daykiller Elküldve Július5, 2012 Megoszt Elküldve Július5, 2012 a franc ebbe nem gondoltam bele...... De azért a légzsák hibalámpáját szüntesd meg, mert azért szólhatnak. :D Izzó kiteker. Bár azt lehet nézik, hogy van-e légzsákteszt és ugye úgy van, hogy minden felszerelt lámpának és biztonsági eszköznek üzemképesnek kell lennie. Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Július5, 2012 Megoszt Elküldve Július5, 2012 De azért a légzsák hibalámpáját szüntesd meg, mert azért szólhatnak. :D Izzó kiteker. Bár azt lehet nézik, hogy van-e légzsákteszt és ugye úgy van, hogy minden felszerelt lámpának és biztonsági eszköznek üzemképesnek kell lennie. mondom hogy nincs benne semmi légzsák féle, még lámpa se, szóval az nem fog világítani...... nah ez az én gondolom, ugye annak gyújtáskor világítani kéne, aztán meg nem tudom vihar a biliben........ csak láttam vhol szép bőr multikormányt, úúúúúggy megteccet...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Július5, 2012 Megoszt Elküldve Július5, 2012 mondom hogy nincs benne semmi légzsák féle, még lámpa se, szóval az nem fog világítani...... nah ez az én gondolom, ugye annak gyújtáskor világítani kéne, aztán meg nem tudom vihar a biliben........ csak láttam vhol szép bőr multikormányt, úúúúúggy megteccet...... Ha nincs légzsákod és úgy akarod beletenni, akkor az kicsit komolyabb beavatkozás annál, minthogy megveszed a kormányt. Kell hozzá az átvezető kábelszett, meg persze tök más a felfogatási rész a kormány mögött, ahol a gyújtáskapcsoló van. Meg nem tudom, de lehet hogy a kormányoszlop is másmilyen. Bár ez nem biztos. Aztán kell még légzsákos külső burkolat, ha nem akarod a kábeleket nézegetni. Utána már csak az a kérdés, hogy ugyan mit fogsz vezérelni a gombokkal és hogyan. Meg az előbb kérdezted, hogy van-e lufi nélküli multikormány. Most őszintén, láttál már ilyet? :) Előállított ilyet valaha is az autóipar a történelem során (szériaautókban)? Ha igen akkor linkelj róla képet, hadd tanuljak én is valami újat. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Július5, 2012 Megoszt Elküldve Július5, 2012 Ha nincs légzsákod és úgy akarod beletenni, akkor az kicsit komolyabb beavatkozás annál, minthogy megveszed a kormányt. Kell hozzá az átvezető kábelszett, meg persze tök más a felfogatási rész a kormány mögött, ahol a gyújtáskapcsoló van. Meg nem tudom, de lehet hogy a kormányoszlop is másmilyen. Bár ez nem biztos. Aztán kell még légzsákos külső burkolat, ha nem akarod a kábeleket nézegetni. Utána már csak az a kérdés, hogy ugyan mit fogsz vezérelni a gombokkal és hogyan. Meg az előbb kérdezted, hogy van-e lufi nélküli multikormány. Most őszintén, láttál már ilyet? :) Előállított ilyet valaha is az autóipar a történelem során (szériaautókban)? Ha igen akkor linkelj róla képet, hadd tanuljak én is valami újat. :) Ott a pont! :P Amúgy a kormányoszlop is más, az is cserés ha lufis kormányt akar az ember. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Július5, 2012 Megoszt Elküldve Július5, 2012 Ott a pont! :P Amúgy a kormányoszlop is más, az is cserés ha lufis kormányt akar az ember. De ha csak simán fel akarja tenni a légzsákos kormányt, akkor nem kell cserélni semmit, felteszi, örül. Az egy másik dolog, hogy a légzsák nem fog működni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Július5, 2012 Megoszt Elküldve Július5, 2012 Egy időrelét sem nehéz betenni a légzsák visszajelzőhöz, hogy világítson kb. 2 másodpercig a gyújtás ráadása után. ;) Ha már ennyire szőrözünk. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Július5, 2012 Megoszt Elküldve Július5, 2012 Ha nincs légzsákod és úgy akarod beletenni, akkor az kicsit komolyabb beavatkozás annál, minthogy megveszed a kormányt. Kell hozzá az átvezető kábelszett, meg persze tök más a felfogatási rész a kormány mögött, ahol a gyújtáskapcsoló van. Meg nem tudom, de lehet hogy a kormányoszlop is másmilyen. Bár ez nem biztos. Aztán kell még légzsákos külső burkolat, ha nem akarod a kábeleket nézegetni. Utána már csak az a kérdés, hogy ugyan mit fogsz vezérelni a gombokkal és hogyan. Meg az előbb kérdezted, hogy van-e lufi nélküli multikormány. Most őszintén, láttál már ilyet? :) Előállított ilyet valaha is az autóipar a történelem során (szériaautókban)? Ha igen akkor linkelj róla képet, hadd tanuljak én is valami újat. :) nem láttam még azé kérdeztem mondom nekem CSAK a kormány teszett meg NEM akarok légzsákot belerakni akar a tök, ez olyan mintha légkondit akarnék bele tenni, akkor inkább vezsek egy másikat Ott a pont! :P Amúgy a kormányoszlop is más, az is cserés ha lufis kormányt akar az ember. nem akarok Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Július6, 2012 Megoszt Elküldve Július6, 2012 De ha csak simán fel akarja tenni a légzsákos kormányt, akkor nem kell cserélni semmit, felteszi, örül. Az egy másik dolog, hogy a légzsák nem fog működni. Jó. De a duda, hogy fog üzemelni? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Július6, 2012 Megoszt Elküldve Július6, 2012 Jó. De a duda, hogy fog üzemelni? :) hm, ezeknél a multiizéknék a duda is a speci multikormányos csatlakozón megy át? az nem hagyták meg olyan gagyi csúszógyűrűsre? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július6, 2012 Megoszt Elküldve Július6, 2012 hm, ezeknél a multiizéknék a duda is a speci multikormányos csatlakozón megy át? az nem hagyták meg olyan gagyi csúszógyűrűsre? Úgy rémlik, hogy azt is az átvezetön vitték át. De nagyon ne sajnáld, szerintem nagyon kényelmetlen, gyökér kormány. A Zafirából is régen kitéptem volna, ha nem lenne multis :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Július6, 2012 Megoszt Elküldve Július6, 2012 Úgy rémlik, hogy azt is az átvezetön vitték át. De nagyon ne sajnáld, szerintem nagyon kényelmetlen, gyökér kormány. A Zafirából is régen kitéptem volna, ha nem lenne multis :lol: aham, akkor marad ez vagy cserélek calibrásra, a multit meg elfelejtem.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Július6, 2012 Megoszt Elküldve Július6, 2012 A bödönöm köszöni jól van: http://taylor.hu/ast...on/IMG_0086.JPG http://taylor.hu/astra/bodon/IMG_0087.JPG 10ml "víz" szerű dolog jött le belőle kb 150-200km alatt Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Július6, 2012 Megoszt Elküldve Július6, 2012 hm, ezeknél a multiizéknék a duda is a speci multikormányos csatlakozón megy át? az nem hagyták meg olyan gagyi csúszógyűrűsre? Igen, az átvezetőszalagon megy át a duda is. Ezért kell cserélni a burkolatot és akkor már a kormányoszlopot is. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Július6, 2012 Megoszt Elküldve Július6, 2012 Igen, az átvezetőszalagon megy át a duda is. Ezért kell cserélni a burkolatot és akkor már a kormányoszlopot is. :) bakka meg, köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Július6, 2012 Megoszt Elküldve Július6, 2012 A bödönöm köszöni jól van: http://taylor.hu/ast...on/IMG_0086.JPG http://taylor.hu/ast...on/IMG_0087.JPG 10ml "víz" szerű dolog jött le belőle kb 150-200km alatt Hahóó! Neked ugyan olyan színű a kocsid mint az enyém? Tegyél már fel képet légyszi! Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Július6, 2012 Megoszt Elküldve Július6, 2012 A bödönöm köszöni jól van: http://taylor.hu/ast...on/IMG_0086.JPG http://taylor.hu/ast...on/IMG_0087.JPG 10ml "víz" szerű dolog jött le belőle kb 150-200km alatt Ekkora forróságban ne is várj többet, majd októberben nem győzöd ürítgetni a kis gyűszűdet! :D Egyébként pedig az egy vizes emulzió, nem véletlenül barnás a színe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Július6, 2012 Megoszt Elküldve Július6, 2012 Ekkora forróságban ne is várj többet, majd októberben nem győzöd ürítgetni a kis gyűszűdet! :D Egyébként pedig az egy vizes emulzió, nem véletlenül barnás a színe. köszi ekkorra telet tudom, bár az emulziónak fehérnek kéne lennie Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július6, 2012 Megoszt Elküldve Július6, 2012 A bödönöm köszöni jól van: http://taylor.hu/ast...on/IMG_0086.JPG http://taylor.hu/ast...on/IMG_0087.JPG 10ml "víz" szerű dolog jött le belőle kb 150-200km alatt Nyáron szinte üres, télen szokott megtelni: Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Július6, 2012 Megoszt Elküldve Július6, 2012 Nyáron szinte üres, télen szokott megtelni: igen-igen tudom, csak vki kérdezte mi van a bödönnel gondolom, hogy télen majd akkor nézegetem rendszereresen, mert le/fel tenni kb 3 perc, mert a tartály bajonett záras tudom hogy kicsi, de erre telet, igaz lehetne egy befőttes üveg is, de az nem az én stílusom nagyon meg nem is igazán férne el ott ahova tettem Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Július6, 2012 Megoszt Elküldve Július6, 2012 A bödönöm köszöni jól van: http://taylor.hu/ast...on/IMG_0086.JPG http://taylor.hu/ast...on/IMG_0087.JPG 10ml "víz" szerű dolog jött le belőle kb 150-200km alatt Télen lesz benne igazából több anyag, ahogy előttem is írták. A kocsi működésében egyébként érzel valami változást? Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Július6, 2012 Megoszt Elküldve Július6, 2012 Télen lesz benne igazából több anyag, ahogy előttem is írták. A kocsi működésében egyébként érzel valami változást? tudom-tudom télen hát most mit mondjak igen, sokkal jobb, DE most komolyan nem tudom, hogy ettől-e......vagy csak bebeszélem az a helyzet ezzel együtt vagyis emellett mást is csináltam vele kiszakadt a vákuumos AGR csövem, és azóta még nem raktam vissza me nem találtam normális odavaló dolgot.......szóval érted lehet hogy ettől..... szerintem szépen megy és nem torpan, nem rángat de ha az a sok szmötyi nem megy le a motor torkán sztem már nyeremény és főleg télen :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július7, 2012 Megoszt Elküldve Július7, 2012 igen-igen tudom, csak vki kérdezte mi van a bödönnel gondolom, hogy télen majd akkor nézegetem rendszereresen, mert le/fel tenni kb 3 perc, mert a tartály bajonett záras tudom hogy kicsi, de erre telet, igaz lehetne egy befőttes üveg is, de az nem az én stílusom nagyon meg nem is igazán férne el ott ahova tettem Igazából még nem találtam olyan megoldást amivel kiválthatnám... Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Július7, 2012 Megoszt Elküldve Július7, 2012 Igazából még nem találtam olyan megoldást amivel kiválthatnám... jójó értem, enyim is ugyanaz, csak nekem egy kicsit megbízhatatlannak tűnik az az üveg, de mondjuk anno daciában is üveg volt tágulási tartály.......meg az is igaz, hogy ez többe került Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július7, 2012 Megoszt Elküldve Július7, 2012 jójó értem, enyim is ugyanaz, csak nekem egy kicsit megbízhatatlannak tűnik az az üveg, de mondjuk anno daciában is üveg volt tágulási tartály.......meg az is igaz, hogy ez többe került Úgy lett rögzítve hogy nem tud nekicsapódni semminek és még nem fagyott szétt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Július7, 2012 Megoszt Elküldve Július7, 2012 Úgy lett rögzítve hogy nem tud nekicsapódni semminek és még nem fagyott szétt. ja láttam a képet, meg mondtad Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts