tibcsy Elküldve Április8, 2004 Megoszt Elküldve Április8, 2004 Üdv Uram régen láttam!!! :roll: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
blaupunkt Elküldve Április8, 2004 Megoszt Elküldve Április8, 2004 Üdv Uram régen láttam!!! :roll: :) Azért figyelek, csak ritkán írok ezért nem vagyok Opel Vader V6:)) De szerintem ha fiam is úgy akarja este dumálunk :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tibcsy Elküldve Április8, 2004 Megoszt Elküldve Április8, 2004 Úgy legyen!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Április8, 2004 Megoszt Elküldve Április8, 2004 ma este viszem ki a szoknyákat a talira!! ja és BKV-val megyek mert az Ákos elkobozta az autómat :shock: Jaham ez eddig rendben van!De tod amit irtam arra mit mondassz? meg tudod oldani?Hali Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Április8, 2004 Megoszt Elküldve Április8, 2004 Te gyanús vagy nekem :) Nem fehér GSI-d van véletelenül? És Te dolgozol nem a Coca-Cola gyárban :)) nem az nem én vagyok egyébként sem lennék ilyen paraszt.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Április8, 2004 Megoszt Elküldve Április8, 2004 Jaham ez eddig rendben van!De tod amit irtam arra mit mondassz? meg tudod oldani?Hali mire??? nemtom mire gondolsz..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április8, 2004 Megoszt Elküldve Április8, 2004 Kess! Bemehetek érted! Kb. 7kor indulok el. Vagy egyáltalán otthnról jössz? Blau! Remélem jössz! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Április8, 2004 Megoszt Elküldve Április8, 2004 opel16v köszi, de a kálvin téren leszek nyelviskolában(kell a melóhelyre a nyaláshoz :) :) ) és onnan megyek vhogy a lurdyhoz Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április8, 2004 Megoszt Elküldve Április8, 2004 Akkor tárgytalan az ajánlatom. :) De van egy másik: ha asszony még hazavár, akkor a tali után hazadoblak! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Április8, 2004 Megoszt Elküldve Április8, 2004 Akkor tárgytalan az ajánlatom. :) De van egy másik: ha asszony még hazavár, akkor a tali után hazadoblak! :) persze hazavár, legalábbis asszem... :roll: de én nem maradok sokáig sajna, mert 2 napja olyan kib....tt szarul vagyok (láz meg folyik az orrom) :evil: igazából csak azért megyek, mert én voltam a felbújtó és nem akarok bunkónak tűnni :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április8, 2004 Megoszt Elküldve Április8, 2004 Nagyon áldozatkész vagy a klubért! :) Ha esetleg maradnál végig, áll az ajánlatom! 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Április8, 2004 Megoszt Elküldve Április8, 2004 Bocs Kess!!!Félre klikkeltem!!! SRY! Fehérgsi nek akartam szolni....fehér szoknya iránt érdeklödtem ujfent....mármint hogy tud e csinálni ugyanoat amiet vettem csak vékonyabb bőrből?! mert akkor szeretnék egy oat....csak vlhogy elkerülte a figyelmét....meg nem láttam itten mostanában :) Nah ennyi...sry még1x Kess.... Fehérgsi te meg pls nyilatkozz ! :) Hali Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április8, 2004 Megoszt Elküldve Április8, 2004 Lacee baszki mekkora komoly,h talizom az általad utált "szépséggel" :mrgreen: és kiszállok nézem de ismerős ez a double auspuff kombináció... leesett go tovább meglátom húgod és összeállt a kép :wink: jó punci és full nagyarc :) de a bnője áááááááááá.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Április8, 2004 Megoszt Elküldve Április8, 2004 :D Tsá Aztec :P Jaham mondom komoly az a "csaj" én csak ugy hivom h disznó ;) összes haverom utálja :D Jah und télleg kicsi a világ :) ma láttam növérem chatel vlmi Azteccal...mondom én ösmerem....aszondja télleg?! mondom innen forumrol...erre ö: hát lehet most talizok maj vele :) na szal szép kis történet.... :) növéremmel azé vigyázz mer tud kigyó is lenni :D "disznót" meg kerüld messziröl :o Csao Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Április8, 2004 Megoszt Elküldve Április8, 2004 Lélekben veletek voltam a talin, de dolgoztam. :) Tudjátok, kell kocsira :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április8, 2004 Megoszt Elküldve Április8, 2004 Látom alakul a tavaszi láv. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április9, 2004 Megoszt Elküldve Április9, 2004 Lac :!: Az volt a legmelegeebb,hogy nem tudtam,h a nikicske mikor néz rám és mikor hesszöli az eget, ne haragudj, de pfujjj, esküszöm életemben nem gondoltam volna,hogy a természet így elbán6 valakivel :shock: ... Nővérkédről levágtam,h elég savazós a természete :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Április9, 2004 Megoszt Elküldve Április9, 2004 :o Jaham enyhén kancsi :) csak azért akaszkodik növéremre hogy mikor növérem beszippantja a hozzád hasonlo ártatlan gsi-s srácokat :D akkor ö is láthasson belölük valamit :) na erről ennyit :P m3 tükreiddel mi a helyzet ? eladó? :) csao Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április9, 2004 Megoszt Elküldve Április9, 2004 :P Jaham enyhén kancsi :) csak azért akaszkodik növéremre hogy mikor növérem beszippantja a hozzád hasonlo ártatlan gsi-s srácokat ;) akkor ö is láthasson belölük valamit :o na erről ennyit :D m3 tükreiddel mi a helyzet ? eladó? :D csao sztem ha nem tudom felapplikálni és nek kell a korzás tesómnak, akkor shimán... amúgy már elég olcsó pénzért hozzá lehet jutni, ha kő van egy emberk,aki ezzel foglalkozik :idea: ha lehet többet ne említsük "nikikét", mert így se tudtam este aludni rendesen -ez komoly- nagyon betett :) tudod kire emlékeztet? a space jambe volt egy kis szörny aki ugyanilyen csúf és bandzsi volt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április9, 2004 Megoszt Elküldve Április9, 2004 Kess láttam reggel a traktorodat a Sztrádában te is műszaki? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
renzso Elküldve Április9, 2004 Megoszt Elküldve Április9, 2004 Kess láttam reggel a traktorodat a Sztrádában te is műszaki? :) Kess beteg! Otthon nyomja az ágyat és kortyolgatja a forró teát. A gépe egyébként igen műszakiztatni van az Ákoséknál! Link to comment Megosztás: More sharing options...
renzso Elküldve Április9, 2004 Megoszt Elküldve Április9, 2004 Redline! Cettler Jani szokott fórumozni??? Megváltozott a mailcíme???? Te szoktál vele talizni?? Nálam van a kiemelővillája!!!! :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április9, 2004 Megoszt Elküldve Április9, 2004 Kess beteg! Otthon nyomja az ágyat és kortyolgatja a forró teát. Mielőbbi jobbulásth kívánok Kessnek Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április9, 2004 Megoszt Elküldve Április9, 2004 Redline! Cettler Jani szokott fórumozni??? Megváltozott a mailcíme???? Te szoktál vele talizni?? Nálam van a kiemelővillája!!!! :roll: van regisztrálva a fórumon, de nemtom mikor lépett be utoljára. A mailcime nem változott, nemrég irt is a listára mephysto! ha olvasod a fórumot a renzsonál vannak a kiemelővilláid! : bár nem tudom az uj autójában haszát veszi e :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április9, 2004 Megoszt Elküldve Április9, 2004 Mielőbbi jobbulásth kívánok Kessnek majd ha kimegyünk Sztrádába az enyémért viszek filcet és firkálunk rá gorombaságokat :twisted: :twisted: :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts