Dáwid Elküldve Május17, 2012 Megoszt Elküldve Május17, 2012 Az igazi zöldhullám. állatul néz ki :D (de nem is zőőd, olyan színű, mint az autód :P :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve Május17, 2012 Megoszt Elküldve Május17, 2012 Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne,hogy nem e tudja valaki,hogy mikortól emelik a műszaki vizsgát? Én nem találtam a neten csak az árát! Előre is köszönöm! Üdv.:zozo Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május17, 2012 Megoszt Elküldve Május17, 2012 Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne,hogy nem e tudja valaki,hogy mikortól emelik a műszaki vizsgát? Én nem találtam a neten csak az árát! Előre is köszönöm! Üdv.:zozo http://autopult.hu/gazdasag/dragabb-de-kedvezobb-lesz-a-muszaki-vizsgaztatas.html Csak hogy magamtól idézzek, "A megváltozott, jelentősen növelt díjak a tervezet szerint a rendelet Magyar Közlönybeli megjelenését követően 30 nap múlva lesznek esedékesek." ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve Május18, 2012 Megoszt Elküldve Május18, 2012 http://autopult.hu/g...zsgaztatas.html Csak hogy magamtól idézzek, "A megváltozott, jelentősen növelt díjak a tervezet szerint a rendelet Magyar Közlönybeli megjelenését követően 30 nap múlva lesznek esedékesek." ;) Igen ezt a 30napos közlönyi megjelenést én is hallottam!Csak azt nem tudom,hogy június1 vagy július 1???? Ez a kérdés! Én ezt az egyett találtam: http://berkalkulator.org.hu/auto-muszaki-vizsga-dija-2012-mit-hozhat-2013.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Május18, 2012 Megoszt Elküldve Május18, 2012 Van már szervóm :D szopott vele a szerelő, főleg a diavia klíma miatt, fél világot cserélte, tárcsákat is, de kész lett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Május18, 2012 Megoszt Elküldve Május18, 2012 Van már szervóm :D szopott vele a szerelő, főleg a diavia klíma miatt, fél világot cserélte, tárcsákat is, de kész lett. A lényeg, hogy megvan, nem igaz? :D A 14nz hogy birkózik meg vele, meg a klímával? Gondolom a megfelelő hosszúságú hosszbordás szíj csak harmadjára lett meg.... :D (nekem így volt) Link to comment Megosztás: More sharing options...
amavisca Elküldve Május18, 2012 Megoszt Elküldve Május18, 2012 Hali!Lenne egy nem pont astrás kérdésem...de autóval kapcsolatos... adva van 1 kocsi,teszem azt egy dízel toledo... megakadt a vízpumpa és lenyalta a vezérműszíjat... a szelepek görbülhettek?Nem indul a kocsi de sztem csak azért mert nincsenek fogak a szíjjon... Ötlet?? A Seat fórumon seggek vannak... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május18, 2012 Megoszt Elküldve Május18, 2012 Hali!Lenne egy nem pont astrás kérdésem...de autóval kapcsolatos... adva van 1 kocsi,teszem azt egy dízel toledo... megakadt a vízpumpa és lenyalta a vezérműszíjat... a szelepek görbülhettek?Nem indul a kocsi de sztem csak azért mert nincsenek fogak a szíjjon... ötlet?? A Seat fórumon seggek vannak... :D Hááát... ha tudom hogy le vannak nyalva szíjról a fogak, nem kéne indítózgatni, mert ha addig nem is, közben még simán összekócolhatja :rolleyes: Igazából a konkrét motortól függ, hogy összeakadhatott -e, nem ismerem azt a motort. Mindenesetre amíg nincs rajta egy másik vez.szíj, és minden visszaállítva a helyére, addig ne indítgassátok :D Forgassátok körbe kézzel, hogy érzésre nem akad -e meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zolpat Elküldve Május18, 2012 Megoszt Elküldve Május18, 2012 Sziasztok! Srácok,esetleg nem tud valaki egy turbót egy 1,7-es dízel F Astrára??Sima német dízel,nem az Isuzu...Egy cimborámnak kellene.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Május19, 2012 Megoszt Elküldve Május19, 2012 A lényeg, hogy megvan, nem igaz? :D A 14nz hogy birkózik meg vele, meg a klímával? Gondolom a megfelelő hosszúságú hosszbordás szíj csak harmadjára lett meg.... :D (nekem így volt) Ma beletettem 300km-et, ######a:) Megbírkózik vele, a klímát meg előzésnél kikapcsolom mindig :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zolpat Elküldve Május19, 2012 Megoszt Elküldve Május19, 2012 Oké,már megoldódott a turbó kérdés... Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Május19, 2012 Megoszt Elküldve Május19, 2012 http://belsoseg.blog.hu/2012/05/19/fapadosok_a_lamboajtos_ellen?utm_source=cimlap&utm_medium=link&utm_content=2012_05_19&utm_campaign=totalcar Hoppá-hoppá egy páran CELEBEK lettek. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május19, 2012 Megoszt Elküldve Május19, 2012 A lényeg, hogy megvan, nem igaz? :D A 14nz hogy birkózik meg vele, meg a klímával? Gondolom a megfelelő hosszúságú hosszbordás szíj csak harmadjára lett meg.... :D (nekem így volt) Pedig mindenki tudja, hogy gyári klímával és szervóval 1800cm körüli szíj kell. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Május19, 2012 Megoszt Elküldve Május19, 2012 Hali!Lenne egy nem pont astrás kérdésem...de autóval kapcsolatos... adva van 1 kocsi,teszem azt egy dízel toledo... megakadt a vízpumpa és lenyalta a vezérműszíjat... a szelepek görbülhettek?Nem indul a kocsi de sztem csak azért mert nincsenek fogak a szíjjon... Ötlet?? A Seat fórumon seggek vannak... :D Tuti hogy összekócolt mindent. Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Május19, 2012 Megoszt Elküldve Május19, 2012 Pedig mindenki tudja, hogy gyári klímával és szervóval 1800cm körüli szíj kell. :P 18méter? :blink: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május19, 2012 Megoszt Elküldve Május19, 2012 http://belsoseg.blog...mpaign=totalcar Hoppá-hoppá egy páran CELEBEK lettek. :D Még az én szarom is látszódni látszik. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május19, 2012 Megoszt Elküldve Május19, 2012 Még az én szarom is látszódni látszik. :D Mee, mit lapítasz te ott hátul? :D Sok szabadságos... Én bezzeg dógoztam, és egy "remek" fiestát hoztam haza a sajátom helyet.. :S Amúgy másodszor írják le, hogy vauxhall embléma van Gyumma autója elején, de egyszer se nézték meg közelről? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Május19, 2012 Megoszt Elküldve Május19, 2012 Hali!Lenne egy nem pont astrás kérdésem...de autóval kapcsolatos... adva van 1 kocsi,teszem azt egy dízel toledo... megakadt a vízpumpa és lenyalta a vezérműszíjat... a szelepek görbülhettek?Nem indul a kocsi de sztem csak azért mert nincsenek fogak a szíjjon... Ötlet?? A Seat fórumon seggek vannak... :D Ha a c16nz-d járt volna így ott tuti nem tud beleérni a dugó a szelepekbe. 1.2-1.4es 8V motorok kócolódnak biztosan opeleknél.De azoknál is meg lehet úszni a HF levételt ha már nem gyári,hanem könnyített himbák vannak benne,mert olyankor azokból törik egy-kettő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május20, 2012 Megoszt Elküldve Május20, 2012 18méter? :blink: :D mm akart lenni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ptomi82 Elküldve Május21, 2012 Megoszt Elküldve Május21, 2012 Sziasztok! Az adok-veszek topic hova tűnt? Nem találom sehol. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Május21, 2012 Megoszt Elküldve Május21, 2012 Sziasztok! Az adok-veszek topic hova tűnt? Nem találom sehol. Ha 1024x768-as a felbontásod akkor felül a keresés sáv mellett a részletek menüpontba van az adok/veszek. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május21, 2012 Megoszt Elküldve Május21, 2012 Sziasztok! Az adok-veszek topic hova tűnt? Nem találom sehol. Lap teteje kék csíkonmenmüsor/részletek ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ptomi82 Elküldve Május21, 2012 Megoszt Elküldve Május21, 2012 Ha 1024x768-as a felbontásod akkor felül a keresés sáv mellett a részletek menüpontba van az adok/veszek. ;) Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Május21, 2012 Megoszt Elküldve Május21, 2012 Lap teteje kék csíkonmenmüsor/részletek ;) Nekem kifér a részletek mellett. :rolleyes: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május22, 2012 Megoszt Elküldve Május22, 2012 Nekem kifér a részletek mellett. :rolleyes: :D Én meg látom a betűket az asztal másik végéről is :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts