Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

ajjaj! nekem pont a jobbos kellene.

DarkErrant kollégát keresd meg. Van neki egy fölös (eeládóóóóóóó) facelift előtti lámpája, csak nem emlékszem már hogy jobbos vagy balos :rolleyes:
Elküldve

ajjaj! nekem pont a jobbos kellene.

DarkErrant kollégát keresd meg. Van neki egy fölös (eeládóóóóóóó) facelift előtti lámpája, csak nem emlékszem már hogy jobbos vagy balos :rolleyes:

Pont egy jobbos van!

Elküldve

Sziasztok!

Váltógombot szeretnék cserélni mert eléggé ramaty állapotban van.

Egyszerűbb kicserélnem váltórúddal együtt mint lefeszegetni a régit és vissza az újat?

B corsából lenne az új gomb váltórúddal együtt, van különbség 96-os F astra és 98-as B corsa váltórúdja között?

Köszönöm!

Igazából le lehet húzni a gombot is vagy akár cseréled rúddal együtt lehet így-is úgy is a corsa úgy tudom ugyanolyan.
Elküldve

Ha valakit esetleg érdekelne, pontosan 20 évvel ezelőtt gurult le az első MAGYAR OPEL ASTRA Szentgotthárdon a sorról.

Tegnap, opel szervízes felkészítés után SAJÁT lábán hagyta el a budapesti múzeumot, és vette az irányt Szentgotthárd felé.

Az órájában 20 év alatt összesen 18km volt!

Az ülései biztos jobb állapotban vannak mint az én kis opelomban! :)

Elküldve

Ha valakit esetleg érdekelne, pontosan 20 évvel ezelőtt gurult le az első MAGYAR OPEL ASTRA Szentgotthárdon a sorról.

Tegnap, opel szervízes felkészítés után SAJÁT lábán hagyta el a budapesti múzeumot, és vette az irányt Szentgotthárd felé.

Az órájában 20 év alatt összesen 18km volt!

Az ülései biztos jobb állapotban vannak mint az én kis opelomban! :)

Elég sok embert érdekelt itt, de az első osztályos levél után sokaknak elment a kedve.

Elküldve

Aha erről lemaradtam. Naív gondolkodású emberré változok ebben az üzenetemben. Szerény véleményem, hogy a magyar autóipar egyik, ha nem a legnagyobb ékköve az Opel Astra. Én legalábbis így gondolom. Egy ilyen értéket képviselő eseményt legalább úgy akartam volna megrendezni, hogy mindenki ott lehessen és felvonulhasson aki csak akar és büszke! A konvojt pedig ráadásképp a jó öreg rendőr f astrákkal biztosítottam volna, ha még létezik működő belőlük. 60km-re lakom Szentgotthárdtól, de egy ilyen túrán gondolkodás nélkül részt vettem volna. Ennyit össze lehetett volna hozni...

Hát elkalandoztam, bocsánat... :) :)

Elküldve

Sziasztok!

Látott már valaki szürke műszerfal alatt fekete(!) kis tartó polcot? Nagyon szarul néz(het) ki? Szürkét alig találni, fekete meg van dögivel.....

köszi

Elküldve

Sziasztok!

Látott már valaki szürke műszerfal alatt fekete(!) kis tartó polcot? Nagyon szarul néz(het) ki? Szürkét alig találni, fekete meg van dögivel.....

köszi

Nekem pl. így van, sztem nem gáz.

Elküldve

Sziasztok!

köszi

Hát mikor én is kerestem,mert nekem sem volt alig találtam olyan polcot!Ritkaság!De amúgy szerintem nem néz ki rosszul!

Elküldve

De ugye tutod hogy a lábtérfűtés csövét is cserélni kell, mert teljesen más a polc nélkülis és a polcos verzió?

Hol van ez a polc? A kesztyűtartó alatt? Csak mert van egy bontódó f astrám. :)
Elküldve

Hol van ez a polc? A kesztyűtartó alatt? Csak mert van egy bontódó f astrám. :)

Igen a kesztyűtartó alatt, nem túl mély, olyan 10X25 centi a rakodófelület és van egy kis pereme.

Elküldve

Igen a kesztyűtartó alatt, nem túl mély, olyan 10X25 centi a rakodófelület és van egy kis pereme.

Jaaa,hogy az valakinek nincs gyárilag? :blush: :icon1:

Elküldve

Sokban nincs, pl nekünk van egy 95-ös c14se caravan és egy 96-os x16xel hatchback, feketék belülről és egyikben sincs polc a kesztyűtartó alatt.

Mivel jobb ha van? Egy lekapcsolható belső világításnak, egy pohártartónak valahol(nem a kesztyűtartó ajtajában) és egy olyan jobb oldali napellenzőnek amiben van tökürlap takaró műanyag több hasznát látnám. Én mindig lehajtott napellenzőkkel közlekedek, de a barátnőm nem szereti ha a lábát látja a tükörben, egy papír lappal takartam le a tükröt...

Elküldve

Sokban nincs, pl nekünk van egy 95-ös c14se caravan és egy 96-os x16xel hatchback, feketék belülről és egyikben sincs polc a kesztyűtartó alatt.

Mivel jobb ha van? Egy lekapcsolható belső világításnak, egy pohártartónak valahol(nem a kesztyűtartó ajtajában) és egy olyan jobb oldali napellenzőnek amiben van tökürlap takaró műanyag több hasznát látnám. Én mindig lehajtott napellenzőkkel közlekedek, de a barátnőm nem szereti ha a lábát látja a tükörben, egy papír lappal takartam le a tükröt...

Mi a baj a barátnőd lábával? :lurker:

Elküldve

Hát én úgy tudom amelyik szürke kárpitos abban egyikben sincs legalábbis én még nem láttam.Az enyémbe is feketét tettem.

Elküldve

Hát én úgy tudom amelyik szürke kárpitos abban egyikben sincs legalábbis én még nem láttam.Az enyémbe is feketét tettem.

Az enyém szürke és eredetileg van benne. (CD kivitel)

Elküldve

Mi a baj a barátnőd lábával? :lurker:

Minden a legnagyobb rendben a lábával, állítása szerint zavarja hogy mikor mozgatja a lábát azt maga elött is látja a tükörben, hogy miért? próbálja megkérni valaki a nőnemű párját, hogy ezt magyarázza el neki. :)

C corsába elhúzhatós a tükör előtti műanyag, B vectrába meg a C vectrába felhajtható és lámpát is mellékeltek a tükörhöz. Csak nem tudom bármelyik is passzolna-e az F astrába.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.