Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Szedd ki a motort és féktisztító spray-vel fújd ki.

Egy darabig jó lesz.

hát nem az volt... neki sem álltam. eszembe jutott, hogy X16XEL-nél írtak valamit egy pillangó szelep utáni gumicsőről, ami kirepedhet. Utána kerestem, és jól emlékeztem. Szétszedtem , és tényleg el volt repedve... Most mivel holnap megyek nyaralni, és nincsen nyitva egy bolt sem, így bicikli gumit ragasztottam rá körbe szilóval... Úgy néz ki jó lesz! :)

Megosztás:

Vákumcső? Sima fekete benzincső mehet a helyére...

Nem tudja valaki a GM-zacsis egyvezetékes szonda linkjét?

Ők sajnos már nem árusítják... :(

Mondjuk mikor én vettem tőlük, pár hónap után ki kellett cseréltetni, mert meghalt (Ez GM USA feliratú volt). A második, DENSO feliratú már jó ideje jól üzemel!

Megosztás:

Nincs valakinek véletlen egy 94utáni Opel jele előre? Esetleg egy komplett hűtőmaszk is érdekel, nem baj ha piros vagy kék, csak a fülei legyenek épek. Esetleg még egy olyan érdekelne aminek a jobb lámpa alatti füle megvan és a bal törött, akkor a kettőből csinálok egyet. Az opel jel sem kell hogy tökéletes krómozású legyen, úgyis matt fekete lesz. :D

Megosztás:

Nincs valakinek véletlen egy 94utáni Opel jele előre? Esetleg egy komplett hűtőmaszk is érdekel, nem baj ha piros vagy kék, csak a fülei legyenek épek. Esetleg még egy olyan érdekelne aminek a jobb lámpa alatti füle megvan és a bal törött, akkor a kettőből csinálok egyet. Az opel jel sem kell hogy tökéletes krómozású legyen, úgyis matt fekete lesz. :D

Opel jelem van egy ami erre a célra pont jó. ;) Blitzen jó lesz? Az mindjárt itt van. Vagy ... :rolleyes:

Megosztás:

Sziasztok, segítségeteket szeretném kérni. Nem nagyon találtam, hova írjam így szerintem itt jó lesz talán.

Adott a gépben egy C20NE motor. Szeretném átalakítani kerek légtömegmérősre mert a lapátos szívást meguntam.

Valaki megtenné, ha van már ilyen GSI astrája amiben kerek fekete légtömegmérő van tehát nem a régi lapátos, hogy leírja nekem a Bosch számát a computernek, és a rajta található két betűt (pl: GE). Kellene még a légtömegmérőn a bosch szám.

Meg még egy olyan kérdésem lenne, hogy a kábelköteg gondolom az jó a sima 3 soros hozzá és ennyi, jól gondolom?

Köszönöm szépen ha valaki veszi a fáradtságot.

Akinek van véletlen ilyen kombója az meg kérem jelezze vevő lennék rá. Jó állapotú lambda is érdekel.

Szép estét/reggelt.

Megosztás:

Sziasztok!

Egy olyan kérdésem lenne,hogy van valakinek esetleg ott hibakód kiolvasója?

HA igen akkor milyen?Csak azért kérdezem mert én is gondolkodok venni egyet!

Vagy milyet ajánlotok?

Előre is köszönöm!

Üdv.:zozo

A legolcsóbb egy használt gémkapocs... :D

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.