Future Elküldve Április7, 2004 Megoszt Elküldve Április7, 2004 sajna én ezekre a talikra nem tudok eljutni :lol: mivel 22:30-23:00 oráig melozom mint ma is Csak 30percet melózol egy nap???? :shock: :D :lol: :lol: :lol: Na jó, tudom hogy nem!!! De, ha nem vagyok indiszkrét, mit melózól, ami ilyen 24h-s műszakban van??? 1ébként nekem is bejönnek a felnik!!! Az meg hogy nem 17''-osak , szerintem nem is olyan nagy baj!!!! Jóóóóó ez így is!!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április7, 2004 Megoszt Elküldve Április7, 2004 sajna én ezekre a talikra nem tudok eljutni :) mivel 22:30-23:00 oráig melozom mint ma is Kárrrr :roll: Vasárnap Hungaroring esetleg ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Future Elküldve Április7, 2004 Megoszt Elküldve Április7, 2004 [Kárrrr :roll: Vasárnap Hungaroring esetleg ? Mélykék76! Mentek ki csoportosan a ringre??? :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április7, 2004 Megoszt Elküldve Április7, 2004 Mentek ki csoportosan a ringre??? :idea: Hát eddig senki nem írt :roll: Majd ma este megbeszéljük :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Future Elküldve Április7, 2004 Megoszt Elküldve Április7, 2004 Hát eddig senki nem írt :roll: Majd ma este megbeszéljük :wink: Okés!! Bár menni nem tudok a ringre, mert az autómat fogom építgetni, de azért gondoltam megkérdem, hátha csináltok képeket,stb..... :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április7, 2004 Megoszt Elküldve Április7, 2004 Okés!! Bár menni nem tudok a ringre, mert az autómat fogom építgetni, de azért gondoltam megkérdem, hátha csináltok képeket,stb..... :) :lol: Mégegyszer mondom : este majd megbeszéljük :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Future Elküldve Április7, 2004 Megoszt Elküldve Április7, 2004 Mégegyszer mondom : este majd megbeszéljük :) Okéééééé, na!!! Egy kicsit késő van már, ezért nehezebben fogok fel mindent!!!!! Teeeeeeee.......!!!! :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Április7, 2004 Megoszt Elküldve Április7, 2004 Szoval egy TV ben melozom és ott sajna Élö adás van az nem hagyhatom ott :)) Vasárnap is ki löve a valtozatosság kedvéért mert akkor is dolgozok .. viszont Szombaton szabadnapom van ez az elsö 2 hete :)) akkor nem akartok semmit sem csinalni ??!? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április7, 2004 Megoszt Elküldve Április7, 2004 Látom, hogy sikerült begyűjteni Raptort is a talira. Csak úgy kiváncsiságból: ő mikor lesz MOTE tag ? Télen ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Future Elküldve Április7, 2004 Megoszt Elküldve Április7, 2004 Látom, hogy sikerült begyűjteni Raptort is a talira. Csak úgy kiváncsiságból: ő mikor lesz MOTE tag ? Télen ? :) Ááááá, szóval úgy gondolod hogy tűz és víz vagyunk, azaz ha én nyáron leszek MOTE tag akkor ő télen lesz???? :?: :oops: Nemtom, ezt majd kérdezd meg tőle holnap , ha akarod!! (1ébként meg most kérdeztem, mert mi most is On-line beszélgetünk neten, és azt mondta hogy még nem tudja, de gondolkozik rajta!! :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Future Elküldve Április7, 2004 Megoszt Elküldve Április7, 2004 Szoval egy TV ben melozom és ott sajna Élö adás van az nem hagyhatom ott :)) Csak nem a Való Villában melózól?!! :) :) :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április7, 2004 Megoszt Elküldve Április7, 2004 ....Szombaton szabadnapom van ez az elsö 2 hete :)) akkor nem akartok semmit sem csinalni ??!?.... ŐŐŐŐŐŐŐŐŐ én nem tudok semmiről. Ellenben ha érdekel és előre tudod az időbeosztásodat, akkor megnézhetnéd Gabi honlapján a tervezett versenyeket, hátha belefér neked is valamelyik esemény helyszínen történő megtekintése. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április7, 2004 Megoszt Elküldve Április7, 2004 Ááááá, szóval úgy gondolod hogy tűz és víz vagyunk, azaz ha én nyáron leszek MOTE tag akkor ő télen lesz???? :?: :oops: Persze Jing És Jang :) Mondd számodra jelent valamit az a szó, hogy "vicc" ? Mégha gyenge, de akkor is, a fenti az volt 8) . Még mielőtt írnád. Tudom, hogy este van, fúj a szél, hétvégén esni fog stb. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Future Elküldve Április7, 2004 Megoszt Elküldve Április7, 2004 Persze Jing És Jang :D Mondd számodra jelent valamit az a szó, hogy "vicc" ? Mégha gyenge, de akkor is, a fenti az volt 8) . Még mielőtt írnád. Tudom, hogy este van, nem süt a nap, fúj a szél stb. :P Lehet hogy gyenge volt, de ezt most én is vicces beszólásnak gondoltam!!!! :) :) :) (1ébként az on-line dolog igaz!! Meg a többit is komolyan írtam!) :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április7, 2004 Megoszt Elküldve Április7, 2004 Lehet hogy gyenge volt, de ezt most én is vicces beszólásnak gondoltam!!!! :) :) :) (1ébként az on-line dolog igaz!! Meg a többit is komolyan írtam!) :o Jééé tényleg fáradt vagy :shock: A téli dologra értettem a gyengét :D Biztos ami biztos ideírom: a saját hozzászólásomat minősítettem :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Április7, 2004 Megoszt Elküldve Április7, 2004 és láss csodát 1 képet tudtam ma haza fele késziteni mielött le merült a gép :)( Így sem olyan rossz. :) Cserélj avatar-t is, az a régi csúnya felni rosszul mutat rajta. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Future Elküldve Április7, 2004 Megoszt Elküldve Április7, 2004 Jééé tényleg fáradt vagy :shock: A téli dologra értettem a gyengét :D Biztos ami biztos ideírom: a saját hozzászólásomat minősítettem :wink: Ezek szerint tényleg az vagyok!!!!! Bocsi!!! Úgy látszik ez a 9órai kelés nem igazán használ nekem!!! (főleg hogy 2-3fele szoktam ágybakerülni!) Na, húzok inkább aludni, hogy a holnapi talira FRISS legyek!!!! :) :) :) :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április7, 2004 Megoszt Elküldve Április7, 2004 Cserélj avatar-t is, az a régi csúnya felni rosszul mutat rajta. :) Támogatom a kezdeményezést 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Április8, 2004 Megoszt Elküldve Április8, 2004 Támogatom a kezdeményezést 8) Jogos :) :) csak elöbb veszek akksit a gépbe mert eszi az elemeket .. és csinalok sok uj képet ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabesz1981 Elküldve Április8, 2004 Megoszt Elküldve Április8, 2004 Sziasztok! Ha valakinek van elfogadható állapotú F Astrára való 15 collos lemez felnije eladó, olcsón, kérem szóljon!! Előre is köszi! Üdv Gábor Link to comment Megosztás: More sharing options...
fehérgsi Elküldve Április8, 2004 Megoszt Elküldve Április8, 2004 Üdv. mindenkinek. Kész az első lökösöm. Igaz még nincs fényezve de összerakta(legozta)a mester. 8) Sajna nem fotóztam le amikor összetört--de Kess látta. Na most, hogy össze van rakva csinálok képet .Még a fényezés előtt és után. Amikor összetört (vagyis elém jött egy nyúl-ami kinyult) ott is hagytam a darabokat-gondolván ez már nem való semmire! :x De a mester-ember tanácsára visszamentem a helyszinre és összeszedtem egy nagy reklámszatyiba(kb. 30 apró darab) És láss csodát összerakta.Az új ára 45.000 HUF+fényezés ez durván 60-65.000 HUF. A munkadíjért fizettem 15.000 HUF és a fényezés lesz kb.10.000HUF =25.000HUf. Na meg persze olajcsere( :shock: )+olajszürő. Sérült az olajhütőm is de azt sikerült meghegeszteni. :) (az összekötő csonknál) 1000 HUF. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április8, 2004 Megoszt Elküldve Április8, 2004 Amikor összetört (vagyis elém jött egy nyúl-ami kinyult) a Gyaloggalopp óta tudjuk, hogy a nyul nem is olyan ártatlan állat mint amilyennek látszik :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Április8, 2004 Megoszt Elküldve Április8, 2004 Te még élsz Fehérgsi? :) Dobtam neked priv üzenetet....kb 7 hete :) dobj már egy replyt pls....csao Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Április8, 2004 Megoszt Elküldve Április8, 2004 ma este viszem ki a szoknyákat a talira!! ja és BKV-val megyek mert az Ákos elkobozta az autómat :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
blaupunkt Elküldve Április8, 2004 Megoszt Elküldve Április8, 2004 ma este viszem ki a szoknyákat a talira!! ja és BKV-val megyek mert az Ákos elkobozta az autómat :shock: Te gyanús vagy nekem :) Nem fehér GSI-d van véletelenül? És Te dolgozol nem a Coca-Cola gyárban :)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts