mélykék76 Elküldve Április9, 2004 Megoszt Elküldve Április9, 2004 majd ha kimegyünk Sztrádába az enyémért viszek filcet és firkálunk rá gorombaságokat :twisted: :twisted: :twisted: Viszünk egy csomó flakon, különböző színű Neoluxot. És megnézzük, hogy melyik színben lenne számodra legszimpatikusabb egy Astra GSI. Így majd könnyebb lesz dönteni :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
renzso Elküldve Április9, 2004 Megoszt Elküldve Április9, 2004 Viszünk egy csomó flakon, különböző színű Neoluxot. És megnézzük, hogy melyik színben lenne számodra legszimpatikusabb egy Astra GSI. Így majd könnyebb lesz dönteni :wink: És mi lenne ha csavarhúzóval vésnénk bele, hogy ITT JÁRTUNK dátum és a monogram. (szivecskébe zárni kinek - kinek vérméréklete szerint :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Április9, 2004 Megoszt Elküldve Április9, 2004 :DDDDDDDD csupa jo kivánság :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április9, 2004 Megoszt Elküldve Április9, 2004 Viszünk egy csomó flakon, különböző színű Neoluxot. És megnézzük, hogy melyik színben lenne számodra legszimpatikusabb egy Astra GSI. Így majd könnyebb lesz dönteni :wink: hahh vazz mekkora ötlet :shock: :shock: :idea: :idea: :idea: :idea: igy legalább nem kell azon nyavajogni, hogy csomoan kamerás mobillal készített képpel hirdetnek amiből semmi sem látszik Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április9, 2004 Megoszt Elküldve Április9, 2004 Mostanában majd kicsit ritkábban járok a fórumra, mivel a helyzet úgy hozta, hogy munkahelyet váltok. Igyexem azért majd bősz teendőim közepette esténként ráfigyelni az itteni dolgokra, de emailon biztos minden nap lógni fogok. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
renzso Elküldve Április9, 2004 Megoszt Elküldve Április9, 2004 Mostanában majd kicsit ritkábban járok a fórumra, mivel a helyzet úgy hozta, hogy munkahelyet váltok. Igyexem azért majd bősz teendőim közepette esténként ráfigyelni az itteni dolgokra, de emailon biztos minden nap lógni fogok. :) Hát ahol sok pénzt fizetnek ott dolgozni is kell! :) Gratula az új melóhelyhez! :!: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április9, 2004 Megoszt Elküldve Április9, 2004 Sajnos az új még nincs meg, de már a régi sem... Szal ha valaki tud egy jó zsíros igazgatói állást... :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Április9, 2004 Megoszt Elküldve Április9, 2004 oh csak nem rá jöttek hogy te benn netelsz melo helyett?! :) amugy sry ha kirakták a szűröd/leléptél....mi törpént? még mindig elektronikai chip heggesztö fejlesztő számitógépes izé bigyó szerű melót keresel vagy esetleg ótós meloban is benne lennél ?! halihó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Április9, 2004 Megoszt Elküldve Április9, 2004 Voltam a Bakonyban. Jó út, szép táj, tavasz van, minden zöld, búg mögöttem a kipufogó, dolgozó lány jót autóztam, előzgettem, marha jó ez a gsi :) (de úgy eltévedtem...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Április9, 2004 Megoszt Elküldve Április9, 2004 Más téma. Láttátok a híreket? A palira gondolok, aki a 8-as úton perecelt egy hatalmasat egy Astrával. Ha az valóban egy GSi volt, ahogy az animáción látszik (a törmelékből nem lehet megállapítani így elsőre...), akkor megszakad a szívem... Most mér' kell egy GSi-vel öngyilkosnak lenni? Adta volna inkább nekem Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április9, 2004 Megoszt Elküldve Április9, 2004 Halálos balesetet szenvedett az a litéri férfi, aki egy fél órával korábban fejbe lőtte a feleségét pénteken délután - tudta meg az Objektív Hírügynökség a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálatától. A baleset a 8-as főút pétfürdői elágazásánál történt, ahol egy Opel áttért a menetirány szerinti bal oldalra és ott ütközött egy szemből érkező kamionnal pénteken nem sokkal 3 óra előtt. Az Opel vezetője azonos azzal a H. Sándorral, aki a szomszéd bejelentése szerint nem sokkal azelőtt fejbe lőtte feleségét egy kis kaliberű pisztollyal Litéren. A mentőket értesítő szomszéd annyit látott még, hogy a férfi autóba ül, és elhajtott. A megye útjain zajló közlekedési akciósorozatban részt vevő rendőröknek a megyei ügyelet a bordó Opel keresésére adott utasítást. Az éppen a 8-as út pétfürdői elágazója közelében haladó szolgálati autóban ülőknek már nem maradt idejük az intézkedésre azok után, hogy az Opelt meglátták, az autó sofőrje ugyanis nekihajtott a szemből érkező kamionnak, és a helyszínen életét vesztette. A balesetben más nem sérült meg. Bordó gsi tudtommal szalagról nem jött le :!: :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április9, 2004 Megoszt Elküldve Április9, 2004 és ez 6.án volt a 11ben :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Április9, 2004 Megoszt Elküldve Április9, 2004 komoly....ezt hogy vágta tetőre? más téma:vlki racsing ma? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Április9, 2004 Megoszt Elküldve Április9, 2004 Más téma. Láttátok a híreket? A palira gondolok, aki a 8-as úton perecelt egy hatalmasat egy Astrával. Ha az valóban egy GSi volt, ahogy az animáción látszik (a törmelékből nem lehet megállapítani így elsőre...), akkor megszakad a szívem... Most mér' kell egy GSi-vel öngyilkosnak lenni? Adta volna inkább nekem Gabika. Vectra volt. Nem mintha nem lenne mindegy, de azért az egész nagyon durva volt. A szüleim litéren laknak. Ekkora dugót én még életemben nem láttam. Tény, ha ilyenre szánja el magát valaki nem kéne még egy életet tönkre tenni. Gondolok itt a kamion sofőrre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Április9, 2004 Megoszt Elküldve Április9, 2004 Ringen potenciálisan kit láthatok vasárnap? Én majdnem biztos hogy megyek, kivéve ha esik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április9, 2004 Megoszt Elküldve Április9, 2004 komoly....ezt hogy vágta tetőre? más téma:vlki racsing ma? Fos volt sokan dobtunk is 1 tipli izibe... Te a nővéredék is ki szoktak menni, miért nem csatlakozol jerryékhez :idea: :?: (nem mondod,h bandzsi mijatt :evil: :?: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Április10, 2004 Megoszt Elküldve Április10, 2004 no haveromnak végre végleg elkészült a kmorája Astra GSI 16V + Vectra 2000 Digit .... http://web.interware.hu/sonique/gsi2/lcd/IMG_0418.JPG Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Április10, 2004 Megoszt Elküldve Április10, 2004 Aztec! Kancsit minél messzebbröl kerülöm !!! Volt ugy h növérem akarta hogy szoliba vigyem öt meg kancsit ...nah mondom azt felejtsd el mert ebbe a kocsiba lábát nem teszi be ! :) szal utálom ....ennyi :) Növérem ja Jerryvel volt asszem...meg mindig viteti magát vlkivel :) én inkább haverokkal megyek saját döggel vagy haveréval...egyébként jah sza* volt....a polísz mindenhol ott volt....inkább vasárnap gyorsulás...csak ne essen....bár asszem oda Ford korporésön gyártmánnnnnyal visznek :o Na csá all Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április10, 2004 Megoszt Elküldve Április10, 2004 Lac ha tuttam volna,h ilyen odi a csaj, akkor befelé sötétedő napszemüvegben mejek talizni, ezért sem értem jerryt,no mind1... mind1, lépjünk túl a témán,mert ha így folytatjuk kezeltetnem kell a niki okozta traumát... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Április10, 2004 Megoszt Elküldve Április10, 2004 Aztec! :DDDDDDDDD komoly :) Amugy SXP nem rossz ez a fal sem picit knight rider feeling :) de szép munka az tuti !! Háj Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Április10, 2004 Megoszt Elküldve Április10, 2004 no ezt azért nem kellet be faragni az astraba ez be megy 1:1 be de annal nagyobb melo volt rendesen be kötni .. és ez nyerte el végleges formajat .. vagy 3x annyi kabelt kellet atkötni mint a kadett lcd hez Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Április10, 2004 Megoszt Elküldve Április10, 2004 http://web.interware.hu/sonique/gsi2/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Április11, 2004 Megoszt Elküldve Április11, 2004 sziasztok na ki akarta összefirkálni, meg festeni meg csikarni az autómat??? az gyorsan jelentkezzen egy pofonért nálam :) redline igen az enyimé is műszakizni volt, na meg mint kiderült (az Ákos észrevette) zöldkártyát is kapott a kicsike :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Április11, 2004 Megoszt Elküldve Április11, 2004 redline a tiéd is átment a műszakin???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Április11, 2004 Megoszt Elküldve Április11, 2004 végre mehet a meló az autóval... csak ne lenne ilyen szar idő :) rakhatom fel a nyári alucuccot, mehet be az ültetőszett és rakhatom fel a polcra a katalizátort 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts