zotya975 Elküldve Május5, 2012 Megoszt Elküldve Május5, 2012 Kinek melyiket adja az élet. :) Nálam egyetlen matrica fog kikerülni az autóra, márpedig a recaro. :) Kinek mi tetszik ez értelmetlen vita...mindenkinek a saját kocsija al egszebb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május5, 2012 Megoszt Elküldve Május5, 2012 NE! :sick: :sick: :sick: Ha azt issza, akkor miért ne? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve Május5, 2012 Megoszt Elküldve Május5, 2012 Csak az, hogy iszonyú gagyi! Kb a szélvédős MAC audio, meg Sztrítraccsing matricákkal, meg az alu tankajtó matricákkal van egy szinten. :lol: Ha jót akarsz, akkor inkább ne! -_- De hát ízlések és pofonok... :whistle: Ok akkor felejtsük el a monster matricát! :) Vegyétek ugy,hogy azt meg se kérdeztem! ;) Első szélvédőre valami opelos matricája van valakinek?Mert én nem találok sehol!Vagy van valami öttletetek,hogy oda milyet érdemes vagy mi néz ott jól ki? Ha azt issza, akkor miért ne? :D Amugy nem azt iszom! :D Hanem másfajtát szoktam! :) Csak ugy nem néz ki olyan rosszul az a matrica! Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május5, 2012 Megoszt Elküldve Május5, 2012 Minek matrica? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május5, 2012 Megoszt Elküldve Május5, 2012 Ha azt issza, akkor miért ne? :D Amikor még új volt, meg nem ismerték, meg még szponzoráltak is, akkor kint volt nálam is. Miután már minden harmadik tyúúúúninsuzukin ott van, tudod mikor tenném ki... xD :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Május5, 2012 Megoszt Elküldve Május5, 2012 Minek matrica? Plusz lóerő. -_- Olass utána mielőtt hülyeségeket kérdezel! Köszi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május5, 2012 Megoszt Elküldve Május5, 2012 Plusz lóerő. -_- Olass utána mielőtt hülyeségeket kérdezel! Köszi :D :D Elfogadod a bocsánatom? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május5, 2012 Megoszt Elküldve Május5, 2012 :D Elfogadod a bocsánatom? :D csak semmi buzulás...:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május5, 2012 Megoszt Elküldve Május5, 2012 csak semmi buzulás...:) Későn szóltál. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május5, 2012 Megoszt Elküldve Május5, 2012 csak semmi buzulás... :) Na a monster király. :D Neked mekkora Májerbetű volt az elején? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve Május6, 2012 Megoszt Elküldve Május6, 2012 Minek matrica? Csak gondolkoztam,hogy valamit ki kéne ragasztani az első szélvédőre valami opelosat! De ezek szerint nincs senkinek opelos matricája! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május6, 2012 Megoszt Elküldve Május6, 2012 Csak gondolkoztam,hogy valamit ki kéne ragasztani az első szélvédőre valami opelosat! De ezek szerint nincs senkinek opelos matricája! :( Bizony nincs. Nézd meg az autómat, nekem is csak 4-5 Mote, plusz a 2 opelclub van kint :lol: hogyne lennemáána.... clubosat rendelhetsz, elõbb-utóbb a Blitzes is jôn, meg egyébként is mindenhol van, de aztmondtad azok nem tetszenek. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május6, 2012 Megoszt Elküldve Május6, 2012 Csak gondolkoztam,hogy valamit ki kéne ragasztani az első szélvédőre valami opelosat! De ezek szerint nincs senkinek opelos matricája! :( Igazából bármilyen matricát rakhatsz a kocsira, persze azért túlzásokba nem kell esni vannak ezzel foglalkozó cégek kivágják, rárakod oszt csókolom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Május6, 2012 Megoszt Elküldve Május6, 2012 Igazából bármilyen matricát rakhatsz a kocsira, persze azért túlzásokba nem kell esni vannak ezzel foglalkozó cégek kivágják, rárakod oszt csókolom. Régen a bátyám 500-as Trabantja is körbe volt matricázva úgy, hogy ki se látott belőle! :lol: Hogyassszongya. Hévíz, Mátraháza, Sopron, Balatonföldvár, TARVIZIO, MILANO, Orfű, stb. stb, stb... :hehe: Elég ciki! Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május6, 2012 Megoszt Elküldve Május6, 2012 Minek matrica? Eltakarja a horpadást meg a karcokat. :goofy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve Május6, 2012 Megoszt Elküldve Május6, 2012 Bizony nincs. Nézd meg az autómat, nekem is csak 4-5 Mote, plusz a 2 opelclub van kint :lol: hogyne lennemáána.... clubosat rendelhetsz, elõbb-utóbb a Blitzes is jôn, meg egyébként is mindenhol van, de aztmondtad azok nem tetszenek. :D Mi az,hogy nem tetszenek?Ki mondta ezt? :) Biztos állmodtad. :D :D Nem tom már kinek kellett írni clubbos matrica ügyében és hogy mennyi volt!Azt tom,hogy a csergőbe kellett bemennem érte!De olyan Blitzeset csak a klubbosok kapnak nem? Na majd valamit kitalálok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május6, 2012 Megoszt Elküldve Május6, 2012 Mi az,hogy nem tetszenek?Ki mondta ezt? :) Biztos állmodtad. :D :D Nem tom már kinek kellett írni clubbos matrica ügyében és hogy mennyi volt!Azt tom,hogy a csergőbe kellett bemennem érte!De olyan Blitzeset csak a klubbosok kapnak nem? Na majd valamit kitalálok! Most majdnem mondtam hogy rendszámkeretet tudok szerezni....... :smartass: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május6, 2012 Megoszt Elküldve Május6, 2012 Mi az,hogy nem tetszenek?Ki mondta ezt? :) Biztos állmodtad. :D :D Nem tom már kinek kellett írni clubbos matrica ügyében és hogy mennyi volt!Azt tom,hogy a csergőbe kellett bemennem érte!De olyan Blitzeset csak a klubbosok kapnak nem? Na majd valamit kitalálok! Mi az,hogy nem tetszenek?Ki mondta ezt? :) Biztos állmodtad. :D :D Nem tom már kinek kellett írni clubbos matrica ügyében és hogy mennyi volt!Azt tom,hogy a csergőbe kellett bemennem érte!De olyan Blitzeset csak a klubbosok kapnak nem? Na majd valamit kitalálok! Te írtad, hogy az egész oldalon nem találtál egyet sem, ami tetszik :D Nem. Aki vesz, az kap ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve Május6, 2012 Megoszt Elküldve Május6, 2012 Te írtad, hogy az egész oldalon nem találtál egyet sem, ami tetszik :D Nem. Aki vesz, az kap ;) Azt esetleg meg tudod mondani,hogy kinek kell írni clubbos matricáért? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május6, 2012 Megoszt Elküldve Május6, 2012 Azt esetleg meg tudod mondani,hogy kinek kell írni clubbos matricáért? Örülök hogy lebeszélted magad a Monster matricáról. A felsorolásba nyomnám még egyébként a WheelWhores matricát, az is már a legszakadtabb zsigulin is rajta van, mert le van festve a gyári lemezfelni ecsettel, nem feketére. <_< Gepardnak írj, szerintem Ő tud majd Neked küldeni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május6, 2012 Megoszt Elküldve Május6, 2012 Örülök hogy lebeszélted magad a Monster matricáról. A felsorolásba nyomnám még egyébként a WheelWhores matricát, az is már a legszakadtabb zsigulin is rajta van, mert le van festve a gyári lemezfelni ecsettel, nem feketére. <_< Gepardnak írj, szerintem Ő tud majd Neked küldeni. :) Itt Tatabányán a "Chiks on Wheels" matrica a menő...mert akkor már fotóztad ribanccal az autót. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Május6, 2012 Megoszt Elküldve Május6, 2012 Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május6, 2012 Megoszt Elküldve Május6, 2012 kép Há ez jóóóó! :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
TomaszGSI Elküldve Május6, 2012 Megoszt Elküldve Május6, 2012 Jó kis meló. Anyós oldali sárvédő burkolat alatt van az aktívszén-tartály. Csak csavard le a helyéről rázd meg ha csörög,akkor a széndarabkák eltömték a komplett tankszellőztető rendszeredet valószínűleg. Ilyenkor a teendő,hogy az összes csövet ami rámegy,beleértve a vákuum tankszellőztető szelepet a motortérben meg a tank betöltőnél lévőt is ki kell takarítani ilyenkor,én kompresszorral fújkodtam ki. Na meg ugye a tartályt is illik cserélni bontott szét nem esett valószínűleg bírni fogja ezután is,de van új is csak az 20ropi kb. Bontott van eladó nekem is. :D Valaki összekötötte a rámenő,kimenő csöveket,nem tudom milyen eredménnyel. Köszönöm a választ! akkor amikor nagyon ráérek neki állok! :D gondolom nem kis meló... de elkábulok néha már olyan benzin szag van :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve Május7, 2012 Megoszt Elküldve Május7, 2012 Örülök hogy lebeszélted magad a Monster matricáról. A felsorolásba nyomnám még egyébként a WheelWhores matricát, az is már a legszakadtabb zsigulin is rajta van, mert le van festve a gyári lemezfelni ecsettel, nem feketére. <_< Gepardnak írj, szerintem Ő tud majd Neked küldeni. :) Oké köszi! Akkor majd irok neki és majd meglátjuk mi lesz!Meg majd még nézek a neten is hátha találok! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts