Dark_Errant Elküldve Május11, 2012 Megoszt Elküldve Május11, 2012 Sztem is, ez a motor optimális a kasztnihoz. Egyetlen szépséghibája, hogy piros matricás, tehát ha szempont, hogy szmogriadó esetén is használhasd, akkor '96-nál fiatalabbat kell keresni. Ez vicces... 96 utani, 450ig nincs 1.6nál nagyobb benzines.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május11, 2012 Megoszt Elküldve Május11, 2012 Egy dolgot azért fontos tisztázni szerintem! Mindenképp olyat nézz, amin viszonylag friss műszaki van, mivel 350.000-ért ritka kivételektől eltekintve csak olyat tudsz venni, amivel van valami komolyabb probléma, amit műszakiig ki kell javítanod.. elég ha rozsdátlanítani kezd az ember és pörögnek a tízezrek. Szerintem akinek korrekt állapotban van az autója, az bolond lenne eladni 350ért, inkább megtartja! Ezt mindenképp gondold át, sokkal jobb a helyzet ha van másfél-két éved helyrerakni az autót, mint ha egyből kell mindent megcsinálni rajta 2 hónap alatt! :) Ne érts félre, nem lebeszélni akarlak, de én 255ért vettem két éve és most értem a végére a felújításnak :D Megnyugtatlak, hogy az itteni, fórumos, klubbos, tényleg rendben tartott autók jelentős százalékát sem lehetne drágábban eladni... :rolleyes: Lehet árulni 650-ért, vagy el lehet adni 300-ért. Mostanában egyre többen adnak el amit tudnak, és nem azért mert baja van. -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Krajcso Elküldve Május11, 2012 Megoszt Elküldve Május11, 2012 Megnyugtatlak, hogy az itteni, fórumos, klubbos, tényleg rendben tartott autók jelentős százalékát sem lehetne drágábban eladni... :rolleyes: Lehet árulni 650-ért, vagy el lehet adni 300-ért. Mostanában egyre többen adnak el amit tudnak, és nem azért mert baja van. -_- Persze, nem lehetetlen jót kifogni, de mikor én két éve nézelődtem, nagyon sokat megnéztem és akkor 300k-ért nem volt igazán olyan ami csak olajcsere és go.. azóta mondjuk a durva benzinárak miatt is egyre többen inkább eladják olcsóbban csak ne is lássa többet :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május11, 2012 Megoszt Elküldve Május11, 2012 Persze, nem lehetetlen jót kifogni, de mikor én két éve nézelődtem, nagyon sokat megnéztem és akkor 300k-ért nem volt igazán olyan ami csak olajcsere és go.. 2 éve már régen volt. Sokan, (én is) beletolták már az autójukba az értékének a többszörösét, de elég keveset lehetne 400 fölött eladni. Egyszerűen nincs értéke. A jónak se, a hulladéknak se. Ez van sajnos... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Május11, 2012 Megoszt Elküldve Május11, 2012 2 éve már régen volt. Sokan, (én is) beletolták már az autójukba az értékének a többszörösét, de elég keveset lehetne 400 fölött eladni. Egyszerűen nincs értéke. A jónak se, a hulladéknak se. Ez van sajnos... Pontosan így van. Én is javítgatom az enyémet, meg teszek rá 15-ös felnit, új pirellit, szervósítás, most fogom komplett kasztniztatni. Attól még nem fog többet érni semmivel, én is csak magamnak csinálom. (Dáwid, beléptem a mote-ba, ma reggel utaltam pénzt jól, meg írtam ennek a mackógyereknek:) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május11, 2012 Megoszt Elküldve Május11, 2012 Pontosan így van. Én is javítgatom az enyémet, meg teszek rá 15-ös felnit, új pirellit, szervósítás, most fogom komplett kasztniztatni. Attól még nem fog többet érni semmivel, én is csak magamnak csinálom. (Dáwid, beléptem a mote-ba, ma reggel utaltam pénzt jól, meg írtam ennek a mackógyereknek:) ) naaaa, jóólvan :D akkor leszmajd szííp kártyád, amivel mehet ocsítva tankolni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Május11, 2012 Megoszt Elküldve Május11, 2012 naaaa, jóólvan :D akkor leszmajd szííp kártyád, amivel mehet ocsítva tankolni :D Meg majd mondj valami infót honnan lehet matricát rendelni :D állítólag ez a 5000-forintos kártyával kedvezményes Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május11, 2012 Megoszt Elküldve Május11, 2012 Fehérvári Unixban vásárolt már vki, elfogadják a klubkártyát? Elfogadják. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május11, 2012 Megoszt Elküldve Május11, 2012 Na. Kisebb probléma van. :D Tegnap beröffentem gépet, aztán kínlódik, 500-as fordulat, lefullad. :D Indítok, gázfröcss, utána meg 2000-n pörgött. :D Tankoltam etanolt, remélem ezzel megjavul. Mondjuk érezni már az etanol jótékony hatását. Megy mint az állat a verda tőle. :) 70-30% arányban tankoltam kb. Csak a reggeli indítás volt nehézkes. (fehérvári elkerülőn 180-nal mentem és még tudott volna gyorsulni a drágám :D) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május11, 2012 Megoszt Elküldve Május11, 2012 Na. Kisebb probléma van. :D Tegnap beröffentem gépet, aztán kínlódik, 500-as fordulat, lefullad. :D Indítok, gázfröcss, utána meg 2000-n pörgött. :D Tankoltam etanolt, remélem ezzel megjavul. Mondjuk érezni már az etanol jótékony hatását. Megy mint az állat a verda tőle. :) 70-30% arányban tankoltam kb. Csak a reggeli indítás volt nehézkes. (fehérvári elkerülőn 180-nal mentem és még tudott volna gyorsulni a drágám :D) mer' a renCered is tisztíccsa :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Május11, 2012 Megoszt Elküldve Május11, 2012 Na. Kisebb probléma van. :D Tegnap beröffentem gépet, aztán kínlódik, 500-as fordulat, lefullad. :D Indítok, gázfröcss, utána meg 2000-n pörgött. :D Tankoltam etanolt, remélem ezzel megjavul. Mondjuk érezni már az etanol jótékony hatását. Megy mint az állat a verda tőle. :) 70-30% arányban tankoltam kb. Csak a reggeli indítás volt nehézkes. (fehérvári elkerülőn 180-nal mentem és még tudott volna gyorsulni a drágám :D) Ott csak simán FEL kell kapcsolni 4-be, és nyomni tovább. Ez ilyen egyszerű. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve Május12, 2012 Megoszt Elküldve Május12, 2012 Sziasztok szeretnék Opel Astra vagy Caravan tipusú autót venni kis fogyasztással, melyiket ajánlanátok Astra-n belül is melyiket? Használtan szeretném megvenni 350000 Ft ot szánok rá. Azért ide írtam mert nem találtam olyan topicot ahol fel tudnám rakni ezt a kérdést. Még annyi melyiket ajánjátok benzines vagy diesel hosszabtávra akarom használni valamilyen szinten családi autónak is város és közuton egyaránt. A válaszokat elöre is köszi. Szia! Ittvan ez ni. http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra_f/opel_astra_f_caravan_1.6_classic_family-5694596 Érdemes lenne megnézetni,hátha nincsen komoly baja.Lehet megnézem én is.Kicsit drággábakat néztem,de lehet annyiból kijön ez is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve Május12, 2012 Megoszt Elküldve Május12, 2012 Ezt néztem meg tegnap.Jó állapotban van minimális rozsdákkal belül az ajtók alján. http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra_f/opel_astra_f_caravan_1.6_classic_family-5766583 Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Május12, 2012 Megoszt Elküldve Május12, 2012 Szia! Ittvan ez ni. http://www.hasznalta..._family-5694596 Érdemes lenne megnézetni,hátha nincsen komoly baja.Lehet megnézem én is.Kicsit drággábakat néztem,de lehet annyiból kijön ez is. Ez nem rossz, kell rá egy motorháztető (le kéne törni a kezét, amelyik ilyet csinál és azzal verni agyon), fényezéssel együtt mondjuk egy 20-as (ha nem talál pont ilyet az ember), meg a motornak is lehet csak egy olajcsere kell, de legrosszabb esetben egy hengerfej, ami szintén nem drága. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május13, 2012 Megoszt Elküldve Május13, 2012 Várjuk F astra tulajok jelentkezését ! Ha szeretnéd az autódat a kiállítani a Hungaroringen május 19.-én ( nem a közönség parkolóban hanem fent) és úgy gondolod hogy alkalmas az autód rá akkor küldj egy fényképet és adatokat az autóról nekem. Az autónak reggeltől estig (f8-18:00) a kiállítási területen kell lennie. Mivel korlátozott számban van helyünk nem tudunk minden jelentkezőt kiállítani de szeretnénk ha minnél többen jönnétek... Csak F astrákat várunk, széria, tunningolt egyaránt jöhet ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
IGIPOP Elküldve Május13, 2012 Megoszt Elküldve Május13, 2012 Csáó Mindenkinek / Sziasztok! Most ide firkantok, aztán legfeljebb kapok a csőrömre! 1.) Bizniszeltem, egy másik autórádiót, és nyugdíjba szeretném küldeni a gyári kazettás rádiót. Az imbuszcsavarokat eltávolítottam, 4 binyóküllőről levágtam a menetesrészt, és azokat bedugva próbáltam kiszedni, de meg se akar mozudulni. Van ennek valami külön technikája? 2.) 2-es fokozatba elkezdett rángatni az autó..na de miért? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május13, 2012 Megoszt Elküldve Május13, 2012 Csáó Mindenkinek / Sziasztok! Most ide firkantok, aztán legfeljebb kapok a csőrömre! 1.) Bizniszeltem, egy másik autórádiót, és nyugdíjba szeretném küldeni a gyári kazettás rádiót. Az imbuszcsavarokat eltávolítottam, 4 binyóküllőről levágtam a menetesrészt, és azokat bedugva próbáltam kiszedni, de meg se akar mozudulni. Van ennek valami külön technikája? 2.) 2-es fokozatba elkezdett rángatni az autó..na de miért? A rádió nagyon be tud szorulni, lehet hogy a kesztyűtartó helyéről benyúlva ki tudod nyomni de lehet csak totális középkonzol bontással jön ki. Rángat...csak 2-ben? Lehet szinkrongyűrű...vagy talán a kuplungtárcsában törtek el a rugók... Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május13, 2012 Megoszt Elküldve Május13, 2012 Ezt a lámpatípust keresem. http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg Neked is szia! F Astrán nincs ilyen lámpa. Link to comment Megosztás: More sharing options...
IGIPOP Elküldve Május13, 2012 Megoszt Elküldve Május13, 2012 A rádió nagyon be tud szorulni, lehet hogy a kesztyűtartó helyéről benyúlva ki tudod nyomni de lehet csak totális középkonzol bontással jön ki. Rángat...csak 2-ben? Lehet szinkrongyűrű...vagy talán a kuplungtárcsában törtek el a rugók... Köszönöm a segítséget, kiszedtem a kesztyűtartót és úgy próbáltam, meg se moccan, a rángatózás meg igen mindig csak 2-esben tapasztaltam...mindenesetre megemlítem majd a szerelőnek. Köszönöm! :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Május13, 2012 Megoszt Elküldve Május13, 2012 Ez nem segített? -> http://www.opelforum.hu/index.php?showtopic=1789 ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Május13, 2012 Megoszt Elküldve Május13, 2012 Neked is szia! F Astrán nincs ilyen lámpa. Szeintem ez egy utánfutó. Valószínű arra kell neki. De ilyet egy autósboltban biztos lehet kapni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május14, 2012 Megoszt Elküldve Május14, 2012 Szeintem ez egy utánfutó. Valószínű arra kell neki. De ilyet egy autósboltban biztos lehet kapni. Láttam én is,hogy uccsifuccsi ezért írtam,hogy Astrán nincsen. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Május14, 2012 Megoszt Elküldve Május14, 2012 Csáó Mindenkinek / Sziasztok! Most ide firkantok, aztán legfeljebb kapok a csőrömre! 1.) Bizniszeltem, egy másik autórádiót, és nyugdíjba szeretném küldeni a gyári kazettás rádiót. Az imbuszcsavarokat eltávolítottam, 4 binyóküllőről levágtam a menetesrészt, és azokat bedugva próbáltam kiszedni, de meg se akar mozudulni. Van ennek valami külön technikája? 2.) 2-es fokozatba elkezdett rángatni az autó..na de miért? A bicó küllő önmagában nem elég. Egy ilyet kell csinálni: http://static.tme.eu/katalog_pics/8/f/8/8f896db40a240a375ef49b31b953f380/klucz%2065.241.jpg 10 perc alatt megvan a kettő. Mondjuk elég szar a kép, de a lényeg sztem látszik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Május16, 2012 Megoszt Elküldve Május16, 2012 Csáó Mindenkinek / Sziasztok! Most ide firkantok, aztán legfeljebb kapok a csőrömre! 1.) Bizniszeltem, egy másik autórádiót, és nyugdíjba szeretném küldeni a gyári kazettás rádiót. Az imbuszcsavarokat eltávolítottam, 4 binyóküllőről levágtam a menetesrészt, és azokat bedugva próbáltam kiszedni, de meg se akar mozudulni. Van ennek valami külön technikája? 2.) 2-es fokozatba elkezdett rángatni az autó..na de miért? A bicó küllő önmagában nem elég. Egy ilyet kell csinálni: http://static.tme.eu...cz%2065.241.jpg 10 perc alatt megvan a kettő. Mondjuk elég szar a kép, de a lényeg sztem látszik. Én inkább 4 db "65-ös" szeggel próbálkoznék...a küllő túl vékony és nem nyomja be a rádió oldalán a füleket eléggé...de arra számítani kell, hogy szorosan van benne... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Május17, 2012 Megoszt Elküldve Május17, 2012 Az igazi zöldhullám. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts