Endre06 Elküldve Május2, 2012 Megoszt Elküldve Május2, 2012 Na akkor má én is má. :D Balos sárvédőívedről van esetleg kép? Messzebbről aminél látszik? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május2, 2012 Megoszt Elküldve Május2, 2012 Balos sárvédőívedről van esetleg kép? Messzebbről aminél látszik? :rolleyes: Őőő, nincs, de mit szeretnél nézni a balos sárvédőmön? :goofy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Május2, 2012 Megoszt Elküldve Május2, 2012 Őőő, nincs, de mit szeretnél nézni a balos sárvédőmön? :goofy: Ez egy jó kérdés. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Május2, 2012 Megoszt Elküldve Május2, 2012 Ez koszos. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május2, 2012 Megoszt Elküldve Május2, 2012 Ez koszos. :D Nem is írtam oda,hogy tiszta. :D Sz@rok én rá,hogy koszos. Úgysem látszik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Május2, 2012 Megoszt Elküldve Május2, 2012 Őőő, nincs, de mit szeretnél nézni a balos sárvédőmön? :goofy: Jahh bocsi a jobbost! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május2, 2012 Megoszt Elküldve Május2, 2012 Jahh bocsi a jobbost! :lol: Így már más a leányzó fekvése :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Május2, 2012 Megoszt Elküldve Május2, 2012 Így már más a leányzó fekvése :lol: ;) Így a képeket nézve most tűnt fel, hogy neked elöl is van fólia. Nekem ugye a műszakin letépték tavaly, amiért akkor kicsit haragudtam, de most már nem bánom. Múlt héten Lurdyból hazafelé elkapott az éjjeli őrjárat. <_< Szerintem unatkoztak a zsaruk, mert szinte egész Hatvanban nem volt forgalom éjjel 1kor. Csak én, meg ők. Természetesen az első dolguk az volt, hogy megnézték melyik ablakokon van fólia és gyorsan kérték is a műbizonylatot. Persze minden rendben volt (a műszaki óta), ezért kénytelenek voltak elengedni. Lehet, hogy picit csalódottak voltak... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május2, 2012 Megoszt Elküldve Május2, 2012 Így a képeket nézve most tűnt fel, hogy neked elöl is van fólia. Nekem ugye a műszakin letépték tavaly, amiért akkor kicsit haragudtam, de most már nem bánom. Múlt héten Lurdyból hazafelé elkapott az éjjeli őrjárat. <_< Szerintem unatkoztak a zsaruk, mert szinte egész Hatvanban nem volt forgalom éjjel 1kor. Csak én, meg ők. Természetesen az első dolguk az volt, hogy megnézték melyik ablakokon van fólia és gyorsan kérték is a műbizonylatot. Persze minden rendben volt (a műszaki óta), ezért kénytelenek voltak elengedni. Lehet, hogy picit csalódottak voltak... Már nekem sincs semmi az első ablakokon, azóta levetettem én is. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Május2, 2012 Megoszt Elküldve Május2, 2012 Így már más a leányzó fekvése :lol: ;) Zsíííír! :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május3, 2012 Megoszt Elküldve Május3, 2012 Nekem a Kadetten az első is le volt fóliázva. Műszakira meg kicseréltem az első üvegeket. :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve Május3, 2012 Megoszt Elküldve Május3, 2012 10 forintal csökken a benzin és 5 forintal a gázolaj holnaptól!Ez azért jó szerintem! :) Több mint a semmi! Irány a kútra tankolni! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május3, 2012 Megoszt Elküldve Május3, 2012 10 forintal csökken a benzin és 5 forintal a gázolaj holnaptól!Ez azért jó szerintem! :) Több mint a semmi! Irány a kútra tankolni! :D Pénteken nem is szoktak csökkenteni. Hol olvastad? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Május3, 2012 Megoszt Elküldve Május3, 2012 Pénteken nem is szoktak csökkenteni. Hol olvastad? :blink: Én pl a tévében láttam, de a pénteken csodálkoztam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve Május3, 2012 Megoszt Elküldve Május3, 2012 Pénteken nem is szoktak csökkenteni. Hol olvastad? :blink: Itt olvastam: http://holtankoljak.hu/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május3, 2012 Megoszt Elküldve Május3, 2012 Pénteken nem is szoktak csökkenteni. Hol olvastad? :blink: Ilyenkor a munkaszüneti napokhoz alkalmazkodnak, de nálunk is megtalálod a hírt. ;) http://autopult.hu/gazdasag/jelentosen-csokkennek-pentektol-az-uzemanyagarak.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
TomaszGSI Elküldve Május4, 2012 Megoszt Elküldve Május4, 2012 Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne hogy van egy Astra Gsi-m és állandóan benzin szag van a fülkében miután tankolok utána 1 2 napig is akár... mitől lehet ez? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május4, 2012 Megoszt Elküldve Május4, 2012 Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne hogy van egy Astra Gsi-m és állandóan benzin szag van a fülkében miután tankolok utána 1 2 napig is akár... mitől lehet ez? Szerintem a tank szellőztető a ludas. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Május4, 2012 Megoszt Elküldve Május4, 2012 Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne hogy van egy Astra Gsi-m és állandóan benzin szag van a fülkében miután tankolok utána 1 2 napig is akár... mitől lehet ez? Jó kis meló. Anyós oldali sárvédő burkolat alatt van az aktívszén-tartály. Csak csavard le a helyéről rázd meg ha csörög,akkor a széndarabkák eltömték a komplett tankszellőztető rendszeredet valószínűleg. Ilyenkor a teendő,hogy az összes csövet ami rámegy,beleértve a vákuum tankszellőztető szelepet a motortérben meg a tank betöltőnél lévőt is ki kell takarítani ilyenkor,én kompresszorral fújkodtam ki. Na meg ugye a tartályt is illik cserélni bontott szét nem esett valószínűleg bírni fogja ezután is,de van új is csak az 20ropi kb. Bontott van eladó nekem is. :D Valaki összekötötte a rámenő,kimenő csöveket,nem tudom milyen eredménnyel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május4, 2012 Megoszt Elküldve Május4, 2012 Jó kis meló. Anyós oldali sárvédő burkolat alatt van az aktívszén-tartály. Csak csavard le a helyéről rázd meg ha csörög,akkor a széndarabkák eltömték a komplett tankszellőztető rendszeredet valószínűleg. Ilyenkor a teendő,hogy az összes csövet ami rámegy,beleértve a vákuum tankszellőztető szelepet a motortérben meg a tank betöltőnél lévőt is ki kell takarítani ilyenkor,én kompresszorral fújkodtam ki. Na meg ugye a tartályt is illik cserélni bontott szét nem esett valószínűleg bírni fogja ezután is,de van új is csak az 20ropi kb. Bontott van eladó nekem is. :D Valaki összekötötte a rámenő,kimenő csöveket,nem tudom milyen eredménnyel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve Május5, 2012 Megoszt Elküldve Május5, 2012 Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne,hogy monster matricája van valakinek?És esetleg opelclubos amit a szélvédőre kell ragasztani? Előre is köszönöm! Üdv.:zozo Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május5, 2012 Megoszt Elküldve Május5, 2012 Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne,hogy monster matricája van valakinek?És esetleg opelclubos amit a szélvédőre kell ragasztani? Előre is köszönöm! Üdv.:zozo NE! :sick: :sick: :sick: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve Május5, 2012 Megoszt Elküldve Május5, 2012 NE! :sick: :sick: :sick: MI a baj vele? Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Május5, 2012 Megoszt Elküldve Május5, 2012 MI a baj vele? Csak az, hogy iszonyú gagyi! Kb a szélvédős MAC audio, meg Sztrítraccsing matricákkal, meg az alu tankajtó matricákkal van egy szinten. :lol: Ha jót akarsz, akkor inkább ne! -_- De hát ízlések és pofonok... :whistle: Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Május5, 2012 Megoszt Elküldve Május5, 2012 De hát ízlések és pofonok... :whistle: Kinek melyiket adja az élet. :) Nálam egyetlen matrica fog kikerülni az autóra, márpedig a recaro. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts