Tiv. Elküldve Június28, 2012 Megoszt Elküldve Június28, 2012 ha közelről nem bubis meg hasonló akkor szép munka.gratula. ja és nekem is pont ugyan ott rozsdázik a hátsó sárvédő ahol neked :( és másik felől még egy rozsda folt sincs. A másik oldalon nekem sincs. Ezt is megcsináljuk jövö héten.:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zoleem3 Elküldve Június28, 2012 Megoszt Elküldve Június28, 2012 A másik oldalon nekem sincs. Ezt is megcsináljuk jövö héten. :) én es most apránként rakom félre a pénzt én is a nyáron rendebe akarom szedni és egy motor generál is a nyári tervbe van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Június28, 2012 Megoszt Elküldve Június28, 2012 Azért örülök,hogy a 16 éves autóm csont nélkül átment a műszakin. :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Június28, 2012 Megoszt Elküldve Június28, 2012 Azért örülök,hogy a 16 éves autóm csont nélkül átment a műszakin. :icon1: Mondtam én :D , grat. :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve Június29, 2012 Megoszt Elküldve Június29, 2012 Sziasztok! Van már valakinek Blitzes matricája?Kiragasztottátok már? Opelclubosat még mindig nem sikerült szereznem!Pedig 1db kéne! Kitartást a mai meleghez! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Június29, 2012 Megoszt Elküldve Június29, 2012 Sziasztok! Van már valakinek Blitzes matricája?Kiragasztottátok már? Opelclubosat még mindig nem sikerült szereznem!Pedig 1db kéne! Kitartást a mai meleghez! :D Ma megyek érte a postára, bár nem tudom még milyen pontosan:) Amúgy jótanács, ettől a purhabos gyerektől ne vegyetek semmit... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Június29, 2012 Megoszt Elküldve Június29, 2012 Amúgy jótanács, ettől a purhabos gyerektől ne vegyetek semmit... Akarsz róla beszélni? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június29, 2012 Megoszt Elküldve Június29, 2012 Sziasztok! Van már valakinek Blitzes matricája?Kiragasztottátok már? Opelclubosat még mindig nem sikerült szereznem!Pedig 1db kéne! Kitartást a mai meleghez! :D Kb mindenkinek? :lol: Demonak írtál már? Biztos vagyok benne hogy tud hozni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Június29, 2012 Megoszt Elküldve Június29, 2012 Akarsz róla beszélni? :P Azt hittem hogy vettem tőle motorháztetőt.... De már elmúlt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Június29, 2012 Megoszt Elküldve Június29, 2012 Azt hittem hogy vettem tőle motorháztetőt.... De már elmúlt :D Akkor jó helyen hirdeti a cuccot. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Június29, 2012 Megoszt Elküldve Június29, 2012 A purhabos akció előtt benyögte hogy bont egy astrát. Le is foglaltam a múlt héten a motorháztetőt. Azóta nem válaszol sem emailra, se pü-re, pedig itt is járt már, láttuk :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Június29, 2012 Megoszt Elküldve Június29, 2012 A purhabos akció előtt benyögte hogy bont egy astrát. Le is foglaltam a múlt héten a motorháztetőt. Azóta nem válaszol sem emailra, se pü-re, pedig itt is járt már, láttuk :D Lehet purhabos a mocitető is! :P De most hogy mondod, én is írtam neki Pü-t antenna ügyben, de nekem se írt azóta se. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június29, 2012 Megoszt Elküldve Június29, 2012 Lehet purhabos a mocitető is! :P De most hogy mondod, én is írtam neki Pü-t antenna ügyben, de nekem se írt azóta se. :wacko: Van aki eladni szeret, ő hirdetni. De nem adja, amit hirdet, mert akkor megveszik, és nem lesz mit hirdetni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Június29, 2012 Megoszt Elküldve Június29, 2012 Erre nem is gondoltam. Megyek is, kiöntöm a motorteret purhabbal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ZsolsZ Elküldve Június29, 2012 Megoszt Elküldve Június29, 2012 Erre nem is gondoltam. Megyek is, kiöntöm a motorteret purhabbal. :D Ez tetszik, ha marad purhab szólj mert csinálnék magamnak pár szárnyat az autóra hogy tudjak repülni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június29, 2012 Megoszt Elküldve Június29, 2012 A purhabos akció előtt benyögte hogy bont egy astrát. Le is foglaltam a múlt héten a motorháztetőt. Azóta nem válaszol sem emailra, se pü-re, pedig itt is járt már, láttuk :D Van kék mht, kell? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június29, 2012 Megoszt Elküldve Június29, 2012 Van kék mht, kell? :D Az Akksit mennyiért adod? :lol: tegnap hazafelé jövet elment a tőtésem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június29, 2012 Megoszt Elküldve Június29, 2012 Az Akksit mennyiért adod? :lol: tegnap hazafelé jövet elment a tőtésem :D Már Steff bejelentkezett érte tegnap. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június29, 2012 Megoszt Elküldve Június29, 2012 Már Steff bejelentkezett érte tegnap. :D Mindig ezek a kózások... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Június29, 2012 Megoszt Elküldve Június29, 2012 Van kék mht, kell? :D Hát, fehér kéne, fényeztetni nem szeretném :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
zoleem3 Elküldve Június29, 2012 Megoszt Elküldve Június29, 2012 Hát, fehér kéne, fényeztetni nem szeretném :( be fóliáztatod:)......fehér fóliával vagy karbon fóliával. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Június29, 2012 Megoszt Elküldve Június29, 2012 Vagy tempera, zsírkréta, nem ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve Június29, 2012 Megoszt Elküldve Június29, 2012 Kb mindenkinek? :lol: Demonak írtál már? Biztos vagyok benne hogy tud hozni. Jó azt tudom,hogy neked minden van! :D Nem hanem Vktr-nek írtam és tőle van!Viktornak hívják!Tegnap mentem érte a csergőbe!Te felragasztottad már?Ha igen akkor hova? :) Küldesz róla képet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve Június29, 2012 Megoszt Elküldve Június29, 2012 A házilagos fóliázásom. :) Jól néz ki!Gratula!Nekem is tetszik!Így kéne az enyémet is,de nem merek belevágni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június29, 2012 Megoszt Elküldve Június29, 2012 Jó azt tudom,hogy neked minden van! :D Nem hanem Vktr-nek írtam és tőle van!Viktornak hívják!Tegnap mentem érte a csergőbe!Te felragasztottad már?Ha igen akkor hova? :) Küldesz róla képet? Nem nekem van, hanem szó szerint szinte mindenkinek. A ringes balhé óta már osztogatják :rolleyes: Ugyan ott van ahol tavaly volt, de bajba leszel, ha oda akarod tenni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts