sárgalámpa. villogtatás után 10-5-10-5-10-5 jön be. Mit jelent a kód?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Július12, 2012 Megoszt Elküldve Július12, 2012 Üdv! Magas az alapjárat, és ég a sárgalámpa. villogtatás után 10-5-10-5-10-5 jön be. Mit jelent a kód?? Nem inkább 10-5-10-10? Mert az az alapjárati motor kódja. 050505 ilyen nincs. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hetyke Elküldve Július12, 2012 Megoszt Elküldve Július12, 2012 Nem inkább 10-5-10-10? Mert az az alapjárati motor kódja. 050505 ilyen nincs. újra megnézem majd. Tönkrement volna az alapjárati motor?? Vagy csak megszorult valami kosztól?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Július12, 2012 Megoszt Elküldve Július12, 2012 újra megnézem majd. Tönkrement volna az alapjárati motor?? Vagy csak megszorult valami kosztól?? Szedd ki a motort és féktisztító spray-vel fújd ki. Egy darabig jó lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Július12, 2012 Megoszt Elküldve Július12, 2012 Mi a reteknek írja oda,hogy GSI? Asconában nem is volt GSI. <_< ez lehet ugyanaz a kocsi: http://auto-motor.vatera.hu/alkatresz_felszereles_szemelygepkocsi/motorikus_alkatresz/motor/opel_gsi_1_8_8v_motor_es_valto_elado_1617010547.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
hetyke Elküldve Július12, 2012 Megoszt Elküldve Július12, 2012 Szedd ki a motort és féktisztító spray-vel fújd ki. Egy darabig jó lesz. Rendben! Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Július13, 2012 Megoszt Elküldve Július13, 2012 ez lehet ugyanaz a kocsi: http://auto-motor.va...1617010547.html Szerintem igen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Július13, 2012 Megoszt Elküldve Július13, 2012 Yeee! Meglett ma a nekem is a friss műszakim! :w00t: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hetyke Elküldve Július13, 2012 Megoszt Elküldve Július13, 2012 Szedd ki a motort és féktisztító spray-vel fújd ki. Egy darabig jó lesz. hát nem az volt... neki sem álltam. eszembe jutott, hogy X16XEL-nél írtak valamit egy pillangó szelep utáni gumicsőről, ami kirepedhet. Utána kerestem, és jól emlékeztem. Szétszedtem , és tényleg el volt repedve... Most mivel holnap megyek nyaralni, és nincsen nyitva egy bolt sem, így bicikli gumit ragasztottam rá körbe szilóval... Úgy néz ki jó lesz! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hetyke Elküldve Július13, 2012 Megoszt Elküldve Július13, 2012 Egyébként hogy hívják azt a gumicsövet??? Hogy tudom megrendelni az újat??? Esetleg cikkszám??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július14, 2012 Megoszt Elküldve Július14, 2012 Egyébként hogy hívják azt a gumicsövet??? Hogy tudom megrendelni az újat??? Esetleg cikkszám??? Vákumcső? Sima fekete benzincső mehet a helyére... Nem tudja valaki a GM-zacsis egyvezetékes szonda linkjét? Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Július14, 2012 Megoszt Elküldve Július14, 2012 Vákumcső? Sima fekete benzincső mehet a helyére... Nem tudja valaki a GM-zacsis egyvezetékes szonda linkjét? http://www.autoteka2000.hu/index.php?oldal=termekek&tol=0&db=10&level=5&p_id=107&k_id=74&kategoria=&keres_szoveg=&artol=&arig= Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Július14, 2012 Megoszt Elküldve Július14, 2012 Vákumcső? Sima fekete benzincső mehet a helyére... Nem tudja valaki a GM-zacsis egyvezetékes szonda linkjét? http://www.autoteka2...g=&artol=&arig= Ők sajnos már nem árusítják... :( Mondjuk mikor én vettem tőlük, pár hónap után ki kellett cseréltetni, mert meghalt (Ez GM USA feliratú volt). A második, DENSO feliratú már jó ideje jól üzemel! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Július14, 2012 Megoszt Elküldve Július14, 2012 Nálam a méd in júeszéj "GM" lambda nem ment 100km-t. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Július14, 2012 Megoszt Elküldve Július14, 2012 Egy kérdés: ismer vki egy metálkék Caravanost fekete alufelnikkel, IHR- rendszámmal? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július14, 2012 Megoszt Elküldve Július14, 2012 Ők sajnos már nem árusítják... :( Mondjuk mikor én vettem tőlük, pár hónap után ki kellett cseréltetni, mert meghalt (Ez GM USA feliratú volt). A második, DENSO feliratú már jó ideje jól üzemel! Értem, kösz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július15, 2012 Megoszt Elküldve Július15, 2012 Nincs valakinek véletlen egy 94utáni Opel jele előre? Esetleg egy komplett hűtőmaszk is érdekel, nem baj ha piros vagy kék, csak a fülei legyenek épek. Esetleg még egy olyan érdekelne aminek a jobb lámpa alatti füle megvan és a bal törött, akkor a kettőből csinálok egyet. Az opel jel sem kell hogy tökéletes krómozású legyen, úgyis matt fekete lesz. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Július15, 2012 Megoszt Elküldve Július15, 2012 Nincs valakinek véletlen egy 94utáni Opel jele előre? Esetleg egy komplett hűtőmaszk is érdekel, nem baj ha piros vagy kék, csak a fülei legyenek épek. Esetleg még egy olyan érdekelne aminek a jobb lámpa alatti füle megvan és a bal törött, akkor a kettőből csinálok egyet. Az opel jel sem kell hogy tökéletes krómozású legyen, úgyis matt fekete lesz. :D Opel jelem van egy ami erre a célra pont jó. ;) Blitzen jó lesz? Az mindjárt itt van. Vagy ... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelowner Elküldve Július15, 2012 Megoszt Elküldve Július15, 2012 Sziasztok, segítségeteket szeretném kérni. Nem nagyon találtam, hova írjam így szerintem itt jó lesz talán. Adott a gépben egy C20NE motor. Szeretném átalakítani kerek légtömegmérősre mert a lapátos szívást meguntam. Valaki megtenné, ha van már ilyen GSI astrája amiben kerek fekete légtömegmérő van tehát nem a régi lapátos, hogy leírja nekem a Bosch számát a computernek, és a rajta található két betűt (pl: GE). Kellene még a légtömegmérőn a bosch szám. Meg még egy olyan kérdésem lenne, hogy a kábelköteg gondolom az jó a sima 3 soros hozzá és ennyi, jól gondolom? Köszönöm szépen ha valaki veszi a fáradtságot. Akinek van véletlen ilyen kombója az meg kérem jelezze vevő lennék rá. Jó állapotú lambda is érdekel. Szép estét/reggelt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Július16, 2012 Megoszt Elküldve Július16, 2012 Ma délelőtt felvillant a légzsák visszajelzője. Azóta meg folyamatosan világít. Csak Tech műszerrel lehet kitörölni a lufi hibajelzőjét? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Július16, 2012 Megoszt Elküldve Július16, 2012 Ma délelőtt felvillant a légzsák visszajelzője. Azóta meg folyamatosan világít. Csak Tech műszerrel lehet kitörölni a lufi hibajelzőjét? Igen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve Július17, 2012 Megoszt Elküldve Július17, 2012 Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne,hogy van valakinek esetleg ott hibakód kiolvasója? HA igen akkor milyen?Csak azért kérdezem mert én is gondolkodok venni egyet! Vagy milyet ajánlotok? Előre is köszönöm! Üdv.:zozo Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Július17, 2012 Megoszt Elküldve Július17, 2012 Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne,hogy van valakinek esetleg ott hibakód kiolvasója? HA igen akkor milyen?Csak azért kérdezem mert én is gondolkodok venni egyet! Vagy milyet ajánlotok? Előre is köszönöm! Üdv.:zozo A legolcsóbb egy használt gémkapocs... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zolih2 Elküldve Július17, 2012 Megoszt Elküldve Július17, 2012 törölve... megoldódott Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts