N.Péter Elküldve Június12, 2012 Megoszt Elküldve Június12, 2012 Sziasztok! Nincs valakinek eladó és működő ablakmosó folyadék szintjelzője? Vagy tudtok olyan bontót mondani, ahol esetleg van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Június12, 2012 Megoszt Elküldve Június12, 2012 Nekem a múlthéten jött meg a kártya, és március végen fizettem be... De meg jött! hmm, én később fizettem be, akkor még nem aggódom hogy a szomszéd kapta meg :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Június12, 2012 Megoszt Elküldve Június12, 2012 Én most szervósítottam, az volt 65 :) Aztán tavaly GSI fékek előre hátra új dobok új hátsólámpák plüssbelső elektromos ablakok, tükrök inkább én sem számolom :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június12, 2012 Megoszt Elküldve Június12, 2012 Én most szervósítottam, az volt 65 :) Aztán tavaly GSI fÉkek előre hátra új dobok új hátsólámpák plüssbelső elektromos ablakok, tükrök inkább Én sem számolom :D Nincs is mit számolni :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június12, 2012 Megoszt Elküldve Június12, 2012 Nincs is mit számolni :D :lol: Te se költesz rá? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június12, 2012 Megoszt Elküldve Június12, 2012 Te se költesz rá? :D Nem hát. De én legalább tényleg le tudom tagadni, mert nem látszik rajta :lol: :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június12, 2012 Megoszt Elküldve Június12, 2012 Én nem tudom mennyit költöttem, őszintén szólva nem is nagyon érdekel. Amit más elpiál, elcigizik, eldrogozik, azt Én a futóműbe, motorba költöm inkább. Semmi káros szenvedélyem nincs, ezt leszámítva. :D GSi hátsó futómű, sárga konival ( még fullra felpuhítva is ) és kemény szilenttel nagyon brutál. Betekerve, ugye gokart. :D Elöl még azért nem vagyok megelégedve a kanyarstabilitással, azért vettem a stabrudat. Zoli, nem most akartam venni, de olyan jó áron volt a bontós srácnál, hogy nem tudtam otthagyni. :D Beszerelve később lesz, mer ahhoz a kemény szilent garnitúra 40 és az most a motorreszelés mellett nem fér bele. :) Így kanyarodik a kocsim: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június12, 2012 Megoszt Elküldve Június12, 2012 Én nem tudom mennyit költöttem, őszintén szólva nem is nagyon érdekel. Amit más elpiál, elcigizik, eldrogozik, azt Én a futóműbe, motorba költöm inkább. Semmi káros szenvedélyem nincs, ezt leszámítva. :D GSi hátsó futómű, sárga konival ( még fullra felpuhítva is ) és kemény szilenttel nagyon brutál. Betekerve, ugye gokart. :D Elöl még azért nem vagyok megelégedve a kanyarstabilitással, azért vettem a stabrudat. Zoli, nem most akartam venni, de olyan jó áron volt a bontós srácnál, hogy nem tudtam otthagyni. :D Beszerelve később lesz, mer ahhoz a kemény szilent garnitúra 40 és az most a motorreszelés mellett nem fér bele. :) Így kanyarodik a kocsim: Mondtad hogy mész ki FRT-re, de azt nem tudtam, hogy az astrával :D (amúgy olyan GSi hangja van a gépjárműnek nem? nyissa csak fel azt a motorháztetőt! :P ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június12, 2012 Megoszt Elküldve Június12, 2012 Mondtad hogy mész ki FRT-re, de azt nem tudtam, hogy az astrával :D (amúgy olyan GSi hangja van a gépjárműnek nem? nyissa csak fel azt a motorháztetőt! :P ) Mér mivel mennék mással? Trabanttal? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június12, 2012 Megoszt Elküldve Június12, 2012 Mittomén, maradt tarcsiba egy baccadneki-alkatrészkupac a BMW-ből :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június12, 2012 Megoszt Elküldve Június12, 2012 Mittomén, maradt tarcsiba egy baccadneki-alkatrészkupac a BMW-ből :D Alkatrészkupac az maradt, de nem képes gurulni, az a baj. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Június12, 2012 Megoszt Elküldve Június12, 2012 Na ez mondjuk lehet! Mert a nyomvályúkat nagyon nem szereti, állandóan félrevezeti az elejét. Sávváltásnál vagy előzéskor 2-3-szor kell gyorsan egymás után korrigálni, hogy le ne menjek az útról! De síma aszfalton viszonylag oké. Amúgy 6x14 et 36 (vagy 38), 185-ös gumi van fenn. De ezt bírnia kéne... nem? Na akkor neked is majdnem 1 centivel nagyobb az erőkar a "tengelycsonknál"... Nekem a kerék 7x15 ET35 195/50-es gumikkal...olyan mintha szervós lenne és ellen dolgozna a kezemnek! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Június12, 2012 Megoszt Elküldve Június12, 2012 Én vettem bele két kalaptartó gumit 400 ft és egy motorháztető kitámasztót tartó patentet 560 ft. Ja meg egy pár hátsó lámpát Megadave-től 1000 Forintét. :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Június12, 2012 Megoszt Elküldve Június12, 2012 most komolyan (tudom hogy hobby, vagyis gondolom), de mennyit költetek rá egy évben? kb? (nem benzin, meg nem kopó cuccok) Éves szerviz költségeim, beleértve kopó és nem kopó alkatrészeket, karosszéria javításokat, gumicseréket, és kocsi mosást is csak gyári állapotnál, semmi tuning: 2006: 106,387,- 2007: 214.102,- 2008: 397.103,- 2009: 182.690,- 2010: 131.349,- 2011: 177.434,- 6 év alatt összesen: 1.209.065 magyar királyi forint Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június12, 2012 Megoszt Elküldve Június12, 2012 Éves szerviz költségeim, beleértve kopó és nem kopó alkatrészeket, karosszéria javításokat, gumicseréket, és kocsi mosást is csak gyári állapotnál, semmi tuning: 2006: 106,387,- 2007: 214.102,- 2008: 397.103,- 2009: 182.690,- 2010: 131.349,- 2011: 177.434,- 6 év alatt összesen: 1.209.065 magyar királyi forint 2008ban mit csináltál? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Június12, 2012 Megoszt Elküldve Június12, 2012 2008ban mit csináltál? :) gyújtáskapcsoló zárbetét, generátor (Ausztriában 300 euróért...) vezérműszíj, vízpumpa, benzinszűrő, b.e. rugó, kormányszervó felújítás, fékbetétek, 2 toronycsapágy 2 szilenttel. Ennyi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június12, 2012 Megoszt Elküldve Június12, 2012 gyújtáskapcsoló zárbetét, generátor (Ausztriában 300 euróért...) vezérműszíj, vízpumpa, benzinszűrő, b.e. rugó, kormányszervó felújítás, fékbetétek, 2 toronycsapágy 2 szilenttel. Ennyi. Én tavaly futóműveztem. Gátlók, szilentek, bilstein rugók, 308as fék, nagy rásegítő, hátra is új tárcsák, hátsó stabrúd, új felni. Nem lenne barátságos kiszámolni mindennek a teli árát. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Június12, 2012 Megoszt Elküldve Június12, 2012 Nu köszönöm mindenkinek, most akkor meggyöztetek van hova fejlődnöm(költekeznem) remélem NAVnál nem olvassák ezt a forumot, mert akkor lehet magyarázkodnotok :evilgrin: Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Június12, 2012 Megoszt Elküldve Június12, 2012 Éves szerviz költségeim, beleértve kopó és nem kopó alkatrészeket, karosszéria javításokat, gumicseréket, és kocsi mosást is csak gyári állapotnál, semmi tuning: 2006: 106,387,- 2007: 214.102,- 2008: 397.103,- 2009: 182.690,- 2010: 131.349,- 2011: 177.434,- 6 év alatt összesen: 1.209.065 magyar királyi forint ez nem vészes, és jól néz ki (a disztárcsák nem Ascona/Kadett?) ez az eredeti szine? Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Június12, 2012 Megoszt Elküldve Június12, 2012 Okosok lenne egy kérdésem: Hol tudnék venni kartelgáz csővet méterre? Semmi extra, meg szín csak sima 24mm fekete gumicső, ami bírja az olajat, meg a meleget. 2m kéne kb, bödönhöz. Nem akarom kokányolni slaggal.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Június12, 2012 Megoszt Elküldve Június12, 2012 Én tavaly futóműveztem. Gátlók, szilentek, bilstein rugók, 308as fék, nagy rásegítő, hátra is új tárcsák, hátsó stabrúd, új felni. Nem lenne barátságos kiszámolni mindennek a teli árát. :D Összeszedtem, hogy 5 év alatt, amióta megvan a kocsi, mit cseréltem rajta illetve mire költöttem. Még a listát se merem kitenni ide, nemhogy összeadni mibe került... :D Igaz nincs benne 308-as fék, meg xe, de így is brutál hosszú a sor. Ezek ellenére is csomó olyan dolog van, ami még mindig nem jó, vagy simán csak nem tetszik. Sose lesz vége... :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június13, 2012 Megoszt Elküldve Június13, 2012 Lassan itt az év vége, és még nem tettem ki A listát ... Azt hiszem támadhatjuk 2012-őt, már megvan a program tavaszra is :P :D (komplett front csere, hátsó rugótányérok erősítése, meg még ki tudja :D ) előre is boldog új évet! Ápdét 2012 félidő: Irmscher 16-os felnik 205/45-ös gumikkal, V2000 kormány lecserélve V2000 gyári bőrre, B-oszloptól hátra új (immáron műbizonylatos :D ) fólia, GSI motorháztető, első sárvédők, GSI küszöbburkesz, új hátsó lökös (mondjuk ezt baccameg...) új hátsó rugótányérok (újabb -2 centi) Kaptam egy villanyablak szettet a szülinapomra, meg Gyummától egy Calibra kacsolót hozzá, mert nem az ajtóba akarom tenni a gombját, új kormányoszlop burkolatot Janitól, és szereztem üléssín vég takaró műanyagokat. :D Forintban inkább nem akarom tudni... Hülyeevagyok? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Június13, 2012 Megoszt Elküldve Június13, 2012 ez nem vészes, és jól néz ki (a disztárcsák nem Ascona/Kadett?) ez az eredeti szine? Eredeti a színe, és a kabin tetőn, motorházon, a maszkon, meg az ajtók díszléc feletti részén még az eredeti a festés, a többi már javított szín. A kocsit 1 db eredeti dísztárcsával vettem és Astráé (rüsselheimi gyártás) a többit különböző helyekről szedegettem össze, például Ebayről, meg magyar internetes oldalról. Más: kartergáz szűrőhöz olajálló gumicsövet én a budafoki (Kossuth L. utcai) autósboltban veszek. Kb. 1000 Ft/m a vastagabb, 500 Ft/m a vékonyabb. 20 bar-ig bírja! :-)) "remélem NAVnál nem olvassák ezt a forumot, mert akkor lehet magyarázkodnotok :evilgrin:" Nem hiszem, hogy bárkinek és bárminek is magyarázkodnom kellene! 45 évig fizettem a nem kevés személyi jövedelemadómat ami után tisztességes nyugdíjat kapok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Június13, 2012 Megoszt Elküldve Június13, 2012 Ápdét 2012 félidő: Irmscher 16-os felnik 205/45-ös gumikkal, V2000 kormány lecserélve V2000 gyári bőrre, B-oszloptól hátra új (immáron műbizonylatos :D ) fólia, GSI motorháztető, első sárvédők, GSI küszöbburkesz, új hátsó lökös (mondjuk ezt baccameg...) új hátsó rugótányérok (újabb -2 centi) Kaptam egy villanyablak szettet a szülinapomra, meg Gyummától egy Calibra kacsolót hozzá, mert nem az ajtóba akarom tenni a gombját, új kormányoszlop burkolatot Janitól, és szereztem üléssín vég takaró műanyagokat. :D Forintban inkább nem akarom tudni... Hülyeevagyok? :D a gsi motorháztetőt majd mutasd már meg :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június13, 2012 Megoszt Elküldve Június13, 2012 a gsi motorháztetőt majd mutasd már meg :) http://pics.coldline.hu/pics/582879-20120613-SB3HFL.jpg Tessék :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts