zozo astra1.6 16v Elküldve Április12, 2012 Megoszt Elküldve Április12, 2012 Belépsz a klubba és kapsz matricát. :icon1: ;) :hiya: MOTE és www.opelclub.hu matricám az van! :) Mért hogy ha belépek akkor milyen matricát adnak?De amugy gondolkodok,hogy belépek csak nem tudom,hogy melyik összeget válasszam! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április12, 2012 Megoszt Elküldve Április12, 2012 MOTE és www.opelclub.hu matricám az van! :) Mért hogy ha belépek akkor milyen matricát adnak?De amugy gondolkodok,hogy belépek csak nem tudom,hogy melyik összeget válasszam! :) Az mindegy melyiket választod a lényeg a tagság a társaság és a csapatszellem miatt. ;) Jár hozzá rendszámkeret is. :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve Április12, 2012 Megoszt Elküldve Április12, 2012 Az mindegy melyiket választod a lényeg a tagság a társaság és a csapatszellem miatt. ;) Jár hozzá rendszámkeret is. :icon1: Rendszámkeretem is van!Ezeket vettem a csergőben!És ez az összeg 1 évre ennyi?És tulajdonképpen hogy működik ez? Akkor gondolom ugyanezeket a matricákat apnám amiket írtam? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április12, 2012 Megoszt Elküldve Április12, 2012 Rendszámkeretem is van!Ezeket vettem a csergőben!És ez az összeg 1 évre ennyi?És tulajdonképpen hogy működik ez? Akkor gondolom ugyanezeket a matricákat apnám amiket írtam? Ezt olvasd el itt minden le van írva: :icon1: http://opelclub.hu/klubtagsagrol Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve Április13, 2012 Megoszt Elküldve Április13, 2012 Ezt olvasd el itt minden le van írva: :icon1: http://opelclub.hu/klubtagsagrol Köszi. :) Megnéztem!Neked a nagyobbik tagság van?Amint láttam csak a nagyobbiknál adnak matricát! De szerintem nekem a kisebbik is jó lenne! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április13, 2012 Megoszt Elküldve Április13, 2012 Csak én emlékszem úgy hogy az ajándék matrica, meg az ajándék keret már nem él? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve Április13, 2012 Megoszt Elküldve Április13, 2012 Csak én emlékszem úgy hogy az ajándék matrica, meg az ajándék keret már nem él? :rolleyes: Te melyik tagságban vagy?3500Ft vagy 5000Ft? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április13, 2012 Megoszt Elküldve Április13, 2012 Csak én emlékszem úgy hogy az ajándék matrica, meg az ajándék keret már nem él? :rolleyes: Nem csak Te. :) Tényleg nem járnak már ezek. Mikor beléptem 2009ben, mélykék személyesen hozta el nekem a kereteket. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Április13, 2012 Megoszt Elküldve Április13, 2012 Nem csak Te. :) Tényleg nem járnak már ezek. Mikor beléptem 2009ben, mélykék személyesen hozta el nekem a kereteket. :D Mikor beléptem 2003 ban, még nem is létezett a matrica. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Április13, 2012 Megoszt Elküldve Április13, 2012 mikor beléptem az elején, még az akkori elnökség is kivonult, hogy mantást beengedjenek e a klubba :D :goofy: az is 2003ban volt nem? mert előtte nem igazán élt a kub... :unsure: már nem is emlékszem... bakker... ilyen rég ismerjük már egymást Tiv...? :omg: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Április13, 2012 Megoszt Elküldve Április13, 2012 mikor beléptem az elején, még az akkori elnökség is kivonult, hogy mantást beengedjenek e a klubba :D :goofy: az is 2003ban volt nem? mert előtte nem igazán élt a kub... :unsure: már nem is emlékszem... bakker... ilyen rég ismerjük már egymást Tiv...? :omg: Hát, bizony igen. :D Sok víz lefolyt azóta a Dunán. Vagy kifolyt az autómból? :omg: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április13, 2012 Megoszt Elküldve Április13, 2012 mikor beléptem az elején, még az akkori elnökség is kivonult, hogy mantást beengedjenek e a klubba :D :goofy: az is 2003ban volt nem? mert előtte nem igazán élt a kub... :unsure: már nem is emlékszem... bakker... ilyen rég ismerjük már egymást Tiv...? :omg: Ezen meglepődsz? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Április13, 2012 Megoszt Elküldve Április13, 2012 Ezen meglepődsz? :D nem :D azon lepődök meg, hogy beengedtek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április13, 2012 Megoszt Elküldve Április13, 2012 Nem csak Te. :) Tényleg nem járnak már ezek. Mikor beléptem 2009ben, mélykék személyesen hozta el nekem a kereteket. :D Nekem is Pista hozta évekkel ezelőtt, de akkor már fizetős volt :rolleyes: (mondjuk megjegyzem borzalmas összegbe kerültek, úgyhogy pont nem érdekel hogy fizetős -e vagy nem, de azért szólni kéne majd valakinek, hogy javítandó) Amúgy pont tudok egy bontott hátsó szélvédőt, azon rajta van az opelclubos matrica :lol: mikor beléptem az elején, még az akkori elnökség is kivonult, hogy mantást beengedjenek e a klubba :D :goofy: az is 2003ban volt nem? mert előtte nem igazán élt a kub... :unsure: már nem is emlékszem... bakker... ilyen rég ismerjük már egymást Tiv...? :omg: Öregszetek nah. Csak én nem :P :D de úgy tudom 2003 környékén voltak az első Lurdy talik is ha minden igaz, úgyhogy akkortájt volt valószínű. Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Április13, 2012 Megoszt Elküldve Április13, 2012 szerintem azok kicsit később kezdődtek - de eléggé el vagyok veszve időben (és néha térben is - egyszer bekadtam két idősík közé, amikor teelportáltam magam... :blink: érdekes élmény volt... <_< a kojak piros löttye kellett hozzá :D) meg mondjuk nem is járok ki a Lurdyhoz, csak olyan jól esett ide is belepofázni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április13, 2012 Megoszt Elküldve Április13, 2012 szerintem azok kicsit később kezdődtek - de eléggé el vagyok veszve időben (és néha térben is - egyszer bekadtam két idősík közé, amikor teelportáltam magam... :blink: érdekes élmény volt... <_< a kojak piros löttye kellett hozzá :D) meg mondjuk nem is járok ki a Lurdyhoz, csak olyan jól esett ide is belepofázni :D Kojak meggylevét hagyjuk... Másnap reggel Kölyök az autóm tetején ébredt föl, és ő se tudta hogy került oda :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aholy Elküldve Április13, 2012 Megoszt Elküldve Április13, 2012 Jónapokat! Kérdésem a következő volna: hogyan lehet átállítani a km óra számlálót a kívánt értékre? :D Nem a kocsit akarom eladni :D :D , csak lecseréltem az órát fordulatszámmérősre és van közte egy kis difi :D VDO óra került bele. Próbáltam szétbontani, de a mutató kifogott rajtam, inkább törni akart mint lejönni :( másik kérdésem, első beindításra meg se moccant a ford. szám mutató, azt hittem hogy nem is jó, aztán csak elindult, azóta is pöc-röff tanulnia kéne az ecu-nak?? én mást nem tudok elképzelni. harmadik dolog a rövidebbik csatlakozón ami az órába megy, nekem egyetlen szál vezeték van a 12es pinen, az mit csinál? ismerősnek c16nz-ben csak 1 csatlakozó van. köszöntem szépen a segítséget! pá! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április13, 2012 Megoszt Elküldve Április13, 2012 Jónapokat! Kérdésem a következő volna: hogyan lehet átállítani a km óra számlálót a kívánt értékre? :D Nem a kocsit akarom eladni :D :D , csak lecseréltem az órát fordulatszámmérősre és van közte egy kis difi :D VDO óra került bele. Próbáltam szétbontani, de a mutató kifogott rajtam, inkább törni akart mint lejönni :( másik kérdésem, első beindításra meg se moccant a ford. szám mutató, azt hittem hogy nem is jó, aztán csak elindult, azóta is pöc-röff tanulnia kéne az ecu-nak?? én mást nem tudok elképzelni. harmadik dolog a rövidebbik csatlakozón ami az órába megy, nekem egyetlen szál vezeték van a 12es pinen, az mit csinál? ismerősnek c16nz-ben csak 1 csatlakozó van. köszöntem szépen a segítséget! pá! Vékony kendőt a számlapra, és süteményes villát szúrj be alá, azzal le tudod játszani a mutatót. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Április13, 2012 Megoszt Elküldve Április13, 2012 Segítek itt is :hiya: Ilyen a sütis villa: :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április13, 2012 Megoszt Elküldve Április13, 2012 Segítek itt is :hiya: Ilyen a sütis villa: :devlish: Én nem kérek a sütidből! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Április13, 2012 Megoszt Elküldve Április13, 2012 Én nem kérek a sütidből! :D Mér? Kicsit szaros a tészta, meg sem eszed? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április13, 2012 Megoszt Elküldve Április13, 2012 Segítek itt is :hiya: Ilyen a sütis villa: :devlish: Én nem kérek a sütidből! :D Mér? Kicsit szaros a tészta, meg sem eszed? :D Kojak először ad inni, aztán már mindenki megeszik mindent :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Április13, 2012 Megoszt Elküldve Április13, 2012 2személyesen egyszerűbb, mert kényelmesebb, ha valaki tartja az ajtót. (különben alá kell támasztani, meg ne dőljön el, mert akkor eltekeri a másik zsanért szóval úgyszívás) Illetve ajánlott a kalapács mellé, egy nem túl sajnálós kombinált fogó is, mert ha a csapszeg peremére ráakasztod és a fogót ütöd, akkor nagyobb százalékban ütsz majd jó helyre, meg egyszerűbb is lesz. Én cseréltem a vezető oldalon, a csapszegeket, de utána is lógott mint állat (nem csak a csapszeg volt már szétkopva, hanem a zsanér többi része is, úgyhogy elnapoltam a projektet. (ez volt kb. 2 éve :lol: ) aham szuper, és azóta nem huzatos kocsi vagy visszaraktad az ajtót? egyébként ahogy néztem nekem is ki van kopva zsanér is, nem csak a szeg Én is cseréltettem (karosszériással) csapszeget, jobb lett, de még mindig lóg egy kicsit. Úgy oldottam meg, hogy lejjebb tettem pár mm-t a zárba beakadó fémfület a B oszlopon. Azóta megszűnt a klozetajtó csukódás hang is. :lol: "lejjebb tettem" na azt hogy? én is néztem, de az nagyon fixnek néz ki csak az a baj, hogy fent akkor nagyon (vagyis már most is) eltart Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április13, 2012 Megoszt Elküldve Április13, 2012 Köszi. :) Megnéztem!Neked a nagyobbik tagság van? Én nem fizetek MOTE tagságit :blush: . Alanyi jogon vagyok itt. ;) Egyébként a Magyar Veterán Opel Klub tagja vagyok ami mondhatjuk úgyis,hogy a MOTE testvérklubja. Így a klub kedvezmények oda -vissza járnak. :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április13, 2012 Megoszt Elküldve Április13, 2012 aham szuper, és azóta nem huzatos kocsi vagy visszaraktad az ajtót? egyébként ahogy néztem nekem is ki van kopva zsanér is, nem csak a szeg "lejjebb tettem" na azt hogy? én is néztem, de az nagyon fixnek néz ki csak az a baj, hogy fent akkor nagyon (vagyis már most is) eltart Visszatettem, csak megvettem a másik ajtóhoz is a csapszegeket, de azokat már ki se szedtem. A zár ellendarabjának van kát szép nagy Torx csavarja szemből, azzal lehet mozgatni, de ha azt lejjebb teszed, akkor nem fogja teljesen a helyére emelni az ajtót, és így becsukva is "lógni" fog. Nekem becsukásnál egyértelműen látszik, hogy az ablakkeret, és az oszlop mennyire más szögben áll, és csak a zár ellendarabja emeli vissza becsukásnál az egész ajtót. (így ugye sz.rul csukódik, randa hangja van, meg a zár is kapja az ívet rendesen, de még nem vettem rá magam, hogy komolyabban hozzányúljak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts