Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Most kérdeztem meg ITT és a következő választ kaptam:

személygépkocsi vizsgáztatás: 22000 HUF

személygk. gázos: 22000+3750(gázszemle díj) HUF

:)

Remélem tudtam segíteni!

Köszönöm szépen! ;)

Elküldve

Üdv!

Magas az alapjárat, és ég a sárgalámpa. villogtatás után 10-5-10-5-10-5 jön be. Mit jelent a kód??

Nem inkább 10-5-10-10? Mert az az alapjárati motor kódja. 050505 ilyen nincs.

Elküldve

Nem inkább 10-5-10-10? Mert az az alapjárati motor kódja. 050505 ilyen nincs.

újra megnézem majd. Tönkrement volna az alapjárati motor?? Vagy csak megszorult valami kosztól??

Elküldve

újra megnézem majd. Tönkrement volna az alapjárati motor?? Vagy csak megszorult valami kosztól??

Szedd ki a motort és féktisztító spray-vel fújd ki.

Egy darabig jó lesz.

Elküldve

Szedd ki a motort és féktisztító spray-vel fújd ki.

Egy darabig jó lesz.

hát nem az volt... neki sem álltam. eszembe jutott, hogy X16XEL-nél írtak valamit egy pillangó szelep utáni gumicsőről, ami kirepedhet. Utána kerestem, és jól emlékeztem. Szétszedtem , és tényleg el volt repedve... Most mivel holnap megyek nyaralni, és nincsen nyitva egy bolt sem, így bicikli gumit ragasztottam rá körbe szilóval... Úgy néz ki jó lesz! :)

Elküldve

Egyébként hogy hívják azt a gumicsövet??? Hogy tudom megrendelni az újat??? Esetleg cikkszám???

Vákumcső? Sima fekete benzincső mehet a helyére...

Nem tudja valaki a GM-zacsis egyvezetékes szonda linkjét?

Elküldve

Vákumcső? Sima fekete benzincső mehet a helyére...

Nem tudja valaki a GM-zacsis egyvezetékes szonda linkjét?

Ők sajnos már nem árusítják... :(

Mondjuk mikor én vettem tőlük, pár hónap után ki kellett cseréltetni, mert meghalt (Ez GM USA feliratú volt). A második, DENSO feliratú már jó ideje jól üzemel!

Elküldve

Ők sajnos már nem árusítják... :(

Mondjuk mikor én vettem tőlük, pár hónap után ki kellett cseréltetni, mert meghalt (Ez GM USA feliratú volt). A második, DENSO feliratú már jó ideje jól üzemel!

Értem, kösz.

Elküldve

Nincs valakinek véletlen egy 94utáni Opel jele előre? Esetleg egy komplett hűtőmaszk is érdekel, nem baj ha piros vagy kék, csak a fülei legyenek épek. Esetleg még egy olyan érdekelne aminek a jobb lámpa alatti füle megvan és a bal törött, akkor a kettőből csinálok egyet. Az opel jel sem kell hogy tökéletes krómozású legyen, úgyis matt fekete lesz. :D

Elküldve

Nincs valakinek véletlen egy 94utáni Opel jele előre? Esetleg egy komplett hűtőmaszk is érdekel, nem baj ha piros vagy kék, csak a fülei legyenek épek. Esetleg még egy olyan érdekelne aminek a jobb lámpa alatti füle megvan és a bal törött, akkor a kettőből csinálok egyet. Az opel jel sem kell hogy tökéletes krómozású legyen, úgyis matt fekete lesz. :D

Opel jelem van egy ami erre a célra pont jó. ;) Blitzen jó lesz? Az mindjárt itt van. Vagy ... :rolleyes:

Elküldve

Sziasztok, segítségeteket szeretném kérni. Nem nagyon találtam, hova írjam így szerintem itt jó lesz talán.

Adott a gépben egy C20NE motor. Szeretném átalakítani kerek légtömegmérősre mert a lapátos szívást meguntam.

Valaki megtenné, ha van már ilyen GSI astrája amiben kerek fekete légtömegmérő van tehát nem a régi lapátos, hogy leírja nekem a Bosch számát a computernek, és a rajta található két betűt (pl: GE). Kellene még a légtömegmérőn a bosch szám.

Meg még egy olyan kérdésem lenne, hogy a kábelköteg gondolom az jó a sima 3 soros hozzá és ennyi, jól gondolom?

Köszönöm szépen ha valaki veszi a fáradtságot.

Akinek van véletlen ilyen kombója az meg kérem jelezze vevő lennék rá. Jó állapotú lambda is érdekel.

Szép estét/reggelt.

Elküldve

Sziasztok!

Egy olyan kérdésem lenne,hogy van valakinek esetleg ott hibakód kiolvasója?

HA igen akkor milyen?Csak azért kérdezem mert én is gondolkodok venni egyet!

Vagy milyet ajánlotok?

Előre is köszönöm!

Üdv.:zozo

A legolcsóbb egy használt gémkapocs... :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.