wookie Elküldve Április27, 2012 Megoszt Elküldve Április27, 2012 A múltkorában volt téma a felnikarika. Találtam négyet egy hármas golfról, teljesen jól passzolnak az opel felnire. Rá is dobtam a vectrára. Szerintem pofás lett. Főleg ezzel a kadett felnivel. A gyári körlukassal hülyén nézne ki, a nagy et miatt. Mondjuk ez is 49-es, de a közepe még sincs kint annyira. Még lehet hogy középre a fedelet is fel kéne tenni, akkor még jobban mutatna, csak szerezni kéne valahonnan. http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg Nem tudom hogy ezért vagy más okból kifolyólag, de most meg meghalt a generátorom. Legalábbis eddig nagyon úgy néz ki. Megrendeltem hozzá egy fesszabályzót, kíváncsi leszek hogy jó-e lesz. diódahíd szeret elhalni az opeleknél, enyémben is a harmadik garnitúra van. Ez az amit tőlem vettél? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ZsolsZ Elküldve Április27, 2012 Megoszt Elküldve Április27, 2012 A múltkorában volt téma a felnikarika. Találtam négyet egy hármas golfról, teljesen jól passzolnak az opel felnire. Rá is dobtam a vectrára. Szerintem pofás lett. Főleg ezzel a kadett felnivel. A gyári körlukassal hülyén nézne ki, a nagy et miatt. Mondjuk ez is 49-es, de a közepe még sincs kint annyira. Még lehet hogy középre a fedelet is fel kéne tenni, akkor még jobban mutatna, csak szerezni kéne valahonnan. http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg Látom meghoztam a kedvet hozzá. Nálam azóta is jól szerepel a felni karika. Az egyedi festés is a helyén van ezer km elteltével. Lakkozni még kéne. Plusz sűrűn kell takarítani mert a fékpor bekoszolja és nem látszik annyira. Üdv! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április27, 2012 Megoszt Elküldve Április27, 2012 diódahíd szeret elhalni az opeleknél, enyémben is a harmadik garnitúra van. Ez az amit tőlem vettél? Igen, az. :goofy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április27, 2012 Megoszt Elküldve Április27, 2012 A múltkorában volt téma a felnikarika. Találtam négyet egy hármas golfról, teljesen jól passzolnak az opel felnire. Rá is dobtam a vectrára. Szerintem pofás lett. Főleg ezzel a kadett felnivel. A gyári körlukassal hülyén nézne ki, a nagy et miatt. Mondjuk ez is 49-es, de a közepe még sincs kint annyira. Még lehet hogy középre a fedelet is fel kéne tenni, akkor még jobban mutatna, csak szerezni kéne valahonnan. http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg diódahíd szeret elhalni az opeleknél, enyémben is a harmadik garnitúra van. Ez az amit tőlem vettél? Enyémben még 9 éves korában kellett cserélni a gyárit. Gyárira lett cserélve, de nem írom le az árát, mert leestek a székről. :D Nem lehet, hogy neked azért a harmadik, mert gagyitron2000 lett berakva? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Április27, 2012 Megoszt Elküldve Április27, 2012 Enyémben még 9 éves korában kellett cserélni a gyárit. Gyárira lett cserélve, de nem írom le az árát, mert leestek a székről. :D Nem lehet, hogy neked azért a harmadik, mert gagyitron2000 lett berakva? Hát a gyári az tízensok évesen szállt el benne, aztán nem tudom mi került bele, és most egy fél éve kellett megint cserélni. (megint nem tom milyen mert nem én intéztem) Látom meghoztam a kedvet hozzá. Nálam azóta is jól szerepel a felni karika. Az egyedi festés is a helyén van ezer km elteltével. Lakkozni még kéne. Plusz sűrűn kell takarítani mert a fékpor bekoszolja és nem látszik annyira. Üdv! Jaja. Ugye nekem a rekordon már van fém, de annak olyan is a felnije. Anno a vectrára is rápróbáltam, de a gyári felnikkel nagyon hülyén mutatott, mert kijebb ér a közepe mint a széle. Ezek a kadett felnik meg kicsit laposabbak, jobban kiadják. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április29, 2012 Megoszt Elküldve Április29, 2012 Ma reggel Győrben az ETO-parkban a piacnál két manta mellett álltam egy piros és egy szürke gép volt ki ismer magára? A piroson Blitzes matrinyák is voltak.... :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Április29, 2012 Megoszt Elküldve Április29, 2012 Ma reggel Győrben az ETO-parkban a piacnál két manta mellett álltam egy piros és egy szürke gép volt ki ismer magára? A piroson Blitzes matrinyák is voltak.... :icon1: Szerintem itt, az F Astra topikban senki. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április30, 2012 Megoszt Elküldve Április30, 2012 Szerintem itt, az F Astra topikban senki. :D Aha, értem..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április30, 2012 Megoszt Elküldve Április30, 2012 Kicsit körbenyaltam a motorteret... :D Király, magammal beszélgetek.... <_< Még jó hogy itt a barátom.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve Április30, 2012 Megoszt Elküldve Április30, 2012 Kicsit körbenyaltam a motorteret... :D Király, magammal beszélgetek.... <_< Még jó hogy itt a barátom.... Szép tiszta lett! :) Ma én is kocsit takarítottam!Kívül-belül kinyaltam én is!Fénylik is! :D Látom a teleszkópok is megvannak! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Április30, 2012 Megoszt Elküldve Április30, 2012 Kicsit körbenyaltam a motorteret... :D Király, magammal beszélgetek.... <_< Még jó hogy itt a barátom.... Szép lett! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április30, 2012 Megoszt Elküldve Április30, 2012 Szép tiszta lett! :) Ma én is kocsit takarítottam!Kívül-belül kinyaltam én is!Fénylik is! :D Látom a teleszkópok is megvannak! :) Szép lett! Megvannak csak kicsit erősek még....elment majdnem egy flakon szilikon.. :evilgrin: . Jó meleg volt ma a kocsi meg árnyékon van hát tettem-vettem körülötte.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május2, 2012 Megoszt Elküldve Május2, 2012 Én is beindítottam 2 hét után. :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május2, 2012 Megoszt Elküldve Május2, 2012 Kicsit körbenyaltam a motorteret... :D http://pics.coldline.hu/pics/540060-20120430-iZEwzT.jpg Király, magammal beszélgetek.... <_< Még jó hogy itt a barátom.... Te is elkaptad a motortérusz-csillogásítószusz virust? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május2, 2012 Megoszt Elküldve Május2, 2012 Na akkor má én is má. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május2, 2012 Megoszt Elküldve Május2, 2012 Na akkor má én is má. :D áááá, te nem játszhatsz, sok benne a műanyag :P :D (meg túúúúl könnyű :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május2, 2012 Megoszt Elküldve Május2, 2012 áááá, te nem játszhatsz, sok benne a műanyag :P :D (meg túúúúl könnyű :D ) :( Most megyek és megmondalak! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május2, 2012 Megoszt Elküldve Május2, 2012 :( Most megyek és megmondalak! :lol: :D Mennyire sikerült vissza-hízlalni a gépet? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május2, 2012 Megoszt Elküldve Május2, 2012 :D Mennyire sikerült vissza-hízlalni a gépet? :D Ő, raktam bele szervót, meg egy másik fejegységet, meg egy eletromos antennát, meg egy etanol átalakítót, pár matricát és pár ezer kilométert. :lol: El akartam menni a méhtelepre megméretni, de spzoli azt mondta hogy azok a mérlegek +-20kgval dolgoznak, szal, igen. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május2, 2012 Megoszt Elküldve Május2, 2012 Ő, raktam bele szervót, meg egy másik fejegységet, meg egy eletromos antennát, meg egy etanol átalakítót, pár matricát és pár ezer kilométert. :lol: El akartam menni a méhtelepre megméretni, de spzoli azt mondta hogy azok a mérlegek +-20kgval dolgoznak, szal, igen. :D :lol: Hátsó ülés váz? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május2, 2012 Megoszt Elküldve Május2, 2012 :lol: Hátsó ülés váz? :D Ja és tényleg, azt is visszapattintottam. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május2, 2012 Megoszt Elküldve Május2, 2012 Ja és tényleg, azt is visszapattintottam. :D uugye hogy röpködnek a kilók :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május2, 2012 Megoszt Elküldve Május2, 2012 uugye hogy röpködnek a kilók :D Ne is mondd, ezért is etetem növényből készült üzemanyaggal, hátha fogy egy kicsit. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május2, 2012 Megoszt Elküldve Május2, 2012 Te is elkaptad a motortérusz-csillogásítószusz virust? :D Ez sz@r volt. :omg: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május2, 2012 Megoszt Elküldve Május2, 2012 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts