redline Elküldve Április11, 2004 Elküldve Április11, 2004 redline a tiéd is átment a műszakin???? ez nem is lehet kérdés 8) mellesleg mélykék meg akartuk összefirkálni a kocsid és bátran jelentkezünk is mert ugysem jösz sohasem talizni :evil: :evil:
Kess Elküldve Április11, 2004 Elküldve Április11, 2004 na megint kiütötték klicskót mégicsak igaz az a mondás, hogy nagy ember nagyot esik 8)
Tápiószecső Elküldve Április12, 2004 Elküldve Április12, 2004 Egy csomó jó astrát láttam a ringen. :) Hazafelé meg ráakadtam egy márkatársra aki hajszálra ugyanúgy ment mint én. :)
opel16v Elküldve Április12, 2004 Elküldve Április12, 2004 Na üdv mindenkinek! Remélem jól levizeltétek ma a lányokat, hiszen egy évben csak egyszer adatik meg ez a lehetőség legálisan... :) Én adtam az élvezetnek a haverok társaságában, hoztuk a színvonalat! :) Kess! Hardverfejlesztő mérnök voltam idáig, ezt a vonalat is szeretném folytatni. Igaz jobban szeretném immár a telekommunikációs vonalat megcélozni, az teljes mértékben kihasználná az eddig szerzett diplomáimat/tapasztalataimat. :) Nálatok nincs valami ilyesmi? (nem szervíztechnikusi állásra gondolok...)
renzso Elküldve Április13, 2004 Elküldve Április13, 2004 Na üdv mindenkinek! Remélem jól levizeltétek ma a lányokat, hiszen egy évben csak egyszer adatik meg ez a lehetőség legálisan... :) Én adtam az élvezetnek a haverok társaságában, hoztuk a színvonalat! :) Kess! Hardverfejlesztő mérnök voltam idáig, ezt a vonalat is szeretném folytatni. Igaz jobban szeretném immár a telekommunikációs vonalat megcélozni, az teljes mértékben kihasználná az eddig szerzett diplomáimat/tapasztalataimat. :) Nálatok nincs valami ilyesmi? (nem szervíztechnikusi állásra gondolok...) Gabi! Küldj egy önéletrajzot!!! renzso@matavcom.hu
renzso Elküldve Április13, 2004 Elküldve Április13, 2004 Blau! MA hívlak tudod amiért a hétvégén is zaklattalak. Még1* bocs, de meg akartam nyugtatni a családot!
Kess Elküldve Április13, 2004 Elküldve Április13, 2004 renzso na felraktad az alufelniket?? tényleg anyukád cucca megérkezett már???
renzso Elküldve Április13, 2004 Elküldve Április13, 2004 renzso na felraktad az alufelniket?? tényleg anyukád cucca megérkezett már??? Igen felraktam a nyári papucsokat. El is feljetettem, hogy ilyen jól néz ki vele a kocsim :) Anyu felniei is már az Alfán figyelnek. Egész csini lett vele. Attila tök rendes volt megszervezte, hogy elvitték Győrbe. :) Ugyhogy már az is fennt van.
Kess Elküldve Április13, 2004 Elküldve Április13, 2004 Igen felraktam a nyári papucsokat. El is feljetettem, hogy ilyen jól néz ki vele a kocsim :) Anyu felniei is már az Alfán figyelnek. Egész csini lett vele. Attila tök rendes volt megszervezte, hogy elvitték Győrbe. :) Ugyhogy már az is fennt van. és szereztél emelőt meg bakot???
renzso Elküldve Április13, 2004 Elküldve Április13, 2004 és szereztél emelőt meg bakot??? Bak nem kellett, mert nem szereltem csak kereket cseréltem. Egyébként vettem, krokodilemelőt :) és tök jól szuperált :) Ja és még vettem keresztkulcsot, de olyan amit össze lehet csukni így nem foglal olyan nagy helyet :o NA és a takony még folyik :D
fehérgsi Elküldve Április13, 2004 Elküldve Április13, 2004 Hol van a gsi-n (c20xe) az olajcontroll csavar? A váltóolaj mennyiséget akarom ellenőrizni-utántölteni.de nem tudom, hogy hopl van. :)
blaupunkt Elküldve Április13, 2004 Elküldve Április13, 2004 Blau! MA hívlak tudod amiért a hétvégén is zaklattalak. Még1* bocs, de meg akartam nyugtatni a családot! Sajnos szabin van a gyerek úgyhogy más vonalat kell keresned.. :) A héten biztos nem lesz. Üdv Blau
renzso Elküldve Április13, 2004 Elküldve Április13, 2004 na és hol vettél emelőt meg mennyié??? :roll: Fóton a Corában. 3 rongy volt akcióban :)
mélykék76 Elküldve Április13, 2004 Elküldve Április13, 2004 Fóton a Corában. 3 rongy volt akcióban :) Piros vagy kék ? :)
renzso Elküldve Április13, 2004 Elküldve Április13, 2004 Piros vagy kék ? :o Piros ha jól emlékszem. Nem sokat nézegettem. Olyan gyorsan emel, hogy csak na :) Tudom, hogy neked a kék szimpatikusabb lett volna :)
Agressor Elküldve Április13, 2004 Elküldve Április13, 2004 Piros ha jól emlékszem. Nem sokat nézegettem. Olyan gyorsan emel, hogy csak na :) Tudom, hogy neked a kék szimpatikusabb lett volna :) Az enyém kék! :) Csak a dobozán piros a kép... :wink:
opel16v Elküldve Április13, 2004 Elküldve Április13, 2004 Renzso! Na minjá küldök irománytot! :) Remélem nem csak örömszerzési célzattal kéred! :) A krokodilemelő minőségét jól meg lehet határozni azzal, ha az 5. garnitúra kerékcserénél is ugyanolyan jól emel, mint újan. :)
mélykék76 Elküldve Április13, 2004 Elküldve Április13, 2004 Az enyém kék! :) Csak a dobozán piros a kép... :wink: Ehhhh úgy tűnik mindig trükköznek. Nekem a dobozán kék volt, belül meg piros :roll:
opel16v Elküldve Április13, 2004 Elküldve Április13, 2004 Amatőőőőőőr! Nem tanultad meg, hogy ebben az országban ki kell nyitni a dobozt, mielőtt megveszel valamit? Különben könnyen lehet féltégla is benne! :)
mélykék76 Elküldve Április13, 2004 Elküldve Április13, 2004 Amatőőőőőőr! Nem tanultad meg, hogy ebben az országban ki kell nyitni a dobozt, mielőtt megveszel valamit? Különben könnyen lehet féltégla is benne! :) Miért te ott helyben át szoktad rágni azt, a csomagoláson található, roppant erős műanyag szalagot, amelybe még a metszőolló is majd beletörik ? :)
opel16v Elküldve Április13, 2004 Elküldve Április13, 2004 Amatőőőőőőr! :) Nőgyógyász ügyességű ujjaim segítségével odébbtuszkolom azt a bálakötöző szalagot, legalább annyira, hogy végignézzem a tartozékok jelenlétét... Tudod, pénztároscsajtól való távozás után... :) :)
mélykék76 Elküldve Április13, 2004 Elküldve Április13, 2004 ....Nőgyógyász ügyességű ujjaim segítségével odébbtuszkolom azt a bálakötöző szalagot.... Persze-persze :) Látom még nem találkoztál igazi kínai atombiztos csomagolással. Nőgyógyász újjaidnak max annyi hasznát vetted volna, hogy a másik kezeddel integethettél volna a többi vásárlónak: hívjanak már segítséget, mert úgy jöttél világra, hogy egy krokodilemelő dobozának csomagolásába szorult a kezed :wink:
Agressor Elküldve Április13, 2004 Elküldve Április13, 2004 Ehhhh úgy tűnik mindig trükköznek. Nekem a dobozán kék volt, belül meg piros :roll: Feltételezem, te egy mélykéket szerettél volna... :) Eladjam neked az enyémet... :roll: ... 4 ezerért? :) Egyébként én csak úgy szoktam hívni azt a műanyag pántot amivel ezeket áttekerik :arrow: "az ujjlevágós" :evil:
Recommended Posts