Dáwid Elküldve Március12, 2012 Megoszt Elküldve Március12, 2012 ajjaj! nekem pont a jobbos kellene. DarkErrant kollégát keresd meg. Van neki egy fölös (eeládóóóóóóó) facelift előtti lámpája, csak nem emlékszem már hogy jobbos vagy balos :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Március12, 2012 Megoszt Elküldve Március12, 2012 ajjaj! nekem pont a jobbos kellene. DarkErrant kollégát keresd meg. Van neki egy fölös (eeládóóóóóóó) facelift előtti lámpája, csak nem emlékszem már hogy jobbos vagy balos :rolleyes: Pont egy jobbos van! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március12, 2012 Megoszt Elküldve Március12, 2012 Sziasztok! Váltógombot szeretnék cserélni mert eléggé ramaty állapotban van. Egyszerűbb kicserélnem váltórúddal együtt mint lefeszegetni a régit és vissza az újat? B corsából lenne az új gomb váltórúddal együtt, van különbség 96-os F astra és 98-as B corsa váltórúdja között? Köszönöm! Igazából le lehet húzni a gombot is vagy akár cseréled rúddal együtt lehet így-is úgy is a corsa úgy tudom ugyanolyan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ZsolsZ Elküldve Március13, 2012 Megoszt Elküldve Március13, 2012 Ha valakit esetleg érdekelne, pontosan 20 évvel ezelőtt gurult le az első MAGYAR OPEL ASTRA Szentgotthárdon a sorról. Tegnap, opel szervízes felkészítés után SAJÁT lábán hagyta el a budapesti múzeumot, és vette az irányt Szentgotthárd felé. Az órájában 20 év alatt összesen 18km volt! Az ülései biztos jobb állapotban vannak mint az én kis opelomban! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Március13, 2012 Megoszt Elküldve Március13, 2012 Ha valakit esetleg érdekelne, pontosan 20 évvel ezelőtt gurult le az első MAGYAR OPEL ASTRA Szentgotthárdon a sorról. Tegnap, opel szervízes felkészítés után SAJÁT lábán hagyta el a budapesti múzeumot, és vette az irányt Szentgotthárd felé. Az órájában 20 év alatt összesen 18km volt! Az ülései biztos jobb állapotban vannak mint az én kis opelomban! :) Elég sok embert érdekelt itt, de az első osztályos levél után sokaknak elment a kedve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ZsolsZ Elküldve Március13, 2012 Megoszt Elküldve Március13, 2012 Elég sok embert érdekelt itt, de az első osztályos levél után sokaknak elment a kedve. "első osztályos levél"??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Március13, 2012 Megoszt Elküldve Március13, 2012 "első osztályos levél"??? http://www.opelforum.hu/index.php?showtopic=1811&view=findpost&p=876886 Link to comment Megosztás: More sharing options...
ZsolsZ Elküldve Március13, 2012 Megoszt Elküldve Március13, 2012 http://www.opelforum...ndpost&p=876886 Aha erről lemaradtam. Naív gondolkodású emberré változok ebben az üzenetemben. Szerény véleményem, hogy a magyar autóipar egyik, ha nem a legnagyobb ékköve az Opel Astra. Én legalábbis így gondolom. Egy ilyen értéket képviselő eseményt legalább úgy akartam volna megrendezni, hogy mindenki ott lehessen és felvonulhasson aki csak akar és büszke! A konvojt pedig ráadásképp a jó öreg rendőr f astrákkal biztosítottam volna, ha még létezik működő belőlük. 60km-re lakom Szentgotthárdtól, de egy ilyen túrán gondolkodás nélkül részt vettem volna. Ennyit össze lehetett volna hozni... Hát elkalandoztam, bocsánat... :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Március14, 2012 Megoszt Elküldve Március14, 2012 Sziasztok! Látott már valaki szürke műszerfal alatt fekete(!) kis tartó polcot? Nagyon szarul néz(het) ki? Szürkét alig találni, fekete meg van dögivel..... köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Március14, 2012 Megoszt Elküldve Március14, 2012 Hát, én feketét sem találtam, pedig kéne, mert gyárilag nem volt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március14, 2012 Megoszt Elküldve Március14, 2012 Sziasztok! Látott már valaki szürke műszerfal alatt fekete(!) kis tartó polcot? Nagyon szarul néz(het) ki? Szürkét alig találni, fekete meg van dögivel..... köszi Nekem pl. így van, sztem nem gáz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve Március14, 2012 Megoszt Elküldve Március14, 2012 Sziasztok! Látott már valaki szürke műszerfal alatt fekete(!) kis tartó polcot? Nagyon szarul néz(het) ki? Szürkét alig találni, fekete meg van dögivel..... köszi Hát mikor én is kerestem,mert nekem sem volt alig találtam olyan polcot!Ritkaság!De amúgy szerintem nem néz ki rosszul! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március14, 2012 Megoszt Elküldve Március14, 2012 Nekem pl. így van, sztem nem gáz. Nekem is, nem vészes... Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Március14, 2012 Megoszt Elküldve Március14, 2012 Nekem is, nem vészes... Mindenkinek köszi, akkor lecsapok rá... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március15, 2012 Megoszt Elküldve Március15, 2012 Mindenkinek köszi, akkor lecsapok rá... De ugye tutod hogy a lábtérfűtés csövét is cserélni kell, mert teljesen más a polc nélkülis és a polcos verzió? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Március15, 2012 Megoszt Elküldve Március15, 2012 De ugye tutod hogy a lábtérfűtés csövét is cserélni kell, mert teljesen más a polc nélkülis és a polcos verzió? Hol van ez a polc? A kesztyűtartó alatt? Csak mert van egy bontódó f astrám. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március16, 2012 Megoszt Elküldve Március16, 2012 Hol van ez a polc? A kesztyűtartó alatt? Csak mert van egy bontódó f astrám. :) Igen a kesztyűtartó alatt, nem túl mély, olyan 10X25 centi a rakodófelület és van egy kis pereme. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március16, 2012 Megoszt Elküldve Március16, 2012 Igen a kesztyűtartó alatt, nem túl mély, olyan 10X25 centi a rakodófelület és van egy kis pereme. Jaaa,hogy az valakinek nincs gyárilag? :blush: :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ZsolsZ Elküldve Március16, 2012 Megoszt Elküldve Március16, 2012 Jaaa,hogy az valakinek nincs gyárilag? :blush: :icon1: Sokban nincs, pl nekünk van egy 95-ös c14se caravan és egy 96-os x16xel hatchback, feketék belülről és egyikben sincs polc a kesztyűtartó alatt. Mivel jobb ha van? Egy lekapcsolható belső világításnak, egy pohártartónak valahol(nem a kesztyűtartó ajtajában) és egy olyan jobb oldali napellenzőnek amiben van tökürlap takaró műanyag több hasznát látnám. Én mindig lehajtott napellenzőkkel közlekedek, de a barátnőm nem szereti ha a lábát látja a tükörben, egy papír lappal takartam le a tükröt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Március16, 2012 Megoszt Elküldve Március16, 2012 Sokban nincs, pl nekünk van egy 95-ös c14se caravan és egy 96-os x16xel hatchback, feketék belülről és egyikben sincs polc a kesztyűtartó alatt. Mivel jobb ha van? Egy lekapcsolható belső világításnak, egy pohártartónak valahol(nem a kesztyűtartó ajtajában) és egy olyan jobb oldali napellenzőnek amiben van tökürlap takaró műanyag több hasznát látnám. Én mindig lehajtott napellenzőkkel közlekedek, de a barátnőm nem szereti ha a lábát látja a tükörben, egy papír lappal takartam le a tükröt... Mi a baj a barátnőd lábával? :lurker: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március17, 2012 Megoszt Elküldve Március17, 2012 Jaaa,hogy az valakinek nincs gyárilag? :blush: :icon1: Hát én úgy tudom amelyik szürke kárpitos abban egyikben sincs legalábbis én még nem láttam.Az enyémbe is feketét tettem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Március17, 2012 Megoszt Elküldve Március17, 2012 Hát én úgy tudom amelyik szürke kárpitos abban egyikben sincs legalábbis én még nem láttam.Az enyémbe is feketét tettem. Az enyém szürke és eredetileg van benne. (CD kivitel) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március17, 2012 Megoszt Elküldve Március17, 2012 Az enyém szürke és eredetileg van benne. (CD kivitel) Nahát látod mik vannak, az enyémben nem volt, GL-kivitel.... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ZsolsZ Elküldve Március17, 2012 Megoszt Elküldve Március17, 2012 Mi a baj a barátnőd lábával? :lurker: Minden a legnagyobb rendben a lábával, állítása szerint zavarja hogy mikor mozgatja a lábát azt maga elött is látja a tükörben, hogy miért? próbálja megkérni valaki a nőnemű párját, hogy ezt magyarázza el neki. :) C corsába elhúzhatós a tükör előtti műanyag, B vectrába meg a C vectrába felhajtható és lámpát is mellékeltek a tükörhöz. Csak nem tudom bármelyik is passzolna-e az F astrába. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március17, 2012 Megoszt Elküldve Március17, 2012 Sokban nincs, Tudom,hogy nincs. :icon10: Nem érezted ki a szarkazmust a mondatból. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts