Zsoltee Elküldve Június6, 2012 Megoszt Elküldve Június6, 2012 Holnap Én is megyek. :unsure: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Június6, 2012 Megoszt Elküldve Június6, 2012 Én úgy tudom,hogy az igen most elsejétől van!És állítólag júli 1-től emelik a vizsgát!Legalábbis ezt hallottam.Ennyit tudok ezekről! Oké akkor köszi a dolgot, ha meg emelik is akkor ráállok az ügyre mert jövő hónap közepe-vége fele jár le amúgy is. Köszi szépen! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június6, 2012 Megoszt Elküldve Június6, 2012 Holnap Én is megyek. :unsure: :D naaavégre :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június6, 2012 Megoszt Elküldve Június6, 2012 naaavégre :D A nyakamba azért nem ugrasz, remélem. :blink: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Június6, 2012 Megoszt Elküldve Június6, 2012 Stefan többet van kint mint te :P Elb@sztam! nem Stefan... A másik B betűs István :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június6, 2012 Megoszt Elküldve Június6, 2012 A nyakamba azért nem ugrasz, remélem. :blink: :D Nem, majd az autóba, hogy ne legyen olyan könnyűű :D Elb@sztam! nem Stefan... A másik B betűs István :) Én eddig is tudtam hogy Pistáról beszélsz, csak te nem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Június6, 2012 Megoszt Elküldve Június6, 2012 A nyakamba azért nem ugrasz, remélem. :blink: :D Mással lesz elfoglalva... Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Június7, 2012 Megoszt Elküldve Június7, 2012 Asszem ideje volt cserélni a pollenszűrőt. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június7, 2012 Megoszt Elküldve Június7, 2012 Asszem ideje volt cserélni a pollenszűrőt. :blush: http://opeltomi.uw.hu/pollensz.jpg ááá... ez a kapkodás, még meg se volt zöldülve :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június7, 2012 Megoszt Elküldve Június7, 2012 ááá... ez a kapkodás, még meg se volt zöldülve :lol: Andrisé eddig a legjobb... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Június7, 2012 Megoszt Elküldve Június7, 2012 ááá... ez a kapkodás, még meg se volt zöldülve :lol: Fura szagok jöttek a szellőzőből. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június7, 2012 Megoszt Elküldve Június7, 2012 Andrisé eddig a legjobb... :D Abból csodálkozom hogy nem hajtott ki valami mamutfenyő :lol: Viszont, jelentem előrelépést tettem 1teleszkóp eltekeri-e a motorhátetőt ügyben. Nekem is kettő volt eddig, mert úgy elcsavarta az egy darab, hogy olyan volt lecsukva, mintha egy ö literes olajos kannát benne felejtettem volna lecsukás előtt. Namármost... föltettem a gsi tetőt, egy darab teleszkóppal, és b.szik csavarodni. Úgy áll a helyén, mintha ki lenne öntve betonnal. Az előző tetőmet megnéztem a belső szigetelés alatt és utángyári. (jóó, 5ezerért mi lenne...? :D ) szóval, a gyári tető simán elvan egy telóval, az utángyártott az szanaszét görbül tőle. (ugyanitt egy darab motorháztető tartó teló, faudi-fejekkel eladó :lol: :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Június7, 2012 Megoszt Elküldve Június7, 2012 Abból csodálkozom hogy nem hajtott ki valami mamutfenyő :lol: Viszont, jelentem előrelépést tettem 1teleszkóp eltekeri-e a motorhátetőt ügyben. Nekem is kettő volt eddig, mert úgy elcsavarta az egy darab, hogy olyan volt lecsukva, mintha egy ö literes olajos kannát benne felejtettem volna lecsukás előtt. Namármost... föltettem a gsi tetőt, egy darab teleszkóppal, és b.szik csavarodni. Úgy áll a helyén, mintha ki lenne öntve betonnal. Az előző tetőmet megnéztem a belső szigetelés alatt és utángyári. (jóó, 5ezerért mi lenne...? :D ) szóval, a gyári tető simán elvan egy telóval, az utángyártott az szanaszét görbül tőle. (ugyanitt egy darab motorháztető tartó teló, faudi-fejekkel eladó :lol: :D ) Dieselbe volt GSI? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június7, 2012 Megoszt Elküldve Június7, 2012 Dieselbe volt GSI? :blink: Nem, de attól még létezik a DSI is :D ;) Az enyémen is ugyan olyan zsanér van, mint a GSI-n, akkor meg rámegy :lol: A küszöbök bajosabbak, de az is rámegy, és csakazértis :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június7, 2012 Megoszt Elküldve Június7, 2012 Ne másold a több millió Caravanost a világon a GSi optikával! :stare: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június7, 2012 Megoszt Elküldve Június7, 2012 Ne másold a több millió Caravanost a világon a GSi optikával! :stare: :lol: :lol: nem is fogom. De caravanból még volt gsi, mégha a régi zoptika nélkül is, de ami caravan is, meg dízel is, meg gsi pofás is, abból már tényleg kevés van :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Június7, 2012 Megoszt Elküldve Június7, 2012 Helló Mindenki! Olyan kérdésem lenne, hogy szerintetek mi van akkor ha a kocsit akarom vinni műszakira. Anyukám nevén van (úgy olcsóbb a biztosítás), aztán az van hogy ugye X Yné volt de 1,5éve elvált és a lánykori nevét visszavette személyi igazolványba. De a forgalmiba és a törzskönyvön meg Y Xné van akkor most jó vagy belekötnek vagy újra át kell íratni az autót vagy mi? Jahh és hogy a törzsönyvet kell vinni műszakira? Ezen kívül ugye a szerelő vinné a kocsit és írna meghatalmazást is anyukám. Most akkor az X Yné-t írja vagy a lánykori nevét? Mert ugye anyja neve és a születési hely idő az stimmel csak a név nem. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június7, 2012 Megoszt Elküldve Június7, 2012 Helló Mindenki! Olyan kérdésem lenne, hogy szerintetek mi van akkor ha a kocsit akarom vinni műszakira. Anyukám nevén van (úgy olcsóbb a biztosítás), aztán az van hogy ugye X Yné volt de 1,5éve elvált és a lánykori nevét visszavette személyi igazolványba. De a forgalmiba és a törzskönyvön meg Y Xné van akkor most jó vagy belekötnek vagy újra át kell íratni az autót vagy mi? Jahh és hogy a törzsönyvet kell vinni műszakira? Ezen kívül ugye a szerelő vinné a kocsit és írna meghatalmazást is anyukám. Most akkor az X Yné-t írja vagy a lánykori nevét? Mert ugye anyja neve és a születési hely idő az stimmel csak a név nem. :huh: szerintem, ahogy a személyiben, és minden egyéb papírjában is, úgy a forgalmiban is át kell iratnia a nevét. (Ettõl függetlenül, ha xy-néként írja alá a meghatalmazást, akkor vizsgán nem lesz ember aki belekötne, de akkor is át kéne iratni a forgalmiban, és a törzskönyvben is. :rolleyes: átiratni az autót nem kell, de új forgalmi, és törzskönyv szerintem de. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Június7, 2012 Megoszt Elküldve Június7, 2012 szerintem, ahogy a személyiben, és minden egyéb papírjában is, úgy a forgalmiban is át kell iratnia a nevét. (Ettõl függetlenül, ha xy-néként írja alá a meghatalmazást, akkor vizsgán nem lesz ember aki belekötne, de akkor is át kéne iratni a forgalmiban, és a törzskönyvben is. :rolleyes: átiratni az autót nem kell, de új forgalmi, és törzskönyv szerintem de. Okk köszi holnap megkérdezem az okmányirodát is meg a műszakit is mert ezen eszem magam, bár az okmányiroda előtte 1,5évvel meg ők mondták hogy nem kell. Mert ugye ha most van egy csajnak a nevén és férjhez megy akkor miért íratná át szitu van csak épp fordítva. Nahh mindegy azért remélem csinálnak vele valamit gyorsba. Vagy ha elvileg nem kell a törzskönyv műszakin akkor legalább a forgalmit megcsinálják az Okmány irodába. Ezek szerint mégsem megy ez majd olyan egyszerűen. Bár akkor majd muszáj lesz a jogosítványt is mert az még a régi néven fut. Bár anyukám évente kb megy vagy 2x 10km-ert se. Ill az Opelt még nem is vezette. ^_^ Azért köszi! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Június7, 2012 Megoszt Elküldve Június7, 2012 Okk köszi holnap megkérdezem az okmányirodát is meg a műszakit is mert ezen eszem magam, bár az okmányiroda előtte 1,5évvel meg ők mondták hogy nem kell. Mert ugye ha most van egy csajnak a nevén és férjhez megy akkor miért íratná át szitu van csak épp fordítva. Nahh mindegy azért remélem csinálnak vele valamit gyorsba. Vagy ha elvileg nem kell a törzskönyv műszakin akkor legalább a forgalmit megcsinálják az Okmány irodába. Ezek szerint mégsem megy ez majd olyan egyszerűen. Bár akkor majd muszáj lesz a jogosítványt is mert az még a régi néven fut. Bár anyukám évente kb megy vagy 2x 10km-ert se. Ill az Opelt még nem is vezette. ^_^ Azért köszi! ;) Nem irigyellek! :sick: Meg az anyukádat sem... Nem értem én ezt a névváltoztatósdit! 1970-ben nősültem, de már akkor eldöntöttem, hogy a feleségem meg fogja tartani a lánykori nevét. Így is lett, bár akkoriban azt hiszem mi voltunk az egyedüliek az országban ahol az asszony nem volt "-NÉ". Az anyakönyvvezető úgy nézett ránk mint tyúk a piros kukoricára... Bár azóta sem váltunk el, de a feleségem nagyon jól érzi magát a "leánykori bőrében". De ha elváltunk volna, akkor sem lenne semmi adminisztrációs gond. A problémádra térve: műszakin nem kell a tulajdoni lap. A vizsgára adjon az édesanyád egy a forgalmiban szereplő néven kitöltött meghatalmazást az ügy gyors elintézése érdekében, aztán ha megvan, tessék szépen MINDENT a legújabb nevére íratni! :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június7, 2012 Megoszt Elküldve Június7, 2012 - Jóestét közúti ellenőrzés, papírokat kérném ( átadva, lapozgatják ) - Kérem nyissa fel a motorháztetőt Kiugrok, előre megyek, felpattintom, félig felemelem... - Köszönöm szépen, vissza is csukhatja, olyan GSi hangja volt... De egyébként szép hangja van, további jó utat, viszont látásra. :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Helga Elküldve Június8, 2012 Megoszt Elküldve Június8, 2012 - Jóestét közúti ellenőrzés, papírokat kérném ( átadva, lapozgatják ) - Kérem nyissa fel a motorháztetőt Kiugrok, előre megyek, felpattintom, félig felemelem... - Köszönöm szépen, vissza is csukhatja, olyan GSi hangja volt... De egyébként szép hangja van, további jó utat, viszont látásra. :lol: :lol: :lol: Még jó hogy egyáltalán nem hasonlít rá a hangja..b@romarcúja :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Június8, 2012 Megoszt Elküldve Június8, 2012 Még jó hogy egyáltalán nem hasonlít rá a hangja..b@romarcúja :D A rendőrbácsi Kadett GSI-re gondolt. Egyébként volt GSI nyócszelepes motorral lehet az ugrott be neki. Vasárnap jöttök? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június8, 2012 Megoszt Elküldve Június8, 2012 - Jóestét közúti ellenőrzés, papírokat kérném ( átadva, lapozgatják ) - Kérem nyissa fel a motorháztetőt Kiugrok, előre megyek, felpattintom, félig felemelem... - Köszönöm szépen, vissza is csukhatja, olyan GSi hangja volt... De egyébként szép hangja van, további jó utat, viszont látásra. :lol: :lol: :lol: xD ugye hogy sok volt a rendõr? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június8, 2012 Megoszt Elküldve Június8, 2012 xD ugye hogy sok volt a rendõr? :D Ezért ment vissza az átlagom egy tizedet hazafelé... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts