Alex0403 Elküldve Március7, 2012 Megoszt Elküldve Március7, 2012 óóó, még nem láttátok azt a májsztrót, aki egy első lökhárító ködlámpás részét levágta, és föltaknyolta hátulra toldatnak :D (persze vonóhoroggal, nehogy sérüljön a műalkotás :lol: ) Igazi űrhajó egyébként, rugós fejtámla-rudakkal, májkülnájtkapcsoló panellel a tetőn, meg piros nejonnal az alján. Egy ilyen könnyen javítható valamire már fel se figyel az ember. :D :lol: Nem, nem láttam! De nem is akarom! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március7, 2012 Megoszt Elküldve Március7, 2012 Kaptam ma kölcsön egy kompressziómérőt, kíváncsiságból kipróbáltam, mindegyik hengerben kicsivel 12bar feletti értékeket mértem, ez jó egy ennyi idős motortól? Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Március7, 2012 Megoszt Elküldve Március7, 2012 Kaptam ma kölcsön egy kompressziómérőt, kíváncsiságból kipróbáltam, mindegyik hengerben kicsivel 12bar feletti értékeket mértem, ez jó egy ennyi idős motortól? Szerintem igen, és főleg azért mert egyformák. Emlékeim szerint a Skoda Octaviámon (fecskefarkas)1978-ban 10,5 és 11 közöttit mértünk és jó volt a motorja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve Március7, 2012 Megoszt Elküldve Március7, 2012 óóó, még nem láttátok azt a májsztrót, aki egy első lökhárító ködlámpás részét levágta, és föltaknyolta hátulra toldatnak :D (persze vonóhoroggal, nehogy sérüljön a műalkotás :lol: ) Igazi űrhajó egyébként, rugós fejtámla-rudakkal, májkülnájtkapcsoló panellel a tetőn, meg piros nejonnal az alján. Egy ilyen könnyen javítható valamire már fel se figyel az ember. :D :lol: Én már láttam ilyen megoldást Astrán. (sajnos) Itt szaladgál Vecsésen a gyerek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március7, 2012 Megoszt Elküldve Március7, 2012 Én már láttam ilyen megoldást Astrán. (sajnos) Itt szaladgál Vecsésen a gyerek. Ha piros 5ajtós dízel, akkor őőőaz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
panda Elküldve Március8, 2012 Megoszt Elküldve Március8, 2012 Sziasztok! Mérhetetlen tapasztalatotokra lenne szükségem! :icon1: Egy 1.6 16V 98-as Astrám van, nem jól méri a sebességet, kevesebbet mér, mint amennyivel valójában megyek. Arányosan is, tehát amikor kb 40-el megyek, akkor mutat 50-et a mutató, viszont 80-nál kb 100 körül egyek 100-nál már 130-al repülök. Amikor lassan megy (20km/h-40km/h) akkor szokott is lüktetni. A spirál látszólag nem sérül, nem szorul. Érdemes szerintetek egy másik műszercsoportot beszerezzek? Feleslegesen nem akarok költekezni, szervizbe meg nem akarom vinni inkább magam, oldanám meg. Köszönöm előre is a tippeket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
N.Péter Elküldve Március8, 2012 Megoszt Elküldve Március8, 2012 Hello! Az én órám is csal, és kb. ennyit. Meg régen faterom autóján is csalt a mutató. (két különböző autóxD) az enyém '92-es a másik '93-mas volt. Sztem ez ilyen.. de majd más is válaszolgat. Üdv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Március8, 2012 Megoszt Elküldve Március8, 2012 Sziasztok! Mérhetetlen tapasztalatotokra lenne szükségem! :icon1: Egy 1.6 16V 98-as Astrám van, nem jól méri a sebességet, kevesebbet mér, mint amennyivel valójában megyek. Arányosan is, tehát amikor kb 40-el megyek, akkor mutat 50-et a mutató, viszont 80-nál kb 100 körül egyek 100-nál már 130-al repülök. Amikor lassan megy (20km/h-40km/h) akkor szokott is lüktetni. A spirál látszólag nem sérül, nem szorul. Érdemes szerintetek egy másik műszercsoportot beszerezzek? Feleslegesen nem akarok költekezni, szervizbe meg nem akarom vinni inkább magam, oldanám meg. Köszönöm előre is a tippeket. Minden óra csal. Ez valami globális autóipari összeesküvés lehet. :lol: Vagyis többet mutat, mint amennyivel valójában mész. Azért a 100-nál a 130 elég sok. Biztos, hogy annyi az? Mivel mérted, GPS-szel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
panda Elküldve Március8, 2012 Megoszt Elküldve Március8, 2012 Minden óra csal. Ez valami globális autóipari összeesküvés lehet. :lol: Vagyis többet mutat, mint amennyivel valójában mész. Azért a 100-nál a 130 elég sok. Biztos, hogy annyi az? Mivel mérted, GPS-szel? Szia! az én esetemben kevesebbet mutat mint amennyivel megyek, eddig még nem futottam trafiba (kopp, kopp, kopp) de nem is szeretnék. Mértem több gps-el, volt, hogy egyszerre többel is. Ott volt gyanús, hogy amikor elkezdtem használni furcsáltam ,hogy nem "megy". :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Március8, 2012 Megoszt Elküldve Március8, 2012 Szia! az én esetemben kevesebbet mutat mint amennyivel megyek, eddig még nem futottam trafiba (kopp, kopp, kopp) de nem is szeretnék. Mértem több gps-el, volt, hogy egyszerre többel is. Ott volt gyanús, hogy amikor elkezdtem használni furcsáltam ,hogy nem "megy". :D Sztem nem váltóméretes gumi van az autón. Vkitől kérj kölcsön egy garnitura más méretű kereket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
panda Elküldve Március9, 2012 Megoszt Elküldve Március9, 2012 Sztem nem váltóméretes gumi van az autón. Vkitől kérj kölcsön egy garnitura más méretű kereket. Mondjuk 14-es kerekek vannak rajta, ha jól tudom 13-as a gyári, lehet, hogy emiatt ennyit "csalna"? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Március9, 2012 Megoszt Elküldve Március9, 2012 Mondjuk 14-es kerekek vannak rajta, ha jól tudom 13-as a gyári, lehet, hogy emiatt ennyit "csalna"? Az még nem lenne gond ha váltóméret a gumi, de mennyi a gumi oldalfal magassága? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
panda Elküldve Március9, 2012 Megoszt Elküldve Március9, 2012 Az még nem lenne gond ha váltóméret a gumi, de mennyi a gumi oldalfal magassága? :huh: 185/65 az 111 ha jól számolom. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Március9, 2012 Megoszt Elküldve Március9, 2012 185/65 az 111 ha jól számolom. :) Ha jól tudom 185/60/14 lenne a váltóméret ill az enyém is ennyi, (téli 175/70/13) bár ekkora különbséget hogy kevesebbet mérjen az óra nem szabadna lennie. a 111-az az óra száma? Bár ahoz meg ennyire se értek! :) Ezt még nézd meg hátha segít valamennyit! http://www.autogumibolt.hu/ebolt/szolgaltatas/valtomeret/ Vagy itt! http://www.autoguminet.hu/valtomeret-kalkulator.html ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Március9, 2012 Megoszt Elküldve Március9, 2012 Szia! az én esetemben kevesebbet mutat mint amennyivel megyek, eddig még nem futottam trafiba (kopp, kopp, kopp) de nem is szeretnék. Mértem több gps-el, volt, hogy egyszerre többel is. Ott volt gyanús, hogy amikor elkezdtem használni furcsáltam ,hogy nem "megy". :D Jól van, akkor sikerült félreértenem. :blush: Szóval a te órád "késik", hát ilyet még nem láttam. Lehet, hogy itt valóban valami teKnikai probléma lesz. Én kipróbálnám egy kölcsön órával is. Csak a W-számra figyelj! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve Március9, 2012 Megoszt Elküldve Március9, 2012 Sziasztok! Valaki feltette már a nyári kerekét?Én holnap készülök rá!Ma kicentíroztam őket és az egyik felni kicsit kóvályog!Tavaly nyáron biztos kátyút kaptam! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március9, 2012 Megoszt Elküldve Március9, 2012 Sziasztok! Valaki feltette már a nyári kerekét?Én holnap készülök rá!Ma kicentíroztam őket és az egyik felni kicsit kóvályog!Tavaly nyáron biztos kátyút kaptam! :) Én már múlthét hétvégén, nem bírtam már a lemezfelnit nézni szegény kocsi alatt. Viszont volt a héten -5 is felénk, szóval lehet kicsit elkapkodtam, bár használni csak 2napot használtam mióta felkerült a nyári. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ihbastra Elküldve Március9, 2012 Megoszt Elküldve Március9, 2012 Sziasztok! Valaki feltette már a nyári kerekét?Én holnap készülök rá!Ma kicentíroztam őket és az egyik felni kicsit kóvályog!Tavaly nyáron biztos kátyút kaptam! :) Az időjárás előrejelzést nézve szerintem még korai! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve Március9, 2012 Megoszt Elküldve Március9, 2012 Az időjárás előrejelzést nézve szerintem még korai! De már jóidőket mondanak!Csak éjszaka van egy kicsit hideg!Meg már tényleg én is unom ezt a lemezfelnis korszakot! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Március9, 2012 Megoszt Elküldve Március9, 2012 Azért arra figyeljetek, hogy hidegbe ahány fok van kb 5-el kevesebb az aszfalt. Ill ezt olvastam! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Március9, 2012 Megoszt Elküldve Március9, 2012 185/65 az 111 ha jól számolom. :) Ez a problémád! Túl nagy a kereked. 185/60 R 14 illik rá, vagy 175/70 R 13 Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március9, 2012 Megoszt Elküldve Március9, 2012 Én már múlthét hétvégén, nem bírtam már a lemezfelnit nézni szegény kocsi alatt. Viszont volt a héten -5 is felénk, szóval lehet kicsit elkapkodtam, bár használni csak 2napot használtam mióta felkerült a nyári. :D Én is nehezen viselem már ezt a 16os alut télire.... :( :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március9, 2012 Megoszt Elküldve Március9, 2012 Ez a problémád! Túl nagy a kereked. 185/60 R 14 illik rá, vagy 175/70 R 13 Ha jól tudom 185/60/14 lenne a váltóméret ill az enyém is ennyi, (téli 175/70/13) bár ekkora különbséget hogy kevesebbet mérjen az óra nem szabadna lennie. a 111-az az óra száma? Bár ahoz meg ennyire se értek! :) Ezt még nézd meg hátha segít valamennyit! http://www.autogumibolt.hu/ebolt/szolgaltatas/valtomeret/ Vagy itt! http://www.autoguminet.hu/valtomeret-kalkulator.html ;) 185/70 14-el is még csak "pontosabb" lett az órám, nem kezdett el lefelé csalni. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március10, 2012 Megoszt Elküldve Március10, 2012 Én is nehezen viselem már ezt a 16os alut télire.... :( :D Szegény, berepült a légy a sárvédő és a kerék közé, és nem súrolta semmi a szárnyát? :omg: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március10, 2012 Megoszt Elküldve Március10, 2012 Szegény, berepült a légy a sárvédő és a kerék közé, és nem súrolta semmi a szárnyát? :omg: :D A váltóméret, az váltóméret. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts